Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
ahoojte mamicky....moj drobcek ma uz 4 a pol mesiaca a zatial sa vyhybame ockovaniu lebo je soplavy....Tie ktore to uz mate za sebou napiste mi ake bolli reakcie....dakujem🙂
mitka2007 a co nato vasa lekarka??
baby chcem sa spytat...kremikujete babatku aj tvaricku? My od narodenia nedavame na tvaricku nic,ale teraz v zime neviem ci by aj nieco netrebalo dat........a ak ano tak co davate svojim detickam?
@majkauk jasne, davam von toto
http://www.nivea.sk/Vyrobky/Starostlivost-pre-n...
a sem-tam dam doma taketo
http://www.nivea.sk/Vyrobky/Starostlivost-pre-n...
ahojte chcem sa vás opýtať už sa vaše detičky pretáčaju?lebo mojej sa moc nechce
A ked je na brušku tak pravu ručičku ked má dole tak ju neda sama hore iba ked jej s nou pomôžem stalo sa to niekomu z vás?neviete prečo to má takto?
@1lussy1 ani moja mala ked je na brusku tak sa nepretoci na chrbatik a ked tak sa pretoci ale iba s pomocou.a hlavicku mi drzi na brusku pekne.
nas vrtulnik maly sa obracia ako gulka - hlavne z chrbatika na brusko, no na nom ostane ako uviaznuta velrybka, no dviha uz vysoko ritku a sem-tam sa aj pretoci z bruska 😉
mne sa mala tiež veľmi nechce pretáčať, párkrat sa pretočila z bruška na chrbatík, ale už dlho to nespravila, a pritom ju na bruško dávam, no a včera sa mi prvýkrát pretočila z chrbátika na bruško, ale viac už nie. Veľmi sa jej nechce ani hlavičku sa jej nechce dlho držať, ked je na brušku. Je nejaká lenivá alebo čo 🙂 Alebo jej možno idú zúbky, lebo je taká nekludna, murči, málo pápa, strašne slinta atd, atd 😀
Nasa mala nedavno take obdobie,ze sa vzdy z bruska pretacala na chrbatik,no teraz sa jej uz akosi nechce a to je na brusku casto.Drzi hore hlavicku,vsetko si obzera...
@mirkaradko ahojky....no nam lekarka predpisala nostek vytierat takou vodickou...a zase hlieniky by sa nemali odsavat viac ako 4 - 5 x do dna, lebo to drazdi sliznicu....ale popravde ja som je davala aj trosku masielka na noc- som jej to vsunula s prstekom...a o tyzden zacala kaslat, tak som jej davala obklady, lebo nemala teploty a to nam pomohlo...nech ste skoto zdravi🙂
Ahojte mamičky, ako sa majú vaše ratolesti? Rastú ako z vody, ani sa nenazdáme a už budú mať rok. Prajem všetkým mamičkám a bábätkám to najlepšie. 🙂
@danka.k ahojte...no my sme mali soplik a lekarka povedala, že to by nemala byt interakcia a sme sa zaockovali...a vsetko bolo ok, len sme potom liecili soplik a o tyzden kasel🙂 ale kupte si aqua gel, alebo nieco take chladive, lebbo moze dostat teploty...a my sme kupili aj nurofen, ael povedala nam, ze v poho staci stvrtka paralenu...
@ellenie ahoj, no mi máme skoro to isté, ale my aj soplíme a kašleme, bruško máme v poriadku, a veľmi slintáme a to už 2 týždne, teploty máme iba okolo 37,6 bola najväčia, možno si to aj ja namýšlam ale mám pocit ako by jej išli zúbky, uvidíme ako to pôjde ďalej, ale tiež taká že bez nálady ani sa hrať nechce, stále len zúri, je nespokojná, a tiež menej papá ale to ako kedy.
@1lussy1 ahojky...našej sa to stalo dvakrat z bruska na chrbatik a ostala v takom soku, ze sme sa nemohli nesmiat :Dale na brusku velmi nechce byt 🙂a ked je, tak najradsej by uz behala :D ale aj tak najradsej vsetko žužle 🙂
inac, nemate niekto problemy so zaspavanim? tak ako to bolo v pohode, tak posledny tyzden strajkuje mala..zaspi na pol hodku a potom sa zobudi a nervaci...musime ju nosit, alebo pri ciciku, akonahle ju dame do postielky, akoby si nevedela najst miesto. predtym zaspavala aj pri svetle, aj pri zapnutej telke, teraz musi byt ticho a tma...aj to jej trva :(
ahojte maminy...uz ste zacali prikrmovat? lebo nasa lekarka mi vcera povedala ze najnovsie sa aj kojene babatka maju zacat od 4.mesiaca...co si o tom myslite? Dakujem vopred 😉

som v 7 tyzdni tehotenstva a termin mam na 19 jul . .od vcera len zvraciam vsetko co zjem je to normalne?