icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

luciavan
1. júl 2012

@monram ahojky, tak ja som na to šla tak, že som si všímala v materskom centre, ktoré hračky detičky najviac bavia a už u 14-15 mesačných dominovalo odrážadlo- sú aj také od 1 roka- na leto super.
My sme kúpili odrážacie autíčko aj klasické odrážadlo.
Decká zbožňujú aj rôzne vláčiky- my sme v dráčiku zohnali taký, čo ide sám po umelých koľajničkách a vezie zvieratká, pričom každé vydáva zvuk po zatlačení na správne miesto, ale páčil sa mi aj traktor s farmárom a zvieratkami.
Stavanie kociek alebo kelímkov patrí medzi tie lacnejšie varianty a rozoberanie zložitejších hračiek alebo poskladaného lega.
Nevynechala som ani pesničky a rozprávky od Márie Podhradskej a Richarda Čanakyho
A ešte som vsadila na klasiku- knižky s obrázkami a riekankami- to u nás stále fičí, malý zbožňuje, keď mu napodobňujem zvuky a rehoce sa ako pojašená 😀

http://www.dracik.sk/produkt-detail.aspx?jkpov=...
http://www.dracik.sk/produkt-detail.aspx?jkpov=...
http://www.worker.sk/3131/odrazadlo-motorka-mini
http://www.tonada.sk/Obchod.shop.0.html

luciavan
1. júl 2012

posledné písmenko v príspevku má byť ý 😅

renca31
1. júl 2012

@jajka81 ahoj! Ďakujem za rady, tak mäso síce máme každý deň, ale hovädzie len párkrát do týždňa, tak skúsim aj tú kuriaciu pečeň zaradiť....😀

zora256
2. júl 2012

@lutia Ahoj!
Tak asi by si mala inam ukladať veci,kde ich nemá pred očami😀.Čo už deti🙂Raz ho to prejde,no dúfam,aj ja,že malý nebude časom všetko na zem hádzať 😅
@barca127 A tvoja sestra má koľko ročné dieťa?A ak ťa to trápi,že chceš skôr,tak by si sa ,ala s mužom porozprávať otom,že chceš skôr a spítať sa,že čo ak tvoja sestra nebude chcieť viac detí,že asi tak koľko chce čakať?A ozaj vám sa zadarilo hneď či dlhšie trvalo?Leboak dlhšie,tak potom skôr treba začať plánovať.Držkám palčeky aby bolo podľa tvojho želania🙂Aby ste sa zhodli 😉

rianka7
2. júl 2012

@lutia nas uz ma tiez niekolko padov a buchnuti za sebou, aj modriny boli.

rianka7
2. júl 2012

babenky my uz mame oslavu 1.rocka za sebou, takze uz mame doma velkeho chlapa 😀

mitka2007
2. júl 2012

@rianka7 super, co takeho podostaval herec?da nejake tipy...mna sa uz blizka rodina vypituje,co maju kupit a ja mam len hmliste predstavy...dakujem...

gadget.tt
2. júl 2012

Baby k prvemu rocku odporucam aj Spievankovo, kto nema... my mame aj 1 a aj 2ku uz od 10m a maly to max. "zerie"... sa neodtrhne, mame aj pesnicky do auta od nich, ale to ho tak nebavi, toto je DVD a nevie sa odtrhnut od TV, sam si vie aj DVD zapnut... inak sme kupili ten Smart trike, polostan na plaz, koberec s drahou, nejake drevenne hracky a objednali prof. fotenie a nejake veci na oblecko a knizku 5 prstekov a este o zvieratkach na farme a myslim ze aj staci, bo budu aj Vianoce a ine sviatky tak aby sa nevycerpali napady.. 😀

katuska169
2. júl 2012

moja pavlinka ma dnes rocik ako to rychlo ubehlo 🙂

olinecka22
2. júl 2012

baby co take kupujete detom k 1r?

rianka7
2. júl 2012

@mitka2007 trojkolku, odrazadlo, tatru, furik, knihy, cd s detskymi pesnickami, kocku vkladacku, bazenik, plienky, vedierka s formickami a naradim do piesku, krhlicku na polievanie, oblecenie (niektore az cislo 116 😀 takze si na neho este pekne dlho pockame), peniaze a toto http://www.amazon.com/GW55837-Sand-Set-Pump-ora...
dostal toho celkom dost, nieco aj od rodiny, od ktorej som to vobec necakala.

rianka7
2. júl 2012

@gadget.tt nas tiez sleduje spievankovo 1,2 aj bambulku ma rad. a pesnicky od nich tiez mame.

mitka2007
2. júl 2012

@rianka7 mhmmmm,to teda dost podostaval....dakujem za tipy...

gadget.tt
3. júl 2012

@rianka7 bambulku mame aj my, pocuvame v aute, je to super...

@katuska169 vsetko najlepsie k prvemu rocku...

katuska169
3. júl 2012

@gadget.tt dakujeme pekne 🙂

monram
3. júl 2012

Dnes má naša slečna 1.rôčik ,tešíme sa.

monram
3. júl 2012

@gadget.tt aj my pozeráme,počuvame spievankovo 🙂 bambulka je normalne cd?to este nemame...

olinecka22
3. júl 2012

@monram vseetko najlepsiee k 1 rocku prajem 😀

gadget.tt
3. júl 2012

@monram jeto DVD 3ks + 1ks CD vola sa to bambulkine dobrodruzstva... ja mam iba to CD stiahnute z netu je tam 32 pesniciek a spieva to dedo Jozef a Bambulka... take zlate to je...

barca127
3. júl 2012

@zora256 ahoj tak moja segra este nema ziadne dieta planuju s priatelom ale on by chcel az tak po triddsiatke teraz maju 26 tak dufam teda ze sa rozhybu skor 🙂) a dufam aj v to ze ak nie tak manzel bude chciet ak poviem ze by som chcela ze som na to pripravena....nam sa podarilo otehotniet hned na prvy sup pri obydvoch tehu jedno to prve vsak skoncilo potratom :(

zora256
3. júl 2012

@barca127 Ahoj!
Tak to mi je ľúto,že si prvé potratila☹,ale tak vám iste vynahradí malá tú stratu 😉 ,a držkám palčeky aby sa vám podarilo skôr mať druhé ako sa tvojej sestre spriateľom rozhodnú preň,lebo tak nie je isté ,že aj im to vyjde hneď na prvý krát.Nám trvalo 4roky kým sa nám malý podaril a to sme už ani len nedúfali,že vôbec budeme mať vlastné...A preto sa snažíme aj ak skoro,hoc dúfam,že sa podarilo už teraz,ale tak sa uvidí o mesiac,či sa vydarilo,alebo nie alebo aj skôr,ak nedôjde ms.

rianka7
3. júl 2012

@monram my pozeravame dvd, mame 1,2,3.

monram
3. júl 2012

@olinecka22 Dakujeme a musím dopísať že práve dnes sa sama pustila chodiť,pár krokov spravila už istejšie ako predtým 🙂)))))))

monram
3. júl 2012

@gadget.tt ano aj mne sa to páči,myslela som že je len dvd,dakujeme za typ🙂

monram
3. júl 2012

@luciavan dakujem za typy,pekne veci ste pokupili,cd cka mame aj my je to super.

jamocka4
3. júl 2012

Aj my "fičíme" na Spievankove... Malej sa to neskutočne páči a pospevuje si s nimi

mitka2007
3. júl 2012

my ficime na Jim-Jame....

lubkasungirl
3. júl 2012

@jamocka4 aj my :D

zora256
4. júl 2012

Baby už aj vaše deťúrence sa púšťajú a bežia samé?Môj sa pušťa a potom nejde pekne ale beží a ke´dže nevie ešte poriadne udržať rovnováhu tak aj padá:-/Aj dnes si hlavičku riadne buchol,proste nestíham za ním bežať,ach jaj,kiežby cupkal pekne pomaly,ale beťár behať chce hneď...

rainbow1
4. júl 2012

...a my ideme v nedelu v noci na dovolenku k moru, smer Taliansko, Caorle....sa moc tešííííííííííííííím 🙂