Termín pôrodu august 2014
AHOJTE kocky,
viete mi niekto poradit?
zijem v zahranici ale rodit by som chcela na Sk. teraz neviem ako to bude s pordnou knizkou. kedze ju budem mat z Sk ale medzitym sa vratim do zahranicia a budem chodit na kontroly tu. moze lekar v zahranici zapisovat do knizky alebo sa potom vsetko 2 mes pred porodom dopise (rest. prelozi do sk) doknizky???
Aj ja by som poprosila pridat do sukromnej 🙂
kocky, pridate aj mna do sukromky, prosim
tiež by som poprosila o pridanie do súkromky... Ďakujem
môžem sa k vám pridať i ja?
Ahojte, tak ja som dnes na teste nasla II poriadne silné ... som šťastnáááá...no zároveň zmiešané pocity, ako to všetko zvládneme 🙂 Podľa tehu kalkulačky som 5tt+5dní...ale to si myslím, že nie je pravda lebo ešte pred 2tyz som mala na teste iba jednu čiarku...preto neviem, či doktor už niečo uvidí. Mám s návštevou počkať? V každom prípade podľa poslednej menstruacie patrim sem k vam k augustovkam 🙂 A termin mi vychadza na 6.8. 🙂
Hello, takze to vyzera tak, ze sa pridavam do skupiny. TP nam vychadza 19.8. Zelam vsetkym, nech sa tu stretavame az do augusta 🙂
Ahojte tak aj ja sa pridávam. Na testiku // 🙂 k doktorovi idem az 27.12 lebo som momentálne mimo SR..
Mne ta sukromka nejde spustit ☹
Ahojte,tak tíško sa pridávam k augustovkám, termín by som mala mať 12.8. a dúfam, že už bude vsetko ako má byť(som po dvoch MA).Tentokrát si pichám už niekoľko dní Clexane a beriem Duphaston a kys. listovú, na kontrolu idem 18.12., možno už bude aj srdiečko.Poprosím Voskovku o pridanie do súkromky.
@voskovka ahoj nechcem sa uz hnevat ani hadat.. prepac mala som nervy.. inak mi meska ms..tak neviem mozno sa k vam pridam ak to takto pojde dalej 😀
Ahojte, tak aj ja sa k vám pripájam , teda ak môžem 😉 ja mám termín 12.8. dnes už aj oficiálne potvrdený som veľmi rada a teším sa veľmi 😀
ahojte kocky, tak od dnes sa k vam pripajam 🙂 mala fazulka ma 4t a kontrola o 20dni, som po jednom potrate, takze mam hrooozne obavy, ale treba verit ze vsetko bude v poriadku 😉 mam nasadeny duphaston.
pekny vecer este 🙂
Ahojte mozem sa aj ja pridat do sukromnej? Uz som tu pisala a vselico ma zaujima o com nechcem pisat priamo sem
@voskovka pridávam sa, dnes mi vyšiel pozitívny tehu test. Prosím o presunutie do súkromky 🙂
@mima122
@ikushik
@xarona
@elizabet100 vsetky ste tam 🙂
Ahoj tak konecne sa mozem pridat aj ja test pozitivny zajtra navsteva lekara, tesim sa velmi, dufam ze bude vsetko ok 🙂 Pekny den dievcence a mozem aj ja do sukromky? 😉

Ahojte Babule 😉
Pridavam sa k vam 🙂 🙂 🙂
Na Mikulasa som si urobila testik a hop bol pozitivny. Bola som strasne prekvapena, s priatelom sme to neplanovali,ale sme sa tomu ani nebranili. Ide o to, ze sme to skusili len raz nechranene a hned sa podarilo 😝 Ani sme netusili, ze mam akurat plodne dni, pretoze som to vobec nesledovala, kedze sme sa o babo nesnazili. Mali ste ma vidiet aka som bola roztrasena ked som uvidela dve ciarky 😨
Priatel nic netusil, ani ze si robim test. Rozhodla som sa, ze ked je uz toho Mikulasa, zabalim mu to do Kindervajicka, na papierik som napisala ,,budes ocko,, a vlozila som to spat do kindervajicka. Babule to ste ma mali vidiet ako som to vkladala naspat, ruky sa mi klepali nevedela som to spojit 😀
No a potom som mu to odniesla, ze prisiel Mikulas a ze mi dal toto Kinderko. Priatel nechapal,ze co stvaram, normalne si davame darceky na okno, a rano si ich najdeme.......No a potom jak to zacal rozbalovat, ja hned rev som spustila, on to rozbalil a precital si to,hned sa zacal usmievat, ze jak som na to prisla, ci som si robila test 🙂 Potom ma zobral na ruky a aj on sa rozplakal a povedal, ze sa straaaasne tesi, a ze by bol aj troska smutny, keby som mu povedala, ze som dostala.....lebo mi meskala 4 dni 😉
No a takto to u nas prebehlo 🙂 Som rada, ze mozem byt medzi vami 😉