Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@frick Ahoj mno myslim ze sa nemusis obavat ze by sa maly nejako odnaucil papat to bude len teraz kym je chorucky ved ani nam dospelym nechutzi ked sme chori....my sme minule tiez prekonali crevnu virozu a teraz je vsetko tak ako predtym....hlavne sa snaz aby mal co najviac tekutin to je dolezite ponukaj trebars aj kazdych par minut po lyzickach
@lutia
@barca127
@sliver ďakujem vám za povzbudenie To jedenie ma až tak netrápi ako to pitie lebo aj teplotoval a nič sa v ňom neudržalo všetko mi vyvrátil aj tekutiny.Tak mu ponúkam papať koľko zje a piť po troškách aspoň niečo.a s tým vymýšľaním niečoho nového viete ako ho niekedy kŕmim? 🙂 hľadám v telke reklamy.Keď jedna skončí hľadám ďalšiu je zapozeraný a otvára ústočká ale keď ho to nebaví tak vypľuje a koniec.A nič si o mne nemyslite ale strašne mu chutí nealko pivo.(môj manžel pije len také) a to dokáže bez problémov piť aj z pohára a nič mu nevytečie 😀 samozrejme len koštuje občas a to len keď je v pohode.
maminky,prosím Vás od kolkych mesiacov papajú vaše ratolesti rybku?
@silviatko nase mamy davali hovadzie bezne, ked sa opytas starsej generacie, teraz sa neodporuca, skor len to biele masko, hydina a spol., ja ho dam obcas na spestrenie, mam bio hovadzie kupene a zamrazene na male kusky, varim to len cez vikend, kedze to potrebuje dlhsi cas.... starsi vyrastol len na kuracom a sem-tam kralik
ahojte baby!pravu ruku mam vyhadzanu lebo mam alergiu na slnko a fes to svrbi.co si mozem dat nato ked kojim?
@olinecka22 no podľa mňa si môžeš dať fenistilový gél .... však malá je už dosť veľká a nemyslím, že by to mohlo nejako veľmi ju ovplyvniť, lebo podľa mňa všade v príbalových letákoch je napísané "poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom"... však si to zasa nebudeš natierať každú 1/2 hodinu, aby to uškodilo....my sme malý minulý rok alergiu na slnko ...teda malá mala a normálne užívala fenistilové kvapky...prípadne ak nemáš fenistil, tak skús len nejaký studený obklad alebo sprchu, či nezaberie 😉
moja mala tiez teraz prestala tak jedavat ale je to z toho horka,oni zacnu,a ked by bol hladny on bi si aj vypytal.moja ked chce jest tak povie mnam a uz vieme ze je hladna 😅
@janicka83 fenistil gel nezabera nato.to je tak na chvilocku a potom to svrbi dalej.ale tie fenistil kavpky zaberu ale su len na predpis samizda
baby davate uz deti do autosedacky? my este ani nemame kupenu ☹ podla coho ste vyberali? chcem polohovatelnu, ale inak neviem naco sa mam pri kupe zamerat...poradte prosim.
@rianka7 my mame uz asik necely mesiac polohovatelnu sedacku a kupovali sme ju z dovodu, ze malemu uz bola mala - pretrcali nozicky a uz sa z nej chcel vytahovat von sam...a podla coho sme vyberali - no vedeli sme ze chceme polohovatelnu lebo maly este vtedy ako tak dobre nesedkal, aby mala opierku na hlavicku posuvatelnu,
@rianka7 ahoj.my mame uz asi 2m autosedacku.a sme vyberali podla bezpecnosti a aby bola pohodlna a da sa nam aj polohovat.mame romer evolva 😀
@rianka7 my sme kupovali minuly tyzden...mame romer king plus, odporucil mi ju predavac, aj kamoska, ktora pracuje v detskom obchode, vraj najlepsia 🙂 je polohovatelna, nastavitelna vnutorna ochrana hlavicky, my nemame isofix, takze priputana klasicky pasom, vacsinu potahu tvori bavlna a nie umelina, lahko sa perie, da sa dat dole bez toho, aby sa nejako manipulovalo s konstrukciou, pod latkou je polystyren a nie iba umela hmota, pasy na plieckach dietatka maju makku vypln. Inak polohovanie je super, hlavne ak cestujete na dlhsie 🙂
hmhm,no ale ze aka reklama na ROMERKY 😀
@olinecka22
@katulka2222
@renca31
@katren
@olinecka22 @renca31 romer evolva je od 9-36kg? ked som dobre pozerala...
lebo teraz zase rozmyslam ci kupit od 9-18kg alebo od 9-36kg 🙄 musim nieco postudovat.
@rianka7 ahoj my mame Maxi Cosi Tobi a Priori a malemu sa v oboch paci, obe su polohovatelne...Tobi je masivnejsia, dasa nastavit opierka hlavy, ma identifikator zatiahnutia pasov, a uchytava sa pasom aj z vrchu nie len v spodnej casti... priori je jednoduchsia, ale tiez super.. obe maju aj polistiren pod potahom - uz som ho prala...su do 18 kg.. a pouzivame ju asi od januara... ja tiez idem postupne so sedackami bolo mi to aj tak odporucane, ze co je dobre pre velke deti nemoze byt dobre pre male.. tak som si nechala poradit, ale tiez som rozmyslala nad tou vacsou...
@rianka7 hej romer evolva je od 9-36kg
@silviatko Podľa najnovších odporúčaní sa môžu ryby podávať od 8-10 mesiaca. Vhodné sú najmä pre vysoký obsah omega 3 mastných kyselín, ku ktorým sa dieťa a ani matka bežnou našou stravou nedostane. Vhodné sú morské ryby nakoľko v nich je najviac takýchto nenasýtených mastných kyselín. Najlepšie len chladené - vo veľkých hypermarketoch už dostupné. Ak je v rodine alergia tak až po 2.roku života. U nás je však takáto alergia na ryby zriedkavá. Podľa možnosti však vynechaj tieto - mečúň, žralok a makrela kráľovská. Obsahujú veľa škodlivých látok, ktoré ešte malý organizmus nevie spracovať. My sme začali s treskovitými rybami a bolo OK. Prechádzame na lososa. 🙂
@rianka7 ahoj tak mi mame kupenu romerku duo plus s isofixom(aj ked zatial sa mi ho nepodarilo zapnut 🙂) povodne som chcela s pulrikom cybex ale bohuzial mame v aute kratke pasy :( ja som vyberala hlavne podla bezpecnostnych testou a chcela som kvalitnejsiu a teda podarilo sa mi ju ziohnat za super cenu

@frick - len ma napadlo ked som teraz uvažovala čo s tým, tak by som skušla niečo zaujímavé prenho, lebo oni su teraz v období ked ich zaujíma všetko 😀
napr. moja nechcela vodu piť, už som bola z toho naprášky lebo však boli teraz horučavy tak som jej ju skusila dať z plastovej flašky a náramna radosť že aká frajerka 😀 😀 lebo je to niečo nové...
aj s jedlom by som skusila niečo hravé vymyslieť...
ale neboj nepapá lebo je choručký a isto to potom doženie... ved aj ja ked bývam chorá tak skoro nič nejem a mamina mi vždy nadáva 😀 😀 😀