Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
@bambulka12 to sa dozviem v stredu, mam poradnu a asi mi rovno povie kedy mam dojst, nastastie ja mam vsetko u jedneho doktora len ine ambulancie 🙂 a pozeram, ze ty mas termin o jeden den skor ako ja
@lucul termin mam 5.2.,ale budem rodit asi koncom januara,lebo budem sekciou 🙂 ,ale nechcem odist od februaroviek 🙂 .
@bambulka12 aj ja mam termin 5.2. tiez nechcem odtialto odist a som zvedava kedy pojdem ja, uz sa mi doktor zas vyhraza ze to bude ovela skor ako na termin 😀 to iste vravel aj pri prvej od 32tt som bola otvorena na 2cm a tak som dosla aj do porodnice, termin som mala 5.11. a 28.10. sa narodila
@lucul no tak som zvedava,ako dopadneme,ja tu citam na MK vselico,az sa toho bojim,lebo ze ked mam vcestnu placentu,tak porodim skor a ze okolo 36 tt robievaju sekciu a tak,bojim sa,dufam,ze vydrzim co najdlhsie 🙂 a asi prestanem citat niektore diskusie 😀
@bambulka12 to je asi najlepsie necitat 😀 pri malej som krvacala do 12tt a co som ja si precitala za diskusie a plakala na wc ked som zvracala a vtedy zo mna prudom krv tiekla 😒 a je tu zdrava a narodena v termine 😵
@kazunomiya @bambulka12 ja beriem magnerot. Uz sa dá kúpiť aj voľne bez predpisu. Je to 500ka. Ja ked som mala bolesti,Dr.mi nakazala brat az 4kusy denne plus vypiť jednu minerálku magneziu a pomohlo. V minulosti som Ho brala na trpnutie a kŕče a je ozaj super.
@nijka kolko ta asi vyjde?
@kazunomiya nieco okolo 7 eur ale je ich tam 40-50 kusov. Ak je vsetko ok preventívne 1denne staci
@nijka jejda to je dobra cena.. urcite lepsia ako Magne B6, lebo tych musim denne brat min. 2 - 4 tablety, tak to potom vychadza draho. Takze nabuduce sa v lekarni opytam na toto.
@bambulka12 nás možno tiež chytí január ,ale oficiálne,patrím do februároviek 😀 necháme sa prekvapiť
jáj a kupila som si v lídli dvojo legín ,našla som aj tričká s dlhým rukávom ,pre syna,taK ja taká natešená,že jupííí aký super nákup,bola som bez košíka,mala som to len v ruke ,,a ked som si vyberala ovocie,položila som si to za seba na mlieko..no chvílenka..a všimla som si,že mám nejaku menšiu tu kopku,tak pozerám ,kutrem ..zmizli mi z tej kopky tričká pre syna!normálne mi to dve mamičky lopli! ešte som ich stretla pri pokladniach a jedna druhej hovorí,že rýchlejší berie,,,mala mať košík... 😕 a stáli tam vo fronte,bez hanby ,..ja som normálne nechápala ! a teda predavačka čo tam niečo dokladala a počula to,pochopila,,,,som sa jej tak uhla,aby mohla okolo mna normálne prejsť a ona sa ešte tak usmiala,že pokladna číslo tri..podte..ja som bola teda prvá na rade a tie maminy za mnou sa trepali,dobre ,že ma nezvalili! vrazila tá prvá do mna košíkom..až ma to posunulo...ja sa otočím..a ona s takým tooonom..že "no,pardooon" a prevrátila na tu druhu oči..a tak som si tie legíny dávala na pult,,ovocie a predavačka,že prosím Vás,položte hned za Vás tuto tabuľku..ja že jasné..položím,prečítam a tam,že zákazníkov obslužia pri druhej pokladni..tie mamče sa začali rozčulovať ,že ved oni si vykladaju nákup,blá.,blá..rozhadzovali tam rukami..že to snad nemyslí vážne ,že a načo otvárala teda pokladnu a ona ,že "aby som tejto tehuľke spríjemnila den" 😀 žmurkla na mna ,popriala mi pekný den a išla si dokladať dalej tovar!
😀 tak som sa s vami podelila o moj dnešný netradičný zážitok ,z ktorého ma uplne vytrelo! 😀
@barcelona94901 tak si mala stastie aspon na taku zlatu predavacku 🙂.Ja som bola tiez,ale vobec som si nevsimla take chalanske tricka,skoda a inak,tiez som si kupila leginy,tie,co vyzeraju ako riflove 🙂.
Tak my sa hadam aj v porodnici stretneme,ak vseko dobre pojde 🙂
@bambulka12 To je teda sila s tym tvojim lekarom! uplne by ma to vytocilo. Ako sa vola? mozes mi napisat aj do IP. Tu na MK som si vsimla, ze je vela staznosti na Kozara, ze uraza a tak. ale ty pises, ze baby si ho tu pochvalovali, tak to bude asi iny. Ja chodim Krjakovi. Ako odbornik je velmi dobry, to sa naozaj nemozem stazovat, ale pristup k pacientkam dost chladny. Odkedy ale vie, ze som nevestou mojej svokry s ktorou sa dobre pozna, tak sa ku mne sprava inac. No ale po tom ako som tu na konikovi citala, ako sa niektory lekari chovaju k pacientkam, tak som s nim velmi spokojna.
@eliska07 Vidis to? to mi nenapadlo. Michael by sa nam hodil viac, kedze nas prvy je Samuel. no este porozmyslame 🙂 este to nie je celkom definitivne meno. Totizto mojej svokre sa nepaci a vzdy, ked ku nam pride, opyta sa ako sa ma Miso. Uz jej raz na to nieco poviem 😠 takze mozno nam ho dovtedy sprotivi.
Ta izba v BS vyzera super. celkovo som pocula na tu nemocnicu same chvaly. Ja som rodila v NR a tiez som bola celkom spokojna. mala som stastie, prave vtedy sa uvolnila nadstandardna izba, tak som o nu hned poziadala. stalo to za to.
Ano, s concordom som spokojna, len potom, ked sme nasadili sportak som pri malom zistila, ako strasne mi vadi, ze sa neda otocit ku mne. to mi vtedy velmi vadilo. a zase asi chvilu bude 🙂
@blondi2 tiez som chodila Krjakovi a kvoli jeho naladovosti som ho vymenila za Hlavacku,ale to som nevedela,co ma caka.Baby si ho tu velmi chvalia,ale mna len uraza a odpisuje ma.Urcite ho musim vymenit 🙂
@bambulka12 to určite vymen ,ved taký prístup 😖
@lucya87 krááásna foto
baby,potrebovala by som poradiť...chodím sem strašne málo,a neviem sa tu vôbec orientovať:(((chcem násť jednu kamošku,ale vôbec neviem,kde to tu mám hladať...inak,ja mám termín 2.2.:)))ďakujem za rady!!🙂)
@bea00 ... 😀 ja som prave teraz hovorila manzelovi... ze tu vsetky riesite kociky, ja nemusim... som "podedila" aj s odkupenim od neteri kocik.. peg perego, cerveny!!! ... a kedze mame mat asi chlapceka... tak... sa mi to najskor nevidelo... a potom som si povedala.. ze... ked chlapci vyrastu.. hadajte akej "farby" si kupuju auta 😀 .. take "cervene ferari" atd... takze nas bude mat hned od zaciatku "cerveny voz" .. urcite by sa mu to aj pacilo, keby to babo vnimalo 😀
@eliska07 ja som myslela len,že košík je čierny a vrch tmavohnedý s krémovou a nevyzeralo to celkom dobre...nejde mi to sem dat,ale však z toho sa nestriela,že🙂
s tým hladakním brucha,no bud sa obrním,lebo čím bude rást tým to bude asi častejšie,alebo poviem,že nie...ale ked ludia sú takííí rýchly,moje nervy...🙂
dnes som drgla bruchom kolegynu,ja si to vobec neuvedomujem,že ho už mám stále,lebo doteraz som mala brucho,podla toho,ako sa malé otočilo,ale už teraz len kukám na oblečenie,že mi tričká vyskakujú,obtiahnuté mikiny atd...no nevadí,super pocit aj tak 😉 😉 😉
@aplless ja sa tiež cítim dobre,až moc (tuk,tuk,tuk) a v robote ma od septembra prehodili na stredisko,kde je kosa ako šlak,že kým nebude vykurovacia sezona,že vraj,aby som sa šetrila a teraz ked chcem íst na svoje,tak vraj nie,lebo aby som nerobila poobedne atd...ja potrebujem robit,nie sa zaondievat,fakt,kto nerobil našu prácu nemože to ani hodnotit,naši nadriadení nemajú šajnu...hlavne,že šéfujú....a to robím majsterku detom,takže ked chcem sa nenarobím,nemusím dvíhat tažké atd,ale proste asi nikoho nebaví celý den sa obšmietat okolo nich,ako policajt,ked som zvyknutá robit s nimi....už si len vravím,že to nejako vydržím... 😀
@kazunomiya ja možem sa normálne najest ráno...moč je asi vždy ok,tak mi povie sestrička....
@matabah doteraz to tak aj u mna bolo, len teraz bola nejaka zastupujuca sestricka a ta trvala na tom, ze moc ma byt prineseny prvy ranny a potom taka situacia nenastane, ze napr. mi vybehne cukor hoci mozno s nim v skutocnosti nemam problem.
No nic.... rozhodla som sa ze vynecham zo stravy sladke (teda sacharozu, glukozu) pre istotu, cize viacmenej diabeticka strava, ak by nahodou naozaj bol s tym cukrom nejaky problem.

@kazunomiya ano,o tom Magnerote som pocula,ale vcera som si kupovala 500-ku,tak douzivam a uvidim 🙂 .Ja sa objednam bud dnes,alebo zajtra,este musim zistit,ktorej dr. a ci sa tam da doniest aj citronik,aby to nebolo take sladke 🙂