Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@zora256 dakujem....no co sa tyka hraciek ich ma dost (aj ked niekedy mam pocit ze malo 🙂 ) ved tiez netvrdim ze mu to nekupime...ked bude uz chodit tak isto bude aj odrazadlo ale teraz ked len 4-nochujeme a staviame sa popri stole alebo v ohradke tak by to aj tak zbytocne stalo na chodbe (a este k tomu ani miesto nemame na odlozenie) je spokojny aj s tymito malickostami 🙂 ani ma netrapi ze este nechodime (manzel zacal chodit az v 18m) ved stvornochovanim sa vsade dopravime a vonku som rada ze sa chce este vozit a takto si uzivam prechadzky, nakupy v pohodicke...ved ono to pride 🙂)
@mitka2007 mozno aj pocasie dopraje velku party vonku.... ved zacina byt teplejsie 🙂 no ano tie nase babenka, klbka male 🙂) su uz velky huncuti ale pohlad na ne a cloveku je hned veselsie ked sa na nas usmeju a pritulia sa k nam ))) co sa tyka vymeny plienky sa to u nas napravilo - uz nerobime taky cirkus - uz sa nechame prebalit aj ked cosik do rucky musi byt alebo aspon telka zaujat musi 🙂) ale oproti z dvoch tyzdnov velky pokrok k dobremu prebalovaniu 🙂) a mama vzdy chyti 🙂))....
@mitka2007 aj ja som dufala az doteraz viac cakat nemienim sak musime aj nachystat co bude treba tak co urobime grilovacku inokedy...my sme totiz z bytovky takze si musime dopredu rozmysliet ci zahrada alebo doma....ved mozno u vas bude lepsie tu pod tatrami je to teda o drzku 🙂)
@lutia Ahoj!
Veru príde,náš za jednu rúčku ide ale aj pár krôčikov sám spraví ale pri nás,takže sám veľmi akosi sa pozastavil,lebo pred tým ako ochorel behal sám sme museli za ním aby niekam nespadol a neudrel sa od vtedy len pár krôčkov spraví sám.Ale tak ja som začala chodiť keď som mala 17mes.keď sa mi brat narodil.A muž to neviem,svokra nespomínala.A ja vravím,že majú čas,i tak sa náš malý nezastaví,len keď zaspí🙂A tiež nám stačia zatiaľ tie hračky čo má,aj tak náradie berie z mužovej dielničky a v kuchyni naberačky,a varešky😀 tie sú mu zaujímavejšie.
@lucuska22 nám behák pomohol 🙂 malinká sa sama naučila prekladať nožičky tak ako keď sa chodí a to jej začiatky v beháku boli naozaj zaujímavé 😀 ....veľa rodičov a lekárov behák resp. chodítko odcudzujú ale ja si myslím, že keď tam je dieťa maximálne 15-20 minút denne, tak mu to nemôže uškodiť 🙂
@minaz Ahoj!
Ďakujeme,veru tak to bolo aj u mňa,no prvé mesiace ešte bolo fajn,len papali,kakali,a spinkali,ale ako rástli a rastú,čoraz viac sú hore a čím viac a viac sa im musíme venovať a veru akosi čas na seba neostáv,len ak si skrátim spánok,tuná:-/Ale čo by sme pre nich neurobili,že?
moja malá mala tiež pavuka, aj ked ma niekto kvoli tomu odsudzoval ale robilo ejj to fest radosť a tým že máme prízemie otvorené veliké tak behala ako divá 😀 to bol radosti...
ozi už nato iba spomínam lebo behá sama a pavuka som už predala....
@lucuska22 Ďakujeme🙂
@sliver Ďakujeme🙂
@ewana Ďakujeme🙂Tak vie byť aj vážny ale inokedy sa smeje🙂Tak mňa lekár poslal lebo som mala Tp na 12.7. a keďže som prišla do poradne ešte aj 14.7.tak mi napísal odporučenie do pôrodnice na 18.7.ak by som dovtedy nerodila,a tam mi dali tabletku a kvapky ráno a večer a tak som aj porodilana 19.7 ráno o 2:00h a to som 18.7. prišla tam na obed a vyšetrili ma a dali tie tabletky a kvapky a začali sa aj bolesti ale nepravidelné tak som už vravela spolučakateľkám na izbe ja vnoci rodím max ráno a tak aj bolo o štvrť na 12 vnoci mi odišla voda a prišli 5 min.bolesti 🙂 a teraz sa mi ledva dá uveriť že je tomu už rok🙂Tak to Ti verím,taký dlhý pôrod by som nechcela,a tak sa vraví,že každý pôrod je iný,a teraz nedávno som dakde na časopise prečítala nadpis,že pôrod závisí od povahy dieťatka,tak neviem,žeby vyše bolo trošku aj lenivé?Či je to len špekulácia len aby predali časopisy,lebo tak náš nezastane kým nie je taký unavený že poriadne nevidí a šúcha si oči😀.

my budeme oslavovat tuto sobotu,pocasie nam asi nevyjde....chceli sme to spravit ako taku velku grilparty...cakame totiz 16 ludi....ach veru,uz to nie su babatka,ale velke decka...uz sa to postavi a ide si to kam chce...ze vymenit plienku? nehrozi...mama chyti si ma...