icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

lubkasungirl
13. mar 2012

nas papos spapka cca 100 ml vyzivy, no o hodku je hladny ako psik a musim ho "doplnit" chlebikom alebo chrumkou /toto doobedu/ alebo rovno mu dam obed

lutia
13. mar 2012

@jajka81 ja mu davam na desiatu presnidavku a to je 190ml, spapa vsetko a potom mu davam mlieko ale to o 3hodky...alebo este do presnidavky mu pridam piskoty alebo keksiky urcene pre male deticky (aby to nemal len na prehltnutie ale nech sa uci ako sa papa - jasne ze polamane na mensie kusocky)

lutia
13. mar 2012

@frick neviem ako u inych mamiciek ale mne maly vydrzi medzi vsetkymi jedlami 3hodky a ked zistim ze je mu malo tj by som videla ze je hladny skor tak zvacsim objem podavaneho jediva

frick
13. mar 2012

@lutia veď to len mne drobec zje radšej po troške a častejšie neviem ho nijako naučiť aby zjedol viacej na jeden krát 🙂 možno časom

ellenie
13. mar 2012

babenky, mala dostala, ked sa narodila, pyzamka, ktore ale nezakryvaju nozky. Chcela by som jej ich uz davat, lebo uz na nu budu, ale neviem, davat jej ponozticky na nozky alebo nie? lebo som niekde pocula, ze nie je dobre davat ponozticky na noc kvoli krcovym zilam 🙂 tak poradte 🙂 alebo jej mam nechat hole nozicky?

katren
13. mar 2012

@ellenie my nedavame ponozky.....ja v tom ani do postele nejdem, neznesiem ich.....

ellenie
13. mar 2012

@katren ok diky 🙂 a ked nedavas ponozky, tak neprechladne ti alebo nezacne ti čikotať? 🙂 lebo obcas sa malej stava, ze ked rano vstane a rozkope sa spod periny, tak zacne čikotať 😀

katren
13. mar 2012

@ellenie nie, zatial ani jeden 😉

tessa3331
13. mar 2012

Ahojte v Júlovkách so prvýkrát, lebo som nevedela kam sa zaradiť. Ale bude to zrejme v júly, takže som sa rozhodla pridať sa k vám 😉

mitka2007
13. mar 2012

@tessa3331 tak serus.ale si v julovkach 2011 😀

mata455
13. mar 2012

my papame vsetko kojime sa iba pred vecernym spanim a v noci. vazime 8700g dlzku sme nezistili. Zubky este nemame. Od minuleho týzdna berieme antibiotika boli sme chorucky zachripnuty ale uz sa to lepsi takze dufam ze to bude 😅

lutia
14. mar 2012

@frick mozno casom, isto sa to upravi s papanim....

lutia
14. mar 2012

@mata455 aj my sme boli minuly tyzden na antibiotikach a tiez sme boli zachripnuti...asik to je vo vzduchu

lutia
14. mar 2012

@ellenie ja by som nedavala ponozticky ak sa neokopava...ak sa odkopava tak by som dala ponozticky take bez gumicky na okraji

jajka81
14. mar 2012

@ellenie Moj Risko spáva v kombinezke, ale i tak si nozicky odtiaľ vždy nejako vytiahne a má ich bose. Takze podľa mna nie je problém s bosymi nozkami. Veď aj ty spis bosa, nie?

lutia
14. mar 2012

musim sa pochvalit - moj krpcolinu sa dnes po prvy krat pretocil na brusko a druhy, treti....

nika1987
14. mar 2012

Maminy ahojte. Davate niektora babatku UM nutra defense? Ako ste s nim spokojne?

janula18
15. mar 2012

@nika1987 ja som dávala jednému, bola som veľmi spokojná. Ale z finančných dôvodov som prešla na lacnejšie mlieko, predsa dve deti viacej spracú

kackacatko
15. mar 2012

@jajka81 My to máme rovnako. Práve čítam, že niektoré kojíte už len 2-3x denne. Ja kojím 5x a príkrmov mi popapká dosť. Je to hladoška. Ale veľmi sa teším, že mi pekne papá, raz ju hádam od tej cici odstavím. Hádam ju nebudem kojiť do maturity ;) :D.

jajka81
16. mar 2012

@kackacatko 🙂 Ja by som rada kojila aspoň do jedného roka, ale posledné dni pozorujem, že mi hrozne ubuda mlieka, odkedy som mu večer začala dávať kasu namiesto kojenia. Ty si v pohode, mliecka dosť?

ewana
16. mar 2012

@nika1987 ja som dávala, ale zdalo sa mi, že je z neho hladnejší. Teda z dvojky. Vtedy sa aj vyhádzal a nevedeli sme z čoho, začal sa budiť v noci a tak... Jednotka bola v pohode...

olinecka22
16. mar 2012

@jajka81 ja kojim malu tirz 3x denne ale zatial mam mliecka dost tak dufam ze sa mi podari ju kojit do roka 😉 .a vecer o 19:00 davam aj ja kasu a za hodku az 2h ju este viem nakojit

sliver
16. mar 2012

aj ja cítim že mám menej mliečka ale to asi patrí k tomu, ona si vypije koľko chce.... asi jej to stačí ked papá kadečo iné... tiež večer dávam kašu, teda o 18,30 a hodinu nato ju nakojím a ide buvkať...

renca31
16. mar 2012

@lutia aj malá bola minulý týždeň chorá, zachrípnutá a potom soplíky a dosť vysoké horúčky......soplíky máme ešte stále, zatiaľ sme to zvládli bez antibiotík, lekárka jej zobrala ster z hrdielka a keďže tam nič nemala, a dýchanie bolo čisté, tak sa rozhodla, že nebude dávať zbytočne antibiotiká.....tak som rada a dúfam,že sa nám to nevráti......

sliver
16. mar 2012

@kackacatko - ja kojím celkovo 6krát aj s nočným kojením 😉 trikrát v noci a trikrát cez deň vždy pred spaním...

lutia
16. mar 2012

@renca31 tak aspon sa mi to zdalo ze su to antibiotika lebo sa brali len 5dni...ale my sme teploty nemali - asik to bolo na hlasivky...viem ze sa vela pise a hovori ze by sa nemali davat antibiotika ale ja si nedovolujem posudit rozhodnutie doktora

jajka81
17. mar 2012

@olinecka22
@sliver Pozeram, že vy obe ešte po kasi kojite. Mne doktorka vravela, že mám dávať kasu ako posledné jedlo dna. Možno ho aj ja skúsim potom ešte nakojit, že či to nepodpori tvorbu mlieka cez noc...

jajka81
17. mar 2012

Baby a ak by som teraz prešla na UM, tak to do akého veku dieťaťa sa dáva a kedy sa úplne prechádza na tuhe jedlo, prip.kravske mlieko?

ellenie
17. mar 2012

babenky, chcem sa opytat, ked je vonku 20 stupnov, aspon u nas v Prahe, davate milacikom ciapocku a puncosky na nohy? Nestacil by nahodou uz len taky klobucik na hlavicku a bundicka bez rukavov? lebo chcem ist s malou von, a neviem ako ju mam obliect, aby jej nebola zima, ale zaroven ani horuco 🙂

daduska881
17. mar 2012

@jajka81 ahoj tak ja som pri malej davala UM do roka a od roka kravske mlieko.Maleho zatial kojim ale tiež už ta tvorba mliečka nieje taka tak na noc davam UM a postupne nan asi prejdem budem davat tiež tak do roka a od roka plnotučne... 🙂