Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@sisanka Ahoj
Vtedy som mala pocit,že ma tam dolu roztrhne,a tá bolesť som myslela,že ju už nevydržím,a ked som malého mala pri sebe aj sa na mňa podobá aj úsmev má moje jamky,proste bolesť prešla hned a prišla zodpovednosť.My máme prvú poradňu vo štvrtok budúci týždeň,boli sme v pondelok u pediatra a tak mu chýbalo 20g do pôvodnej váhy a vravel lekár,že mám len nadalej kojiť,že je to ok.A čo sa ešte týka pôrodu,tak na 4deň som povedala spolu bývajúcej na izbe v nemocnici,že o 3 roky chcem dcérku,beriem ttiž homeopatiá na hojenie hrádze,tak preto asi tak skoro som sa dala do poriadku,proste ma to až tak už nebolí a aj na hemoroidy.A ty si mala aké dojmy 😲
Ahojte julovky, povodne som mala augustovy termin, ale mala si to rozmyslela a uz je tu... 😉 porod som mala zase iny ako predosle. asi som si uz vyskusala vsetky mozne variacie... ale som rada ze to mam za sebou a uz sme doma.... teraz malu chranim pred jej surodencami, hlavne pred tmi malmi, najradsej by ju len bozkaval a hladkali... 😉
vsetkym mamickam gratulujem a tehulkam srzim palce pri porode... 😉
ahojte babulky 🙂 tak aj my sme už odvčera doma z pôrodnice. Tatianka - 3510g - 52cm 🙂 maminku troška potrápila, ale už je to zabudnuté.
gratulujem všetkým, čo už majú bábätká, nestíham všetko čítať. nech sa Vám darí!
@zora256 Ahoj tak ja by som si tiez este zasla po dievcatko 😀 len kto mi zaruci ze to fakt dievcatko bude...moje dojmy teraz trosku odstupom casu su urcite lepsie ako z prveho porodu...vtedy som myslela ze sa mi nieco stane pri tych nekonecnych kontrakciach,uz som ku koncu aj plakala...a to trvali "len" 6hodin...a teraz som sa za tu hodinu nestihla ani spamatat a uz mi por.asistentka povedala ze ideme rodit 😀 ale tak trosku dolahli tie bolesti ked sme dosli domov...a hlavne ta zlata zila...este aj teraz ked idem na velku tak je to hruza ale zase na druhej strane lepsie ako pri prvom..vtedy som sa bala ze mi stehy popraskaju a teraz nema co popraskat 😉 sranda ako zena na tu vsetku bolest hned zabudne ked uvidi ten malicky uzlicek 🙂
@barca127 no tak ti drzim palceky aby to do konca tohto tyzdna uz na teba prislo... My sme zasa vcera boli do pol noci hore.. som uplne nevyspata hlavu mi ide roztrhnut... Uvidim co nas dnes caka...
@zora256 ahoj prosim ta ake pouzivas lieky na hemoroidy? Ja som si myslela ze to nebudem potrebovat ale v piatok mam uz mesiac po porode a bolest sa stupnuje no k doktorovi nechcem ist dakujem
Ahojte babule vsetkym ktore uz mate porod za sebou prajem vela xdravicka a stasticka hlavne vasim drobcom a vam skore uzdravenie... A tym co to maju este pred sebou prajem dobry porod a nech to maju co najskor za sebou...Ja by som sa chcela spytat ake lieky pouzivate na hojenie hemeroidov? Dakujem
@januska712 😖 sa ti to stupnuje?mne tiez akosi...mne sestricka v porodnici odporucila krem alebo cipky preparation H...ja mam krem a poctivo kremujem...lebo som to cez vikend nejako zanedbala a zas sa to zhorsilo 😖 a este mam aj cipky avenoc-to su homeopatika...ale tie som pouzivala len v porodnici...teraz len kremujem...no uvidime ako co,tiez sa mi moc k dr nechce...
@sisanka Ahoj dakujem ano stupnujevsa mi to a uz budem mat teraz v piatok mesiac po porode a ako casto si to kremujes? Ja len dufam ze mi to pomoze... Nechcem mat problemy...
@januska712 je napisane rano a vecer a po kazdej velkej potrebe...takze tak...pamatam ze aj po prvom porode som mala taketo problemy a vtedy som ziadne pripravky na hemeroidy nepouzivala a preslo to samo...akurat som si to kremovala vazelinou a snazila sa kazde rano pit teplu vodu az nemam tvrdu stolicu a nejako mi to potom preslo...cize dufam ze aj teraz to tak bude 😉
@sisanka oki dakujem velmi pekne vyskusam to aj ja aj s tou teplou vodou🙂 a po tom prvom porode si to mala asi ako dlho? Ja som bola s malou v meste tak som si kupila tu mast a uvidim dufam ze to pomoze🙂 a inak ako sa mas?
@januska712 vyskusaj...ta mast je asi fakt dobra...lebo teraz som mastila dva dni a zase to trosku polavilo...a to som sa normalne bala ist na wecko 😀 uz nepamatam ako dlho to trvalo po prvom porode...vtedy som sa bala aby mi aj stehy nepopraskali tak som sedela na wecku aj polhodiny a bala sa tlacit 😀 ....teraz je to omnoho lepsie lebo ma vobec nenastrihovali tak stehy nemam ale zato mi vysla zlata zila pri porode...nastastie sa vcucla asi tak po tyzdni ale bolesti ostali...budem mastit aj nadalej a uvidime 😉
oliver je zatial celkom kludne babo..snad mu to aj vydrzi, aj ked sem tam sa mi zda ze uz vystrkuje rozky 😀 hlavne vecer po kupani...citala som ze teba mala nenecha vyspat...viem si to zivo predstavit,denis sa budi este aj teraz v noci...
@barca127 tak ako ste dnes dopadli?Ja som bola vcera v poradni,tiez v nemocnici,no vobec ma primar nepotesil.Povedal ze porodne cesty este nie su pripravene,mam prist v piatok na ultrazvuk a pasy,v nedelu znovu na pasy a ak do utorka neporodim tak este do poradne a v stredu zrejme pojdem vyvolavackou..uz som z toho na nervy,kazdy kto ma stretne sa len vyzveda,denne mi chodi 5 SMS ci som uz porodila,no hroza..snad do konca tyzdna,aj ked silne pochybujem a vy ste ako teda dopadli?
@januska712 Ahoj,mna hemeroidy trapia od zaciatku tehotenstva,doktor mi predpisal tabletky Cyklo3fort, zavraj tie si pacientky velmi chvalia za krabicku sa sice doplaca7 € ale su dobre a potom mam este mast Faktu aj ta je vyborna,normalne citim taku ulavu ked si to natriem..a to mi doktor povedal ze po porode to bude este horsie,uz teraz tam mam tri hrcky a co to bude potom,som zvedava...
@januska712 a este ti mozem poradit,po kazdej velkej potrebe sa osprchuj a priaznivo posobi aj rumancek.najlepsie uvarit ho naliat do vedra a sadnut si nam na 5 minut,mne osobne to pomohlo ked som to nemala este v takomto stadiu
@sisanka ahoh dakujem velmi pekne Ja sow bola vonku s malou a mala som uz take bolesti ze som uz nemohla ani chodit som musela bezat domov a musela som to natriet teraz akurat kojim malicku a uz necitim nic... Ja ken dufam ze mi tie bolesti ustupia... No moja malicka cez den spi lebo sa vodou ked chodim s nou vonku vecer ked ku okupem ozije a kazdy den sme do pol noci hore ale uz si zvykam🙂
@simba13 Ahoj dakujem vyskusam tu masticku a uvidim ... ja uz tie bolesti nechcem mat...
@simba13 dakujem velmi pekne a to si si uvarila rumancekovy caj alebo ako? A potom sa tie bolesti stratili?
ahojte, mam jednu otazku, i ked je v tejto diskusii trosku odveci, ale tiez som z "juloviek", tak sa pytam tu, kedze fora ohladom tejto otazky su zastarale. Narodilo sa nam pred tyzdnom babatko a neviem ako to je s druhym pilierom pocas MD. Pri prvom tehotenstve som myslim sla na socialku vybavovat, aby mi chodili peniaze i do II.piliera. Je to este stale tak? nieco sa mi mari, ze od noveho roka stat automaticky plati do druheho piliera, ale nie som si ista. Neviete poradit? Dakujem.
Ahojte baby tak dnes rano o 08:40 sa nam narodila Vikinka 49cm 3110g sme nesmierne stastni zelam vam krasny den 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@januska712 Ahoj,ja som si varila rumancekovy caj a bud som si robila sedavy kupel alebo som si namacala handricku a tie miesta som si utierala.Mne osobne to velmi pomohlo no musis to opakovat aspon 2-3 krat denne a aspon tyzden.
@simba13 oki dakujem velmi pekne...vyskusam aj to.... Vcera vecer som si dala tu masticku a aj dnes rano a mozem povedat ze mi je lepsie...dakujem ti este raz velmi pekne
@mj30 Ahoj gratulujemba prajem hlavne vela zdravicka🙂
@januska712 dakujeme krasne 🙂
@mj30 Gratulujem,a všetko dobré vám prajem! 🙂
@januska712 Sú to Homeopatiá guličky s chuťou ako cukríky volajú sa collinsonia canadensis 5ch,a mastička Avenoc je vľmi dobrá. 😉
@sisanka Veru,je to zvláštne ako tá bolesť pominie a tie pocity keď dajú maličký uzlíček po pôrode,veru nezabudnutľný zážitok 🙂 .
@mj30 Gratulujem a vela zdravicka prajem aj mamine aj Vikinke 🙂

@zora256 ahoj tak celkom mas kludne babo,ja tiez tak isto..akurat vecer po kupkani je trosku mrzutejsi...ale ked uz zaspi tak pekne spinka do 3-4h rano..az sa zacinam obavat ci vobec pribera ked tak dlho vyspava...ale zase keby bol hladny asi by plakaval od hladu...v piatok ideme do prvej poradne tak som zvedava kolko pribral... 🙂 hihi ja som teraz akurat umyvala riady a stale som mala akesi tricko mokre a neslo mi do hlavy ako som sa mohla namocit a to mi tiez mliecko kapkalo 😀 ked som dokojila som si zabudla dat tampon 😀 a inak ake mas dojmy z porodu?bolo to az take hrozne?a mas vela sitia?