Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@gebriela to je sranda 🙂, inak baby ja sa vselijako krutim, aj ked spim, mam nohy skrčene, a spavam na bruchu, dufam, že to nejako nevadi, myslim, že by nemalo
@maxiberuska ja som na bruchu spavala tiez, ale akosi ma to tam zacalo tlacit, tak som nieco tusila a testy vsetko potvrdili 😀
@katren 😀 , mna este netlací nič, ale už snad aj začne, hlavne , že už mam tehu rifle a plocha som stale 😠
@maxiberuska hlavne, že sa cítite pohodlne:D náš tatino sa už poctivo prihovára brušku,aj ked je moc skoro,ale vraj pre istotu:D
@maxiberuska ja som tehu veci tiez uz vytiahla, ale este mi padaju, nema mi ich do drzat 😀
@gebriela tiez si myslim, ze budeme musiet mat minimalne dvojicky, aby sme uspokojili vsetkych 😀
ahojte baby, tak ja som bola u dr. videla som malú bublinku 😵 a krásne jej bilo srdiečko 😵 😀 😀
@gebriela ale to už by si vedela ci su 2 nie? bola si na ultr
@maxiberuska my povedali, aby som sa objednala na 11-12 tt.
@cervena_ciapocka , nechodim tam k dr., ale ked mas vymenny listok od tvojej dr, tak to vysetrenie tam urobia, a myslim, aj ked nemas listok, ael vtedy sa asi viac doplaca.
@lenka.s , presne tam sa chcem objednat, bola som tam aj pocas prveho tehu, len tam volam cely druhy den a nedvihaju, tak som poslala email, Tak dufam, ze zareaguju. Okrem toho, ze mame rovnako termin, tak sme aj rovnako stare 😀
@asandys ano, aj ja idem v 13 tyždni, už sa neviem dočkat, a ty si mala nejake problemy, ked tam ides
@maxiberuska nie ja nemam ziadne problemy, proste moja Dr. mi automaticky vypisala listok, aj pri prvom tehu.
@karin1234 no teda, ty si na tom ako ja :D
@maxiberuska no na sone to bola len taká gulička, tak neviem, myslíš, že je to už jasné? múdrejší budeme na budúci týždeň :D
@katren tak som zvedavá, koľko ich narátate :D inak, ja sa už strašne teším na priberanie, tiež to nie je žiadna výhra byť taká vyžla :D
@asandys hm, zaujimave, toto robia len v pripadoch, ak je nejaky problem, ja mam syna kardiaka, narodil sa so srdcovou vadou a je po operacii, tak preto tam idem
@gebriela ja si myslim, že už by to tam bolo vidno
@maxiberuska asi máš pravdu, takže jedno hádam zvládnem :D ešte pribrať aspoň 10 kg a bude všetko ok :D
Som si na chvilku lahla k telke, lebo mi je zasa zle a maly sa hral v izbičke a zrazu nejak zostal ticho... 😕 Tak som na neho zakričala, že "Peťko kde si?" a on že "Tu si mami..." 😀 už som počula, že kričí zo spálne a nie z detskej... Asi 10sekund na to mi priniesol jeden z vianočných darčekov - autičko Cars, ze "Aha mami, brrrrm, brrrrm... Prosiiiisiiisiii" 😅 😅 😅
@petra53 tak ti vymakol darček? šikulka🙂
ahojte, gratulujem vsetkym, co uz videli bit srdiecko babatka 🙂 od ktoreho tyzdna je to vidiet? lebo rozmyslam, kedy ist k doktorovi, tak aby to uz bolo vidno a dal mi uz aj knizku 🙂 ja tieto veci stale zabudam ...
ja som tu taka posledna s najmensim babom, termin mame 31.7.
co sa tyka nakupov, pri prvom som bola opatrna a hadam do 4.-5.mesiaca som ani nic nekupovala, ale teraz som zacala snorit na internete hned na druhy den, ako som zistila, ze som tehu 😀
@katkatt aj ja som bola v 7 tyždni a už bolo počut.. inak zdravím Trnavu🙂
@katkatt ahoj, občas sem len tak mrknem, ja mám termín 1.8.2011 takže som tak na hrane a všimla som si tvoj príspevok. sme približne rovnako dlho tehu, ja som bola na sone včera a videl ešte len bublinku, takže kludne ešte počkaj, srdiečko by si ešte teraz nemala, ja mám ísť najbližie až 22.12. ale tak predpokladám že ku koncu budúceho týždňa by srdiečko malo byť.
@katuskad ja tiez tak planujem, niekde po 15.12. a este do Vianoc, uvidim podla varovky, kedze si tam niekolko hodin odsedim....
@maxiberuska aj ja zdravim, komu chodis? nestretneme sa v cakarni? 🙂
@katkatt ja chodim dr.Štefanikovej, ma ambulanciu ako dr.Štrbo a ty

@maxiberuska aj ja určite niečo kúpim pod stromček aj "mladšiemu" dieťatku - nech mu (alebo jej?) nie je ľúto 😀
inak - zajtra začínam deviaty týždeň a našla som foto ako asi teraz bábätko vyzerá - kuk 😉