icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

1lussy1
28. feb 2012

@barca127 ahoj a ake piškoty malej kupuješ?

barca127
28. feb 2012

@1lussy1 ahoj kupujem ej vacsinou opavie

sliver
28. feb 2012

@barca127 - ja dávam na ranajky jogurtík 😉 a niekedy to mliečko v krabičke bud Hami alebo Nestle

sliver
28. feb 2012

autosedačku sme vybrali Romer King Plus, chcela som bez isofixu lebo rodičia ho nemaju a ani sestra a niekedy príde a ideme sa jašiť von všetky tri 😉 a nechce sa mi riešiť ktoré auto zoberiem...
isto odporúčam vyskúšať aj pásy lebo niektoré su fest krátke, v našej toyote su supiš dlhé už pri vajku, no u segry vo fiate som mala problém pripnúť len vajko...
v tom polohovaní sa moc nevyznám lebo sme boli teraz v jednom shope a dali sme malu do King Plus a akože tam je polohovanie že tri polohy ale to sa len tak trošku nahlo tak sa ja neviem.... ešte ostanem chvílu pri vajku tam krásne leží 😉

vo vaničke sme ešte stále, dá sa polohovať a ked je moc mrzuťoš tak ju v nej posadím 😀

@nika1987 - stále dva dolné už dva mesiace, čakám na horné a akosi nič 😉

sliver
28. feb 2012

ozi naša princezná si zamilovala keksíky Nestlé, také tie dlhšie piškotky, super sa jej držia v ručičke a dokáže ich žužlať večne 😀 😀 😀 síce je špinavá všade ale prehrá sa s nimi 🙂

miluje Duck TV, alebo Bebe TV, to je to isté 🙂 kto to nemá je to aj na nete 😉 http://www.livestream.com/bebetvsk

no a už sa od nej nepohnem, lebo aj ked ju dám sedkať tak hodí čelo a už niekde lozí 😀 😀 😀
na nožičky sa mi stavia sama ked ju dvíham tak nie sedkať ale rovno šup na nohy a hopsá na nich ako divá a taku radosť jej to robí.....

barca127
28. feb 2012

maminy a davate detickam uz krupicu?ja by som chcela vyskusat s materskym mliekom ale ani neviem poriadne ako sa to pripravuje.

sisanka
28. feb 2012

@barca127 s materskym mliekom neviem ako to je ale ja malemu varim v plnotucnom mlieku...robim z 2dcl-zmiesam studene mlieko a 2 zarovnane polievkove lyzice krupice,trosku ocukrujem,vylejem do hrnca a dam varit,musis to stale miesat aby to neprihorelo a ked sa zacne varit tak znizim plamen a miesam este 3minutky,niekedy pridam kusocek masla...a ked mu chcem dat do flasky tak dam len jednu lyzicu krupice 😉

jajka81
28. feb 2012

Ahojte baby, prvýkrát som zabrusila do tejto vašej témy a rada by som sa k Vám pridala, kedže mám tiež doma malé júlovciatko.

jajka81
28. feb 2012

@barca127 Ja ešte krupicu nedávam, chcem začať keď maly ukončí 8 mesiacov, t.j.koncom týždňa. S materskym mliekom by sa to malo variť tak, že krupicu (najprv by kasa mala byt redsia, takze cca 2 kavove lyzicky) namocis do 250 ml vody na 10 minút. Potom privedies do varu a na miernom ohni varis 10 minút za staleho miesania. Na záver pridas 2 kavove lyzicky cukru. Hotové zmiesas so 70 ml materskeho mlieka. Toto je recept od našej pediatricky.

olinecka22
28. feb 2012

baby davate uz detickam bezvajecnu cestovinu s maskom a zeleninkou?

renca31
28. feb 2012

@dai práve preto sme sa aj my rozhodli pre Romerky, lebo sú vraj najbezpečnejšie.....no a o presnom type sa ešte dohodneme, ale prikláňam sa aj napriek zlej polohovateľnosti k tej Evolve kvôli tomu, aby sme nemuseli ešte ďalšiu kupovať neskôr, aj my máme dve autá, takže aj tak ešte budeme musieť do druhého kúpiť nejakú lacnejšiu....😀

renca31
28. feb 2012

@nika1987 my máme od decembra dva spodné a odvtedy nič.....vrchné ďasno je opuchnuté na prasknutie, a stále nič......☹

renca31
28. feb 2012

@sliver 😀 aj my fičíme na Duck TV.....a s tým lozením a ťahaním sa na nohy sme na tom rovnako....hlavu sme už otrieskali všade, kde sa len dalo.....už ani ráno na posteli nemôžem trošku podriemať, keď je ona hore, lebo dnes som ju v poslednej chvíli chytila za nohy, aby neskočila hlavičku z postele.....no užívam si posledné dni s ňou, od štvrtka začíname s jasličkami a ja v robote.....☹

renca31
28. feb 2012

@olinecka22 no mne to už pediatrička odporúčala, ale vždy zabudnem kúpiť bezvaječné cestoviny, takže zatiaľ sme ešte neskúšali...ale plánujem v blízkej dobe....😀

renca31
28. feb 2012

@jajka81 vitaj! takže ste úplný začiatok júla? my sme 8. 😀

olinecka22
28. feb 2012

@renca31 ja som jej ich kupila dnes tak by som jej to zajtra chcela dat.tak uvidim

sliver
28. feb 2012

@olinecka22 - ka som už dala, ked som varila zeleninku tak som pár kuskov prihodila a potom popučila so zeleninou...

@renca31 - juj to už ideš 😒 potom daj vedieť ako to zvládaš, teda ak budeš mať aspon chvílku na PC....

@jajka81 - jasné vitaj 😉

@barca127 - si ma tou krupicou normalne nakazila, asi skusim aj ja 😀

dai
28. feb 2012

no, ja som lenivo na hippkach a tam je krupica uz od 4-teho mesiaca - ja som vcera skusala prvykrat, celkom to malemu chutilo...
my piskoty este nekupujeme, zatial len tie chrumky chrume a rohlik sme skusali

jajka81
28. feb 2012

@renca31 My sme 4.júl. Povodne sme mali byt junovi, preto sme aj celé tehotenstvo strávili v junovkach 🙂

barca127
28. feb 2012

@sliver inac aj nasa je total zblaznena do DuckTv...sedela by pri tom ani neviem ako dlho a ked uz si s nou neviem rady ze je taka plana tak to je jedine co zaberie a hlavne ked som sama s nou a potrebujem nieco navarit ci najest sa tak jej pustam..potom mam vycitky ze ju nechavm pred telkou takze teraz sa snazim len v najnutnejsich pripadoch napriklad aj teraz kedze uz nevedela co so sebou aby este vydrzala do kupania 🙂

sliver
28. feb 2012

@barca127 - nič si z toho nerob, aj ja si občas hovorím že ju pritom nechávam ale ked sa jej to páči... potom ešte zaberaju pesničky, tak ked si myslím že dlho má duck tv tak jej pustím nejaký hudobný kanál a ona si začne spievať spolu s nimi 😀 😀 😀

@dai - ja som jej nakupila taký veliký sáčok chrumiek no žiadna sláva, lepili sa jej na podnebie tak som skusila piškotky od Nestle a je z nich unesená... asi je rada že si aj dasienka brusi 😉

jajka81
28. feb 2012

@olinecka22 Ja odzaciatku odkedy začal papat masko so zeleninkou pridavame do každého prikrmy 1 bezvajecny grahamovu spagetu

renca31
28. feb 2012

@jajka81 aj som si myslela, že to tak bude, že si pôvodne mala patriť do júnoviek.....😀

rianka7
28. feb 2012

@nika1987 my mame 2 dolne zubky, ale uz dost dlho je maly velmi nervozny, tak dufam, ze to bude dalsi zubok, lebo inak neviem co mu moze byt.
@olinecka22 aj my uz davame bezvajecne cestoviny.

rianka7
28. feb 2012

robite niektora krupicu z UM?

jajka81
28. feb 2012

@renca31 Riskovi sa nechcelo von z bruska, 8 dni po termíne ho vyhnali tabletkou 🙂

lutia
28. feb 2012

@nika1987 my mame uz dva spodne zubky a myslim ze idu horne lebo je v poslednom case nervoznejsi a niekedy rucicku by celu spapal keby sa dalo.....takze ocakavam prirastok 🙂) a este k tomu mame sopliky, dnes sa k tomu pridal kasel a este aby nebolo malo tak aj je zachrypnutyyyy...takze zajtra smer doktorovi....aspon ze nemame zatial teplotu

heluienka
28. feb 2012

ahojte, chcem sa vás spýtať, či aj vaše deti ked ich postavíte tak sa stale snažia byť na špičkách. Lebo náš dokáže pekne stáť ked sa postavi v postielke, ale ked ho postavim napr. na zemi ja tak len na špičky a skŕča nohy..no jak mala baletka..

sliver
28. feb 2012

@heluienka -jojo, ale to je normálne, aj ked bude chodiť tak sa bude občas dávať na špičky 😉
moje dve kamošky maju detičky ktoré maju rok a pol a už chodia tak občas len tak zo srandy chodia po špičkách a náramne ich to baví 😀 😀 😀 😀

heluienka
28. feb 2012

@sliver no ja som len tak nad tým rozmýšlala a trocha sa aj bojím aby tak nechodil stále, ževraj niektoré deti s chodením na špičkach maju problém a potom musia chodiť aj na cvičenia. mam kamaratky, ktorým deti krásne stoja a nedávaju sa na špičky,