Termín pôrodu august 2014
Aj ja sa pripajam do tejto skupiny, dnes som testovala a 2x pozitiv 😉
@voskovka pridavam moj testik zo vcera rana, po obede mi este digital visiel tak ako tebe + 1-2tt. Menstruaciu mam dostat az za 2dni ale vcera som sa musela testovat lebo v noci mi bolo od zaludka zle a lezala son s mojim rocnym syncekom na infekcnom oddeleni na kramaroch kvoli rotavirusom no a ked bol testik pozitivny hned ma musel vymenit moj manzel lebo musela som okamzite opustit oddelenie... Dr.pojdem za 2tyzdne, este som sa neobjednala. A vidim ze mas doma dvoch suhajov😉 zeby teraz baba ???
S radostou sa pridávam do tejto skupiny! Na teste slabučká druhá čiarka, ale dnes výsledky z krvi, pozitívne...
@lentilka135 super gratulujeme 🙂 tak len nas pribudne co najviac A termin kedy asi orientacne???
@voskovka ja so tiez vcera testla a ciarocka silnie, len mi neviem preco nejde sem fotka pridat. Ms vcera neprisla, vsetko je na najlepsej tehulkovskej cesticke 😉 . Vidim ze ty testujes o106, krasne silnie ciarocka, gratulujem. Inak zle mi je stale, este k tomu aj prechladnuta som. A ja velka kavickarka a nemozem kavu ani citit, zvlastne 😖
@vrtulka11 no tak ja som chora tiez....lezim ani chalanov som nedala do skolky....dnes som od 2,33 nespala co ma tak hrdlo boli a kaslem....to je tym pocasim....mladsi uz tiez chyta daku chorobu.....
ja kavu nepijem ale muz ano a tu vonu citim az do spalne ked on pije v kuchyni,za to mi smrdia ine veci.... mna prestali boliet teda stipkat bradavky,na grcanie mi ustupilo,takze okrem toho ze som chora neviem ze som tehu 🙂
pridavam sa ja ja k skupinke.
mne ak dobre ratam mi ma vychadzat termin okolo 20jul zaciatok aug, takze som v 6tyzdni.
zistila som to asi pred 3 tyzdnami. u lekara som este nebola ale chystam sa bud tyzden. kedze som v zahranici , je to trosku komplikovanejsie. 😖
ale cudne je, ze priznaky zatial nemam ziadne..ani zle mi nie je, ani chute nemam, jedine ze ma zo vsetkeho nafukuje.
ale po navsteve lekara budeme mudrejsi, dufam. 😀
Ja sa tiez pridavam termin mi podla ms vychadza na koniec jula tusim 27 ale myslim ze budem az augustova 🙂 chcela by som byt kedze v auguste budeme mat 3. vyrocie sobasa🙂
@kk79 ja som presne dnes 6tyzden a tiez som v zahranici. Kde si ty? U lekara som este nebola a moc sa mi tam nechce kedze prve som potratila dost sa bojim tam ist.
@catherine275 ja som v portugalsku. ale rodit chcem na SK. uprimne povedane tu sa mi to ich zdravotnictvo mobec nezda. a az tak na 1000% ich jazykom este nehovorim, takze keby mi isli nieco lekarskeho vysvetlovat asi by som z toho vacsinu nepochopila. mi zosobaseni nie sme (zijeme spolu 7 rokov), co sa pravdaze mojim staromodnym svokrovcom vobec nelubi. ale co uz, takto to vyslo. 😅
@kk79 my sme v anglicku a ja chcem rodiť tu ale občianstvo chceme slovenské. Tu to s tým zdravotníctvo m tiez nie je podľa mojich predstav ale tým ze som tu bola operovana a potratila som tak budem častejšie chodit na sono inak tu robia iba 2x (v 12tt a tuším v 21tt) a inak nic. Ked som im aj volala či nedávajú nejake tabletky alebo nieco (kvôli predošlému potratu) tak ma odbili tým ze nie ze vedia v iných krajinách to robia ale tu nie. Budúci tyzden chcem zavolať k dr. nech vyrieši midwife a urcite budu zasa chcieť krv a papierovacky.. Ako sa inak cítiš? Mna pobolievala sem tam podbrusko (hlavne ked potrebujem cikat a zadržiavam) a prsia ma tiez začali bolieť ale inak nic.
@kk79
@catherine275 vitajte kočky 🙂
@voskovka dakujem 🙂
@catherine275 a muzicek co na to???? musel mat radosti 🙂
No maminky ja mám síce termín február 2014 ale veľmi-veľmi sa s vami teším a držím palce nech vám pod srdiečkom vyrastie krásne zdravé bábätko 🙂
@voskovka trosku som ho klamala ze mam dost ms takze vobec netusil 🙂 nechala som mu to takto v kuchyni a ked to nasiel ja som uz spala najskor vybehol hore ze ma vyboskava no ked som splala, isiel dole a potom zase hore a lahol si ku mne a rano ma vyobimal 🙂 trosku sa bojime ale verime ze to dobre dopadne🙂 jej pozeram ze ty uz tretie 🙂 ja by som tiez chcela tri🙂
@catherine275 no nase tretie vybojovane horko tazko ale predsa 🙂 a tiez som chcela 3deticky a viac ani enjdeme riskovat kedze toto bude tretia sekcia :-/
@voskovka uz to len dotiahnut do uspesneho konca 🙂 verim ze tento krat to dobre dopadne 🙂
@catherine275 tak hadam nas tu bude viac 🙂 a budeme sa podrziavat navzajom 🙂 a potom po porode rozplyvat na nasich detickach 🙂
Ahojte, tak sa pridavam k vam 🙂 A dufam ze to pre nas vsetky bude so stastnym aspon 3 a pol kilovym koncom :D

@voskovka Gratulujem a držím palčeky 🙂 . Aj ja by som tak veľmi chcela patriť sem... no uvidím, musím počkať a možno budem 🙂 ...