icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

sliver
22. máj 2012

ahojte
babeny pochválte sa čo ste poslednú dobu nové skušali na papanie... inšpirujte ma 😉

katren
22. máj 2012

@sliver my sme uz skusali asi vsetko....
rano chleba s maslom, niekedy s medom, dzemom....uz aj kakao mu mm dal z krabickoveho mlieka 😀
na obed co sa vari vsetko zlupne.....zemlovku ma ale najradsej 😝 kolaciky tiez ochutnal, vajicka detto 😎 a v nedelu dokonca aj omacku s lesnymi hribami, bo sme boli na oslave, tak nebolo moc na vyber 😉 na veceru mm varieva krupicu alebo puding....a este zapija mliekom 😀
moji su nenarocni, nevyberaju a ja tiez nevyberam co dam a co nie....vyskusame, ked nesadne vieme, ze nabuduce nedame 😉

mitka2007
22. máj 2012

jaj,my berieme prve antibiotika...ANGINA 😒 😒 😒 😒 😒

shawn7
22. máj 2012

len si vybavte pasy pre deticky @sliver @lucyka1

sliver
22. máj 2012

@shawn7 - už máme 😉
my stále niekam chodíme... mali sme ju iba zapísanu v pase ale ked začali robiť tie caviky že niektoré krajiny to od leta akceptuju a niektoré nie tak som jej vybavila... jediné ma hnevá že je platný iba dva roky ☹ ☹ ☹

sliver
22. máj 2012

@mitka2007 - skoré uzdravenie
ATB rýchlo zaberu a za týžden si nebudete nič pamätať a budete dalej beťáriť ako doteraz 😉

lutia
22. máj 2012

@frick ahoj, ja som malemu davala ako presnidavky aj broskynu ci marhulu...a teraz este vyskusame melon

mitka2007
22. máj 2012

@sliver dakujem,bodaj by si mala pravdu..... ☹ cela som z toho nestastna

lutia
22. máj 2012

ahojte, takze my mame dnes za sebou 3-ockovanie, maly plakal uz len ked som ho polozila na chrbatik a to sa mu len merala hlavicka, vaha 9,9kg a meriame 74cm 🙂) ockovanie narocne - plakali sme do vtedy do kym som ho nechytila na rucicky...po obede sme sa zobudili s placom a uz bol troska viac teplejsi aj ked nemal teplotu len o trosilinku zvysenu podali sme nurofen (na odporucanie lekara kvoli bolesti), noziciek som sa nemohla ani dotknut a v pripade zmeny polohy hned boli slzicky na svete... a teraz uz je to oki, aj sme sa uz plazili a uz nam aj chutilo papat - takze k zaveru dna mame nozicky na 100% a som nesmierne stastna ze sme to takto bravurne zvladli

barca127
22. máj 2012

@mitka2007 nas zas sklatila laryngitida,teda ta noc bola strasna som zvedava ako prezijeme dnesnu panecku

mitka2007
22. máj 2012

@barca127 no,mi hovor...moj sa zobudil pred vcerom v noci s tym,ze vracal,ale iba trosicku.....bol uplne horuci a bud teplota ze 39,5...parada....

lucyka1
22. máj 2012

@shawn7 uz cakame na sms-ku pre vyzdvihnutie 😉 a preto aj hladam dovolenku v EU lebo ja nemam pas 🙂

lucyka1
22. máj 2012

@sliver joooj a ako sa za tie dva roky zmenia??? .....

lucyka1
22. máj 2012

@katren ahoj. jeeeej, ty si tehotna???? planovane??? 😉 ako sa inak mate??? 🙂

lucyka1
22. máj 2012

@sliver my sme dnes skusali skladane zemiaky 😉 inak normalne vsetko ostatne spapka a nevybera... 🙂

katren
22. máj 2012

@lucyka1 ahoj...no 😅 tak trosku neplanovane, ale neva 😉
mame sa fajn, v nedelu vysiel prvy zub..... a o 2 tyzdne sa tesim k vam na 3D 😉

jajka81
23. máj 2012

@lutia My sme boli na tom 3.ockovani pred 2 týždňami a bola to hroza. Tým, že je už starší to strašne citlivo vnímal a cely čas plackal. A keď potom cez deň spal mal takú nočnú moru, že som ho musela zobudit a ešte 2 hodiny som ho musela nosiť na rukách a mu spievať - vôbec som ho nemohla položiť ani prebalit, bol úplne hystericky a zo mna normálne sklbal oblečenie. Chudatko malé. Môj muž dosiel z roboty a našiel plakať s malým už aj mna ako mi ho bolo strašne ľúto :( Navyse k večeru sa mu na nozicke spravila hrca ako tenisová lopta a dostal horucku a mal ju ešte aj cely další deň, nurofen nám zahral vždy tak na 2 hodiny. Ale o 2 dni sa už dostal do normálu. Každopádne na toto ockovanie nebudem rada spomínať....

lutia
23. máj 2012

@jajka81 no tak dufam ze nebudeme mat nejaky dalsie problemy, len sa mi obcas zda ze je teplejsi a potom ked ho zas chytkam tak uz je zas normal...tak dufam ze nam to uz zajtra prejde a bude oki...nastastie nas doktor "nabalil" paralenom a nurofenom v pripade bolesti a teplot ale zas nechcem davat zbytocne...
som rada ze ste to spolu zvladli 🙂

tintinamartina
24. máj 2012

maminky viaceré z vás píšu, že dávate detičkám na večeru krupicu, alebo puding. zaujímalo by ma, v akom mliečku varíte krupicu? my sme na BEBE ha a tá sa nesmie variť. chceli by sme aj my dávať už krupičku, lebo drobec sa mi začal budiť okolo 5h ráno na hlad. doteraz mi krásne prespal celú noc, budil sa okolo 7h. zrejme mu večera nestačí. ďakujem za rady 🙂
🙂

frick
24. máj 2012

@tintinamartina ja v kravskom krabicovom 3,5% ale my už ho aj pijeme.

tintinamartina
24. máj 2012

@frick
a kým ste neprešli na krabicové, tak ste čo pili?

tintinamartina
24. máj 2012

baby poraďte mi prosím dobrý športový kočík. od narodenia máme ABC design 3 TEC a som s ním nadmieru spokojná, ale vajíčko a vanička mi stoja v izbe, keďže používame športovú časť. len mi vadí skladanie. musím odkliknúť korbu, potom zložiť podvozok, medzitým mám korbu položenú na zemi vedľa auta, takže ju v kuse čistím od prachu. kukala som šporťáky, také čo sa skladajú aj s korbou, len nie a nie vybrať... tie čo sa dobre skladajú, sú totál úzke, neviem si predstaviť, ako tam v zime dám drobca aj s fusakom, alebo majú malé kolieska, nepraktické do snehu... tak poradte prosím 🙂

katren
24. máj 2012

@tintinamartina aj my varime len v krabicovom 3,5%.....a pijeme Hipp Bio Combiotic 😉

jajka81
24. máj 2012

@lutia To už bude určite len lepšie. To je super, že ste to tak dobre zvládli....
Ja som bola veľmi prekvapena, že sme mali take potiaze, kedže 2 ockovania predtým nemal žiadne problémy, ani teplotu, ani napuchnute nozicky, ani mrzuty nebol. Tak som nič neocakavala ani teraz.

frick
24. máj 2012

@tintinamartina babylove z DM-ky

lutia
24. máj 2012

@jajka81 to iste platilo aj u nas, jedine co bolo ine bolo ze viacej buval ale nijake ine vykyvy neboli...nabuduce budem vediet a dam radsej obklad popredu a uvidime

lutia
24. máj 2012

@tintinamartina ja som sa na toto pytala doktora a on mi povedal ze mam davat mlieko take ake pijeme aj my...ale este som neskusala spravit krupicnu kasu normal ale robila som tak ze som kupila krabicovu krupicdnu kasu a tam stacilo pridat len vodu

sliver
24. máj 2012

@tintinamartina - ja som tiež kvoli odopínanie športovej časti kupovala nový športiak a tiež kvoli spratnosti, chcela som niečo spratnejšie do kufra a čo by sami naraz zložilo.... vyhral nakoniec tento http://www.svetkocikov.sk/kociky-babyactive/472...
mám ho dva mesiace a maximálna spokojnosť

sliver
24. máj 2012

@tintinamartina - varím krupicovu kašu v normálnom kupovanom krabicovom 😉 už vyše mesiaca a všetko OK

barca127
24. máj 2012

@tintinamartina ja varim malej krupicu a puding z obycajneho plnotucneho uz davnejsie odporucila mi to nasa doky,inac pijeme nutrilon,uz rozmyslam ze prejmeme na kravske ale asi pockam do dovolenky aby sme tam mali este nutrilon....ale ak chces varit z beby tak si krupicu namoc do vody uvar ju vo vode a potom pidaj urobene mliecko (bebu)