Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@zora256 dakujem aj nam to bolo strasne luto dovtedy som vobec netusila ze je tolko bab co prve potratia...dokonca kolegyna zazila to iste len niekolko mesiacov predo mnou ale mno co uz stalo sa najhorsie bolo ze sa to stalo tyzden pred svadbou...ale mala nam to vynahradza aj ked vzdy my napadne ake by to bolo keby sme mali tio prve (chlapca)....tak drzim palceky aby sa vam to co najskor podarilo....ja by som chcela zacat snazilkovat az tak o pol roka najskor tak zatial to necham tak a ked budem citit ze som na to pripravena tak poviem mm ze to tak citim a skusime to snad nejako poriesit
@rainbow1 jej tak si to tam pekne uzite a potom napis ake to bolo s drobcom lebo my odchadzame o mesiac....a ak by si mohla nedala by si nejaky zoznam veci ktore treba naisto pobalit?
@janula18 Všetko najlepšie k narodeninkám Marcelkovi a Miloškovi🙂Prajeme🙂veľa zdravia.
@rainbow1 Ahoj!
Tak náš nerád lozí po štyroch ale ak chce za hračkou tak ju vezme a už aj sadá a potom mrnčí aby som ho dala do staja a išla sním,stále by šiel a šiel ta:-/,čo už nejak to zvládneme naučia sa chodiť a môžme behať za nimi stále,aby niekam nespadli a nevyparatili😀
@barca127 Ahoj!Tak prajem Ti veľa šťastia aby bolo podľa tvojho priania,a bola si šťastná a aj tvoj mužík 😉
@zora256 moja mala sa zacala pustat sama ked mala 110m aj tyzden.a teraz uz prejde krasne aj sama ale este sa stale vie drzat za jednu ruku lebo nema este taku dobru rovnovahu.a kej ju pustim aby presla od niekoho kumne napr:tak ide sama a uz ked je krocik odomna tak sa vie hodit po mne alebo zacne utekat
@janula18 vseetko najlepsiee chlapcom a prajeme im veeeela zdravicka,stasticka a aby robili obom rodicom taku velku radost ako doteraz 😀
@olinecka22 Aj náš tak ide,ako vaša,ale mám strach aby nespadol kým si nie je istý rovnováhou,tak radšej za ruku ho chytím,nuž veľakrát sa pustí a chytá predmety počas chodenia,a tak mu tú rovnováhu viac zmetie predmet v rukách,a dopredu sa nakláňa alebo balancuje na jednej nohe☹
@daduska881 vseetko najlepsieee prajeme k 1 rocku a prajeme vela zdravicka a stasticka 😀
@olinecka22 Dakujemeeee moooc 🙂
naša Kristínka má dnes tiež jeden rôčik 🙂 ......foto pridám až po zajtrajšej oslave..... 🙂 🙂 🙂
ahojte kocky..tak aj my sme uz mali 5.7. jeden rocik..ako rychlo to ubehlo...zubcek prvy mu vyskocil len vcera a hned horna dvojka ale ostatne uz uz skoro vytrcaju 🙂 dasna ma navrete uz dobry mesiac...zatial este nechodkame,minimalne jedneho prstu sa musi drzat a hned uteka 🙂 vazi 9kg co sa mi zda dost malo lebo velmi vela papa ale ma aj vela pohybu tak to preto...a tu je jedna z narodenin 😀
všetkým detičkám čo teraz oslavuju jeden ročik alebo oslavovali, idu oslavovať prajem všetko najlepšie, hlavne zdravíčko!!!
ale to ubehlo, už si tu rok píšeme o starostiach a radostiach našich ratolestí, je to krásne!!!!
držkajte sa kočky
Dominik mal rocik este 30.juna no ja sa povazujem za julovku pretoze od zaciatku tehu som vas navstevovala......detickam prajem vela zdravicka a pekne oslavy 🙂
baby za moju malu staci uz len ked ideme ona uz chodi krasne sama 😀
@olineck prvy rok 🙂 a22 gratulujem moja sa zacina pustat ale ked uz vydi ze sa nicoho nedrzi opatrne si sada kedy ste sa narodili mi budeme mat 27.7.2011
@michaela025 my budeme mat 1 rocik teraz vo stvrtok 12.7
Čaute. taká som sklamaná.V nedelu sme mali mať oslavu torta objednaná a babka s dedkom a krstný nám to zrušili ostávajú len ďalší starký.Tak teraz neviem čo mám spraviť. Presunúť alebo osláviť aj tak? A čo s tortou? Vedeli o tom dosť dlho dopredu ešte som schválne dala 2 termíny a nakoniec toto. 😖 naštvali ma asi to spravíme bez nich. 😖
@daduska881 Všetko najlepšie Paťovi k 1 národkám🙂
@zora256 Dakujemeee 🙂 🙂
no tak my máme dnes 1 rok, oslavu sme mali síce v sobotu, nakoľko dedo a krstný sú od nedele odcestovaný na 3 týždne, tak sme ju posunuli o pár dní dopredu, aj keď ja to neuznávam, radšej oslavujem 5 dní pozadu.... skôr ako sme stihli sfúknuť sviečku, stihla do ohňa strčiť prštek, tak preto uplakaná fotka a staršia zasa nevedela sa dočkať fúkania, tak jej to sfúkla radšej ona a nečakala na nič .... 🙂 😝
a všetkým júlovčiatkam želáme všetko len to najlepšie, tí ktorí už mali tak dodatočne, tí ktorí ešte len budú oslavovať, tak vopred...hlavne veľa zdravia, šťastia a radosti zo života 😀
Všetko najlepšie detičkám k ich 1. narodeninám, nech sú zdravučké a nech rastú ako z vody a ešte nech nás poslúchajú 😀

@rainbow1 Prajem krásnu dovolenku a šťastnú cestu🙂