icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

miyya
16. nov 2010

@rianka7 neboj sa, hlavne,že sa cítiš dobre. a videla si už na kontrole aj srdiečko?? vieš niektorý lekári neberú vážne velmi tehotenstvo do toho 12tt. ja som teraz 6tt a tiež som ešte nebola u lekára,čakám do toho 8tt,nech je vidieť srdiečko.
Inak ja už cítim slabé nevolnosti a poobede velku unavu. beriem vitamíny femibion a ešte beriem preistou duphaston,čo som si vybavila kvôli udržaniu plodu.ja som už raz prišla o bábenko,tak pre istotu.

miyya
16. nov 2010

@peony mne veštec predpovedal dievčatko ale vravel,že si nan počkám a že do dvoch rokov sa mi narodí.tak neviem či mu to vyjde.

cervena_ciapocka
16. nov 2010

Tak vidím, že je nás viac čo nás prešla chuť na sladké 😀
Máte aj vy výtok? Ja len trochu, naozaj len máličko, občas je biely a občas taký priesvitný s hnedo ružovkastým nádychom 😕 je to normálne? Ináč sa cítim dobre, žiadne svrbenie, ani pálenie, nič.

diorka
16. nov 2010

Ahojte kocky, mne je zle cele dni, vcera vecer somsi bola "pokecat" s misou a aj dnes poobede a co je najhorsie, nechuti mi nic pit, jest nemam problem, len s pitim, z toho mi je zle, uz skusam kadeco, ale nic nepomaha, caje nemozem ani citit, najhorsie je, ze ma stale trapia mocove, raz menej, raz viac a tym, ze malo pijem, sa z toho nedostanem ☹ kontrola ma caka 23.11 tak sa velmi tesim 😉
a tiez som rozmyslala nad tym genetonom, lebo ja si to chcem udrzat ako tajomnstvo a ked pojdeme spolu s manzelom na 4D, tak nechcem, aby dr. povedal, co cakame, tak preto ten geneton, len sa musim spytat mojho dr., ci to tam uz posielal
a ten domaci test urcite nie, ked som si precitala, co o tom baby pisali, skoro ziadnej to nevyslo a ani to nevyreklamovali, ako slubuju 😠

zdenush88
17. nov 2010

@rianka7 ahoj no asi sme na tom rovnako co sa tyka informovanosti od lekara....tiez ma to riadne hneva, vsakje to moje prve babo a velmi si zelam aby vsetko dobre dopadlo..... 😒 a ona mi nepovedala nic, ako sa mam spravavt ci nejake vitaminy, ci si mam na nieco davat pozor, vsak dobre, najdem si to vsetko na internete ale nie je to nahodou aj jej praca? a tiez sice ma teraz objednala na krv,, a ja som naivne dufala ze aj na sono lebo by uz malo byt srdiecko, ale nieeee...naco, ze 😒 a tak ma objednala az na 21.decembra... to uz budem pomaly koncit 3 mesiac...a ked mi potom povie ze nie je nieco dobre tak ju asi ... 😒 neviem precu su niektori lekari taky...neludsky... 😒

zdenush88
17. nov 2010

@miyya heh ja mam taky pocit, ze aj keby som cakala do 10tt a srdiecko by malo byt uz jasne vidiet, tak by mi sono neurobila.... 😒 som z toho smutna, uz sa mi o tom aj snivalo... 😒

zdenush88
17. nov 2010

@diorka ahoj a co pouzivas na tie mocove cesty? u koho si to bola riesit? mne gyn kazala len pit caje ale to mi uz vobec nepomoha, .... ☹

hophophop
17. nov 2010

dobre ranko,
@zdenush88 mne pri prvom tiez nic nepovedali,ale ja som si s tym hlavu nelamala,spravala som sa i robila to,co mi vyhovovalo.Z vitaminov beriem len kyselinu listovu.....ty musis pocuvat tvoje telo a nie doktorkine rady,lebo ty si tehotna a nie ona! Ja som chodila cele tehu do horucich saun 100°C a v 8 mes. som bola este na tancovacke,vsetcia tam cakali,ze porodim,jak ma mm vytancoval! Neviem,co by nato povedali dr....a porodila som 8 dni po termine!

hophophop
17. nov 2010

kocky, apreco rastie pri druhom tehu brusko rychlejsie?
Ved mne uz vykuka a to neni este ani otca i syna

miyya
17. nov 2010

@cervena_ciapocka výtok je normálne a teraz niekedy sa začne tvoriť aj hlienová zátka a vtedy môže byť omnoho viac výtoku.

@zdenush88 nuž to je smuné,ale takto si ešte málinko tehulka, skus si nájsť lekára,je to na počudovanie,ale chlapi sú v tomto chápavejší a hlavne je dobré mať lekára,ktorý ma aj služby v nemocnici. tak ja by som v prípade nezáujmu riešila iného lekára.tak viem,že tehotenstvo neni choroba,ale niekedy je dosť rizikové a vtedy zistíš kvality svojho lekára.

miyya
17. nov 2010

@hophophop ahoj vykukať môže z nafúknutia.

miyya
17. nov 2010

@cervena_ciapocka tak sfarbený výtok som mala aj ja v období ked mala byť Ms a tak som si lahla odýchla a prešlo to.

zdenush88
17. nov 2010

@hophophop no ja od nej by som chcela aspon nejake uistenie...aspon to blbe sono ci srdiecko bije ked uz nic ine..... 😢 .... a zatial som od zaciatlu tehu len nejaka prechorena, teploty, mocove cety, bakterie... boze... uz nech mi je lepsie, nech mam silu sa aj trochu hýbať... 😒

peony
17. nov 2010

@hophophop ja cakam tretie a to by si mala vidiet to brusisko,mam take ake som mala pri prvej v piatom mesiaci.Som sa na to pytala lekara a povedal,ze mame uvolnenejsiu maternicu,rychlejsie sa roztiahne,aj brusko je uz uvolnenejsie.Tak preto to tak vyskoci a pri prvom to trva dlhsie 🙂

zdenush88
17. nov 2010

@miyya no ona ako odbornicka nie je zla..... ako vela zenam zachranila zdravie a tie si ju pochvaluju, ale nam pristup k pacientkam... ja ked tam idem, hrdlo stiahnute a na vsetko odpovedam len prikivnutim.... to je co? 😖 ten ku ktoremu chcem ist je novy primar gyn. oddelenia len este nema uplne spustenu ambulanciu...svagrina je v nemocnici manazerkou, tak mi prislubila ze hned ako to ude mat,ze ma k nemu pihlasi.... 😀 sice, najprv som si myslela, ze to pri chlapovi nezvladnem, predsa len... ale je to ok, citila som sa pri tom sone od spodu fajn... 😀 vsak som videla mimi.... 😀 😀

zdenush88
17. nov 2010

@peony heh uz aj mne vykuka ale neviem ci je to z tehu... 😉 zial po vysadeni antikoncepcie som trochu pribralal, dodnes nechapem preco, a nestihla to dat prec... 😒 co uz takýmito "banalitami" sa bude zaoberat potom... hlvne je, nepribrat vela, teda v mojom pripade urcite. vsak ma male z coho cerpat... 😉

peony
17. nov 2010

@zdenush88 ja som vysadila HAK pred rokom a pol a cakala som,ze schudnem a namiesto toho som za ten cas pribrala 15kg 😀 no a co......chcela som otehotniet,tak som nedrzala diety,len som sa stravovala zdravo.Moj muz sa smial,ze priberam z pohladu na jedlo.Takze urcite u mna su aj speky 😀 Pri prvych dvoch dcerach som schudla strasne vela pocas kojenia.Kazdu som kojila 18 mesiacov a za ten cas som zostihlela uplne,tak dufam,ze aj teraz to tak bude 😉

hophophop
17. nov 2010

@zdenush88 no to fakt,aspon sono ti mohla spravit!!! to je trubka 😒

zdenush88
17. nov 2010

@peony no tak ako,, ja som este nekojila ale dufam, ze budem na tom tak ako ty... 🙂 ze aj tie terajsie speky a nie je ich malo, pojdu potom dole kojenim.... 😉 ja som pribrala po vsadeni 6 kil za dva mesiace... chore... 😒 a ako som tehu tak sa drzim....ale preto sa snazim teraz velmi neprejedat, aby som nenabalovala dalsie zbytocne kila k tomu co uz mam...dufam, ze to pomoze....a este pohyb...ale najprv musim byt fit....

zdenush88
17. nov 2010

@hophophop ako ja k nej idem na krv zajtra,ale bola som tam vcera, jednala som sice len so sestrickou ale z toho som pochopila, ze ma zavolala len na krv a nie na kontrolu...boze vsak to sono je dokopy 10minut roboty... neviem ci nahodou nenaberiem odvahu a nevypytam si ho...

cervena_ciapocka
17. nov 2010

@miyya v čase "menštruácie" som mala tri dni len slabé špinenie. Toto je normálny výtok, nie je ho veľa (za celý deň tak maximálne na malú lyžičku), ale je taký hustý a raz do ružova, raz do hneda. Uvidím čo mi povie doktor, snáď ma už prezrie. Ja mám zas pocit, že nič nerobím len ležím. Strašne sa bojím aby sa nezopakovalo to z minula.

miyya
17. nov 2010

@cervena_ciapocka aj ja sa toho bojím.tiež som v máji potratila.

miyya
17. nov 2010

@zdenush88 tak si počkaj. 😉

zdenush88
17. nov 2010

@miyya svagrina ma k nemu dotiahla,ked som bola smutna ze mi doktorka neurobila prve sono, on miho urobil povysvetloval a sam od seba ma zavolal na dalsie 6.decembra, s tym vhlasenim ze moja doktorka nerobi prve tri mesiace ziadne sono 😒 a sa tak teda tvaril, ze sa mu to teda vobec nepaci.......a ze mi urobim aj foto na pamiatku 🙂

hophophop
17. nov 2010

@zdenush88 ved prve sono sa robi hned po zisteni tehu,aby sa vylucilo mimomaternicove tehu....si ho radsej vypytaj a ked povie nie,tak jej hned povedz,ze menis lekara!

zdenush88
17. nov 2010

@hophophop no preto mi svagrina vybavila to sono u primara...lebo ona ma iba prehmatala ale dokopy mi nic nepovedala,... keby ma prehmata a povie ze teda vsetko je v poriadku a a spravnom mieste, tak OK...ana ma prehmatala so slovami " tehotenske testy vacsinou neklamu"...
a teda podla jej nazoru som mam cakat do 12tt na poradnu a dost teda pochybujem ze vobec tam urobi sono, ci zase nebudem jednat len so sestrickami..... 😖 ...

cipuska_
17. nov 2010

Dobré ránko, tak mi sme boli včera na genetike, sme čakali skoro pol roka na výsledky aj s mm. a mne ževraj chýba nejaký chromozom 16 čičo a že ak by som bola tehu tak mi musia znova brať krv aby to potvrdili, no tak osm sa hned priznalla že šak tehu som , tak mi zobrali krv a doporučila nt vyšetrenie v 12 tt....a že možno amnio, podla výsledkov. ach bojim bojim.

cervena_ciapocka
17. nov 2010

@miyya tak snáď je ten výtok normálny. Asi viac by som sa stresovala keby som špinila či nebodaj krvácala.

macekova
17. nov 2010

@petra53 .... mne to spomínala kamarátka ...a tá mi vlastne nasadila chrobáka do hlavy .....no uvidíme...zvedavá som strašne...ale nechce sa mi vyhodiť peniaze za niečo čo môže klamať ....aj keby mi vrátili peniaze, kto mi vráti peniaze za to oblečenie ktoré by som bola bývala ponakupovala ?? 😀 😀 😀 ... ja totiž nie som zástancom unisexových vecí ....buď ....alebo 😀 😀
@katren .... mne tiež moja Lucka vyšla správne podľa tej čínskej tabuľky .... a teraz opäť vychádza dievčatko ...tak uvidíme 😀 😀 ...ale aj dievčatko poteší ...by mala malá kamarátku do konca života ...keď bude taký malý vekový rozdiel 😉 😉 😉
@rianka7 ... moja sestra má termín 12.7. a bola si to dať potvrdiť minulý týždeň ..... a potom ju objednal až na 21.12. .... čiže tiež dosť veľký odstup.... ja si to ešte len pojdem dať potvrdiť ... lebo som volala v pondelok a sestrička to vyrátala na budúci štvrtok ...tak dúfam že je všetko tam kde má byť a v poriadku a dúfam,že uvidím aj srdiečko 😎 😎 ...no a čo sa týka rád od doktora .... neber si to moc k srdcu ...radšej si na internete prelúskaj pár stránok ...a budeš vedieť čo áno a čo nie ... dozvieš sa tam viacej ako od lekára 😀 😀 ...alebo si kúp nejakú knižôčku 😉 😉

miyya
17. nov 2010

@cervena_ciapocka hej podla mna je normálny. 😉 😉 😉

@zdenush88 tak super