icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

petra53
17. nov 2010

@maxiberuska do kelu, ty mas ale terminov 😀 😀 😀 to preco az tolko? ja idem pozajtra na UTZ - sa tešííím 😀 😀 😀

maxiberuska
17. nov 2010

@petra53 no vidíš🙂idem lebo, som mala s malym problemy, tak preto

rianka7
17. nov 2010

@macekova @petra53 bozinku baby ☹ fakt teraz neviem co robit, ale skusim sa popytat. tiez mi je to divne, ze nema ultrazvuk 😠 ani neviem ako potom funguje, ked baby chodia do poradne, na vysetrenia a tak. ona ma zmluvu s tym lekarom, a sono robi asi on. to potom radsej asi chodit k nemu, a nie k obidvom. ja k nej chodim asi od strednej, ale nemala som vaznejsie problemy, tak som tam bola mozno raz-dvakrat za rok. ale teraz sa jedna o tehotenstvo, a to nechcem v ziadnom pripade zanedbat. mozno sa citim dobre, ale ci je vsetko v poriadku to netusim. a stale byt na pochybach to nechcem.

hophophop
17. nov 2010

@rianka7 ja som prve tehu tiez chodila k jednej dr,ktora nemala sono... 😒 ....tak som chodila na sono do nemocnice,v ktroej som aj rodila a bolo to z jednej strany aj celkom fajn,lebo som spoznala prostredie,doktorov a sestricky este pred porodom....po porode som dr.zmenila 😉

Baby ja furt cosi zerem! Je to sugescia alebo mam ozaj chutky??? 😲

maxiberuska
17. nov 2010

teraz mi moj oznamil, že ideme na termale sa kupat, tak neviem, či možem...čo myslite?

hophophop
17. nov 2010

@maxiberuska ak nemas "tam dole" problemy,tak jasne ze mozes a poriadene si to s mm uzite! 😉

maxiberuska
17. nov 2010

@hophophop nemam, jedine tak plynatost po fazulovaj omačke 🙂 aspon budu bublinky 😉

aniicka24
17. nov 2010

@rianka7 ja som tiez mala doktorku ktora nemala ultrazvuk a odisla som od nej a to bolo len teraz nedavno a ked som sa objednala k tomu novemu doktorovy tak som do toho aj otehotnela 😀

petra53
17. nov 2010

@maxiberuska jasne ze sa utekajte cvachtat, ja som bola v NED 😀

petra53
17. nov 2010

Baby, prave som si s malym pospala - cca 2 hodky 😉 poviem vam, keby ma nezobudil tak spim asi do zajtra 😀

dandeska
17. nov 2010

Tak ahojte zase 😎 , je mi luto, ze tu nemozem byt castejsie 😖 ale aj mi bolo povedane, ze mi to nerobi dobre citat tu o roznych problemoch lebo ja sa vam potom tak vystresujem zo vsetkeho, ze je hroza so mnou existovat len sa pozorujem, sledujem.... Ale mam noviky 🙂 Vcera som bola u Dr. mala som bolesti tak mi povedala, ze som pravdepodobne potratila ☹ .....hnusna krava 😠 a poslala ma na scan dnes som bola rano a babo zije vsetko je v poriadku ziaden problem 😅 , konecne som uz bola aj s midwife, zobrali mi krv, odmerali tlak....Strasne sa tesim, ze je vsetko v poriadku, ze tie bolesti su z toho, ze toto je tretie dieta, ze sa mi maternica rychlejsie roztahuje.....ved aj vyzeram ako by som bola uz v 4 mesiaci 😀 Drzim aj vam vsetkym palce nech je to minimalne tak dobre u vas ako je dnes u mna. Pekny zvysok dna a zase ja sa ozvem niekedy, ked mi cas dovoli 😉

ivulik20
17. nov 2010

@petra53 ja dnes presne 8tt 😵 😉

ivulik20
17. nov 2010

@dandeska to je super. Nech je to aj nadalej tak a drž sa. Prajem všetko dobré 🙂

ivulik20
17. nov 2010

baby, chela som si odtialto z bazaru niečo kúpiť a spravila som to tak, že pod tým inzerátom je že správa pre predávajúcu a tam som napísala text. Ale ani jedna sa mi zatial neozvala. neviete ako to funguje a či to robím správne ???

ivulik20
17. nov 2010

@maxiberuska tak ak nemáš problémy asi môžeš. ja som bola v Rajeckých týždeň dozadu a tam mi povedali, že v tom bazéne je minerálna voda a že asi by som sa nemala kúpať. Ale kúpala som sa aj tak. A ak ti môžem poradiť, kúp si tampóny na kúpanie. Sú super. To aby si nedostala infekciu, predsa bazén je bazén a teraz je telo viac náchylné. Volajú sa Senta protect a sú dostať v Bille. 😉

zdenush88
17. nov 2010

@ivulik20 no musim na zajra nabrat odvahu a popytat sa urcite na tie močove a aj na sono..vsak ak je taka ze chce do vrecka tak nech sa paci....dam jej len potrebujem vediet ze je vsetko v poriadku!!! 😒
@rianka7 fuuuha nema ultrazvuk? tak to je uz co povedat..... fakt ze v dnesnej dobe..... 😒 mam taky pocit ze obe vymenime lekarov......
@danciacik heh mne zacina byt zle ale nie len rano ale tak celodenne ....hroza.... hlava sa toci, od zaludka zle ale zatial som sa s misou nerozpravala.... 😉

zdenush88
17. nov 2010

@dandeska inak toto mi povedala aj ta moja svagrina - ze nech necitam taketo stranky, kde sa pisu negativne veci lebo potom som z toho v strese..co je aj pravda... najlepsie by bolo sem prist ked budem v 4mesiaci a bude uz vsetko ako tak OK...ale to by sa mo zase nedalo, ja sem rada chodim....

laurelle
17. nov 2010

zajtra sa k vám asi pridám .. ráno idem robiť testík ak vydržím do rána .. Neviete či je aj taký ktorý nemusí byť z ranného moču a dá sa bažne kúpiť v lekárni ??

danciacik
17. nov 2010

@laurelle ja keď som kúpila test tak som ho robila poobede a v pohode.

maxiberuska
17. nov 2010

@ivulik20 ok, ale nakoniec sme neisli

laurelle
17. nov 2010

@danciacik hm teraz ste mi nasadili "chrobaka" do hlavy .. pockam kym pride drahy z prace nasadnem do auta a idem do najblizsej lekarne .. manzelovi asi nepoviem co idem kupit .. bude mat prekvapko a ked tam dve ciarky nebudu tak nemusi o nicom vediet .. 😀 😀 vecer napisem vysledok aj ked ja uz davno citim ze som tehotna .. dakujem pekne za odpoved 🙂 🙂

danciacik
17. nov 2010

@laurelle tak ak chceš tak si kúp pre istotu dva - jeden urob večer a druhý rán o a budeš kľudná. Držím palce

katren
17. nov 2010

No, kocky, mala som co robit, aby som to vsetko docitala 🙂
Ale ste sa rozpisali 🙂 Ja chodim na net vacsinou len navecer, tak to budem mat co robit, precitat cely den 😅

katren
17. nov 2010

@laurelle ja som vcera robila tiez hned poobede, ked som kupila 😵
ja proste nevydzim 😅

laurelle
17. nov 2010

@danciacik dakujem a ano urobim dva aj ked mi aj teraz vyjdu // .. Zena to proste citi .. Dakujem velmi pekne aj ked neviem ako to poviem manzelovi ale ved dajako to dopadne .. Drzte palce idem rychlo pre testik .. 🙂 🙂

laurelle
17. nov 2010

@katren ani ja nevydrzim beziiim ho kupit vecer napisem vysledok .. potom testnem este rano a uvidi sa .. 🙂

katren
17. nov 2010

@laurelle a ako pise danciacik, kup dva a bude istota....ja som kupila tri
vcera poobede jeden, dnes rano druhy a pozajtra spravim treti 😀
a zatial som mala 2 // vzdy

katren
17. nov 2010

@laurelle budem cakat 😀

laurelle
17. nov 2010

@katren jaaj ja by som ich kupila aj 10 len to by bolo asi trapne .. tak si vypytam 3 a uvidi sa ... ja viem ze domov pojdem takou rychlostou ze prekroocim vsetky predpisy .. 😀 😀

laurelle
17. nov 2010

@katren dobre mysli na mna vecer som tu .. no idem ja uz !! 🙂 🙂