Termín pôrodu august 2014
@voskovka dobre ranko.aj ja sa neviem dockat.do obeda idem este na kramare chodim na hepatologiu.a az gyn idem o 17.00. ale pisala som vcera sestricke meil,ze hcg stupa.tak este sono.mne napr.nechuti sladke fuj co predtym cokolada,keksiky mnam.a vsetko mi smrdi ale fakt velmi silno pri min.,tehotenstvach som to nemala
🙂 presne to nemusis ani vahat! 😉 po dvoch chlapcoch.........to by bola radost
Baby poculi ste o nejakom kombinovanom teste? zevraj sa robi v 1 trimestri,teraz som sa docitala.....pri mojom prvom take nieco nerobili....neviem ci je to povinne alebo len ten kto chce
@voskovka prečooo?? Ja by som tiež testovala o 106. Ked som čakala malého tiež som stále len kupovala testiky. Mne sa najviac páčili tie digitálne ale čo ked po 24h zhasnu a mne neostanu na pamiatku 🙂. Teším sa veelmi na kontrolu k dr, ako uvidim tu malu žubrienku, ale najviiiiaaaaac na krvičku v januári aby sme konečne zistili či sa nám babulka zadarila .. Ja by soom tááááák rada chcela princezničku, aj ked viem že na tých krásnych ružových vecičkách zbankrotujeme 😀 😀 😀
Ahojte tehulky 😉 , tak aj ja sa k vam pridavam. Podla tehotenskej kalkulacky mi vychadza termin na 1.8.2014, tak uvidime, co mi na to povie v stredu gynekolog 🙂
Ahojte dievcata 🙂 Tak moc by som k vam chcela patrit, ale este nie som si stale ista vysledkom.Testy mi sice ukazuju slabe ciarky, ale vysledky z HCG budu az zajtra. Tak hadam sa budem moct pridat aj ja, a dufat v kutiku duse ze tentoraz vsetko dobre dopadne. Testy su robene vcera a tie dva pod prvym dnes..(13DPO a 14DPO)

@lubka1983 ja zatial stale nic iba v puse kovova chut ako po 100klincoch a prsia ma zase zacali tak štipkat ale inak okej 🙂 zajtra uz valim ja sa nemozem dockat tej kontroly 🙂