Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
taká som smutná dnes, nechápem kolko zla dokážu ludia vyprodukovať.... ach jaj ☹ neznášam falošných ludí....
cauko, ako sa mate?
@maxiberuska ahoj, fajn a ty?
@monilik ja dobre, bola som v meste vymrznut 🙂 idem navarit a pre maleho do školy
@maxiberuska ja si v robote podopieram hlavu aby som nezaspala... nech uz su aspon tri hodiny! uffff 😔
Ahojte kocky, tak uz aj my mame srdiecko, jupiiii, knizku mi este nedal, mam prist 14.12 na krv, ale aj minule mi dal az v nejakom 13-14 tt, on sa nejako neponahla, ale nevadi, inak ja som platila 12 eur, ze to je za vsetky sona pocas tehotenstva, ale zato on mi vzdy spravi, pri kazdej kontrole a tych 12 eur ma nezabije .... Inak vyratal mi velkost plodu na 11mm a podla velkosti som 7tt + 3 dni ....
zle mi byva stale, najradsej by som stale plula, take hnusne sliny mam, a obcas sa chodim porozpravat s misou, ale malicko oproti minuleho tehotenstva, to som bola kazdy vecer na mise nalepena
a blahozelam aj ostatnym k srdieckam 😵
ahojte tak už aj ja sa k vám pripájam s dvoma čiaročkami. som v 4tt.
pred troma mesiacmi som mala potrat tak sa teraz dosť bojim aby bolo všetko v poriadku 😒
tak som sa sekla vychádza mi termín na 2. august
Ahojte 🙂 ja som doma po 4 hodinovom maratóne u zubára 😖 to teda bol stres 😅 len dúfam, že bábo je vporiadku, zajtra idem už konečne na to sono, tak dúfam, že to bude príjemnejšie ako dnešok.
...dnesd mi povedala kamoška, že mam veľa chodiť pešo, že budem mať ľahší porôd..že ona ked bola tehu, tak že ju sestra stále ťahala von, aby chhodila, chodila, a že mala nakoniec fakt ľahký pôrod...no nič, asi idem na vychádzku... 😀 vonku je krasne zimne, tak trochu rýchlejsiu prechádzku... 😉
@zdenush88 ja by som až tak neverila 😅 to je ako "jedna baba povedala"
Moja známa zas pracovala takmer až do pôrodu a to bola v kuse celý deň na nohách, hore, dole, dokonca ani schody si neodpustila a rodila tak, že najprv sa asi 8 hodín trápila a napokon jej spravili cisársky.
Ale hýbať sa treba 🙂 a na hlavu čiapočku zobrať, lebo mne skoro uši odmrzli 😀
boze baby mne je dneska tak strasne zle v praci som skoro odpadla tak som isla domov a doma uz od 10 v kuse grcam mota sa mi hlava az tak ze som skoro zletela zo schodov vidim ze mame novu tehulku tak gratulujem dneska zacinam 7.tt tak dufam ze bude lepsi ako ten predchadzajuci .. volala som doktorke a ta povedala ze ked neprestanem grcat a nezvysi sa mi tlak tak pojdem do nemocnice boze ja sa tak bojim 😢 😢
@kalman gratulujem 🙂
@cervena_ciapocka uzi si to moja mna to caka v piatok dufam ze sa mi to do piatku upravi a nebudem musiet ist skor do nemocky 😉
ahojte babenky...ja mam pre vas zlu spravu...od predvcerajska vecera slabo špinim...ale občas sa objavi aj jasná krv... 😢 😢 😢
vždy je to len po návšteve toale ked sa utriem...ináč nič...
v utorok mi dr.nasadil Duphaston...
zajtra idem opät k nemu ze co sa deje...ale asi na 99%ratam ze to bude potrat 😢 😢 😢 😢 som smutná a nešťastná
držte mi palce
@flyangel neboj, bude to dobré ... a predtým si už videla bábo, ci srdiecko?
@laurelle boze a presne to nechcem,,,...aby sme sa brali len kvoli reciam! ako mi sa chceme urcite vziat, v lete ma poziadal o ruku a jednoduche chceme spolu zit... ale nechcem sa vydavat len preto, ze sme si naplanovali najskor babo a az potom svadbu.., 😒 neviem, nasi rodicia proti tomu nic nemaju, je to nas zivot horsie bude starka ale len zmojej strany mam este starych rodicov...tak uvidime...
@flyangel nebud smutna,aj ja som to tak mala,ostala som lezat,duphaston som brala 4xdenne a 2x denne acidum folicum.Pomohlo to......najskor mi islo vela jasnej krvi,co nie je dobre a potom len po troche tmava a to uz bolo dobre.Lekar mi povedal,ze ciel je aby isla tmava a potom sa to zastavilo,hned ma vypisal na pn.
baby tak ja si dnes ked sa napapkam idem zobrat prvy Duphaston. viem ze to asi prehanam s tym odmietanim umelych hormonov, no ale co uz, som raz taka 😅 paranoja ma neobchadza ☹
@monilik umelé hormóny sa ani mne veľmi nepáčia 😅 aj preto som nikdy nebrala antikoncepciu, ale ak to má pomôcť bábu tak hybaj sem s nimi 😀
@laurelle uff, mas to vtipne, mne zatial az tak strasne zle nie je, hoci hlava sa mi mota tiez. vzdy ked si nieco zahryznem tak mi ostane lepsie. ale tebe sa asi neda jest, ked vracias, co? 😒 je velmi dolezite aby si casto v malych mnozstvach aspon pila vodu aby si sa nedehydrovala pokial vela vracias.

@zdenush88 no ja som sa veru napraskala 🙂 a uz mi je lepsie 😀 asi bola bublinka hladna...