icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

sliver
24. jún 2012

@renca31 - nemám moc skusenosti s chudokrvnosťou len kamoška spomínala že jej malý je chudokrvný a varieva mu cviklu...

lutia
25. jún 2012

my uz mame dalsi zubok kt uz vytrca sa svetlo sveta 🙂) spolu 5

tintinamartina
25. jún 2012

tak a sme opäť tehu 😀 😀 😀

mitka2007
25. jún 2012

@tintinamartina cozeeee?tak gratulacia...tusim sa to tu znovu nejako rozbieha...

minaz
25. jún 2012

@tintinamartina tak to je krásne....gratulujem!....🙂))

barca127
26. jún 2012

@tintinamartina jeeeeeeej gratulujem 🙂

tintinamartina
26. jún 2012

@mitka2007 ďakujem krásne 🙂

tintinamartina
26. jún 2012

@barca127 ďakujem 🙂)) tešíme sa, ale sú aj obavy, ako to zvládnem a či sa vôbec vyspím 😉

tintinamartina
26. jún 2012

@minaz ďakujem 🙂 krásne to je, len dúfam, že nezmením názor, keď sa drobča narodí 😉

tintinamartina
26. jún 2012

inak baby, to že som opäť tehu sme zistili, keď som už bola v 11 týždni,,, normálne som mala krámoše, dokonca som si pred mesiacom nasadila anti, lebo keďže sme si s manželom mysleli že teda nič sa nepodarilo, tak sme sa dohodli, že počkáme do konca roka a potom budeme skúšať... a zrazu sa drobec ukázal.... takže prvý trimester úspešne za mnou a začiatkom januára rodíme.... poviem vám, že keď som si robila test a ukázali sa hneď dve čiarky ako hrom a na druhý deň mi dr potvrdil skoro 12týždeň, zmohla som sa akurát na otázku, či nemá pokazené sono 😀

barca127
26. jún 2012

@tintinamartina mno tak zvladnut to urcite zvladnes s tym spankom to bude zozaciatku asi horsie 🙂 ja by sopm tiez chcela uz pomaly druhe babastko kedze nechcem velky vekovy rozdiel ale manzelô ma na to iny nazor :(sranda s tym ze ste na to dosli az tak neskoro a to si normalne aj brala antiko cely mesiac?

zora256
26. jún 2012

@tintinamartina Ahoj!No super,gratulujem,to je teda zrejme si nemala nijaké príznaky,či aj?
My sa snažíme,a možno sa aj podarilo to uvidíme až 9.7.či dorazí ms,alebo nie🙂
@barca127 Na mužov stačí asi im nehovoriť o tom,že chceme bábo,ale skočiť na nich a vziesť ich nejak,tka aby si ani nespomenuli na ochranu😀

karin1234
26. jún 2012

@tintinamartina gratulujem ti, aspon mas prvy trimester za sebou a bez nevolnosti a komplikacii.

lutia
26. jún 2012

ahojky, uz mame 12m kontrolu za sebou (aj ked o 15 dni skor) a tak sa ani nic moc nezmenilo - 74cm a 10,1kg ale plakania a hnevov sme si uzili dost (na konci kontroly musel manzel maleho zobrat von lebo ten stale len plakal a plakal - a aby som si vypocula dalsie info co mame a nemame) dalsia navsteva je o 3mesiace (dalsie ockovanie) a mame odporucanie na urologa (maly otvor) och uz len ked som to pocula az mi zle prislo

olinecka22
26. jún 2012

ahojte baby!tak mame krasnych 1040g a 75cm a tretie preockovanie do obidvoch noziciek mame zasebou uspesne 😀

olinecka22
26. jún 2012

oparava 10400g

minaz
26. jún 2012

@tintinamartina aaale určite nezmeníš názor 😀

domusinka2010
26. jún 2012

ahojte, prisla som sa k Vam pridat 🙂 moja starsia dcerka sa mi narodila 1.jula 2010 takze v nedelu budeme mat uz krasne 2rociky 🙂sice sme od vas o rok starsi ale sme juloví 😀

jajka81
27. jún 2012

@renca31 Ahoj, my sme s tým mali problémy skoro od narodenia až do 8 mesiacov a nakoniec sa nám to podarilo prebit stravou a už je dobre. Skús mu dávať hovädzie (nie telacie, treba mladého byka pýtať u masiara) a kuraciu pecen. Kuracie, morcacie, kralicie a telacie mäso na chvíľu vyrad z jedalnicka, striedaj len hovädzie a pecen. A davaj mu mäso každý deň. Okrem toho treba veľa korenovej zeleniny a zeleniny, ktorá obsahuje kyselinu listovu. A vôbec sa netrap, to sa Vám upraví. Inac ani môj Risko na to vôbec nevyzeral, mal ružové licka a bol vždy extrémne živý...

jajka81
27. jún 2012

Baby ako riesite stolovanie s deťmi? Lebo my nijak, Riska krmime zvlášť a my jeme tak, aby nás nevidel. Ale práve som čítala článok, kde sa písalo, že deti by sa mali už od 3-4 mesiacov navykat na spoločne stolovanie. Ako to robíte vy? Ak sa stravujete spolu s nimi, ako to robíte aby deticky papali svoje jedlo a nechceli vaše? Ja to chcem skúsiť s Risikom, ale obávam sa, že asi svojimi kasickami pohrdne 🙂

jajka81
27. jún 2012

Ináč Risko mal na 10mesacnej poradni 9800g a 78cm. Ale ja mám 180cm a môj muž 183cm a môj brat dokonca 198cm. A doktorka už keď ho videla tesne po pôrode mi povedala, že podľa stavby tela bude mat 2 metre keď vyrastie. Keď sa narodil mal 53cm a 3700g.

lutia
27. jún 2012

@jajka81 my stale papame kazdi zvlast, najprv dam papat malemu a potom jem ja, mame stale inu stravu...on ma svoje a my mame svoje (nakolko nemame dostatocny pocet zubkov aby jedol co mi tak papava to co spapa tymi 5 zubkami), ja budem davat nasu stravu az ked bude mat dostatocny chrup aby spapal masko (nie rozmyxovane)
roztek, chlebik v pohodke...a skusala som aj parecky ale nakolko neboli makke tak mu ostavali v pusinke a nakoniec som mu ich vybrala....ale kupila som detske parky a dnes vyskusam ze ako (dufam ze detske nie se len z toho dovodu ze su polovicne ako normal ale ze budu dostatocne jemne aby ich maly s tymi dasienkami aj rozzul)

sliver
27. jún 2012

@domusinka2010 - vitaj

@jajka81 - moja malá začala papať ručičkami tak ked jej robím jej papanie tak zabezpečím aby tam boli vždy kusky niečoho (mrkva, brokolica, karfiol, mäkkučké mäsko), tie kúsky jej dám na pultík a ona ich ručičkami papá, zatial sa ja najem a potom ju dokrmim normálne lyžičkou, tak vlastne papáme spolu 🙂)))

domusinka2010
27. jún 2012

@sliver dakujem 🙂

sliver
27. jún 2012

@domusinka2010 - a Andrejka nie je julovka?

mitka2007
27. jún 2012

@sliver jaaj,to mas dobre...ja musim stale mixovat,inak sa mi povracka... ☹

gadget.tt
27. jún 2012

@mitka2007 ahoj my mixujeme tiez stale, nakolko vacsie kusky ked ma tak si ich vybera z pusinky a vyhadzuje na zem... ma z toho zabavu, inak chlebik, roztek, cetoviny, piskoty, kekse papa aj sam, len ak ma polievocku alebo iny prikrm tak uz vymysla... a tiez mam 4 zubky a este mi vela veci nepozuje.... my sme skusali aj sunku, no ani pocut, iba vypluval a nechce ani krupicu ani puding... kupovane kase spapa a prikrm aj kupovany ak robeny - zbasti aj 250g bez problemov...

mitka2007
27. jún 2012

@gadget.tt moj praveze spapa...ale ono je to tak,ze napr 8 lyzic spapa v pohode,normalne aj pozuje a potom sa nieco porobi,zrazu ho zduje a povracka sa...ale uz som pocula,ze aj dvoj rocnym sa mixuje...moj zas napr nespapa ani keksik,ani rohlik...jemu to nechuti..par krat si odhryzne a hodi na zem...ale maliny minule bastil jedna radost...cele podotykam...

domusinka2010
27. jún 2012

@sliver nie nie, andrejke je august 🙂

zora256
27. jún 2012

@gadget.tt
@mitka2007 Ahojte!
Tak môj spapá aj šunkovú salámu,všetko mu len tak odlomím na menšie a zje všetko čo mi jeme,by zjedol,ale veľa neje,ak si sadnem že mu dám jednotáčik a ja mám chlieb z čokonátirkov alebo so salámov a maslom,tak nechce termix ale to čo jem ja,a ak už nemám ja,tak otom môže zjesť aj termix,zrejme preto má aj 11kg,proste by zjedol všetko,zato piškótu nechce pár hryzkov a hodí na zem,zato z ražových chrumiek zje aspoň dve polovičky ak je už malý tak zahodí.A akosi už výživy nechce jesť ešte morčacie zo zeleninou na 2x zje,ale ovocné už akosi nie veľmi:-/Ale tak už jedol čerešne aj rýbezle aj jahody zo záhrady,a banány má rád.Aj melón ochutnal,tak zrejme mu viac chutí sezónne ovocie ako výživa😀