Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
Mamini pýtajú vám v noci detičky ešte mlieko? Myslím tie čo nekojíte .Môj malý o 23:00 a 4 ráno.A doktorka mi včera povedala že to by už nemal.Dneska mi vstal o 5:00 a úplne som bola v tom že už papal ráno tak čo nespí? 🙂 No a o 5:30 som zistila že veď nejedol 😀 No už keď som mu dala mlieko tak nezaspal. 🙂 Tým pádom teda papá 5x mlieko a 2x príkrm. Ako je to u vás?
@frick my v noci nepijeme mlieko uz od jedneho ci dvoch mesiacoch 🙂 a co sa tyka denneho rezimu - 3xmlieko od 150 do 180ml a 2x prikrm - vzdy to mame na striedacku - rano zaciname mliekom a aj koncime mliekom a uz od jeho 5 mesiacoch som sa nedrzala tabulky lebo zacal menej a menej pit mliecka takze v 5 a 6m sme pili len 150ml a stacilo nam to na 3hodky....
caute kocky,nam sa uz tlacia dalsie dva zubky.hore v pravo jednotka a dvojka. 😀 o chvilu budeme takto vyzerat.takze mame 7 mesiacov a 3 dni a 5 zubov...
my už tiež papáme Activiu 😉 a strašneeee nám chutí, asi najviac čo doteraz papala
Ahojte baby!Mamičky chlapčekov!
Aj vaše detské lekárky,sťahujú predkožku vašim synčekom?Ja som teraz menila lekára a ex lekár nesťahoval a nová doktorkamu stiahla,lenže trošičku mu aj krvácalo,čo by ste mi nato poradili?Vopred ďkujem za rady 😉
@zora256 nam nikto nic nestahuje, 17.2.2012 v Danskom klube na STV1 sa vyjadroval pediater ze staci stahovat az po roku a v ziadnom pripade nasilu, bo ze vzniknu jazvy a pojde to este tazsie... a tiez hovoril, ze deticky ked si objavia pipika (nieco po roku) tak ho podnecovat formou hry aby si to stahoval sam a ze tak sa to najlepsie uvolni, bo dietatko vie kedy ho to boli zle si robit nebude... Ak vam to ide tak potoske mozete, ale krvacat by to rozhodne nemalo...
Kukni si tu relaciu
http://www.stv.sk/online/archiv/damsky-klub?dat...
my stahovat mame - prizvukovala mi to lekarka uz trikrat 😉
tak nám aj pri prvom synovi povedala doktorka že do roka sa stým nič nerobí ale aj tak sme skončili u urológa no aj tak som rada lebo to robil odborník.Vraj keď sa to robí neodborne vzniknú trhlinky a je to ešte horšie a bolestivejšie.A teraz pri krpcovi viem že tam tiež skončíme i keď sa mu to snažím uvoľňovať koľko ide pri kúpaní ale nedá sa vôbec ani trošku stiahnuť.Má tam takú priesvitnú blanku a tá to drží.
my tiez stahujeme pokial sa da.nasilu urcite nie.
ahojte kočky, mám takú otázku, dnes som vymenila hlboký kočík za športový a je tam "kopu" pásov, ktoré nejdú demontovať, určite poslúžia neskôr, ale teraz mi tam zavadzajú keď tam chcem dať fusak. Dala som ich do bokov, ale i tak. Ako to máte riešené vy ? A ešte aj tá rúčka, aby bábo nespadlo sa mi zdá dosť nízko a neviem ako tám dam fusak, malú oblečenú a popod rúčku fusak prekryť. Ako to riešite ? ďakujem vopred za help 🙂
@danka.k
@lutia
@sliver
@katrenĎakujem baby!🙂problém je vtom,že mu doktorka stiahla a preto ho to trošku krvácalo,ja som mu len po troške sťahovávala ale nie úplne lebo mu to nešlo:-/
@lubkasungirl Ahoj!
A tebe to ide stiahnuť?Tvojmu to nekrvácalo a nemal červené?Ja som tiež čítala tu na MK že by sa to nemalo sťahovať,ja som ani nechcela len trošku som počas kúpania zvykla skúšať,ale mu to nešlo a doktorka mu to stiahla a zrejme ho to bolí,lebo sa mu to nepáči,keď mu ho chytám☹ale lekárka kázala 2x denne,nuž ja neviem utorok ideme na očkovanie,poviem jej otom,že to má červené a krvácalo mu to trošku pár kvapiek krvácalo.A tebe to ide?
Baby a to ten framikoin kam natierate?(myslím na predkožku alebo na penis)A to masť alebo krém?Díky vopred🙂
@zora256 ahoj, ja mu stahujem kazdy den, tak ako lekarka mi prikazala, ma to uplne v pohode, nic cervene 🙂
@lubkasungirl Ahoj!
Tak to máš dobre,keď nemá červené,náš má aj bielu bdku a červenú vrchnú stranu akoby mal zapálené,ach jaj,musím vydržať výkend lebo tu nič nedostať,teraz a až pondelok kúpim ten framikoin.
@danka.k Ahoj!
A kde mu to mám natrieť,tam kde je to červené?A to je len proti zápaľu,že?Či to pomôže aj stiahnúť?Ďakujem,za rady baby🙂

@akinorev30 Ahoj!
Aj ja dávam malého na nočník,lebo tak sa mu lepšie tlačí doň ako do plienky ako píšeš.A pravdaže sa nedá všetko zachytiť to by sme museli každú sekundu vyzliekať a obliekať a to sa nedá.
Baby!
Čítam tu o tých jogurtoch,tak som čítala a počula od odborníkov,že sa majú zavádzať mliečne výrobky od 9 mes. a aj to čo najmastnejšie čiže smotanové aj z ovocím môžu byť,len čokoládové nie a kakové tie až od roka.