Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@rosinka
@gadget.tt my mame rezim od zaciatku, nenechala som to, ze ved niekedy.....okupeme o siestej vecer, do siedmej spi....na papanie sa budil o 1, 4, 6 a potom o 8 a to sme uz aj s Dominickou vstavali....doobedny spanok o 10, ale len 20min., viac este ani raz, obedny okolo 12 a to taha aj s Dominikou 2 hodky, potom dalsi o 16 tiez len 20min. a potom az nocny spanok...papava vacsinou ked sa zobudi, to bolo max. 120ml, no teraz vypije max. 180ml a to vydrzi aj 4 hodky, bo medzitym dostane aj piskotku, kukuricnu chrumku alebo jablcko...nie je nejaky extra jedak....
@mitka2007 ja som mu dávala aj mrkvičku od Hipp a tá mu tiež šmakovala (aj keď nevoňala nejak lákavo), na druhý deň bolo kako dvojfarebné 🙂) a včera som skúšala ovsenú kašu s jabĺčkom od Sunar a tá mu chutila tak, že som nestíhala ale na začiatok som mu dala len pol dávky ale stačila mu na 3hodky
@lutia ja,co sa tyka zeleninky varim kazdy den cerstvu.ovocne vyzivky mam od kamosky domace.kasicky papame aj my,zrovna dnes sme ochutnali od Hammi jablckovu a chutilo.od buduceho tyzdna sa chystam zaradit do jedalnicku ajmasko,to mu chcem tiez kupit cerstvea dam mu to zmrazit.chystam sa kupit kuracie,morcacie,zajka ☹ a telacie ☹ .
@katren no to taký režim máme aj mi, o siedmej večer kúpanie, najneskôr o ôsmej v postely, potom sa zobudia okolo 4 ráno to im dám mliečko a ťahajú do siedmej, potom spia okolo 10 hod tiež len pol hodku, keď sa naobedujú pol hodku a potom okolo druhej ideme von pre malú do škôlky a vtedy spia aj dve hodiny, no a potom až večer.
ale pri prvej som to mala lepšie, tá spávala doobeda hodinu a pol a poobede tak isto, niekedy aj po dve hodiny. tak preto som z toho trochu mimo, a ešte k tomu sú dvaja, tak ich musím nejako skoordinovať. lebo jeden je unavený skôr a druhý inokedy, no proste divadlo
@sliver ani neviem, ako sa odnaucil, nejak na jar som ho uz dala do spacieho vaku (tiez je julovy) a hlavne som zmenila system 🙂 po polroku ma prestalo bavit 4-5x za noc chodit kojit na gauc (cca. 4m) a prenasat ho do postielky, tak som si prisunula postielku ku posteli, kojila po sediacky na posteli s pokrcenymi nohami a ked sa najedol jemnym pohybom pomalicky sup do postielky (bez odgrgnutia v noci..)
skusala som teraz aj poleziacky kojit, nech rovno spi pri mne, sak uz ma 10 kg, je obratnejsi, ale zatial mi to nejde
@gadget.tt ahoj tak my uz sme nauceny nasvoj rezim,bambulka vstava rano o siestej sem tam aj o pol hodinku dlhsie 🙂 ale este nepapa nechce len proste uz nespi napapa sa o siedmej potom papame o desiatej medzityms i pospi polhodinku (presne na minutu 🙂) potom sa baime aj pozerame rozpravky ak si potrebujem navarit o jedenj sa napapame a sup do kociara ideme von domov pridemem po stvrtej to sa naje a potom je hore do stvrt na osem to si uz pyta kupat sa po kupani papanie a pred osmou uz pekne spinkame ale musime ju dat hned po okupani a najedeni do postielky a pekene zaspi v noci sa budi este raz na kojenie okolo druhej
ahojte baby, chcem sa spýtať, aké máte doma odsávačky soplíkov, ja som pri prvej dcére mala iba klasickú, čo musím ja vyťahovať manuálne a teraz rozmýšľam, že akú mám kúpiť, či na vysávač alebo už tú na batérie...videla som síce aj také s balónikom (myslím, že v Tescu aj v DM majú niečo podobné), len neviem, či sú tiež dobré....teraz má malinká soplíky a viac ju trápim, kým vysajem, dokáže to na 100% iba manžel a ten chodí domov až večer a trápiť ju nechcem upchatým nosom alebo nekonečne zdĺhavým odsávaním 😉
dnes sme dali 1x mrkvicku a celkom nam zachutila na 1x 😀
@janicka83 ja mam na vysavac odsavacku a som spokojna
ale tu cenu by som aj riskla, len aby bola aspon dobra a nemusela by som byt tym padom zavisla na vysavaci
@lutia ja vsetko varim na pare.. pouzijem aj trochu vody, bo inak by to bolo moc hutne, mozes ho normalne pripravit ako klasicke pyre, tak ze pridas MM ak kojis, alebo UM, zo zaciatku som mu ho tak davala, aby mu to viacej chutilo, teraz uz iba pridavam vodu podla konzistencie, aby to nebolo moc huste, ale papa mi to velmi pekne aj take hustejsie, na moje prekvapenie 🙂
@janicka83 ja ma tiez na vysavac a nedam na nu dopustit, krasne vsetko vysaje a to som vysavala pravielne kazdy den 2 mesiace, bo sme sa nemohli zbavit soplikov,.. potom som mu vytrela nostek maslom a bolo po soploch, je to super vec, teraz som ju opat vytiahla aby som malemu precistila nostek a krasne drzal,, usmieval sa... myslim, ze ma vacsi vykon ako ta na baterky, i ked ta je urcite praktickejsia...
@gadget.tt aj moja mala uz pekny rezim.cez den mi uz buva po menej tak najviac pol hodku az 1,5hodku aked sme vonku tak aj dlhsie tak 2hdky.a od tej 15:00 mi uz nebuva skoro vobec a ju okupem tak o 18:45,dam papat.dam odgrgnut a sup do postielky.a to mi buva tak pol hodku a sa zobudi a je hore aj do 23:00 niekedy.vetsinou sa napapa o tej 21:30 a do pol hodky uz aj buva a buva az do 8rana 😀 .ale ked spime u mojich rodicov tak mi zabuva uplne super a ked dojdeme domov tak je hore do 00:00 a na 2den uz zasa buva normalne
@gadget.tt my sme už aký-taký režim mali aj doteraz, ale teraz už zavádzam podobný ako je v jasličkách aby to pre ňu od marca nebola veľká zmena. Zároveň sa učíme zaspávať v postieľke, lebo doteraz zaspávala na prse alebo na rukách, ale už ju jednoducho nevládzem nosiť a v jasliach sa s ňou tiež nebudú babrať, tak radšej teraz.....ale je to náročné, máme za sebou 2 dni, ten prvý večer bol hrozný, plakala síce len pol hodinku ale to tak srdcervúco, až mi išlo srdce puknúť ale tak vydržali sme a včera večer to už bolo oveľa lepšie....nechcem zakríknuť, ale včera zaspala o 21:45 a zobudila sa až o 4:00, to inokedy zvykla byť dovtedy už dvakrát hore...tak dúfam, že sa jej upraví s tým zaspávaním aj to nočné vstávanie....len som si o 3:30 musela odsať mlieko, lebo som mala celý prsník stvrdnutý a strašne ma bolel, ale našťastie som to stihla zavčasu a nezapálil sa....
baby uz ste si boli vybavovat rodicak?ja som bola dnes si ho vybavit. ☹

baby a máte už nejaký režim? nám sa v tomto celkom darí, už máme 2 spánky v pravidelných hodinách, tak sa vytešujem, no vnoci sme sa začali častejšie budiť na papanie, neviem prečo, bo doteraz sme spávali celú noc...