Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@ewana nas presne to iste, len sa plazi, lesti podlahu 😀 , max. sa da na kolienka a hojda sa, stvornozkovanie ani sed nehrozi, ale mne to nevadi, v sportaku ho davam nie do sedu, ale do takej sikmej polohy, ked sa zobudi,pri krmeni zaklanam polohovatelnu sedacku dozadu. Podla mna si sadne az zo stoja, alebo ked bude poriadne lozit. Mozno tak za mesiac uz polezu, uvidime. Co si pamatam, tak starsi sa mesiac len takto hojdal a jedoval. 😉
@ewana ani moja mala este nestvormozkuje a sama sa do sedu este neda,ale ked je vpolpsede tak sa posadi sama ale ked lezi tak sa sama neposadi iba ked jej podam rucky tak sa potiahne do sedu.
náš Miloško sa postavil len minulý týžden, ale Marcel ten už štvornoškuje teda riadne, dnes mi sám vyliezok hore schodmi po štyroch, skoro ma porazilo, treba spraviť zábrany
babeny, poberá niektorá (alebo manžel) daňový bonus 20 ečiek na dieťa?
ako sa to vybavuje?
Ahojte pridávate do príkrmov oleje? konopný,ľanový,olivový.....má niekto skúsenosti s konopným?obsahuje veľa omega 3,6.......
@monram ja obcas dam, ked nezabudnem, olivovy olej uz do hotoveho mierne rozmixnuteho prikrmu a este spolu trochu rozmixujem ponornym mixerom, este zatial hrudky a roztlacene nepodavam,odkedy mu zabehlo zle nastruhane jablko.Staci tusim pridat aj do hotoveho jedla par kvapiek a premiesat. Treba to kvoli vitaminom rozpustym v tukoch, aby sa lepsie vstrebavali.
Ahojte babulky, riesim dilemu "sportovy kocik". Mate niektora taky, ktory by mal dostatocne siroku a vysoku sedacku (nas maly je poriadne velky 🙂), polohovatelnu do uplneho lahu, nafukovacie 4 kolesa, polohovanie pod nozickami, nie golfac, otocnu v smere i proti smeru jazdy...asi som narocna, no pre drobceka vsetko 🙂 Dakujem
Temy o sportovych kocikoch som uz pozerala, no vacsinou su starsie a ked my mame deticky v rovnakom veku, necham si poradit.
@katulka2222 toto by zaujimalo aj mna 😉
@katulka2222 Ahoj, no podla toho co si vymenovala, tak si pozri zn. TAKO, DEMA , BABY Design, CONECO, Deltin, Dorjan, je ich vela,ale vsetko su to stare kociky... z tych modernych, prehadzovaciu rucku asi nenajdes a maju male sedacie casti, mozno x-lander je priestrannejsi... ja som bola spokojna aj s S4 - len nemal prehadzovanie... ten som predala kupila INglesinu AVio, no ta je dost mala ale skladna, tak som nakoniec kupila este starsi kocik a ma vsetko co opisujes, znacku nema ziadnu, ale nemozem si ho vynachvalit, jazdime s nim po lese a je super a hlavne na zimu bude mat kde bubak sediet, nakolko do Inglesiny by sa mi nezmestil, ta je tak na leto alebo do nakupnych centier..:(
inak neviem preco sa sucasne kociare nevyrabaju s prehadzovanim a take male...
@katulka2222 my máme kočík cam cortina a sedačka sa da dať do obidvoch strán, je dosť veľky a som s nim spokojna
@katulka2222 Ahoj, Gesslein F6 ma velku sedacku a aj prehadzovatelnu rucku + vsetky ostatne parametre co chces, aj dalsie naviac 🙂 Ale nie je moc skladny a je z tych drahsich. My ho mame a som s nim velmi spokojna.
Ten je paradny, ale sakra drahy... ☹
@gadget.tt myslis Gesslein? To hej, ale zas kvalitny a ma dlhu tradiciu, v Nemecku... aj ich tam priamo v tovarni vyrabaju na objednavku, ziadna Cina 🙂 Skoda, ze v bazaroch sa moc nepredavaju - zrejme sa presuvaju v ramci rodiny a znamych az kym sa uplne neznicia - ta ich kontrukcia je velmi masivna a pevna, takze to asi trva dost dlho 😀
@katulka2222 ahoj!ja mam eljot vesper a som s nim spokojna.sportova cast je pristrana a da sa otocit aj v protismere jazdy
ja som tiež riešila športový kočík asi pred mesiacom.... lebo športiak čo som mala k trojkombinácii mi prišiel trošku nespratný a potrebovala som niečo spratnejšie do kufra...
nakoniec som kupila Babyactive Q, som max. spokojná, je aj dosť velký na zimu, spratný, lahký, Sonka búva v nom v lahu.... no nemá prehradzovaciu ručku
tiež som si na začiatku nevedela zvyknúť že ju nevidím no má vzadu okienko tak kukám tade na nu 😀 ale zase ona je strašne radá že vidí dookola...

@ewana my sedkame ale nie sami - len ked ho dam sadkat tak sedi (lebo keby som mala cakat kedy sa posadi tak neviem neviem nakolko sme sa este len pred par dnami zacali pretacat na brusko a nakolko toto este nevedel tak sa ani posadit sam nevie) a co sa tyka stvornochovania tak snazi sa ze niekedy sa zdvihne ale to je tak raz za cely den a potom niekedy aj dalsie dni ticho...robi len tulena 🙂) lezi na brusku a nohy a ruky su vo vzduchu 🙂))