Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
.....my máme dnes s drahým výročie... 6 rokov od prvého rande..... ale zoznamili sme sa z 18. na 19. novembra - vtedy ked a vichrica zničila Tatry...heh 😉 .... 😀 😀 😀
@pikha dakujeem 😀 😀 😀
@zdenush88 ja to kazdy den kontrolujem tu na mk a to cislo sa nejako zavratne nezmensuje ako som cakala 😀 😀 jeej to je krasne gratulujem k vyrociu :D Nas Alex mal na prve Vianoce 2005 7 mesiacov a zeby to nejako extra vnimal :D :D :D To sme si to ani neuzili lebo ked sme mali mat stedrovecernu veceru maly si zmyslel ze chce spat tak som kazda chvilu k nemu odbiehala ale aj vdaka nemu to boli najkrajsie Vianoce a tento rok budu este krajsie a to nehovorim o roku 2011 :D :D Strasne sa na toho krpca tesime :D :D
Boze teraz by som si mala pripravovat podklady pre klienta ale neviem sa odtrhnut od mk 😀 😀 to je pracovna moralka 😀 😀
@laurelle heh no u mna to bude premiera.... 🙂 ale som velmi rada, ze nam to takto vyslo na leto, my sme obaja s priatelom letné deti... 🙂 ja som 8.6. a on 9.7. a vtedy to dako vychádza aj pre drobca... 😀 juuuj vybavicku... boze, hned ako budem vediet co je to, tak ma chysti nakupna mania... 😉
@zdenush88 aj mna nakupna mania 😀 😀 my mame zimne,jarne a jesenne dieta takze nam letne "do zbierky " chyba takze to vyslo v pohode 😀 😀 my mame uz 4 krat termin 20. .. Prvykrat to bolo 20.2 a Vivi sa narodila 22.2 potom Alex 20.5 a narodil sa 15.5 a Nessy 20.10 a narodila sa 1.10 takze dufam ze teraz nam to vyjde 😀 😀 No pracovne stretnutie sa odklada az na 12 klient nestiha takze mam stastie 😀 😀
ahojte baby.uz ste zacali nieco vybavovat po uradoch ohladom materskej,?ved ja uz si to vobec nepamatam,co treba kam zaniest a kedy?
@aurra jeeej, mne to tiež vyrátalo termín na 17.7. 🙂 ale som zvedavá čo mi povie doktor, aj keď viem, že som otehotnela presne na 14 deň 😀
@cervena_ciapocka 🙂 no ja tiez uvidim, ako dopadnem, u mna neni este nic iste, prve tehu som bola na rizikovom, a musela som len lezat, teraz pri malej to nieje mozne, tak neviem, ci po 1.12 sem este budem patrit, to idem na sono, uz musi byt srdiecko.
@aurra každé tehotenstvo je vraj iné a možno tu ani nebudeš vedieť že si tehotná 😉 veľa šťastia a zdravia vám želám 😵
@cervena_ciapocka dakujem, mam za sebou vela potratov tak preto, beriem kopec liekov na udrziavanie, injekcie a tak, mala by som sa setrit, ale nechcem to na ukor malickej, chcem sa jej plne venovat
@pikha ano ja som PN hned ako som začínala 1.cyklus v septembri som sa dala vypísat obvodnej..v práci mám stresy a cestovanie by mi asi neprilepšili..a teraz ma vypíše zase gynekolog..musím sa šetrit už nemám 20 rokov a stále by som len spala ako šípková ruženka a musím si dávat Utrogestan do pošvy každých 8 hodín...manžel sa stará o mňa ,mám zákaz vysávat,,,,navarit môžem ,ale ked je doma tak varí on..robí na smeny..dnes som bola u mojej doktorky a prišla som domov strašne unavená tak idem spat
ahojte
cipána ste toho popísali.
@lenka.s úžasné tortičky nádherne sa vieš vyhrať s korpusom - toto ja ešte takto neviem, niečo som už naštudovala ale veľa nie. ja mám svoj albumček tu : http://www.facebook.com/#!/album.php?aid=27506&...
Ja sa dnes cítim ako sud 😀

@pikha heh dakujem... 😀 dufam, ze maly nebude az taky certik... 😉 ak vsetko dobre dopadne tak toto budu nase posledne vianoce vo dvojici .... teda ale uz takmer v trojici... 🙂 a tesim sa ze vlastne maly bude mat skoro pol roka na tie dlasie vianoce a ze to vlastne uz bude trosku vnimat... 🙂