icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

ellenie
11. okt 2011

ahoj, som rada, že je tu taká skupina, taktiež som rodila v júli 🙂

gadget.tt
11. okt 2011

@ellenie vitam ta medzi nami... 🙂

barca127
11. okt 2011

@gadget.tt ahoj tak my ideme na kontrolu tesne po troch mesiacoch....aj nam kazali balit preventivne bohuzial sme moc nebalili lebo mala mala strasne koliky a to to este zhorsovalo a teraz uz to nechce :( tak sa len modlim aby to bolo ok ale ja si myslim ze je to len taky komunisticky prezitok to balenie preventivne

ellenie
11. okt 2011

@gadget.tt dakujem 🙂

januska712
11. okt 2011

@barca127 Ahoj tak to aj ja dufam že bude spinkat aj cez deň..ako dnes mi cely den nespinkala a este len teraz zaspinkala dufam že budeme mať kludnu noc lebo mi ide prasknut hlava:((

lusia13
11. okt 2011

caute. ani nam velmi nechce spat cez den maximum tak hodinku a uplakany a nervozny zacina byt. a najhorsie je ze sem tam zacne odmietat pravi prsnik a chce pit len z laveho katastrofa nemate aj vy taky problem.

zora256
11. okt 2011

@januska712 Ahoj!
Tebe vnoci nevstáva?Tak to máš dobré,čo už možno,po 3 mesiacoch bude dobre.A idú mu aj zúbky pekne ich cíti dva naraz hore.Tak to máš super keď máš stále mliečko a veľa.
@lucyka1 Ahoj!
Jemu idú zúbky,bruško už má ok,musím odklopať.A tie soplíky on mi má alergiu,nie nátchu stále mu odsávam vysávačom,a sú priesvitné z bielym,tak v novembri mu bude alergologička robiť krvné testy.

pimma
12. okt 2011

ahojte 🙂 dnes sa mame rozhodnut, ktoru vakcinu proti pneumokokom si dame pichnut, 10 alebo 13 valentnu? cize bez doplatku,alebo s doplatkom?ktoru ste davali vy a preco? poradte,fakt sa neviem rozhodnut ☹ ☹ ☹

1lussy1
12. okt 2011

@pimma ahoj ja mám tiež ten problém že sa neviem rozhodnúť ktorú dáme.

barca127
12. okt 2011

@januska712 ahoj no co ako ste spali my teda lepsie ako minulu noc ale stale to nebolo ono neviem ci jej to tym splnom alebo co...najhorsie ze dnes prsi tak ani neviem ci sa dostaneme von mno hruza

renca31
12. okt 2011

@gadget.tt ahoj! my sme boli s nožičkami na kontrole v sobotu, vtedy sme mali aj rovné tri mesiace. Ja som malú cez deň balila do tých nových látkových plienok, lebo na tie písali, že zodpovedajú baleniu naširoko a predsa sa mi zdali byť pohodlnejšie ako ortopedické nohavičky. Na noc som dávala pampersku, na to plienku a ortopedické nohavice. Vynechali sme akurát len pár dní koncom augusta, keď boli tie horúčavy, to som ju nechcela trápiť.....lekár sa divil, aké plienky používam, že také ešte nevidel, ale zdali sa mu byť dobré, že kľudne môžme aj naďalej používať. Trošku som sa zľakla, lebo vnútri nás bolo viac detí a každému hovoril dvojku a nám že trojka. Tak som si myslela, že to je zle, ale asi nie, lebo povedal, že kĺbiky sú zrelé a že už nemusíme chodiť na kontrolu. A niektoré deti ešte v štyroch mesiacoch musia ísť raz na kontrolu....tak by sme to mali mať OK. Určite aj vy budete v poriadku, veď niektorí lekári to už vôbec neodporúčajú...a vraj u dievčat je to balenie naširoko dôležitejšie ako u chlapcov.....

renca31
12. okt 2011

baby, dnes ideme na to očkovanie, držte palce. Malá mi už od piatku spí veľmi zle, tak sa dopredu bojím, čo bude teraz. Už mám nachystané obklady, sirup Nurofen, čipky Panadol, homeopatiká, všetko, už len rozhodnúť, čo jej dám. Ale asi dám len preventívne homeopatiká a len keby mala horúčku, tak jej dám polku čípku Panadol.....no uvidíme. Skúsim dať ako obklad to biele víno, čo ste tu písali, dúfam, že to pomôže.....

janicka83
12. okt 2011

@pimma ahoj, ja som dala zaočkovať 13tkou, keď som sa pýtala pediatričky, tak mi povedala, že pokiaľ ju dám zaočkovať tou 10, tak môže byť náchylnejšia na tie 3 choroby, ktorých kmene nie sú obsiahnuté v tej 10...aj my povedala, ktoré kmene tam nie sú, ale som si to nezapamätala.... 😉

gadget.tt
12. okt 2011

@barca127 Ahoj tak mi sme boli dnes na tych nozickach a je vsetko OK, uz balit nemusime a dokonca ani na kontrolu... ale musim povedat, ze som tam isla s malou dusickou, ci to bude mat v poriadku bo sme dokopy balili asi mesiac aj to si myslim, ze je vela...

barca127
12. okt 2011

@gadget.tt mno tak to je parada ze mate vsetko ok ja sa este naakam pomaly mesiac kym pojdeme

1lussy1
12. okt 2011

baby dávate niekto tie látkové plienky a nie pampersky?

renca31
12. okt 2011

@1lussy1 ahoj! ja cez deń dávam látkové, na noc pampersky...

1lussy1
12. okt 2011

@renca31 ahoj aj ja by som chcela začať používať neporadila by si mi aké sú dobré a koľko toho mám kúpiť?dík

renca31
12. okt 2011

@1lussy1 no v podstate som ešte začiatočníčka, aj mne pomohla zostaviť štartovaciu výbavičku kamoška, ktorá na nich fičí.....ale práve včera sme sa rozprávali, že videla tu na MK na bazári celkom peknú zostavičku plienok za 100 € tu je to https://www.modrykonik.sk/bazar/plienky/mvn5/ba...
ak Ti to pomôže, napíšem Ti aké mám ja....

lucyka1
12. okt 2011

ahojte. tak my mame za sebou uz ockovanie proti pneumokokom. ale rotavirusy som nedala. chudacik, teraz ma teplotu. a stale len spinka. anjelik môj 😵

lucyka1
12. okt 2011

@gadget.tt ahoj. ty si bola uz na nozickach??? k akemu pediatrovi chodis??? on ta poslal sam??? lebo my sme este neboli, lebo doktorka povedala ze az v styroch mesiacoch... ja este balim nasiroko... 😒

lucyka1
12. okt 2011

@pimma dala som tu za ktoru som doplacala, sestricka mi ju doporucila vraj je lepsia. ale rotavirusy som nedala...

gadget.tt
12. okt 2011

Ahoj, my sme boli u MUDr. Brezevskeho v HC... boli sme tam 1x ked sme mali presne 4 tyzdne a povedal, ze na kontrolu o 2 mesiace...

1lussy1
12. okt 2011

@renca31 no to je pekna zostava za super cenu ale ja chcem zatila len na odskúšanie a ak by sa to páčilo aj mne a aj malej tak by som potom dokúpila viac teraz chcem len odskúšať.Tak aké používaš ty?Chcem si nejaké kúpiť tu na bazare len neviem je ich strašne veľa a neviem ake si mam vybrat

renca31
12. okt 2011

tak na odskúšanie by som možno poradila kapsové plienky, videla som teraz jedny krásne: https://www.modrykonik.sk/bazar/plienky/sdr3/ha... máš k nej aj dve vkladačky, takže môžeš používať buď len s jednou alebo s obidvoma. Ja používam cez deň s jednou, lebo s dvoma máme dosť veľký zadoček a ťažšie sa obliekajú niektoré veci...🙂 tieto ale musíš prať po každom použití. Alebo môžeš na začiatok kúpiť jedny PUL nohavičky a do nich pár vkladačiek, resp. bambusových plienok, tak potom perieš len vkladačky a nohavičky len v prípade potreby....napr. nohavičky: https://www.modrykonik.sk/bazar/plienky/4fz3/vr... a k tomu vkladačky : https://www.modrykonik.sk/bazar/plienky/50o3/vk... ja ešte pridávam takú tenkú stay dry vkladačku Little Lamb a v prípade potreby ešte separačnú plienku, ak by sa pokakala.....tak dúfam, že Ti to niečo pomohlo....🙂

akinorev30
12. okt 2011

@1lussy1 Ahoj, my tiež látkujeme. Najprv sa mi do toho moc nechcelo, ale teraz je to pohoda a vôbec ma to nezaťažuje. Ja som najprv kúpila plienky Baby Lucy SML, ale tie skoro vôbec nepoužívam a tak mi trčia v skrini. Teraz používam Bum genius - vkladačky stay dry ( tie sú úplne báječné) a mám aj obyčajné vkladačky BG. Väčšinu vkladačiek som kúpila tu v bazári MK. Som s nimi MAX spokojná. Na noc používam jednorázovky z Lidla a zatiaľ mi ani raz nepretiekli. Periem každý druhý deň a myslím, že mám cca 20 tých vkladačiek.

katren
12. okt 2011

@lucyka1 ty si tusim spominala, ze chodis k dr. brestanskemu, nie??? aky je? chcem zmenit gynekologa, tak uvazujem nad nim...len neviem, ci este berie pacientky 😅

lucyka1
12. okt 2011

@katren on berie staaaale. co sa tyka môjho nazoru on je môj treti gynekolog a stale som unho. 😉 cize to hovori za vsetko. som nadmieru spokojna uz len kvôli pristupu a profesionalite a odbornosti aj kvôli novemu vybaveniu, myslim modernemu a vsetko ma v ambulancii vcetne sona prsnikov, ultrazvuku, aj utz vaginy 😉 sestricky su perfektne a mile. ma dve. ale jedna nevyhoda ze pacientky si beru cisielka. takze kto prvy pride ten prvy melie 🙂 myslim ze je okolo 30cisiel. takze doporucujem prist o pol siedmej pred budovu aby si bola medzi prvymi. inak ked uz mas cislo môzes ist do mesta nieco vybavit alebo na nakupy, ja to tak robim a potom pridem naspat. piatky mavaju sono prsnikov takze vysetrenia su od pondelka do stvrtka. prve pondelky v mesiaci nerobia. o siedmej sa otvara cakaren kde je velky LCD televizor a sedacky na sprijemnenie cakania 😉 niekedy to ide rychlo a niekedy pomalsie. inak ma to cele velmi pekne zrekonstruovane.... vsetko... 🙂 tolko k vysvetleniu aky je. 😀 😀 😀 😀

katren
12. okt 2011

@lucyka1 a ordinuju obidvaja, ci nie??? Ja som chcela HAK a moja mi hned napisala recept, ani mi nespravila hormonalny rozbor, ani sa neopytala na choroby, proste nic....mam 1 balenie HAK doma a bojim sa ho uzivat, ked nespravila ziadne vysetrenie....s neda sa objednat na nejaky konkretny cas???

1lussy1
13. okt 2011

baby nosíte ešte bábetka v perinke?