icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

monilik
1. dec 2010

@ivulik20 drz sa, neboj a nemysli na najhorsie. myslime na teba!

petra53
1. dec 2010

@ivulik20 veeelmi na teba myslím, modlím sa, aby bolo všetko OK 😵 😵 😵 držte sa... 😉

petra53
1. dec 2010

Ahojte babulky, ako dnes? Ja som sa dnes zobudila a bola som relatívne OK, ale uz mi je zasa zle 😝 😝 😝 😒 Je to hrúza, ale vďaka Bohu, sme OK a to je hlavné... Ostatné už nejako vydržíme... 😉
Inak - ja dnes začínam deviaty týždeň - čiže to už bude tretí mesiac 😵 tak dúfam, že o chvíľku už začnú tie nevoľnosti ustupovať... 😅

petra53
1. dec 2010

@lenka.s Ahoj Leni, ty si bola prva, na koho som si tu rano spomenula... 😉 Dúfam, že ste OK a že ti vyšetrenia dopadli dobre... 🙂

lusika02
1. dec 2010

@maria30
majka si zlata dakujem ti...no ano tentokrat sa to uz snad podari. Ja som hrozna cintlavka a zatial sa viac bojim ako tesim 😒

lusika02
1. dec 2010

@lubenka131
ano aj ja som tehu 🙂 zatial som este nebola u lekarky, lebo ja som trochen komplikovany pripad 😀 a od zaciatku tehu musim byt sledovana v Banskej Bystrici ja som z Kalinova (lucenec) teda budem dochadzat okolo 80km do poradne 😒
Uz ma konecne objednali lebo si ma trosku pinkala sestricka s Dr. ale uz mam konecne termin 7.1. 7:30 a mam prist na lacno.
Zeny moje neviem ako to zvladnem bo mne je v aute spatne a este teraz ked sa ja rano nenajem tak mi je k blití 😅
no hadam cisty rozok a voda nic nepokazi, co myslite? 😕

ivulik20
1. dec 2010

dakujem kočky moje.... idem.... ☹

zdenush88
1. dec 2010

dobre ránko babule..... 😉 dnes som doma od rána, ale chytaju má "mrle" niečo by som podnikla aj ked viem, ze by som mala radsej lezat...ale mam strasnu chut vybehnut trochu von.... krasny sniezik vsade, mierne mrzne...aach... mozno len na taku slabu prechadzku, ziadn vystup na mont blanc... 😉 ale urcite je mi doma lepsie ako v nemocke...
robim si mierne srandu ztoho pobytu, ze to vsetko bolo len preto, lebo mimi chcelo aby som ho videla na sone... 😀 aby som videla ako mu bije srdiečko a ako krásne narástlo... 🙂 juuj ale toho 6.teho idem na to dohodnute sono k primarovi, a aj sa s nim dohodnem hadam ci mozem k nemu pristupit.... a budu aj fotkyyyy 😀 no a 8. idem este k mojej starej doktorke kvoli tomu pobytu v nemocnici ...ale inak som cakala ze ma zoberie skor, ze mi predpíse ten duphaston ale tak.. co vlastne mozem od nej ocakávať???
@ivulik20 moja drzim ti palce a verim, ze vsetko dobre dopadne aj u vas!!!

stanka79
1. dec 2010

@zdenush88 dlho som tu nebola a teraz čítam, že si bola v nemocnici? fúha, tak dúfam, že už je všetko O.K. tiež som sa tak zasmiala, že asi si len chcel vidieť srdiečko skôr, tak si išla do nemocky, ale to fakt len zo srandy, určite ti nebolo všetko jedno, keď ste išli na pohotovosť 😢

erika12345
1. dec 2010

@lenka.s uz mas mozno po ultrazvuku...Myslim na teba a cakam dobre spravicky. 😉

jajka0211
1. dec 2010

no ahojteeee, bola som na ultrazvuku koneccnee, male rastie, je v bublinke velkej 6mm ... moje prosby boli vypocute.. dakujem vsetkym co ste mi drzali palce aaaa dufam ze vsetky co sme v tejto skupine sa budeme v juli tesssssssssssssiiit zdravym babatkam 🙂))

zdenush88
1. dec 2010

@stanka79 no zlakla som sa aj preto, ze ma od soboty tak zvlastne bolelo, tahalo vpravo dole v podbrusku, kde som podla sona vedela ze je mimi...a v sobotu bola akcia, ja som sa natahovala so stolmi a tak, no a v nedeli rano som trochu spinila - krv trochu no a asi som sa aj zlakla viac ako by bolo treba , no keby ma to nebollelo, tak to spinenie by som nevzala az tak vazne... no dali mi lieky, inekcie a to podburkso ma prestalo tahat...

danciacik
1. dec 2010

ahojte
som si vás len trošku prečítala, nestíham všetko dozadu čítať.
@lenka.s veľmi ti držím palce aby bolo všetko ok.
Mne je zo dňa na deň lepšie chvalabohu, len som unavená ale chytám sa už aj do pečenia. Som predvčerom robila také koláčiky s vínom ale kým som stihla dorobiť poslednú várku tak už ostatné neboli.
Čo idete piecť na Vianoce?

lusika02
1. dec 2010

@jajka0211
super tesim sa s tebou, ze je vsetko o.k. a veru ako pises snad sa vsetky v lete budeme tesit zo zdravych babatiek 😉

jajka0211
1. dec 2010

@lusika02 jasne, verim v to 🙂 aa dakujem 🙂

lusika02
1. dec 2010

@danciacik
😀 😀 😀 asi museli byt faaajne 😉
No ja osobne klasika medovnicky a linecke kolaciky, lebo tie milujeeem.
Pre spokojnost ostatnych este nejaky plnkac, ale to este neviem presne, nedas nejaku inspiraciu? 😉

lusika02
1. dec 2010

@jajka0211
je to tvoje 1 tehu?

jajka0211
1. dec 2010

@lusika02 ano 🙂

danciacik
1. dec 2010

@lusika02 no vieš, čo tie koláčiky sú pre lenivých 😀 to len rozrobíš múku s tukom a 6 lyžicami bieleho vína, šupneš do sáčku do chladničky na noc, potom vyvaľkáš, povykrajuješ koláčiky, šupneš na plech a upečené obalíš v práškovom cukre.
No ja zatiaľ chcem robiť tie koláčiky zase, medovníčky, linecké tiež - tie ľúbime, šuhajdy,mamka robí krémový a ešte rozmýšľam niečo slané ale neviem presne čo.

danka.k
1. dec 2010

@monilik no mali by sme.. ale ja sa nemam ani na kom vyzurit 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😀

gebriela
1. dec 2010

@lusika02 @jajka0211 babule, držím palce, a určite sa v júli už budemet tešiť z našich drobcov :D

@danciacik rozhodne tento týždeň sa pustím s manželíkom do medovníkov, opäť chce robiť chalúpku :D

lusika02
1. dec 2010

@danciacik
ked pre lenivych tak to je priam pre mna 😉
aj ked niekedy ked ma pochyti rapel tak vypekam s radostou, ale momentaaalne 😖 😖 😖
som rada, ze som rada. Akurat som sa rozhodla, ze idem skulturnit konecne trosku toto nase hniezdocko 😅 a asi
by nebolo odveci aj nieco navarit 😒
ale taaak sa mi nechce ze aaaaz fuj som teda pooooriadne zlenivenaaa, iba by som spala 🙄

dd2112
1. dec 2010

@stanka79 ahoj tuším máme rovnaký termín pôrodu??

danka.k
1. dec 2010

@ivulik20 drzkaj sa.... sice aj ked uz mas asi po vysetrenie... ozvi sa co najskor 😉

takze vy sa chystate uz vypekat?? ja som vcera maminke volala nech daco vymysli a ze jej pridem pomoct a potom mi trosku da... ja to doma nemam kde mat ☹

@zdenush88 ty pekne oddychuj, aby si zas neskoncila v nemocke

hophophop
1. dec 2010

ahojte,
dlhsie som sa neukazala a kolko tehuliek pribudlo 🙂 .....gratulujem a tesim sa,ze uz nas tu tolko je!
Ja idem zajtra na prve vysetrenie,tak sa uz celkom tesim!
A aj si hned kupim suroviny na vypekanie,u nas idu najviac slane pracliky...to miluje cela rodina i susedia a za Vianoce ich peciem aj dva krat!

A ako sa inac mate kocky?

lenka.s
1. dec 2010

Ahojte 🙂

@petra53 dakujem, si zlata 😉
@danciacik @erika12345 dakujem baby, uz som doma, az na tu hroznu noc som ok ... usg dopadol nad moje ocakavania, mame 2 cm, mudr mi pustil aj zvuk srdiecka, vsetko mi poukazoval a vysvetlil, termin mi presne sedi posledna ms aj usg rovnako, pre toto obdobie nevidi vaznejsi problem, ale mam sa radsej setrit, koli bolestiam, co som mala .... a dali mi magnezko, lebo mam aj skratene hrdlo .... vysledky krvi budu zajtra rano, tak som zvedava, ci to nieco zmeni na sucasnom stave, zatial ma nechceli poslat do nemocky, kedze sa citim dobre .... joj a maaaam tehu knizku, lebo mi chcela moja dr urobit mikulasa 😎

lenka.s
1. dec 2010

@ivulik20 ivulik, drz sa, myslim na teba silno

lenka.s
1. dec 2010

@lusika02 vodu mozes, ale rozok radsej nie, biela muka dviha cukor, ked uz, skor ryzovy chlebik .... alebo sa opytaj, co pred doberom mozes ... pripadne sa poriadne napapaj este neskor v noci .... ale to ti asi moc nepomoze 😒

lenka.s
1. dec 2010

@danciacik no my asi napecieme syrove pracliky, vanilkove rozky, urobim grilazky a mozno ako kremovy tiramisu, viac sa mi nejako nechce 😝 .... ved mne teraz sladke aj tak nechuti 😀

danciacik
1. dec 2010

@lenka.s tak to som rada, že ste v poriadku, len sa držte a ako sa robia tie syrové praclíky? Znie to fajne 😀