icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

rianka7
23. dec 2011

stastne a pokojne sviatky 🙂 pre niektore to budu ozaj prve Vianoce s malymi drobcekmi, tak nech su nezabudnutelne 😵

janicka83
24. dec 2011

baby Julovky, prajem vám všetkým aj vašim rodinkám krásne Vianoce plné pokoja, šťastia, radosti a lásky

lubkasungirl
26. dec 2011

aj ja sa pripájam a dodatočne želám krásne Vianoce 🙂 😉 😉

1lussy1
26. dec 2011

aj ja prajem šťastné a veselé sviatky 🙂

renca31
29. dec 2011

Tak čo ešte všetci sviatkujú, že sa tu nikto neozýva? 😀 My sme okrem malej dostali na vianoce ďalší darček, prvé dva dolné zúbky! 😀

lubkasungirl
29. dec 2011

jeeee-gratulujem, ved aj my cakame, no zatial nic.. a bola nejako predtym nervozna??

majkamrugi
29. dec 2011

Ahojte, ako ste zvladli sviatky? my sme boli u svokrovcov a mala bola užasna. Počas večere cely cas džavotala, stale sa hrala, super reagovala na to, že bolo kopec novych ludi. Len ja som si dala za dve lyžice kapusty a hrachovej polievky a v noci to bolo potom zaujimave- sme boli hodinu hore🙂

renca31
29. dec 2011

@lubkasungirl no ona je dosť často nervózna, takže neviem určite, či to bolo kvôli zúbkom alebo nie.....ale posledné dni bola trošku nepokojnejšia, ale ani teraz to nie je lepšie, tak neviem, či idú aj ďalšie, alebo to bude úplne niečím iným....😀

renca31
29. dec 2011

@majkamrugi aj ja som sa bála, čo bude z kapustnice, ale našťastie už nereaguje malá tak citlivo na to, čo zjem, ako na začiatku. Vtedy som nemohla skoro nič.....ale zato my bývame hore skoro každú noc také dve hoďky....☹ jednoducho si zmyslí, že je vyspatá a hotovo!

barca127
30. dec 2011

Ahojte babule tak ja ani neviem ze nejake Vianoce boli uz 🙂 vobec mi to tak ani nepripadalo boli sme u rodicov,mala som pocit ze je uplne bezny volny den s vecerou 🙂 neviem cim to bolo a pritom sme boli konecne vsetci pokope aj sestra s bratom ktory su mimo ...ale mala bola super....ja som teda na kapustnicu ani nepomyslela to by bolo u nas asi tri dni potom terno ale na prvy sviatok vianocny som zjedla u svokrovcov plnerny sendvic a v noci sme mali do trtej take bolenie bruska ze keby to po rektalke nepreslo uz som myslela ze pojdeme na pohotovost....nam asi tiez idu zubky lebo tuto noc sme boli dve hodiny hore a mala nejako sklada ustocka ako keby si trela dasna o seba tak neviem

olinecka22
30. dec 2011

ahojte babeny!my sme sviatkovali uplne super.ja som mala 1vianoce bez mojich rodicov a som sa bala ze ako to zvladnem a ako to zvladne aj vanes.pri stole nas bolo 10 a vanes sa cely cas krasne hrala.po veceri sme sli k mojim rodicom a potom sme sa sli prejst este k mojej babke a vsade kopu ludi a vanes bola stale dobrucka.stale sa hrala s babikou co jej priniesol jezisko.a u mojich rodicov odskusala aj novu postielku a buvala super od 22:30 do 08:00.a na 1sviatok vianocny som si dala trosku kapusty a malu fes potom prehnalo ze mala vsetko prekakane ale nevadi lebo aspon nemala ziadne bolenie bruska.boli to moje najkrajsie vianoce! 😀

olinecka22
31. dec 2011

Fujavicu šťastia , víchricu pohody , závej radosti , len malú vločku všedných starostí a hlavne lavínu zdravia a lásky v Novom roku prajeme 🙂

sisanka
31. dec 2011

ahojte dievcata,my sme tiez celkom fajn sviatkovali...mali ani nevedel ze su vianoce asi 😀 pekne sedel pri stole,cmulal oplatku a usmieval sa...ja som jedla vsetko,aj kapustnicu a nic mu nebolo 😉 Oliverko to zvladol super co sa o starsom neda povedat,este teraz sa spamatava z tolkych hraciek 😀 😀 😀

zora256
31. dec 2011

Ahojte baby!
Tak náš mal urevaný deň 24.12.som sa bola strihať,a zostal znašimi,tak sa len chvíľku hral a potom rev,proste je v poslednom čase akýsi mrzutý,a veľa pozornosti si vyžaduje,ak nevstanem keď on tak sa prikryje dekou a kope nohami,proste by sa udusil,kebyže nevstanem,a to mi robí vždy ak sa zobudí a nie som pri ňom,a ak sa sním nehrám,tak kope,mrnčí a ak sa mu obrátim chrbtom tak plače,proste náročný na každú chvíľku,ale tak som rada,že sa aspoň nenudím,a tak ale ak sa sním nik nehrá je hotový,oddych mám len kým spí,a aj častejšie spí,cezdeň ale spať vnoci je po 6 večer schopný byť hore do 10-11 až len potom zaspí a vstane o pol 5 ráno čo je fajn,potom spí ešte do 8-pol9.Len cez deň a od tej 6 večera je toho veľa sním,niekedy už neviem čo vymyslieť,lebo všetko sa mu zunuje po 10min.Aj mu veľa čítam,to má rád ak ho mám vlone a vidí do knižky.A už nosí 80veľ,a má 9kg,poriadne rastie do dĺžky ani nie je bucľatý,akurátny,len je čo držať 🙂 .A zúbky ho trápievajú každý deň,ale akosi mu nevychádza ani jeden 😢.A akoste natom vy?
Prajeme krásneho Silvestra a Šťastný Nový rok 2012! 😵

lutia
31. dec 2011

ahojte maminky, ktoré mali termín júl 2011 🙂 aj ja medzi vás patrím aj keď píšem až teraz z dôvodu, že len pred pár dňami som sa registrovala na túto stránku..... ako tak čítam, všetky už pomaly píšete o zúbkoch a my zatiaľ s Filipetkom nemáme ani jeden a možno sa ani nechystajú na svet 🙂 :( ale za to sa musím pochváliť, že my búvavame po celé noci bez papania (aj keď my už papáme umelé mliečko) a aj keď nepapáme podľa tabuľky (z dôvodu, že mu postačuje menšie množstvo) priberáme 🙂) máme záhyby na rúčkach a nožičkách, pekné líčka ale nezdá sa mi, že by bol tučnučký 🙂 (aspoň ja mamina si to nemyslím) s váhou cca 8kg...jedine čo sme mali problém v posledom čase bolo nájdenie novej dudušky 🙂) to bol veľký problém ale nakoniec sa nám to podarilo a to jednoducho: kúpila som novú v stredu a hneď aj v stredu v noci som mu ju "ponúkala" a vo štvrtok sme s ňou už zaspávali...tak som úplne šťastná lebo pred tým som bola zúfala lebo všetky odmietal len tú starú chcel....
Prajem Vám pekného Silvestra a šťastný Nový rok s júlovými ratolesťami 🙂)

mitka2007
31. dec 2011

ahojte.no moj Matko bol cez Stedry vecer cely vyrehotany,hrozne sa na vsetkom chichunal tak sme sa aj my s manzelom rehotali na nom celu veceru.no dnes som zvedava na tie rachoty ako bude reagovat,ak teda bude hore,ale dufam ze bude spinkat tvrdo a nezobudi ho to.

zora256
1. jan 2012

Ahojte!
No tak mojho zobudili petardy vonku a rakety o pol 10 a zaspal o pol 1 ráno,ale aj sa bál toho búchania aj mrnčal a aj plakal z pozorovania,asi sa mu to nepáčilo,a naháňalo mu to strach,snáď narok sa mu bude viac páčiť,alebo bude narok spinkať. 😵

kackacatko
2. jan 2012

Tak naša malá na delobuchy vôbec nereagovala a medzi polnocou a jednou ráno sa v postielke ani nepohla. Obdivujem jej spánok 🙂

sisanka
2. jan 2012

nas maly sa zobudil asi 5min pred polnocou,parkrat si cuckol a maminka este stihla novorocny pripitok 😉 inak na ohnostroj sa nezobudil ani jeden coho som sa najviac obavala a po polnoci som si mohla aj ja uz konecne trosku posediet s rodinou kedze starsi zaspal asi o 23.30... 😖

olinecka22
2. jan 2012

moja mala zamrnacala par minut pred polnocou ale dala som jej dudku otocila sa nabok a buvala dalej a nezobudili ju ani petardy,ale zato vcera vecer si asi pomylila den a mi zabuvala az o 00:00.

barca127
2. jan 2012

Nasa mala bambula sa na ponoc na delobuchy taktiez vobec nezobudila cele to pekne prespala 🙂 a spala az do pol piatej,my s manzelom sme si na polnoc pripili qa hned sme sli k nasej princezne spat

lutia
2. jan 2012

ahojte, môj synátor prespal celú silvestrovskú noc 🙂 a aby aj on niečo mal z osláv z nového roka tak sme mu s manželom zapálili prskavku pred buvaním 🙂 no nevedel sa vynadívať 🙂) a ako padla pol noc sme si priprili s manželom a išli sme tiež do hajan 🙂)

renca31
2. jan 2012

Ahojte, maminky! Všetko len to najlepšie prajem do Nového roka, hlavne, aby sme boli všetci zdraví a šťastní spolu s detičkami a rodinami. My sme strávili Silvestra na chate na Morave s dvoma ďalšími rodinami a ich deťmi, všetko samí chlapci, teda traja, 4,3 a 2 ročný, moja malá princezná bola celé 4 dni obskakovaná deťmi a bola z toho nesmierne šťastná. Tak ju super zabavili, že som o nej takmer ani nevedela, akurát len keď som ju kŕmila...😀 Na Silvestra sme večer o deviatej urobili taký mini ohňostroj pre chlapcov, tak sme boli pozrieť aj my vonku, ale veľmi ju to nezaujalo, ani sa nebála....okolo 21:00 mi zaspala, ale 3 minuty pred polnocou vstala, to aby sme si nemysleli, že si pripijeme bez nej, takže je na všetkých polnočných fotkách aj ona pekne s nami. Ale nevadilo mi to, bola som rada, ža môžeme byť všetci traja spolu pri privítaní Nového roka.....aj cestu zvládla na jednotku, celú prespala! 😀 ale už sme doma a zase sa začína nudiť a vystrkovať rožky.....ten čertík malý! 😀

zora256
3. jan 2012

Ahojte!
No to vám závidím,trošku,že tie vaše tak pekne prespali,ja by som bola radšej šla spať skôr ako o 1 ráno,ale čo už ten náš je asi po tatkovi,rád chodí pozde spať a rád skoro vstáva.Už sa neviem dočkať,kedy bude už v normálnej posteli,a keď vstane,aby sa sám obliekol a hral sa kým sa ja vyspím🙂To asi tak skoro nebude 😎 ,ale raz snáď príde aj ten čas 😵 😀 .A čo máte nové?Náš už má 9,3kg a 80veľkosť je mu ako uliata,neviem si ani predstaviť koľko bude mať kým začne loziť 😒 .O týždeň ideme do poradne,tak som zvedavá čo povedia.
Prajem krásny Nový rok všetkým a pevné zdravie a veľa lásky a radosti z detičiek,a aby aj mužíčkovia boli k vám dobrý a láskavý,plný pochopenia a ochoty pomáhať vo výchove malých ratolestí. 😉

nika1987
4. jan 2012

Ahojte maminky...chcem Vas poprosit o radu....Moj Simonko stale relativne dobre v noci spal....nakojila som ked bol hladny a spinkal dalej...Ale teraz....zobudi sa na kojenie a potom nie a nie ho uspat... niekedy je v noci hore aj dve tri hodiny,,,dava mi to teda dost zabrat,,,,nejake rady??? ja sa ho snazim cez den znicit hranim ale nejako to nefunguje...mate nikeotra taky problemik?🙂 Dakujem

renca31
4. jan 2012

@nika1987 ahoj! a koľko Ti spáva cez deň? nemal by spať viac ako tri hodiny dokopy a po poslednom zobudení by mal byť hore aspoň 4 hodiny, kým ho uložíš na večerný spánok. U nás to celkom funguje, ale aj tak sa stáva, že sa niekedy zobudí v noci a nechce zaspať až po dvoch hodinách. Ale toto regulovanie denného spánku nám pomohlo. A vraj ak v noci nespí, nemali by sme ich cez deň nechávať dospať, a časom sa naučia, že v noci treba spať. Lebo keď ho cez deň necháš dospať to, čo v noci premeškal, tak to bude robiť aj naďalej....nie vždy sa to dá, ale treba skúšať.....😀

lutia
4. jan 2012

@nika1987 ahoj my sme mali takýto problém keď bol ešte maličký....a ani som to nejak neriešila a ono to samo prešlo po nejakom čase - keď sa v noci budil dali sme si ho medzi nás a pokúšali sa ho uspať tým, že sme ho držali za rúčku (ale ono to ani moc nepomohlo 🙂 a myslím,že keď on sám chcel tak zaspal...) viem, že je to náročné...a to čo napísala renca31 - my búvame viac ako tri hodiny denne a v noci zatial spíme ok....syn býva aj cez deň dosť unavený a nebudem ho nasilu držať hore keď je unavený a dáva to najavo....

olinecka22
5. jan 2012

@lutia ahoj.aj moja dcerka spi cez den po menej.ja nedavam nasilu buvat ona sa si to vyziada sama kedy sa jej chce buvat tak si strasne zmoli ocka tak ju dam buvat tak o 7 a to si pobuva tak pol hodku sa zobudi a je hore tak do 22:00 dam jej papat a buva mi celu noc a sa zobudi az o 8rano.

kackacatko
5. jan 2012

@nika1987 My sme tiež mali taký problém asi pred 2 týždňami. Opakovane sme boli v noci hore asi hodinu a to mi tiez dovtedy krásne spinkala. Vyriešila som to tak, že keď sa napapala, dala som ju do postielky a zhasla. Pár nocí protestovala, troska poplakala, ale ja som pekne počkala kým zaspí, maximálne som jej podala cumlíček. A potom mi to prestala robiť, dúfam, že pochopila, že keď je noc, tak sa spinká. Inak cez deň spíme cca 3 hodinky, ani nie viac.

olinecka22
5. jan 2012

@kackacatko ja to robim od jej malicka ze ked sa v noci zobudi tak ju prebalim,dam papat,dam odgrgnut a zhasnema zachvilku uz mi aj buvinka az do rana 😀