icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

ivulik20
16. nov 2010

baby moje, teraz som vyšla od šéfa.... som mu to povedala. Ja som to skrátka nevydržala. A velmi teda ocenil, že som mu to povedala takto skoro. Že bude mať viac času na hladanie náhrady a aby som mohla zaučiť ja. Tak som rada že to dobre zobral, mi pogratuloval a hotovo. len sa ma pýtal, že či sa vrátim a že aby som mu povedala ako dlho budem na materskej...hm a viem ja? Možno 3 roky, možno2,5 roka. Ja neviem.... 😠

maxiberuska
16. nov 2010

@ivulik20 no vidiš 🙂

veronkaj
16. nov 2010

ahojte
vidím, že pribudli ďalšie tehulky a ja mám dnes ten kritický deň či príde alebo nepríde mrcha jedna
ťak potom dám vedieť či sa pripojím alebo nás čaká snaženie ďalej.

pekný dník

danciacik
16. nov 2010

@ivulik20 tak to máš super šéfa, to si váž. Málokto takto reaguje. Ja keď som čakala Larku tak keď som to oznámila šéfke tak mi sfleku dala padáka.

danciacik
16. nov 2010

@veronkaj budem držať palce 😉

veronkaj
16. nov 2010

@danciacik no to držím aj ja a veď dám priebežne vedieť občas vás pozrem

peony
16. nov 2010

@danciacik ako ti mohli dat padaka?ved tehotnej nemozu dat padaka

ivulik20
16. nov 2010

@danciacik to vážne? to ale nemôže tehotnej....

ivulik20
16. nov 2010

@maxiberuska ja som mala normálne stres.... úplne som cítila také strašné napätie aj v bruchu.... ☹ som nenormálna asi 😉

jaya47
16. nov 2010

@peony: Oni su tam podmienky, kedy mozu dat padaka. Teraz som to pozerala, lebo sestra pred tyzdnom oznamila a tiez dostala padaka. Treba to oznamit pisomne, s peciatkou od lekara. A mimo skusobnej lehoty. Iba vtedy plati ta podmienka, ze nemozu vyhodit.

tamtamka26
16. nov 2010

@peony ja som plakala celú nedeľu... najskôr som sa pohádala s mužom, potom mi to stále chodilo po rozume, aj všetky problémy rodinné, ktoré tu nebudem rozoberať 😖 a nakoniec večer pri Steelovej, akurát bol ten film, čo 3 páry nemôžu mať deti, resp. majú nejaký takýto problém.... tá jedna porodila dvojičky a dievčatko mŕtve, maličké, fialové..... 😔

danciacik
16. nov 2010

@jaya47 hej máš pravdu, ja som to musela povedať aj keď som ešte bola týždeň pred ukončením skúšobnej doby ale mne bolo cez deň vkuse zle tak som behala na záchod tak sa to utajiť nedalo.

aniicka24
16. nov 2010

fuha ale ste tu toho popisali ze sa mi to vobec nechce citat ja to chcem tiez oznamit v praci a cim skor lebo som na rizikovom pracovisku ale musim aj tak cakat na papier kým mi ho da lekar 🙂 uz aby to bolo 😉

petra53
16. nov 2010

AHojte babulky 🙂 AKo sa dnes mate? 😀 Ja vcelku OK. Len sa chcem pridat do klubu nervoznych a vyhadzanych buducich mamiciek 😀 😀 😀

Inak k tej vypovedi - tehu treba vzdy oznamovat pisomne (vzor najdete na nete) a dat si potvrdit prijatie tohto oznamenia 😉 Ak to oznamite ustne, riskujete vypoved. A prilozit treba potvrdenie od lekara, pripadne kopiu tehu knizky 🙂 Ked som to oznamila sefovi ja, tyzden ma ani len neodzdravil a potom ma zacal terorizovat, tak som sa dala na PN 😀 Este nevie, ze sa nevratim 😝 😝 😝 😀 😀 😀

A babulky - dnes som si urobila radosť - nahodou a necakane - mala som nejake vybavovacky v meste a potom ešte pol hodku cas, tak som nakukla do obchodu pre buduce maminky - kupila som si moje prve tehuriflicky mojho druheho tehu a dve tricka 😀 😀 😀 by ste neverili aka ulava ked som ich dala na seba... 😝 uz mam pekne velke brusko (teda na to ako kratko som tehu) 😀

Inak - zajtra zacinam siedmy tyzden a v PIA idem na UTZ - myslite ze uz bude vidno srdiecko? Dufam, ze ano a ze bude vsetko v najlepsom poriadku... 😵 😵 😵 😵 😵

ivulik20
16. nov 2010

@petra53 ja som bola na UZ tiež v 7.tt a srdiečko mi ukazoval. Bolo vidno. A odo mňa teda nepýtal šéf žiadne písomné vyjadrenie ani oznámenie ani nič. To som teda fakt rada akého mám šéfa: A kolko krát na neho nadávam...xixi 😅

ivulik20
16. nov 2010

@jaya47 odo mňa nepýtal žiadne písomné vyjadrenie ani potvrdenie ani nič. Len mi pogratuloval a ocenil môj seriozny prístup že som mu to oznámila tak skoro a teda mi slúbil, že mi bude držať miesto ak sa budem chcieť vrátiť.... Napriek tomu, aký je, tak v tomto je teda podla toho čo tu čítam, tak supre. Ale tak možno aj preto, že nie som v skúšobnej.... Neviem. 🙂

petra53
16. nov 2010

@ivulik20 no oni to potvrdenie nepytaju, ale kedykoľvek ťa môže prepustiť, pokiaľ to nedoložíš písomne... 😉

ivulik20
16. nov 2010

@petra53 myslím, že u nás to nehrozí. To som si istá, preto som kludná a teším sa. 🙂

ivulik20
16. nov 2010

inak odo mňa ani v predošlom zamestnaní nepýtali písomnú info o tehu. Fakt to teraz počujem prvý krát ...
No nič, idem z práce. majte sa tu pekne. večer nemám čas nejako s vami pokecať, tak vám prajem pekný večer a kludný spánok 😉

cervena_ciapocka
16. nov 2010

Ahojte 🙂 baby ako ste na tom s chuťami a vôňami? Mne sa strašne zintenzívnilo vnímanie vôní a stratila som chuť na sladké, čo predtým som bola úplne závislá na sladkostiach a čokoláde, ale zas slané veci by som si teraz dopriala kedykoľvek 😀

maxiberuska
16. nov 2010

@cervena_ciapocka aj ja som stratila chut na sladke 🙂

lemge
16. nov 2010

@cervena_ciapocka tak ja som dalsia co stratila chut na sladkosti,a to som bola doslova zavislak 😀

katren
16. nov 2010

Ahojte maminky....mozem sa pridat? Prave som si nasla 2 // na testiku. Sice jednu este slabunku, ale je tam 😵
Normalne neviem, ci sa mam tesit, alebo plakat.....nejaka som teraz plna citov 😅

lemge
16. nov 2010

@maria30 nebola som,volala som mu.povedal mi,ze sa nemam stresovat,ze ak by sa to zopakovalo mam hned prist.citim sa dobre,dufam ze sa to uz nezopakuje 😨 😉 klop-klop

lemge
16. nov 2010

@katren jasne ze sa mozes pridat 😉 vitaj-a gratulujem k ciarkam 🙂

katren
16. nov 2010

@lemge dakujem.....kedy ste sa asi objednavali k dr? hned po ciarkach, ci mam este pockat? nejako ani neviem rozmyslat, odkedy som ich tam zbadala 😀

lemge
16. nov 2010

@katren ja doteraz neviem ci sa mam tesit alebo plakat,nejak mi to stale nedochadza ze som tehu 😀 stale mi to pride take neuveritelne ,ze som otehotnela....

katren
16. nov 2010

@lemge no ved aj mne to este nejako nedochadza...na prve sme cakali 3 roky a teraz zrazu aha po ani nie celom roku 😉

lemge
16. nov 2010

@katren ja som bola hned po ciarkach,a vzali mi krv na Hcg.potom ma zavolal o 14 dni,srdiecko este nebolo,...teraz idem o tyzden,,a duuuufam ze ho uz uvidim ako bucha 😵 ty sa kedy chystas?

petra53
16. nov 2010

@lemge tak takych je nas tu viac... 😀