icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

petra53
30. nov 2010

@maxiberuska aj ja určite niečo kúpim pod stromček aj "mladšiemu" dieťatku - nech mu (alebo jej?) nie je ľúto 😀

inak - zajtra začínam deviaty týždeň a našla som foto ako asi teraz bábätko vyzerá - kuk 😉

gebriela
30. nov 2010

@petra53 krásne :D ked si predstvím, že vo mne rastie takýto drobček:D ako sa ja teším ! si mi normálne zlepšila náladu :D

maxiberuska
30. nov 2010

@gebriela to je sranda 🙂, inak baby ja sa vselijako krutim, aj ked spim, mam nohy skrčene, a spavam na bruchu, dufam, že to nejako nevadi, myslim, že by nemalo

katren
30. nov 2010

@maxiberuska ja som na bruchu spavala tiez, ale akosi ma to tam zacalo tlacit, tak som nieco tusila a testy vsetko potvrdili 😀

gebriela
30. nov 2010

@katren no naší si už všetci povyberali, takže najlepšie keby máme dvojičky - chlapca a dievča:D ale hej, máš pravdu,hlavne aby bolo všetko v poriadku.

maxiberuska
30. nov 2010

@katren 😀 , mna este netlací nič, ale už snad aj začne, hlavne , že už mam tehu rifle a plocha som stale 😠

gebriela
30. nov 2010

@maxiberuska hlavne, že sa cítite pohodlne:D náš tatino sa už poctivo prihovára brušku,aj ked je moc skoro,ale vraj pre istotu:D

katren
30. nov 2010

@maxiberuska ja som tehu veci tiez uz vytiahla, ale este mi padaju, nema mi ich do drzat 😀
@gebriela tiez si myslim, ze budeme musiet mat minimalne dvojicky, aby sme uspokojili vsetkych 😀

gebriela
30. nov 2010

@katren no u nás je to celkom reálna možnosť - mamina aj tatino sú z dvojičiek :D a teta mala dokonca trojičky! len neviem, kam ich dám pri mojich 47 kg 😀

karin1234
30. nov 2010

ahojte baby, tak ja som bola u dr. videla som malú bublinku 😵 a krásne jej bilo srdiečko 😵 😀 😀

karin1234
30. nov 2010

@gebriela ahoj, keď píšeš o dvojičkách tak u nás v rodine mám teda veľkú šancu aj ja... otec ma súrodencov dvojčatá, k tomu ešte moja švagrinka má trojčatá 🙂

maxiberuska
30. nov 2010

@gebriela ale to už by si vedela ci su 2 nie? bola si na ultr

asandys
30. nov 2010

@maxiberuska my povedali, aby som sa objednala na 11-12 tt.

@cervena_ciapocka , nechodim tam k dr., ale ked mas vymenny listok od tvojej dr, tak to vysetrenie tam urobia, a myslim, aj ked nemas listok, ael vtedy sa asi viac doplaca.

@lenka.s , presne tam sa chcem objednat, bola som tam aj pocas prveho tehu, len tam volam cely druhy den a nedvihaju, tak som poslala email, Tak dufam, ze zareaguju. Okrem toho, ze mame rovnako termin, tak sme aj rovnako stare 😀

katren
30. nov 2010

@gebriela tak ja by osm ich mala kde schovat, tu tvoju vahu ja znacne prevysujem 😅
a ja som este nic envidela, idem v piatok alebo v pondelok, uvidim ako mi vyjde cas. tak som zvedava. a my mame dvojicky predpovedane, tak som zvedava este viac, ze kolko ich je v brusku 😉

maxiberuska
30. nov 2010

@asandys ano, aj ja idem v 13 tyždni, už sa neviem dočkat, a ty si mala nejake problemy, ked tam ides

asandys
30. nov 2010

@maxiberuska nie ja nemam ziadne problemy, proste moja Dr. mi automaticky vypisala listok, aj pri prvom tehu.

gebriela
30. nov 2010

@karin1234 no teda, ty si na tom ako ja :D
@maxiberuska no na sone to bola len taká gulička, tak neviem, myslíš, že je to už jasné? múdrejší budeme na budúci týždeň :D
@katren tak som zvedavá, koľko ich narátate :D inak, ja sa už strašne teším na priberanie, tiež to nie je žiadna výhra byť taká vyžla :D

maxiberuska
30. nov 2010

@asandys hm, zaujimave, toto robia len v pripadoch, ak je nejaky problem, ja mam syna kardiaka, narodil sa so srdcovou vadou a je po operacii, tak preto tam idem

maxiberuska
30. nov 2010

@gebriela ja si myslim, že už by to tam bolo vidno

gebriela
30. nov 2010

@maxiberuska asi máš pravdu, takže jedno hádam zvládnem :D ešte pribrať aspoň 10 kg a bude všetko ok :D

petra53
30. nov 2010

Som si na chvilku lahla k telke, lebo mi je zasa zle a maly sa hral v izbičke a zrazu nejak zostal ticho... 😕 Tak som na neho zakričala, že "Peťko kde si?" a on že "Tu si mami..." 😀 už som počula, že kričí zo spálne a nie z detskej... Asi 10sekund na to mi priniesol jeden z vianočných darčekov - autičko Cars, ze "Aha mami, brrrrm, brrrrm... Prosiiiisiiisiii" 😅 😅 😅

maxiberuska
30. nov 2010

@petra53 tak ti vymakol darček? šikulka🙂

katren
30. nov 2010

@petra53 sikula maly 😀
@gebriela mne by sa hodilo schudnut takych 10kg a keby bolo viac, nenahnevam sa. 😅

katkatt
30. nov 2010

ahojte, gratulujem vsetkym, co uz videli bit srdiecko babatka 🙂 od ktoreho tyzdna je to vidiet? lebo rozmyslam, kedy ist k doktorovi, tak aby to uz bolo vidno a dal mi uz aj knizku 🙂 ja tieto veci stale zabudam ...
ja som tu taka posledna s najmensim babom, termin mame 31.7.
co sa tyka nakupov, pri prvom som bola opatrna a hadam do 4.-5.mesiaca som ani nic nekupovala, ale teraz som zacala snorit na internete hned na druhy den, ako som zistila, ze som tehu 😀

petra53
30. nov 2010

@katkatt ja som bola V siedmom tyzdni 6tt+2 presne a srdiečko už krásne bilo... 😉

maxiberuska
30. nov 2010

@katkatt aj ja som bola v 7 tyždni a už bolo počut.. inak zdravím Trnavu🙂

katuskad
30. nov 2010

@katkatt ahoj, občas sem len tak mrknem, ja mám termín 1.8.2011 takže som tak na hrane a všimla som si tvoj príspevok. sme približne rovnako dlho tehu, ja som bola na sone včera a videl ešte len bublinku, takže kludne ešte počkaj, srdiečko by si ešte teraz nemala, ja mám ísť najbližie až 22.12. ale tak predpokladám že ku koncu budúceho týždňa by srdiečko malo byť.

ivulik20
30. nov 2010

@petra53 jéééj, malý aký zlatý 🙂 To muselo byť krásne 🙂 teraz aby si kúpila niečo iné, keďže už si svoj darček našiel 😀

katkatt
30. nov 2010

@katuskad ja tiez tak planujem, niekde po 15.12. a este do Vianoc, uvidim podla varovky, kedze si tam niekolko hodin odsedim....
@maxiberuska aj ja zdravim, komu chodis? nestretneme sa v cakarni? 🙂

maxiberuska
30. nov 2010

@katkatt ja chodim dr.Štefanikovej, ma ambulanciu ako dr.Štrbo a ty