icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

lucuska22
15. júl 2012

@zora256 ahoj ,tak hadam mas pravdu snad aspon mne pojdu dolu 😀

frick
15. júl 2012

Ahojte tak aj náš Nicolasko má dnes 1 rôčik. Rýchlo to ubehlo. Tak sme to dnes pekne oslávili.Akurát je troška podráždený lebo nám vykúka ďalší zúbok.Prajeme všetkým drobcom všetko najlepšie 🙂

evasbk
15. júl 2012

@frick Gratulujem, my sme oslávili včera prvý rôčik 😉

frick
15. júl 2012

@evasbk ďakujeme aj vám všetko dobré 🙂

zora256
15. júl 2012

@renca31 Všetko najlepšie Renatke k 1 rôčiku🙂Veľa zdravia a šťastia🙂A ďakujeme za želanie k nastávajúcej oslave🙂

zora256
15. júl 2012

@lucuska22 Neboj určite pôjdu dolu,veď terajšie deti neposedia,najmä ten náš,a keď aj vaša malá objaví čaro behania a chodenia,a objavovania všetkého naokolo,tak aj ty sňou pobežkáš nie raz🙂A potom by si si aj rada na chvíľku sadla,odýchnuť si,ako ja 😝 ,len proste kým nezaspí,tak nemám chvíľku času si sadnúť bez toho aby som nemusela vstať a ísť za ním,kde je a čo robí,ak je v chodúľke a ak tam nechce byť tak za ruku stále ťahá a ísť kam on che:-/Ale čo skoro nás nebudú potrebovať a potom budeme behať za nimi,aby niekam nespadli a neublížili si.

zora256
15. júl 2012

@frick Všetko najlepšie Nicolaskovi k 1 rôčiku🙂
@evasbk Všetko najlepšie Matejovi aj Paťkovi k 1 rôčikom🙂

lucuska22
15. júl 2012

@zora256 tak veru pravdu mas ako pises no ja sa uz tesim ked budem za nou utekat aspon viac pohybu bude aj ked nie ze by som ho nemala dost 🙂 Uvidime co prinesi cas ale v konecnom dosledku kila su neni v zivote najpodstatnejsie,podstatne je aby deti boli zdrave... 🙂 Lebo tusim dnesnej dobe mat zdrave dieta je dar asi najvecsi na svete. 🙂

zora256
15. júl 2012

@lucuska22 Ahoj!
Presne ako píšeš,zdravie je najhlavnejšie,a ďakujem Bohu,že náš malý za celý rok len teraz ochorel,aj to znamená pre mňa veľa,a dúfam,že nebude často chorý ako som bývala ja v detstve,že bude zdravý ako jeho otec 😔 ,nič viac si nemôžem priať.A práve som kukla že máš dve dcérky,tak Ti staršia dá pri malej zabrať alebo chodí do škôlky?

karin1234
16. júl 2012

Ahojte babulky pripajam sa k vám s foto z narodeninovej oslavy Adamka. 😀

frick
16. júl 2012

@zora256 ďakujeme 🙂

lucuska22
16. júl 2012

@zora Ahoj,ano mam uz skoro 5 rocnu slecnu teraz je doma ale inak uz chodi do skolky no ona je uplne kludna prehra sa aj sama ale nelka da zabrat ta len vymysla. No mozs byt rada ze nie ste chory mi odkedy Nikolka chodi do skolky byva pomerne dost casto chora... ☹

zora256
16. júl 2012

@lucuska22 Ahoj!
Tak náš od 2 mesiacov je náchylný na soplíky,a od pol roka berie probiotiká,tie akosi vtedy zabrali a od vtedy kuse berie,každý mesiac s týždennou pauzou,a teraz berie ant.kvôli zapálenému hrdlu,takže mám aj ja dosť stále kontrolujem malého či vie dýchať☹Lebo po ležiačky sa mu upcháva nošek,a denne odsávačku vyváram,atď,dá zabrať:-/Tak prajem aj vám zlepšenie,aj ja mám nádchu a bolenie hlavy,ale tak pri malom si to ani neuvedomím,lebo nemám pri ňom čas,keď je hore.

zora256
16. júl 2012

@karin1234 Všetko najlepšie Adamkovi k 1 narodeninkám🙂veľa zdravia a šťastia prajem🙂

karin1234
16. júl 2012

@zora256 ďakujeme pekne 🙂

lucuska22
16. júl 2012

Fuha tak to mas vesele doma tak prajem skore uzdravenie... 🙂

zora256
16. júl 2012

@lucuska22 Ďakujeme🙂Tak snažím sa,čo už musíme vydržať ako maminy,nemajú nikoho druhého kto im pomôže,no nie🙂Zvládli to i naši somnou aj mne veľa odsávali a to vtom čase ústami,teraz ešte že sú tie na vysávač,hoc malý ho neznáša a kričí,vrtí sa ale čo už a ani vreckovky nemá rád,ale potom mu je lepšie keď mu vyčistím aspoň čo sa dá z nošteka 😔 ,čo už ...len dúfam,že sa čoskoro naučí si vyfúkať soplíky,a že nebude mať o nedlho ak sa podarí ich zbaviť,zas.A vy ako?

suee
16. júl 2012

Ahojte mamicky mozem sa k Vam pridat do temy? Minuly rok 22.7. sa mi narodil nas prvy poklad menom David, je neskutocne zivy, aktivny, niekedy az priliz, ale je neskutocne zlaty na zjedenie 🙂 Robi nam s manzelom kazdy den radost. Krasny vecer prajem 🙂

zora256
16. júl 2012

@suee Kľuden sa pridaj🙂To aj náš je neskutočne živý dnes od poobedného spánku vydržal byť hore až 8h a hrozným revom zaspával,keďže nie a nie spať a pritom dobreže po stojačky nezaspí:-/Aj my máme zneho hrozne veľkú radosť,ale pritom nás hrozne unavý najmä mňa,keďže muž sním je málo,ale somnou je celé dni sám🙂čomu sa teším,aele je hrozne vyčerpávajúci.Ale zrejme terajšie deti dajú zabrať každému🙂

lucuska22
16. júl 2012

@zora256 veru tak zvladli nase mamini zvladame aj mi.... Mi celkom ok malu dnes prehanalo tak pocitam ze sa objavia zubky zatial ma iba 4 😀 Nikolka ide k babke na prazdniny asi na par dni no aj ked len iba o par domov dalej 🙂 budem mat trosku vono,mozem sa pustit do upratovania skrin uz to odkladam asi 2 tt 🙂 Keby mi mal aspon kto uprata hned by som bola veselsia 🙂

zora256
16. júl 2012

@lucuska22 Ahoj!
Tak nášho antibiotiká preháňajú min. 2x denne a max zatiaľ 3x denne,ale to je normlka.Azúbky má 6 posledný zo 6-tich vyšiel asi tak pred 2 týž.takže na prár mes.máme kľud,lebo aj ďasienká sú v kľude.Tak držkám palčeky aby ste mali čoskor zúbky vonku a nepreháňalo malú🙂Tak moja svokra je tiež na pár domov od nás,len,hoc ju nemusím...zato mamu mám o pár ulíc ďalej,čo by som menila na opačne😀

lucuska22
16. júl 2012

@zora256 no ja to mam tak ze so svokrou byvam ale nemenila by som ju 🙂 mam uzasnzu svokru a mama byva o 15 domov dalej tak pohoda sme na kopke 🙂 No veru hadam nam uz coskoro pojdu tlacia sa jej 2 horne ma to uz naliate chuda moje mozno aj preto sa tak jeduje stale 🙂

suee
17. júl 2012

@lucuska22 wow, ze 4 zubky? my mame 2 spodne a to som stastna prestastna, ze vysly do 1. roku, ale uz hned za nimi sa zacali tlacit horne, maly je v noci nekludny, tak hadam uz vykuknu 🙂

suee
17. júl 2012

@zora256 dakujem 🙂 tak o tom zaspavani by som mohla pisat 🙂 odkedy David zistil, ze nohy su na statie a chodenie, odvtedy ani sediet, ani lezat ani nic a unava ho nezmari len tak lahko, bude sa hadzat, odtlacat, prehybat az sa jeho baterky uplne vybiju tak zalomi tak na 2 hodinky a po prebudeni znova 😀

lucuska22
17. júl 2012

@suee 🙂 Kamoskin maly je tak stary ako nelka a ma 8 zubkov tak mne sa zda malo aj tie 4 🙂 Ale tak cim neskor pojdu tym mozno dlhsie budu 😀. No Nelka je ako certik iba cez den v noci mi spi celu noc asi od 3 mesiacov ani zubky ju nastastie nebudia 😀

katren
17. júl 2012

@lucuska22 4 zuby sa ti zda malo???? my mame uz vyse mesiaca JEDEN....a dalsie ani naznakom 😀 😀 😀

lucuska22
17. júl 2012

@katren 😀 no zdalo sa mi malo ale asi je to celkom dost ako vidim 😀

katren
17. júl 2012

@lucuska22 veru mate dost 😀

lucuska22
17. júl 2012

@katren 😀 Mas krasne deticky 🙂 veselo mate tiez doma ze? 🙂

katren
17. júl 2012

@lucuska22 veru mame doma veselo 😀 a v novembri bude este veselsie 😀 😀 😀 😀 😀