Termín pôrodu 1.1.2008: Ako riešiť situáciu s lekárom?
ahojte tehulky,
má niektorá termín pôrodu 1.1.2008??? ako to máte vyriešené s lekárom???
moja lekárka ku ktorej chodím odchádza 28.12. na lyžovačku, teraz neviem či si
mám zazmluvniť iného lekára, alebo to nechať len tak a kto bude mať práve
službu ma odrodí???(inak chodím do Kocha).
baby vy ste zlate 🙂
Plostica-tak to je mi luto ze je takyto...,ale ved aj ty si mozes ist sadnut s kamaratom no nie 😀
Tak teda asi pojdeme
ozaj este ma napadlo ze podla vas ako presna je ta vaha ktoru vzdy vravi doktor??Mne povedal 2600teraz naposledy,nieje to vela???
je to tak +- 500g.pri prvej dcére to odhadli skoro presne pri druhej sa sekli o pol kila 😉
😀 no samozrejme fenrirka...ale len v takom pripade,ze je zadany a pozna sa s nim,vies aky su chlapi... 😎
dakujem vesi,ale doktor mi povedal ze ak bude vazit viac ako 3500 tak pojdem cisarskym koly uskej panve...takze neviem.. 😒
a plostica to mas uplnu pravdu,lenze ten moj na mna akosi pestal ziarlit lebo mam brusko a byvam unho a tu nikoho nepoznam takze tak
este som sa teraz dozvedela od jednej mojej kamaratky ze niaka mlada .... na mojho priatela povedala ze je ku..vnik ☹ ,no a on mi na to povedal ze ked sme este neboli spolu ze s nou mohol byt keby chcel,ale ze on nechcel...a vraj je ona taka...Ach tak neviem co si mam o tom mysliet...
fenrirka • joj moja teraz sa nezatazuj takymi vecami,musis mysliet na babatko 😲 ...to si radsej vyriesis a pozistujes potom aka je pravda,lebo vies i ked je ockom tvojho baba,to neznamena,ze ti on vravi pravdu,ale naopak moze to tak byt...potom po porode sa pozoznamuj s jeho kamaratmi a chodievaj s kocikom na klebety a zistis seeecko 😉 naozaj a este lepsie za kamaratkami jeho,ak ma,mal... 😎
mas pravdu,ja to teraz neriesim...ani nemozem...uz sa tesim ked pojdem ja von a bez bruska aspon uvidi ako som sa vzdy citila ja no nie 😉
a cisarskeho ani nie,skor normalneho...lebo este neviem ci si dam epi ale chcela by som...no a keby som isla normalne a bez epi asi by som sa dost bala aj toho sitia a tych kontrakcii...ale cisarsky ved tam nic necitis..teda az potom 😅
😀 no veru poto citis 😒 ..ja sa porodu nebojim,skor mam strach z toho,ze ma to chyti v blbu chvilu,ked budem sama doma,alebo dade...joj,len z toho mam strach,aby sa zobcovi nic nestalo 😉 ...ano presne z toho sa tes...ja sa tiez tesim,ze sa zase raz sexikato nahodim 😀 😀 😀 a pojdem trebars aj len na prechadzku s kocikom...no ale to si pockam este kym bando splasne 😀
xi a to potrva s tym bruskom aj celkovo s postavou,ako na mne vidno ze som pribrala ale len trocha 🙂 a kam chces ist rodit????
baby vy to fakt mate uz len o mesiac 😉 drzim vam palceky aj ja som 1.1. ale 1978 😀
jeeeej tak to tam budes mat krasne ...Liptovsky poznam..som tam viac krat bola...Tam budes mat na predychavanie kontrakcii aspon cerstvy vzduch nie ako ja smogovy ala Petrzka
😀 😀 fenrirka ..ja som si to zariadila,aby neboli(tie smogy) a poslala som ich do ruzomberka 😀 😀 😀 😀 ...uz o mesiac ma to caka a teba o necely 😀
dnes idem s priatelom na jednu oslavu tak ked to prezijem tak to bude o ten necely mesiac
😀 hadam ano 😉 ked som prezila ja muzovu oslavu s ceeelou rodinou,tak hadam prezijes 😉 joj,mne taksecko od spodku boli 😀
Ahoj, přidávám se do klubu, zatím termín 2.1., snad mě dárky pod stromečkem tak nerozruší a nebude to na Štědrý den 😀
😀 😀 fenrirka ....joj to je jedna vec,co neznesiem,dym s cigariet...obdivujem ta,ja by som tam asi nevydrzala....to ked si len von vedla mna dakto zapali,tak mi je zle z toho.... 😉
ahoj lenny.b
no lenny mozno dostaneme take darceky ze nebudeme z toho chapat 😀
ze plostica 😉 ...co by napriklad teba potesilo?
Fenrirka no náš tatínek by chtěl, abych vydržela ještě 8 dní po termínu, má 10.1. narozeniny, tak prý by měl celoživotní dárek k narozeninám. Co bych chtěla? Mám velké přání - zdravé miminko a vlastní bydlení, zatím nám kolem pozemku v Modre vyrost hezký plot 😀 no, ale reálně se spokojím s domácí pekárničkou, ta mi chybí, doma jsem v ní hodně dělala 🙂
jeeej tajk to by si mu ozaj dala pekna darcek...no uvidime...mne dnes na ultazvuku povedali ze vazi 3600g a to este 3 tyzden do terminu...
aj ja mam taky problem..........nemame kde byvat:((((
jasne lenny.b:)))...len,ci ti babo tolko vydrzi 😉
fenrirka 🙂 ...ja zatial mam de byvat 🙂 a tiez si prajem mat krasne,zdrave babo a aby tieto sviatky boli vydarene 😀
no dnes mi je dost zle ☹
ale zarobila som cesto na nugetove rohlicky,to su ako vanilkove len su s nugetov...ja sa velmi tesim na vianoce,hadam ich teda stravim doma
ja byvam spolu s priatelom unho aj s jeho rodinou
plostica kolko vazi ten tvoj???

Fenrirka, ja sa tiez este chystam do kina, takze podla mna mozes 😉