icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

macekova
23. nov 2010

@petra53 .... že 32 kg 😀 😀 😀 .... ty si druhá najlepšia v pribraní o kom viem ...prvenstvo má moja sestra ...tá to dotiahla o kilečko viacej ......ale neboj.. pri druhom pribrala len 28 tuším 😀 😀 😀
@dd2112 ....ja som z Maduníc ...a chodím až do Čachtíc ....to je smer Nové Mesto nad Váhom 😎 😎 ... ale na 3D som bola a určite pojdem aj tentokrát Brešťanskému v HC 😀

cervena_ciapocka
23. nov 2010

@petra53 aj ja idem zajtra k zubárovi 😀 ale ja som normálne objednaná, lebo mne sa kazy tvoria jedna radosť, aj keď sa o zuby poriadne starám 😒
a ako to je s tými prehliadkami v tehotenstve? to ti gynekológ nariadi alebo ako to je?

laurelle
23. nov 2010

@pikha ja som druhykrat porodila v maji 2005 a cele nase 5 rocne snazenie konci mesiac pred Vianocami u nasho Alexa zlomenou nohou .. Lebo jemu milion krat povies davaj si pozor ale on nie 😀 😀 Takze tak ale tento krat vam tehu vyjde a budete mat krasne babatko 😉
@miyya vitaj 🙂
@lemge waw tak taketo dieta som v 12.tt este nevidela to je zlate 😀 😀
@majkabudka227 gratulujem ku knizke dufam ze aj ja budem v piatok majitelkou takej 😉
@petra53 32 kg jeziis ja som pribrala pri Vanesse polovicu a zdalo sa mi to vela 😀 😀 A zubara ani nepripominaj mna to caka buduci tyzden teraz sa tej teme vyhybam 😀 😀

xgretkax
23. nov 2010

gratulujem Vám júlovky, ja som bola augustovka 2010, ale nakoniec sa naša krásavička narodila 20.7.2010, tak už máme 4mesiace 🙂)

laurelle
23. nov 2010

@xgretkax dakujeme ked mi vyjde termin tvoja bude starsia presne o rok 😀 😀

zdenush88
23. nov 2010

@laurelle ved aj ja...este ked som nevedela ze som tehu, tak som chodievala na zumbu a behavat... teraz.... uz rýchla chodza mi robi zle...heh...ale nemozem cele tehu sediet na zadku, musim zacat aspon na rychlejsie prechadzky a tak ale asi sa musim predtym najest a nie ist na lačno...
dnes sme sa boli kupat vo wellnes.. voda tamnie je až tak horúca, ma asi 33 stupnov a si pod holym nebom takze este trochu menej, trochu som sa bala ale dlho sme neboli a dnes mame to vyrocie, tak hadam bude vse ok....
@petra53 fuha 32kg... my ma piclo...ja som takej pevnejsej postavy, a tak dufam, ze nepriberiem nejako extremne vela.... budem si davat pozor, dufam, ze mi to pomoze.... 😒

laurelle
23. nov 2010

@zdenush88 aj ja som zumbovala poctivo 2 krat do tyzdna teraz je moznost chodit v jendom centre na zumbu pre tehotne kde je to podobne tam som chodila pri Vanesse na jogu a pilates idem sa tam prihlasit na tieto 3 znovu aby sme mali kondicku ale az od noveho roku ked mi podrastie brusko .. zavidim ten welness aj mne by sa to pacilo my mame vyrocie 7.7.2007 takze pred porodom to budu 4 roky ale spolu sme 9 rokov 😀 😀 ja som dostala minule darcek na vyrocie prvej pusy ktore som si ja nepamatala 😀 😀

katren
23. nov 2010

ahojte maminky, uz som tu aj ja, dnes uspava tatinko 🙂
mna vcera ta doki tak rozhodila, ze som dnes kupila test. a uz mi moze kto chce hovorit co chce, SOM tehulka a patrim medzi vas 🙂 Su to krasne dve dialnice 😀 😀 😀

adulik23
23. nov 2010

ahojte dievcata.

mne bolo dnes straaaaasne zle. moja "ranna" nevolnost trvala od 5:30 do 12:30. jedina uloha dna bolo nepozvracat sa. 😝
ja to nejako nedokazem stravit - vsak pri prvom tehu mi nebolo zle ani jeden jedinky den. keby mi nenarastlo brucho, tak ani neviem, ze som tehotna. no dufam, ze takychto dni ako dnesok nebude vela.

inac sa citim presne ako @majkabudka22. zobudim sa hladna ako vlk a je mi priserne zle a cele doobedie doslova zeriem. normalne si hovorim, ze nejedz uz, lebo ti bude zle a stale ma "nieco" nuti napchavat sa. no psycho. 😀 😀 😀

zdenush88
23. nov 2010

@laurelle jeeej to muselo byt mile ze si chlap na nieco taketo spomenul.... 🙂 takze ste mali magicky datum svadby., 🙂 my rozmyslame, ze si dame 11.11.2011 🙂 ja nechcem svadbu ako tehu ale urcite sa chceme zobrat... 🙂 ja ani neviem ci je tu v mojom okoli nejake cvicenie pre tehu, ale ja som si uz z netu objednala dvd s cvicenim, a budem aspon rychlochoddzovat ci nordicwalkingovat.... 😀 len potrebujem aby trochu primrzlo, ja bvam na konci dediny a mam vela moznosti na prechadzky v prirode ale teraz je vsetko rozmocene a blatnate. 😒

adulik23
23. nov 2010

@katren - super pristup 😉

macekova
23. nov 2010

@katren ... a nevopchala doktorka sono do zlej dierky ked nič nevidela ?? 😀 😀 😀

katren
23. nov 2010

@adulik23 no, sak treba, lebo vcera som myslela ze.....vlastne ani nemyslela 😠

laurelle
23. nov 2010

@adulik23 ja mam kazdy den takyto uvracany niekedy vraciame az do vecera 😖
@zdenush88 ja si na to nepamatam a on hej to uz je co toto 😀 😀 Ja som sa vydavala v 5 mesiaci 😝 ten datum co mate vy a je to sobota alebo mate v plane aj iny den ? s takym malickym babatkom bude mat 4 mesiace a to asi este budes aj kojit predpokladam 😉

laurelle
23. nov 2010

@katren Mojaa strasne ti gratulujem !!! 🙂 🙂

adulik23
23. nov 2010

@laurelle - to si ma nepotesila 😖

celkom som zvedava na zajtrajsok 😀

laurelle
23. nov 2010

@adulik23 pri Vanesse som vracala do konca 2 trimestra takze tak 😠 Nechcem ta strasit ale u mna to vyzera teraz rovnako 😀 😀

adulik23
23. nov 2010

😀 😀

katren
23. nov 2010

@laurelle dakujeeeeeeem, strasne som bola nasrata na tu doki, tak som si to vyriesila posvojom 😀

zdenush88
24. nov 2010

@laurelle je to piattok, ale to este nie je 100%... mozno pockame do dalsej jari, ked krpec bude mat cca 9-10 mesiacov alebo do leta... takze tak... 🙂 uvidime ako to budeme zvládať, aké bude malé a tak..ako dlho budem kojiť, aj ked ja by som chcela asi čo najdlhšie... a vlastne , bude mi už jedno že kedy... starká sa so mnou síce nebude rozpravať, ale tak, prežijeme, hádam ju to prejde... 😒

monilik
24. nov 2010

@katren 🙂 no vidis, aspon si kludna a mozes sa tesit 😀

monilik
24. nov 2010

Ahojte kočky, no mne je dnes nejak zle ☹ fuuu, neviem ako to tu v robote vydrzim ☹
kolegyna ma narodeniny tak mame zakusky, ale ani mi moc nechutia... 😅

aurra
24. nov 2010

ahojte, tak nase stastie netrvalo dlho, dnes som bolo na sono, je tam len vacok, len nevidno vnutry nic, ani doktorka nebola velmi optimisticka, som z toho dost smutna a nanic :(

jajka0211
24. nov 2010

ahoojte, od dnes sem patrim aj ja :D

lemge
24. nov 2010

@aurra ahoj,to mi je luto.a co povedala doktorka,kedy sa mas ukazat?co dalej?

lemge
24. nov 2010

@jajka0211 ahoj a vitaj,takze krv bola pozit? 🙂

jajka0211
24. nov 2010

ahoj, ano bola pozitiv 🙂)) este som zvedava co ultrazvuk o tyzden a az potom budem kludna..

aurra
24. nov 2010

@lemge o tyzden mam ist znova, na jednej strane vravela, ze na 6 tyzden je to normalne, ze je este skoro, ale aj tak tam nevidno co by malo :(

zdenush88
24. nov 2010

@aurra no asi preto mne to sono nechcela robit...ze ak by tam nebolo este nic vidno...ale neboj pockaj este chvilu a urcite tam bude!

zdenush88
24. nov 2010

@monilik boze aj mne... brutal zle, este som ani nic nejedela, lebo len co sa na jedlo pozriem je mi na grc... a ja mam pocit ze mne uz byva zle od rana do vecera...len kedy sa to zacne drat von??