icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

zdenush88
23. nov 2010

@pikha heh dakujem... 😀 dufam, ze maly nebude az taky certik... 😉 ak vsetko dobre dopadne tak toto budu nase posledne vianoce vo dvojici .... teda ale uz takmer v trojici... 🙂 a tesim sa ze vlastne maly bude mat skoro pol roka na tie dlasie vianoce a ze to vlastne uz bude trosku vnimat... 🙂

zdenush88
23. nov 2010

.....my máme dnes s drahým výročie... 6 rokov od prvého rande..... ale zoznamili sme sa z 18. na 19. novembra - vtedy ked a vichrica zničila Tatry...heh 😉 .... 😀 😀 😀

laurelle
23. nov 2010

@pikha dakujeem 😀 😀 😀
@zdenush88 ja to kazdy den kontrolujem tu na mk a to cislo sa nejako zavratne nezmensuje ako som cakala 😀 😀 jeej to je krasne gratulujem k vyrociu :D Nas Alex mal na prve Vianoce 2005 7 mesiacov a zeby to nejako extra vnimal :D :D :D To sme si to ani neuzili lebo ked sme mali mat stedrovecernu veceru maly si zmyslel ze chce spat tak som kazda chvilu k nemu odbiehala ale aj vdaka nemu to boli najkrajsie Vianoce a tento rok budu este krajsie a to nehovorim o roku 2011 :D :D Strasne sa na toho krpca tesime :D :D

Boze teraz by som si mala pripravovat podklady pre klienta ale neviem sa odtrhnut od mk 😀 😀 to je pracovna moralka 😀 😀

zdenush88
23. nov 2010

@laurelle ja mam tiez podobnu pracovnu moralku ako ty.... 😉 najlepsie by bolo lahnut si a zobudeit s tak o 2-3 mesiace.... uzivat si to najkrajsie a potom sup sup nech je to uz na sveteeee 😀

laurelle
23. nov 2010

@zdenush88 presne a za tie 2-3 mesiace iba poriesit vybavicku 😀 😀 ked si predstavim ze v lete uz budeme maminky tak tomu stale nemozem uverit 😀 😀

zdenush88
23. nov 2010

@laurelle heh no u mna to bude premiera.... 🙂 ale som velmi rada, ze nam to takto vyslo na leto, my sme obaja s priatelom letné deti... 🙂 ja som 8.6. a on 9.7. a vtedy to dako vychádza aj pre drobca... 😀 juuuj vybavicku... boze, hned ako budem vediet co je to, tak ma chysti nakupna mania... 😉

laurelle
23. nov 2010

@zdenush88 aj mna nakupna mania 😀 😀 my mame zimne,jarne a jesenne dieta takze nam letne "do zbierky " chyba takze to vyslo v pohode 😀 😀 my mame uz 4 krat termin 20. .. Prvykrat to bolo 20.2 a Vivi sa narodila 22.2 potom Alex 20.5 a narodil sa 15.5 a Nessy 20.10 a narodila sa 1.10 takze dufam ze teraz nam to vyjde 😀 😀 No pracovne stretnutie sa odklada az na 12 klient nestiha takze mam stastie 😀 😀

zdenush88
23. nov 2010

@laurelle ja dobieham papierovačky skoro za dva tyzdne a zatial som to len roztriedila podla datumov...prisla sem kolegynina dcera s malou 3mesacnou dcerkou tak som sa trochu zabavila...juuj hned by som to na ruky brala a stiskala.... 🙂 teeda ty mas uz peknu rodinku.... 🙂

lemge
23. nov 2010

ahojte baby.uz ste zacali nieco vybavovat po uradoch ohladom materskej,?ved ja uz si to vobec nepamatam,co treba kam zaniest a kedy?

aurra
23. nov 2010

@lemge 🙂 na to mas este koooopec casu

lemge
23. nov 2010

@aurra aj som si myslela,ale neviem ci nieco netreba zamestnavatelovi 😕 ci len oznamit?ostatne vybavi on?

aurra
23. nov 2010

@lemge asi staci len oznamit, ja som bola cele tehu na PN, takze som oznamila len, ze idem na PN,

lemge
23. nov 2010

@aurra mna by zaujimalo ci sa mi druha materska bude vyratavat z takeho isteho vym.zakladu ako prva? 😕 nevies?

aurra
23. nov 2010

@lemge tak to by aj mna teda zaujimalo, ale skor si myslim, ze nie, neviem, ak nieco v tomto zistis, daj prosim vediet, ta ma fakt zaujima

cervena_ciapocka
23. nov 2010

@aurra jeeej, mne to tiež vyrátalo termín na 17.7. 🙂 ale som zvedavá čo mi povie doktor, aj keď viem, že som otehotnela presne na 14 deň 😀

aurra
23. nov 2010

@cervena_ciapocka 🙂 no ja tiez uvidim, ako dopadnem, u mna neni este nic iste, prve tehu som bola na rizikovom, a musela som len lezat, teraz pri malej to nieje mozne, tak neviem, ci po 1.12 sem este budem patrit, to idem na sono, uz musi byt srdiecko.

lemge
23. nov 2010

@aurra ja sa obavam,ze bude nizsi,kedze firma nebola taka ziskova ako za cias ked som tam pracovala. 😖 a najhorsie je,ze sa nemozem na nasu uctovnicku spolahnut,nedoverujem jej 😠 kde by mi vedeli poradit,na socialke ci na urade prace?

cervena_ciapocka
23. nov 2010

@aurra každé tehotenstvo je vraj iné a možno tu ani nebudeš vedieť že si tehotná 😉 veľa šťastia a zdravia vám želám 😵

aurra
23. nov 2010

@lemge ale to by ti vypocitali asi z toho vym. zakladu co si mala predtym, asi najskor na socialke by snad vedeli povedat. my sme to este nikomu nepovedali, az ked prezijeme kriticke obdobie prvych troch mesiacov, dovtedy nikomu

aurra
23. nov 2010

@cervena_ciapocka dakujem, mam za sebou vela potratov tak preto, beriem kopec liekov na udrziavanie, injekcie a tak, mala by som sa setrit, ale nechcem to na ukor malickej, chcem sa jej plne venovat

aurra
23. nov 2010

moje dievcatko, sa uz tesime na prve Vianoce 🙂 dnes sme sa takto bavili, som plna euforie, tak sa chcem pochvalit 🙂 o rok uz aj vy sa takto budete vytesovat

katren
23. nov 2010

@lemge vyratava sa z toho isteho zakladu ako prva, tada, pokial uz teraz nepracujes. To by sa ratalo z terajsieho.

aurra
23. nov 2010

@katren a to sa pobera potom len materska, bez rodicovskeho ktore mam teraz? alebo spolu?

lemge
23. nov 2010

@aurra myslim ze rodicovsky ti tym padom odpadne ked zacnes poberat matersku.

lemge
23. nov 2010

@aurra krasnu princeznicku mas,male slniecko 🙂

katren
23. nov 2010

@aurra materska, kde by ti dali este aj rodicovku....ta ti pada....bud mas jedno, alebo druhe

ivulik20
23. nov 2010

@zdenush88 taký prístrij je? Čo to je zač? 😨

ivulik20
23. nov 2010

@lemge tak to sme dve čo si to už nepamätajú, akurát včera som nad tým rpzmýšlala, ale ešte je fakt čas 🙂

dd2112
23. nov 2010

@pikha ano ja som PN hned ako som začínala 1.cyklus v septembri som sa dala vypísat obvodnej..v práci mám stresy a cestovanie by mi asi neprilepšili..a teraz ma vypíše zase gynekolog..musím sa šetrit už nemám 20 rokov a stále by som len spala ako šípková ruženka a musím si dávat Utrogestan do pošvy každých 8 hodín...manžel sa stará o mňa ,mám zákaz vysávat,,,,navarit môžem ,ale ked je doma tak varí on..robí na smeny..dnes som bola u mojej doktorky a prišla som domov strašne unavená tak idem spat

danciacik
23. nov 2010

ahojte
cipána ste toho popísali.
@lenka.s úžasné tortičky nádherne sa vieš vyhrať s korpusom - toto ja ešte takto neviem, niečo som už naštudovala ale veľa nie. ja mám svoj albumček tu : http://www.facebook.com/#!/album.php?aid=27506&...
Ja sa dnes cítim ako sud 😀