Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@lucuska22 Neboj určite pôjdu dolu,veď terajšie deti neposedia,najmä ten náš,a keď aj vaša malá objaví čaro behania a chodenia,a objavovania všetkého naokolo,tak aj ty sňou pobežkáš nie raz🙂A potom by si si aj rada na chvíľku sadla,odýchnuť si,ako ja 😝 ,len proste kým nezaspí,tak nemám chvíľku času si sadnúť bez toho aby som nemusela vstať a ísť za ním,kde je a čo robí,ak je v chodúľke a ak tam nechce byť tak za ruku stále ťahá a ísť kam on che:-/Ale čo skoro nás nebudú potrebovať a potom budeme behať za nimi,aby niekam nespadli a neublížili si.
@zora256 tak veru pravdu mas ako pises no ja sa uz tesim ked budem za nou utekat aspon viac pohybu bude aj ked nie ze by som ho nemala dost 🙂 Uvidime co prinesi cas ale v konecnom dosledku kila su neni v zivote najpodstatnejsie,podstatne je aby deti boli zdrave... 🙂 Lebo tusim dnesnej dobe mat zdrave dieta je dar asi najvecsi na svete. 🙂
@lucuska22 Ahoj!
Presne ako píšeš,zdravie je najhlavnejšie,a ďakujem Bohu,že náš malý za celý rok len teraz ochorel,aj to znamená pre mňa veľa,a dúfam,že nebude často chorý ako som bývala ja v detstve,že bude zdravý ako jeho otec 😔 ,nič viac si nemôžem priať.A práve som kukla že máš dve dcérky,tak Ti staršia dá pri malej zabrať alebo chodí do škôlky?
@lucuska22 Ahoj!
Tak náš od 2 mesiacov je náchylný na soplíky,a od pol roka berie probiotiká,tie akosi vtedy zabrali a od vtedy kuse berie,každý mesiac s týždennou pauzou,a teraz berie ant.kvôli zapálenému hrdlu,takže mám aj ja dosť stále kontrolujem malého či vie dýchať☹Lebo po ležiačky sa mu upcháva nošek,a denne odsávačku vyváram,atď,dá zabrať:-/Tak prajem aj vám zlepšenie,aj ja mám nádchu a bolenie hlavy,ale tak pri malom si to ani neuvedomím,lebo nemám pri ňom čas,keď je hore.
Fuha tak to mas vesele doma tak prajem skore uzdravenie... 🙂
@lucuska22 Ďakujeme🙂Tak snažím sa,čo už musíme vydržať ako maminy,nemajú nikoho druhého kto im pomôže,no nie🙂Zvládli to i naši somnou aj mne veľa odsávali a to vtom čase ústami,teraz ešte že sú tie na vysávač,hoc malý ho neznáša a kričí,vrtí sa ale čo už a ani vreckovky nemá rád,ale potom mu je lepšie keď mu vyčistím aspoň čo sa dá z nošteka 😔 ,čo už ...len dúfam,že sa čoskoro naučí si vyfúkať soplíky,a že nebude mať o nedlho ak sa podarí ich zbaviť,zas.A vy ako?
Ahojte mamicky mozem sa k Vam pridat do temy? Minuly rok 22.7. sa mi narodil nas prvy poklad menom David, je neskutocne zivy, aktivny, niekedy az priliz, ale je neskutocne zlaty na zjedenie 🙂 Robi nam s manzelom kazdy den radost. Krasny vecer prajem 🙂
@suee Kľuden sa pridaj🙂To aj náš je neskutočne živý dnes od poobedného spánku vydržal byť hore až 8h a hrozným revom zaspával,keďže nie a nie spať a pritom dobreže po stojačky nezaspí:-/Aj my máme zneho hrozne veľkú radosť,ale pritom nás hrozne unavý najmä mňa,keďže muž sním je málo,ale somnou je celé dni sám🙂čomu sa teším,aele je hrozne vyčerpávajúci.Ale zrejme terajšie deti dajú zabrať každému🙂
@zora256 veru tak zvladli nase mamini zvladame aj mi.... Mi celkom ok malu dnes prehanalo tak pocitam ze sa objavia zubky zatial ma iba 4 😀 Nikolka ide k babke na prazdniny asi na par dni no aj ked len iba o par domov dalej 🙂 budem mat trosku vono,mozem sa pustit do upratovania skrin uz to odkladam asi 2 tt 🙂 Keby mi mal aspon kto uprata hned by som bola veselsia 🙂
@lucuska22 Ahoj!
Tak nášho antibiotiká preháňajú min. 2x denne a max zatiaľ 3x denne,ale to je normlka.Azúbky má 6 posledný zo 6-tich vyšiel asi tak pred 2 týž.takže na prár mes.máme kľud,lebo aj ďasienká sú v kľude.Tak držkám palčeky aby ste mali čoskor zúbky vonku a nepreháňalo malú🙂Tak moja svokra je tiež na pár domov od nás,len,hoc ju nemusím...zato mamu mám o pár ulíc ďalej,čo by som menila na opačne😀
@zora256 dakujem 🙂 tak o tom zaspavani by som mohla pisat 🙂 odkedy David zistil, ze nohy su na statie a chodenie, odvtedy ani sediet, ani lezat ani nic a unava ho nezmari len tak lahko, bude sa hadzat, odtlacat, prehybat az sa jeho baterky uplne vybiju tak zalomi tak na 2 hodinky a po prebudeni znova 😀

@zora256 ahoj ,tak hadam mas pravdu snad aspon mne pojdu dolu 😀