icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

laurelle
26. nov 2010

@katren tak neskoro ? dakujem 🙂

katren
26. nov 2010

@laurelle no ved povedali, ze sa mam o 2 tyzdne ukazat, ale v pondelok siesteho nemozem, tak pojdem siedmeho ☹
ale ak sa nieco uvolni v ten pondelok, som tam ako na koni 😀

laurelle
26. nov 2010

@katren dobree drzkam palce nech to dobre dopadne ja idem na 2.usg 13.12 lebo teraz mi nedala fotku tak som si to tam "vydupala" 😀 😀

katren
26. nov 2010

@laurelle ved tak treba, dokumentovat od zaciatku 🙂

danciacik
27. nov 2010

ahojte, dobré ránko.
U nás krásne sneží. Mňa nejak bolí v podbrušku ale nevadí, zachvíľku idem s deťmi vonku lebo sa nevedia odlepiť od okna.

zdenush88
27. nov 2010

dobré ránko dievčatá 🙂 ako sa máte? ja celkom ok, zase mi je ako vzdy áno mierne zle, ale inak v pohode.... bola som sa prejst so psíkmi, trochu nasnežilo ale je ešte mokro.... dnes mame zase vacsiu akciu v praci, do 60ludi, vcera som to zase cely den chystala....ale som rada, ze teraz po dva vikendy bude ako tak klud... 😀 vcera som nad tym rozmyslala tiez, ze uz zacnem 9tt a ze to je uz 3-tí mesiac... woow... uz je to mesiac co vieme, ze som tehu... 🙂 drahy to uz pomaly vykecáva známym od radosti....aj keď by ešte asi nemal, čo už no... 😒 ale tak hádam tento posledný kritický mesiac zvladneme rovnako dobre ako doteraz... 😉 dnes ked som sa zobudila, som este lezala chvilu v posteli a som si ohmatávala bruško... že este toho 18teho ked som bola na krv a ekg tak nebolo take vypukle a také iné.. sranda za 10 dní ako sa to zmenilo... 🙂

laurelle
27. nov 2010

@katren presne 🙂
@zdenush88 aj ja som dneska rano v posteli rozmyslala ake uz mam brusko "velke" .. Lenze moja fazulka ma nenechala snivat lebo jej prislo straasne zle .. Asi to ma po sestricke ktora ma crevnu chripku 😀 😀

Dobre ranko babulky 🙂

lemge
27. nov 2010

@danka.k
@monilik
@maria30 baby dakujem,urcite si to uzijem 🙂

lemge
27. nov 2010

dobre ranko aj ja prajem,baby 🙂 u nas je len snehom pocukrovane,a zacina sa vyjasnovat,poobede pojdeme asi na vianocne trhy.dam si lokse s makom 😝 🙂 mnammm.zasa mi to sladke ide na chut...
@majkabudka227 u nas je to tak isto.vecer nemam ani pomyslenie na sex..vacsinou zadriemem uz o 21.30 😀 dokonca niekedy skor ako mala 😀 esteze moj chlap robi 1den a 3 dni volno.

maxiberuska
27. nov 2010

@lusika02 vitaj medzi nami 🙂

maxiberuska
27. nov 2010

@zdenush88 veru, ratame tu den za dnom, ešte mame dlhu cestu🙂

petra53
27. nov 2010

Ahojte babulky 😉 krasny volebny dnik zelam 😀 ja mam uz "odvolene" a poobede oslavujeme Peťkove druhé narodeninky, má ich síce až v PON, ale oslávime to dnes 😉 potom hodím foto tortičky 😉 😉 😉

zdenush88
27. nov 2010

@laurelle no ja sa len bojím, že ked to takto pojde dalej tak budem mat maxibrusko....a teda vlastne nebojím, vsak som vzdy chcela mat tehu brusko... 🙂 ale zase aby som neskoncila ako slon... 😉 moja mam vzdy spomina , ze ona mala uz v 5.mesiaci brucho ako pred porodom... ze sa jej pytali, ze kedy uz ide rodit, alebo ze ci nahodou necaka dvojicky... 😉 ale my n s bratom sme mali normalnu porodnu vahu - ja asi 3,15 a brat 3,50 ... 😀

zdenush88
27. nov 2010

@maxiberuska jj mame dlhu cestu este pred sebou ale celkom mi to ide aj rychlo...ale tak v podstate mne kvoli praci ide cely tento rok straaasne rychlo.... cez vianoce to bude rok, co sme zobrali restiku do prenajmu ... uff... rok plny radosti ale aj trapenia... 😒 ale v konečnom dôsledku som spokojná s tým čo som tam dokázala...

zdenush88
27. nov 2010

@petra53 jeeej tak prijemne oslavovanie narodením... ze mu zelam vsetucko len to naj.. 🙂 hlavne aby ho mamička a ocinko poslúchali a braček či sestrička rýchlo rástli v buršku 😉 aby sa s nim mohol čo najskôr hrať... 😉

petra53
27. nov 2010

@zdenush88 Dakujeme veeeľmi pekne 😉 😀 😀 😀

rena
27. nov 2010

@zdenush88 ahoj aj ja mam take brusko ako keby som bola uz neviem v ktorom mesiaci .bola som sa pozriet tehotenskom obchode a ked sa ma opytale ye v ktorom som mesiaci a ja som jej povedala tak len na mna pozerala.no co uz ale dolezite je aby sme boli zdrave.pekny den vam prajem alebo asi uz vecer

dd2112
27. nov 2010

ahojte tehulky mne je dnes tak strašne zle celý deň...stále musím predýchavať....bruško mám ako v 5.mesiaci a prsia ma tak bolia no hrôza..v noci som stále hore ,ked sa chcem otočit tak ma zabolia....aj vy ste na tom rovnako???

flyangel
27. nov 2010

Ahojte dievčatá,včera ma prepustili z nemocnice..som po potrate...robili mi aj kyretáž,nakolko stredu večer som zčala masivne krvacat a mala som krče....už na usg nebolo bábo...takže ma okamžite v noci museli vyčistiť 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 som velmi smutná a nešťastná..ale verím že onedlho sa nám opäť podarí bábo a už bude všetko v poriadku...snažím sa myslieť pozitívne

lucka1987
27. nov 2010

@flyangel ahoj , sorry ze som sa sem votrela nie som z vasej skupiny.. je mi to luto co sa ti stalo..... aj ked to ti teraz moc nepomoze ja som teraz mala byt v 13tt, pred 3 tyzdnami tiez nas anjelik odisiel.. ak sa budes chciet vykecat alebo budes mat nejake otazky tak sa pytaj.. a ak ches napisem zakladatelke a mozes ist k nam do sukromky snazilky po MA drzim ti palce nech sa s tym coskoro vyrovnas..

maznacik007
27. nov 2010

len tak pre info
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/zablokovani-uzivatelia/

nicky laurelle, lujzika18, lujzinka222 - vymysleni si identit a pribehu

macekova
27. nov 2010

@petra53 ... všetko najlepšie malému oslávencovi prajeme 😉 😉

macekova
27. nov 2010

@flyangel .... je mi ľúto, že vám to takto dopadlo ...len sa moc netráp ...viem že sa to nedá ...ale teraz všetku svoju energiu musíš vynaložiť aby sa tvoje telo a aj psychika ako tak dali dokopy ....a neboj čo nevidieť uvidíš zase na testíku dve čiaročky 😉 ...držím palčeky aby to dlho netrvalo 😉

miyya
27. nov 2010

@flyangel och musíš sa držať aj mne sa to stalo v máji a vidíš,už som znova tehu. drž sa, ono to všetko prejde

miyya
27. nov 2010

@maznacik007 tie nicky ma dosť prekvapili. tie ženy nemajú čo robiť?? 😕 😕 😕 žienky ja sem naopak velmi nechcem ešte prispievať,kým neuvidím srdiečko a hlavne verím,že sa časom stane téma sukromná,lebo už aj tu ma hladali moji známy a tak mám za sebou dalšiu nepríjemnu skúsenosť s verejným chatom. 🙄 🙄

macekova
27. nov 2010

@miyya ... tak to máš teda pekných známych 😖 😖 ... a ako tiež neviem pochopiť kde tie ženy berú toľko fantázie a vôbec celkovo času na to aby si vymýšlali tak neskutočne uveriteľné príbehy 😠 😠

embabuli
27. nov 2010

@flyangel drz sa, vela sil...*

danka.k
27. nov 2010

@maznacik007 😲 😲 😲 😲 ako sa moze niekto takto nudit.. nechapem ☹ ☹ ☹ ☹

@flyangel je mi to luto ☹ ☹ ☹ drzkaj sa

@dd2112 ja sa cudujem ale mne je dnes uplne ze dobre, vobec mi nebolo zle.. vcera trosku ale streda, strrtok som vzdy rano total mrela

miyya
27. nov 2010
miyya
27. nov 2010

na mna to sedí, ked som bola tehu aprili,tak mi nič nebolo a vymýšlala som ako taká ťapa a aj to tak dopadlo. 🙄