icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

zora256
21. feb 2012

@akinorev30 Ahoj!
Aj ja dávam malého na nočník,lebo tak sa mu lepšie tlačí doň ako do plienky ako píšeš.A pravdaže sa nedá všetko zachytiť to by sme museli každú sekundu vyzliekať a obliekať a to sa nedá.
Baby!
Čítam tu o tých jogurtoch,tak som čítala a počula od odborníkov,že sa majú zavádzať mliečne výrobky od 9 mes. a aj to čo najmastnejšie čiže smotanové aj z ovocím môžu byť,len čokoládové nie a kakové tie až od roka.

lutia
21. feb 2012

@sisanka my este nie ale isto sa chystam v najblizsich dnoch, mne doktor povedal ze mam kupovat smotanove a ochutene ovocim

sisanka
21. feb 2012

@mata455 lebo ja ho este kojim a v poslednej dobe sa mi zda ze skor si len rak bradavku cmula a nepije tak som mu dala dnes trosku plnotucneho mlieka s piskotou a vypil 😉

frick
23. feb 2012

Mamini pýtajú vám v noci detičky ešte mlieko? Myslím tie čo nekojíte .Môj malý o 23:00 a 4 ráno.A doktorka mi včera povedala že to by už nemal.Dneska mi vstal o 5:00 a úplne som bola v tom že už papal ráno tak čo nespí? 🙂 No a o 5:30 som zistila že veď nejedol 😀 No už keď som mu dala mlieko tak nezaspal. 🙂 Tým pádom teda papá 5x mlieko a 2x príkrm. Ako je to u vás?

danka.k
23. feb 2012

@frick no môj posledné dni sa najedol mlieka večer o 19 a až ráno o 6. A dnes neviem čo sa mu stalo už o 3 pýtal. A pije 4x za deň mlieko a 2x prikrm

frick
23. feb 2012

@danka.k dík a akú dávku ti pije.Rozmýšľam či to nieje tým že môj mi vypije tak 150 ml cez deň aj noc, len večer dá 210 ml.Neviem či mu to nestačí a potrebuje to po troškách.Podľa tabuľky ba mal piť 210 normálne ale tým sa neriadim bo viac do neho nedostanem.

lutia
23. feb 2012

@frick my v noci nepijeme mlieko uz od jedneho ci dvoch mesiacoch 🙂 a co sa tyka denneho rezimu - 3xmlieko od 150 do 180ml a 2x prikrm - vzdy to mame na striedacku - rano zaciname mliekom a aj koncime mliekom a uz od jeho 5 mesiacoch som sa nedrzala tabulky lebo zacal menej a menej pit mliecka takze v 5 a 6m sme pili len 150ml a stacilo nam to na 3hodky....

mitka2007
23. feb 2012

caute kocky,nam sa uz tlacia dalsie dva zubky.hore v pravo jednotka a dvojka. 😀 o chvilu budeme takto vyzerat.takze mame 7 mesiacov a 3 dni a 5 zubov...

danka.k
23. feb 2012

@frick on vypije cez den tiez 150 a vecer 210 ml.. ani neviem kolko ma pit cez den, neriadim sa tym tiez

frick
23. feb 2012

@danka.k tak potom množstvo je v pohode keď sa to pohybuje kolo 150 len neviem či by som to nočné kŕmenie nemala nejako stopnúť keď aj dr mi vraví že v noci je to už len o zvyku ako o hlade.

danka.k
23. feb 2012

@frick no mne ked jedaval aj dva krat za noc tak som sa ho snazila ukecat na cumel a potapkat a zabralo to... no a papa uz len rano o tej siestej, to dnesne zobudenie o tretej dufam ze zas nebude 😀

frick
23. feb 2012

@danka.k ok tak ďakujem asi to začnem pomaličky riešiť vyskúšame 🙂

sliver
23. feb 2012

my už tiež papáme Activiu 😉 a strašneeee nám chutí, asi najviac čo doteraz papala

zora256
23. feb 2012

Ahojte baby!Mamičky chlapčekov!
Aj vaše detské lekárky,sťahujú predkožku vašim synčekom?Ja som teraz menila lekára a ex lekár nesťahoval a nová doktorkamu stiahla,lenže trošičku mu aj krvácalo,čo by ste mi nato poradili?Vopred ďkujem za rady 😉

danka.k
23. feb 2012

@zora256 nam doktorka kazala po troske, ale minule mu to neslo tak mu to ona zas trosku stiahla a potrela framykoinom.. ale ten je len na predpis...

katren
23. feb 2012

@zora256 ahoj, my nestahujeme...a podla debat tu na MK ani nebudem do 2 rokov..... 😉

sliver
24. feb 2012

@danka.k
@zora256 - nám minule dali v lekárni framikoin aj bez predpisu tak možno sa nad tebou zlutuju 😉

gadget.tt
24. feb 2012

@zora256 nam nikto nic nestahuje, 17.2.2012 v Danskom klube na STV1 sa vyjadroval pediater ze staci stahovat az po roku a v ziadnom pripade nasilu, bo ze vzniknu jazvy a pojde to este tazsie... a tiez hovoril, ze deticky ked si objavia pipika (nieco po roku) tak ho podnecovat formou hry aby si to stahoval sam a ze tak sa to najlepsie uvolni, bo dietatko vie kedy ho to boli zle si robit nebude... Ak vam to ide tak potoske mozete, ale krvacat by to rozhodne nemalo...
Kukni si tu relaciu
http://www.stv.sk/online/archiv/damsky-klub?dat...

danka.k
24. feb 2012

@sliver nám ho tiež dali bez receptu, ale strašne kecy, ze nesmú a posledný krát. Záleží aj od lekárne a lekárnika

lutia
24. feb 2012

@zora256 ahoj, tak aj nam doktor povedal ze nemame stahovat, ze to az tak po roku...takze pocuvam jeho radu a pri tom aj zostanem

lubkasungirl
24. feb 2012

my stahovat mame - prizvukovala mi to lekarka uz trikrat 😉

frick
24. feb 2012

tak nám aj pri prvom synovi povedala doktorka že do roka sa stým nič nerobí ale aj tak sme skončili u urológa no aj tak som rada lebo to robil odborník.Vraj keď sa to robí neodborne vzniknú trhlinky a je to ešte horšie a bolestivejšie.A teraz pri krpcovi viem že tam tiež skončíme i keď sa mu to snažím uvoľňovať koľko ide pri kúpaní ale nedá sa vôbec ani trošku stiahnuť.Má tam takú priesvitnú blanku a tá to drží.

mitka2007
24. feb 2012

my tiez stahujeme pokial sa da.nasilu urcite nie.

rainbow1
24. feb 2012

ahojte kočky, mám takú otázku, dnes som vymenila hlboký kočík za športový a je tam "kopu" pásov, ktoré nejdú demontovať, určite poslúžia neskôr, ale teraz mi tam zavadzajú keď tam chcem dať fusak. Dala som ich do bokov, ale i tak. Ako to máte riešené vy ? A ešte aj tá rúčka, aby bábo nespadlo sa mi zdá dosť nízko a neviem ako tám dam fusak, malú oblečenú a popod rúčku fusak prekryť. Ako to riešite ? ďakujem vopred za help 🙂

barca127
24. feb 2012

@rainbow1 ahoj asi ti teda moc nepomozem lebo nam sa pasy daju ako tak odmontovat ale ja ich tam mam do boku tiez dane aj rucka sa namda dat prec tak tu tam nemame zatial

zora256
24. feb 2012

@danka.k
@lutia
@sliver
@katrenĎakujem baby!🙂problém je vtom,že mu doktorka stiahla a preto ho to trošku krvácalo,ja som mu len po troške sťahovávala ale nie úplne lebo mu to nešlo:-/
@lubkasungirl Ahoj!
A tebe to ide stiahnuť?Tvojmu to nekrvácalo a nemal červené?Ja som tiež čítala tu na MK že by sa to nemalo sťahovať,ja som ani nechcela len trošku som počas kúpania zvykla skúšať,ale mu to nešlo a doktorka mu to stiahla a zrejme ho to bolí,lebo sa mu to nepáči,keď mu ho chytám☹ale lekárka kázala 2x denne,nuž ja neviem utorok ideme na očkovanie,poviem jej otom,že to má červené a krvácalo mu to trošku pár kvapiek krvácalo.A tebe to ide?

Baby a to ten framikoin kam natierate?(myslím na predkožku alebo na penis)A to masť alebo krém?Díky vopred🙂

lubkasungirl
24. feb 2012

@zora256 ahoj, ja mu stahujem kazdy den, tak ako lekarka mi prikazala, ma to uplne v pohode, nic cervene 🙂

katren
24. feb 2012

@rainbow1 nam sa da vsetko demontovat....a madlo by sa malo dat na kazdom kociku dat prec....teda podla mna...aky mas kocik??

danka.k
24. feb 2012

@zora256 to je mast

@rainbow1 ja co tam mam tie pasy tak na fusaku mam otvory aby som si to tam prichytila, neviem ci sa nam daju dat prec, este som to neprehadzovala.

@katren co sme mali bugynu pri rastikovi tak sa na madlo nedalo dat dolu, iba ak by som ho odsrobovala a to ani neviem kde 😀

zora256
25. feb 2012

@lubkasungirl Ahoj!
Tak to máš dobre,keď nemá červené,náš má aj bielu bdku a červenú vrchnú stranu akoby mal zapálené,ach jaj,musím vydržať výkend lebo tu nič nedostať,teraz a až pondelok kúpim ten framikoin.
@danka.k Ahoj!
A kde mu to mám natrieť,tam kde je to červené?A to je len proti zápaľu,že?Či to pomôže aj stiahnúť?Ďakujem,za rady baby🙂