Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@laurelle ja som tiez nevedela ako mu to mam oznamit, ale vedel, ze mam volat na vysledky z krvi, ale mysleli sme, ze to bud negatívne 😉 ked prisiel domov, maly zrovna po obede spinkal, muzik ma objal a tak ma pevne drzal a v tom objati mi hovori - myslim, ze sa mi pri tom nedokazal pozerat do oci 😀 - volala si? - a ja - stale v tom objati, ze ANO, nestlacaj ma tak... a on ze prepac a co ti ten lekar povedal? - troska zovretie povolil, ale stale ma drzal 😀 a ja na to ze: no ved ti hovorim, ze ma nesmies tak stlacat 😵 😵 😵 veeelmi sa tesil, nosil ma na rukach a nemohol tomu uverit... 😵 😵 😵
iank, som si vsimla, ze ja som jaka zvedava 😅
a inak baby preco mi to tu pise ze som v 6.tyzdni a na stranke kde som si pocitala termin ze som v 5.tyzdni ?? 🙄
kocky, ja mam inak, strasnu chut na sladke.....ako pri prvej 🙂 Nutella velke balenie padla za jeden vecer vtedy 😅
@katren požičaj mi z tej chuti 😀 ja vôbec nemám chuť na čokoládu a sladké 😕 a strašne mi to chýba, lebo veľmi mám rada čokoládu a dám si kúsok a proste nič, žiaden príjemný pocit ako kedysi 😀 😲
inak - tiez by som chcela tri deticky, ale manzelik hovori, ze dve su maximum... ale tak uvidime... 😉 😀
@cervena_ciapocka ja teraz ladujem cokoladu a to som na zaciatku novembra presla na delenu stravu, ze aspon nieco zhodim pred planovanym tehu a teraz hotovo 😅
@petra53 s peniazmi nemame problem tych je dost lebo manzel veela pracuje tym padom nas zanedbava ale to je na dlho .. proste ja chcem ist do prace teraz tam chodim len aby sa nepovedalo lebo mam flexibilny pracovny cas takze teraz som tyzden doma lebo je Vanessa chora ale pracujem doma 🙂 🙂

@petra53 ked mas 2 tak ti nekladu ked 4 tak ano 😀 😀