Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
dnes som bola s malou u zubara 1x a bola zlata ani neplackala iba jej pozrel kolko ma zubkov a to bolo vsetko a vraj o pol roka mame prist znova na preventivku
@olinecka22 pekne to zvladla teda, s tymito malymi sa este da, oni pusinku otvoria, ale ten moj trojrocny sa asi zatne, ako ho poznam 😒 malemu zratam zuby aj sama doma, toho este neberieme tento rok
dnes máme 11 mesiačikov = 4 zúbky, celkom fajná slovná zázoba, lozí, chodí (už aj sama) a spapá všetko, čo ju nespapá 🙂 (samozrejme aj moje mliečko).......ach jaj, tak rýchlo to ubieha 🙂
@minaz Ahoj!
Tak to sme narovnako,aj ja dúfam,že nepríde,lenže bolesti mám sem-tam už 3 deň a 29dc,tak neviem z duphastonom by mal byť ms pravidelný,len už sa nepamätám pred 2 rokmi na koľký dc mi chodil z duphastonom:-/
A malú máš vo veku môjho syna😀,až nato,že on mi až 19-tého bude mať len 11 mesiačikov🙂Zato môj ešte nelozí,len sa premiestňuje otočným pohybom,akože sa dá do polky na štyri a sadne si ale vždy je ďalej od miesta kam som ho položila a behá už za pomoci len jednej ruky a máme 4 zúbky a trápime sa z 5 zubom,a tiež všetko by spapal,len všetko ešte jesť nesmie,len čo vie požuť a čo nie je slané,ja od 2 mesiaca nekojím,vnoci papá Nutrilon 3.Tak držkám palčeky aby sa podarilo aj vám aj nám mimi,aby sa mali naše deťúrence čoskoro ským zabávať😀.vy túžite mať dopáru alebo je to jedno?Mne je to jedno,neviem si seba predstaviť,žeby som mala mať dcéru,asi preto,lebo som viac chlapčenská povaha😀až neto,že deti mám veľmi radalebo sú také úprimné 🙂
@maruska.s Ahoj!
To môj tiež bez hračiek sa nenaje,ja vravím to je terajšia generácia to ukazuje nato,že ľudia nebudú mať čas ani jesť len rýchlo popri práci☹Ako všade inde rýchla a besilá doba,každý sa ponáhľa aby niečo nezmeškal,vidieť to aj na vodičoch čím skôr tam dôjsť do cieľa a potom sú havárie.A zrejme naše deti sa stým už rodia:-/je mi to hrozne ľúto ale ak hračky odložím ani pusu neotvorí.,ach jaj,a to somho tak neučila ale stále sa obzerá za hračkami od začiatku ako jedáva lyžičkou...
Baby!Ja sa v ovu testoch moc nevyznám,vie mi niekto napísať,či je normálne aby mi testy vždy kazovai obe čiarky a nikdy nie iba jednu,hoc nie sú rovnaké,čiže aj tie sú negatívne ale prečo neukáže len jednu?
Berie tu niekto Duphaston od 14dc-25dc?A na koľký deň cyklu vám príde ms?Ja som brala len prvý cyklus teraz a nepamätám si ako mi chodila pred 2 rokmi s Duphastonom.Ale už dnes mám 29dc.Díky baby🙂
@zora256 veru, u nas je to presne tak isto...on od zaciatku papal pekne lyzickou, bez toho, ze by nieco mal...potom mi ho svokra naucila papat tak, ze ma nieco v ruke a od vtedy mi ani usta neotvori, pokym sa s niecim nezabava...alebo vcera mu daval manzel kasu a ja som robila kolac, tak sa na mna pozeral, co robim a tak papal. Proste musi byt niecim zaujaty, aby sa napapal. Inak, nula bodov ☹ a o tych vodicoch, ani nehovor...straaaaasne ma rozculuju, ked to vidim, ako vedia nezodpovedne a nebezpecne jazdit... 😠
@maruska.s Tak aj mňa to rozčuľuje a najmä mladí jazdia ako blázni,neviem ako to bude vyzerať keď malý bude už vedieť sám chodiť...už aj teraz by mi pustil ruku,lenže ešte neudrží rovnováhu na dlhšie ako pár sekúnd:-/,len aby nám nevbehli pod nejakého blázna... 😢 .ja už ani neviem kedy aprečo začal jesť len pri hraní sa alebo pozerania sa na niekoho čo robí,možno aj u nás svokra mu dávala do rúk niečo preto som sa snažila ho kŕmiť len osamote,lebo on mi nechcel jesť ak bol u nás niekto,všetko iné ho zaujímalo len jesť nechel a potom veľa mrnčal lebo bol hladný:-/A teraz len s hračkami a veľmi jesť nechce ak je u nás moja sestra alebo staré mamy,lebo oni sa sním bláznia a tak sa na ne teší,že ani hlad ho nezaujíma:-/
@zora256 držím palčeky v snažení sa o bábätko....ale ja som tým, že dúfam, že sa už nevráti, myslela ten ekzém...ja ešte musím s bábätkom trošku počkať....malinkú som mala sekciou a tak mám stop na dva roky ☹ ale prijala by som už ďaľšie, aby nebol medzi nimi taký veľký rozdiel... 🙂 určite by som chcela do páru 😉 aby bol aj mm spokojný 🙂
je som tiež od polovice druhého mesiaca prikrmovala malinkú Nutrilonom bo som mala málo mliečka pre ňu....ale vďaka Bohu darí sa mi ju ešte stále kojiť 🙂
Ahojte babule tak mi uz konecne od nedel sa vieme posadit 🙂) u nas teda strasna radost 🙂) teraz sa vsade mala stavia a vobec nepozeraokolo seba ci nespadne ona je v tomto strasna minule mi skocila hlavicku z postele este ze som ju tak tak zachitil a to som sdela hned vedla nej proste sa hodi a hotovo :( ale teda ma to mat po kom 🙂 inac pozerm ze vy uz riesite pomaly dalsie babatenka....baby ja mam taky hrozny strach ze uz druhe dietatko mat nebudeme :(( manzel ani za nic nechce druhe a ja si to bez neho vobec neviem predstavit...chcela by som tak o pol roka ale on ani pocut nechce normalne som z toho hotova a stale na to musim mysliet...zda sa mi to od neho strasne sebecke....a co sa tyka papania tak nasa riez pekne papala a teraz posledny cas tiez ju musime niecim zabavat(hlavne pesnicku) aby sa najedla
@zora256 ahoj, som rada, že ešte stále môžem kojiť....malinká sa mi v noci ešte stále budí, tak aspon nemusím vstávať a ohrievať mliečko 🙂 ja som ani nedúfala, že vydržím tak dlho, bo zozačiatku som musela používať aj klobúčik na kojenie a k tomu ešte prikrmovanie flaškou 😒 ale malinká bola vždy zlatá, vôbec nemala problém prisať sa 🙂
no a tie dva roky mi odporučil primár v pôrodnici, keď ma prepúšťal a aj moja doktorka 😒 takže asi niečo na tom bude 🙂 keď sa tak nezávisle od seba zhodli.

@maruska.s no ako kedy, vacsinou ho nenapadne soti na zem, drgne do neho, ale tak nic az tak strasne. u nas hracky 0bodov, ani jeden sa nevie nejak z hrackami hrat, skor vymyslaju somariny, preto ich nemozem nechat vobec bez dozoru 🙂