Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
Ahojte maminky,neviete mi nahodou poradit co je dobre na popraskane bradavky?pouzivam cicadermu no moc mi to nepomaha a moje prsia su v katastrofalnom stave,uplne popraskane a strasne to boli ked malu kojim.
dakujem vyskusam
@tintinamartina nieco podobne teraz riesim aj ja, ale chcela by som skôr ergonomicky nosic s novorodeneckou vlozkou. prakticke aj na vylety... kocik nie vzdy je vhodny 😒 to mas pravdu....
@lucyka1 a máš už nejaký vybratý?
@akinorev30 kuknem na nete, ja si vôbec neviem vybrať.
@katren tak mi potom daj určite vedieť, som zvedavá
@renca31 tak mi potom prosím ťa daj vedieť, ako si spokojna... 🙂
@simba13 ja pouzivam bepanthen mast, ale len tenku vrstvu, lebo vela kremu bradavku este viac podrazdi... a treba bradavky vela vela vetrat a nie tlacit ich v podprde 😉 a viem aka je to bolest pri kojeni, tu odporucam klobuciky kym sa to nezahoji. Urcite neprestan z toho prsnika kojit, lebo to bude este horsie. Ja aj teraz pouzivam na jeden prsnik klobucik, lebo sa mi stale praskne a z druheho kojim bez klobucika.
@barca127 Ahoj!
Vo veľkých teplotách mi veľmi ťažko zaspáva,tak mám aj okno otvorené a primne pekne aspinká na posteli a spinká ako anjelik,ináč by bol mrzutý,a ja som pri tých prechádzkach poriadne zhorela,do bronzova,plecia krk a dekolt hrôza a to som nechela sa opaľovať tento rok,a aj tvár. 😖
@tintinamartina Ahoj?ja som objednala klokanku,zatiaľ ju nemôžeme používať kým nedrží si hlavičku,lebo je od 4 mesiacov a do 18kg.Tak ja si myslím,že ak už v 3 mesiacoch bude držať hlavičku,tak ju budem už vtedy používať.Ja vak som nechcela,lebo tak neviem ju uvezovať,a to kým by som uviazala asi by som sa aj spotila 😀 ako sa poznám,jednoduchšia je podľa mňaklokanka,ale ak chceš malé nosiť už teraz,tak vak sa môže od narodenia.To je na tebe.Držím palce pri rozhodovaní! 😉
@tintinamartina este nemam, ale pozri na nete "ergonomicky nosic" . manduca je dobry, alebo ergo, ale su dost drahe, ale dostanes aj inu znacku podla mna aj lacnejsie, co som pozerala.... 😉 ale jednoznacne, aby bol ergonomicky tvarovany. pre spravny vyvin. skus pozriet aj pouzity... ved ked bude v dobrom stave tak preco nie??? 😉 🙂
@tintinamartina a daj vediet 😉 😀 😀
ahojte, baby? Vám sa detičky nevyhádzali v tomto teple? ja neviem, či je to tým, ale malá má na hlavičke a tváričke také červené pupáčiky, vyzerajú ako pľuzgieriky, nie je ich veľa, len pár, ale jedny zmiznú a ďalšie sa objavia. A aj na ručičkách som jej už dnes našla na malíčku aj medzi palcom a ukazovákom. Najprv som si myslela, že sú to štípance od komárov, ale nebude to ono....že by to boli potničky? Lekárku máme dva týždne na dovolenke, a ani neviem, či by mi na to vedela niečo dať....
@lucyka1 ahoj, ja mam kupeny ergo liliputi s novorodeneckou vlozkou a mozem len vrelo odporucat, mam fotku aj v albume so Simi, mala je tam velmi spokojna, pomohol hlavne ked sme mali problemy s bruskom a sice je drahsi ale nosis od narodenia az do 3 rokov..... v konecnom dosledku keby si si kupovala klokanku vzdy na dalsiu vahovu kategoriu tak minies na to viac...
@katren moje chúďatko, to už by som ju musela z kože stiahnuť, včera mala na sebe len také body bez rukávov, na opaľovanie, aj tak sa vyhádzala...ona nemusí teplo, aj v nemocnici, keď bola v perinke a boli tie horúčavy, tak sa mi prehriala, že dostala z toho horúčku.... ☹ dnes sme vôbec neboli vonku, až teraz....celý deň nespala, asi ju pobolieva aj bruško, a asi jej ani to teplo dobre nerobí.....
@renca31 A nie je to novorodenecké akné z tvojich hormonov? Aj naša to mala, doktorka mi odporučila Holtov krem. Teraz to mame uz iba troska na hlavicke.
@barca127 Ahoj!
Aj ja plánujem vydržať s malým od zajtra,a len po 17-tej ak bude hore a najedený,lebo už o 18:30 je unavený,tak si zvykol,že ho vtedy dávam spať.A ako vydržíte v nútri,aký máte režim,mne ráno od pol 9 vstane,ešte by si aj zdriemol,a pred obedom je najaktívnejší okolo jednej hodinky,potom je už unavený okolo 13-tej idem sním spať,a vstane okolo 15:30-16:45 a potom je hore do tej 18:30.
@akinorev30 no neviem, ako by to malo vyzerať? tieto sú také červené pupáčiky na hlavičke, na rukách je navrchu tých pupáčikov aj pľuzgier.
@renca31 No presne, my máme také isté. Neviem, či sú to potničky ale v každom prípade si myslím, že je to normálne. Myslím, že potničky sú iba červené pupáčiky bez pľuzgierov nie? Ja si myslím, že to skôr bude len to akné.
@barca127
@akinorev30
@gadget.tt ja jej to natieram Sudocremom, známa mi hovorila, že im zaberal na všetko, dokonca aj na štípance od komárov bol lepší, ako fenistil... takže aj sudocrem jej tie pupaciky vysušuje, vlastne len jednu takú máme na čele, ktorá má aj pľuzgierik... 🙂
My sme v noci zaspali až o tretej nadránom a to mi celý deň spala len hodinu. Hrôza! A dnes ju zase asi trápi brucho, pritom jem dookola to isté, aby som jej neurobila zle a predsa.... ☹ Espumisan už nepomáha, teraz berieme Infacol, ale tiež sa mi nezdá, že by bol lepší, asi vyskúšame aj rektálnu trubičku...máte s tým niektorá skúsenosti?
@renca31 ahoj mno tak sudokrem je super ale na tie vyrazky som este neskusala...inac aj my mame strasne trapenie s bruskom mala cez den maloco pospi vecer mame strasny krik ako keby ju niekto rezal,tiez sme brali espumisan teraz zas sabsimplex ale teda nic moc pomoc dokonca som kupila antikolikovu flasku...rektalku sem tam pouzijeme ked dlhsie nekaka vacsinou pomoze mala sa vyprdka vykaka 🙂)
@barca127 Ahoj, nam zabral Babycalm - kvapky - su na prirodnej baze, davaju sa do kazdeho jedla. Maly nas je akoby vymeneny od nich - inak my stale mu davame teplomerik do dupky - velmi mu tak pomôzeme vykakat, prdkat a on môze spokojne spinkat - tak ako aj teraz 😉

@tintinamartina No ja som kúpila klokanku Jané travel. Je od 3,5 do 9 kg a mne sa páči. Má hrubé popruhy, ktoré ma neťahajú a malej pekne drží hlavičku. Zatiaľ som spokojná i keď manduce alebo ergo sa asi nevyrovná, ale tie boli príliš drahé.