Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@ivulik20 no vidiš 🙂
ahojte
vidím, že pribudli ďalšie tehulky a ja mám dnes ten kritický deň či príde alebo nepríde mrcha jedna
ťak potom dám vedieť či sa pripojím alebo nás čaká snaženie ďalej.
pekný dník
@maxiberuska ja som mala normálne stres.... úplne som cítila také strašné napätie aj v bruchu.... ☹ som nenormálna asi 😉
@peony ja som plakala celú nedeľu... najskôr som sa pohádala s mužom, potom mi to stále chodilo po rozume, aj všetky problémy rodinné, ktoré tu nebudem rozoberať 😖 a nakoniec večer pri Steelovej, akurát bol ten film, čo 3 páry nemôžu mať deti, resp. majú nejaký takýto problém.... tá jedna porodila dvojičky a dievčatko mŕtve, maličké, fialové..... 😔
fuha ale ste tu toho popisali ze sa mi to vobec nechce citat ja to chcem tiez oznamit v praci a cim skor lebo som na rizikovom pracovisku ale musim aj tak cakat na papier kým mi ho da lekar 🙂 uz aby to bolo 😉
AHojte babulky 🙂 AKo sa dnes mate? 😀 Ja vcelku OK. Len sa chcem pridat do klubu nervoznych a vyhadzanych buducich mamiciek 😀 😀 😀
Inak k tej vypovedi - tehu treba vzdy oznamovat pisomne (vzor najdete na nete) a dat si potvrdit prijatie tohto oznamenia 😉 Ak to oznamite ustne, riskujete vypoved. A prilozit treba potvrdenie od lekara, pripadne kopiu tehu knizky 🙂 Ked som to oznamila sefovi ja, tyzden ma ani len neodzdravil a potom ma zacal terorizovat, tak som sa dala na PN 😀 Este nevie, ze sa nevratim 😝 😝 😝 😀 😀 😀
A babulky - dnes som si urobila radosť - nahodou a necakane - mala som nejake vybavovacky v meste a potom ešte pol hodku cas, tak som nakukla do obchodu pre buduce maminky - kupila som si moje prve tehuriflicky mojho druheho tehu a dve tricka 😀 😀 😀 by ste neverili aka ulava ked som ich dala na seba... 😝 uz mam pekne velke brusko (teda na to ako kratko som tehu) 😀
Inak - zajtra zacinam siedmy tyzden a v PIA idem na UTZ - myslite ze uz bude vidno srdiecko? Dufam, ze ano a ze bude vsetko v najlepsom poriadku... 😵 😵 😵 😵 😵
@jaya47 odo mňa nepýtal žiadne písomné vyjadrenie ani potvrdenie ani nič. Len mi pogratuloval a ocenil môj seriozny prístup že som mu to oznámila tak skoro a teda mi slúbil, že mi bude držať miesto ak sa budem chcieť vrátiť.... Napriek tomu, aký je, tak v tomto je teda podla toho čo tu čítam, tak supre. Ale tak možno aj preto, že nie som v skúšobnej.... Neviem. 🙂
inak odo mňa ani v predošlom zamestnaní nepýtali písomnú info o tehu. Fakt to teraz počujem prvý krát ...
No nič, idem z práce. majte sa tu pekne. večer nemám čas nejako s vami pokecať, tak vám prajem pekný večer a kludný spánok 😉
Ahojte 🙂 baby ako ste na tom s chuťami a vôňami? Mne sa strašne zintenzívnilo vnímanie vôní a stratila som chuť na sladké, čo predtým som bola úplne závislá na sladkostiach a čokoláde, ale zas slané veci by som si teraz dopriala kedykoľvek 😀
@cervena_ciapocka aj ja som stratila chut na sladke 🙂
@cervena_ciapocka tak ja som dalsia co stratila chut na sladkosti,a to som bola doslova zavislak 😀
Ahojte maminky....mozem sa pridat? Prave som si nasla 2 // na testiku. Sice jednu este slabunku, ale je tam 😵
Normalne neviem, ci sa mam tesit, alebo plakat.....nejaka som teraz plna citov 😅

baby moje, teraz som vyšla od šéfa.... som mu to povedala. Ja som to skrátka nevydržala. A velmi teda ocenil, že som mu to povedala takto skoro. Že bude mať viac času na hladanie náhrady a aby som mohla zaučiť ja. Tak som rada že to dobre zobral, mi pogratuloval a hotovo. len sa ma pýtal, že či sa vrátim a že aby som mu povedala ako dlho budem na materskej...hm a viem ja? Možno 3 roky, možno2,5 roka. Ja neviem.... 😠