Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@tintinamartina tak nechapem, ale teda ja stahujem pomaly co ide... aby sme to namli uplne zrastene, aby neskor nebol problem.... to je asi novy trend nestahovat 🙂
@olinecka22 ahoj my sa stale iba kojime, este som mlieko neskusala davat vobec... iba ak varim, ale uz by som ho ani neprevarala, dala rovno z krabice 3,5 %tne... a ty davas? a spinka celu noc? ci... bo my sme momentalne v noci od pol noci hore kazdu hodinu, co nam zubky idu- po jednom 😒 , uz je to takto asi 2 tyzne co som sa ani trochu nevyspala a v praci mi potom hlava pada na stol.... 😀
@dankamat ahoj, srdecne ti gratulujem a priznam sa, ze uz tiez by som aj chcela druhe 🙂
@olinecka22 ahoj! my pijeme len MM a vodu. Ćiže aj na noc sa len kojí, aj v noci ešte 2-3 krát.....mlieko používam len sem-tam na varenie....
@gadget.tt praveze som jej este ho neskusala davat a tiez jej viem davat mlieko do varenia.a inak sa tiez stale koji.a som jej skusala davat nutrilon a mi ho vobec nechce.a som jej zasa skusila dat kasu s flasky a mi ju zatial pije,ale to jej zarabam len takych 120ml lebo potom ju este kojim pred buvanim.a nie neprespi mi celu noc.budi sa na kojenie este potom
Ahojte kocky...tak my uz mame za sebou aj oslavu prveho roka a aj prvu navstevu u zubara...neplakal,pekne ukazal zubky...povozili ho v kresle a este si ak vybral odmenu...plysoveho pernicka zo Shreka...samozrejme vsetci boli z neho uneseni a ja som bola najpysnejsia mama vo vesmire.... 😀
@olinecka22 nas drobec pije UM, ale uz som mu skusala davat normalne, no totalny neuspech. aj som skusala urobit UM, a do toho trochu normalneho, ani tak.
@rianka7 ja som malej dnes zarobila obyc.mlieka a dala som jej dotoho za lyzicku cukru a veru ze mi trosicku vipila s toho mliecka 😀
ahojte baby!moja mala dostala teplotku a mala skoro 38 tak som jej dala panadpl baby a zabuvala.a ak jej neklesne mam ist snou hned na pohotovost alebo mam pockat do rana a ist snou az rano k doktorke?a moze mat teplotku aj zo zubkov?
@olinecka22 myslim ze pockat do rana teda ak jej neklesne teplota po tom panadole, ak klesne tak to moze byt kludne od zubkov a este k tomu ak nic okrem teploty...dufam ze Vam to rychlo prejde
@olinecka22 ja by som tiez pockala do rana, moze to byyt kludne zo zubkov, ale u deti sa za teplotu pocita az 38,5 dovtedy je to iba zvysena teplota a nemalo by sa im ani nic davat... my sme mali teplotku zo zubkov takmer 39, - vecer ked spinkal som este merala a rano uz mal iba zvysenu a dalsi den uz bolo OK, ani sme u dr. neboli, bo ine priznaky ziadne nemal.... je mozne ze by to bola aj 6ta choroba, to byvaju teploty cca 3 dni a potom sa dietatko vyhadze.... ved pozoruj a uvidis zajtra
@olinecka22 pridat trochu cukru mi dnes poradila aj teta, cize vyskusam, mozno zaberie 😉
@rianka7 dnes som jej zarobila polku flasky a mi to cele vypila
@gadget.tt Ahoj!
Aj ja sťahujem predkožku,keďže doktorka ku ktorej sme prestúpili,sťahuje a zakaždým mu ju natrhla trošku,tak som mu natierala framikoinovou mastičkou,a radšej mu ju sťahujem pokiaľ sa dá,aby mu ju znovu nenatrhla:-/A len dovtedy kým sa sám nenaučí cikať a naťahovať si ju sám.
My máme zo zúbkami pauzu na chvíľku pred 3týždňami mu vyšiel 6zub a predca sa budí vnoci aj zo 2x na mliečko a tiež mu nedávam ešte krabicové,dávala som mu pravé mlieko od farmy ale tak na noc sa nedá nachystať to by skyslo,ale tak v jedle mu dám aj také alebo sa napije cez deň z pohára,ináč na noc Francúzke.Je ľahšie stráviteľné,ako kravské.
@barca127 dianke prajeme k 1 rocku veela zdravicka,stasticka a aby robila obom rodicom take velku radost ako doteraz
Ahoj kocky...ako ste na tom so zubkami??je tu este niekto kto nema zubky???my mame len jeden...hornu dvojku...a zvysne tri horne vyzeraju uz ako keby boli prerezane ale nie su....a spodne nic...nemate s tym skusenost??? a v noci neuveritelne placeme a mame sopliky...myslite ze je to od tych zubkov??ked mu idu vseky naraz??? tak pekne spinkal a teraz hroza!! ☹
@lutia ahoj vies co ked sme boli na rocnej prehliadke tak dr povedal ze to nevadi,ze to ma cas, aspon ich bude mat zdravsie, cim neskor tym lepsie...na nete som kukala a zevraj je to ok, do 3rokov by sa mu mali vsetky prerezat...ale aj tak,neuveritelne place...dufam ze kvoli zubkom lebo mi ho je v noci strasne luto a bojim sa aby to nebolo nieco ine...

tak konečne aj naše drobča oslávilo 22-ho svoj prvý rôčik 🙂 rok nám ubehol veľmi rýchlo,,, keď to bude takto rýchlo pokračovať,,, tak o chvíľku mi zhrabne kľúče od auta 😀 😀 😀 a tradá s frajerkou 😀