icon

Termín pôrodu február 2014

kamea858
22. máj 2013

Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂

bambulka12
17. okt 2013

@eliska07 dakujem,popozeram to 🙂 .Na casualplay nie je mala ta vanicka?

eliska07
17. okt 2013

@bambulka12 Ja som mala casualplay s4 ako kočík č. 2, keby sme neboli kúpili tento. Dizajnovo sa mi veľmi páči. Je ale ťažší a robustnejší, ale podľa mňa veľmi kvalitný kočík 🙂

Ja som ináč pozerala na bazáre aj casualplay s4 reverse - to znamená, že športovú verziu vieš dať aj oproti sebe. Nie je ich bazári veľa, pretože to bola oveľa drahšia verzia, a štandardne ich už v obchodoch neponúkajú, ale mňa veľmi lákala tá 🙂

Pri casualplay si vieš pozrieť samostatne aj len šporťák a potom samostatne vaničku na kočík, veľa ich predáva aj samostatne.

eliska07
17. okt 2013

@bambulka12 Je tam vanička malá, pokiaľ je tá klasická, čo býva u väčšiny týchto kočíkov. Mne osobne to nevadilo, pretože do leta by v nej malo dieťatko bez problémov vydržať a na zimu by Ti v nej drobec už aj tak nebol, takže to mne nevadilo. Podľa mňa je tak na 4 mesiace, max. na 5 mesiacov. Viacej nie.

bambulka12
17. okt 2013

@eliska07 Dakujem,si zlata.Ja ked som mala syna,tak tiez som kupovala na inzerat a bol fajn,to som mala Cam a potom som povedala,ze ked budem mat druhe babo,tak kupim ten najdrahsi kocik a nebude mi to luto,lenze okolnosti sa zmenili,mame velky uver a kopu veci,co este treba dokoncit,tak musim ist znovu touto cestou,ale tak nevadi 🙂

barcelona94901
17. okt 2013

@bambulka12 neni to vobec blbé a v dnešnej dobe?prečo nie?ved v bazárikoch máš tiež fajn veci,koľkokrát aj nepoužité a ceny su neporovnateľné ,nie si prvá ani posledná ,ja som mojmu navrhla to isté,ak by nám časovo nevyšlo pl..pri prvom sme kupovali všetko ,ách tá nevedomosť,kopec vecí sme nikdy nevyužili,len sme všetko posuvali dalej..
mne teraz napríklad by bodlo,keby známa mala ešte obchodík s outletom a predávala opať podprdky ,tam som nenormálne ušetrila ,za pár kačiek mala značkové prádlo,pyžamká,košele,pančuchy,to čo by som niekde v obchod.centrách dala za jedny nohavičky,u nej som za to mala tašku prádla..škoda,no..mrkám ceny podprd ,ktoré nevyzeraju ako po babičke a už ťažšie sa mi hľadá za fajn cenu ,niečo v čom sa budem aj dobre cítiť ..ešte že máme tesco
veľa mamičiek odcudzuje aj sekáč,ja mám rada ebay ..bazár...tam si nájdeš všetko,navyše sama som mala "sekáč "pri prvom ,so všetkym možným a viem ,čo mi prešlo všetko cez ruky , ,zabalené kusky ,mnohé značky ,outletové,botičky,kabelky,šperky,hračky ,potreby pre kojencov od chicco po avent ,skoro všetko v origoš balení,nepoužité atd,atd..
ja teda kočík ešte netuším aký,ale páčia sa mi aj tie hojdacie kresielka čo teraz su pre babatká,som to pozerala ,tiež desiatky druhov,za mojich čias s prvým,to ešte nebolo 😀
do domčeku druhého my sme sa ešte nepresťahovali 😝 nám sa to len posuva ,ešte sa tam nakotuľa peniažkov až,až..ale na to sa teším 🙂

eliska07
17. okt 2013

@bambulka12 Pozrela som, že máš bydlisko Nitra a čakáte dievčatko 🙂 Gratulujem 🙂

Toto som našla na bazos.sk:

Je to len športový Casualplay S4, ale vaničku si vieš napr. dokúpiť 🙂
http://deti.bazos.sk/inzerat/30338032/PREDAM-CA...

Vynikajúci kočík 🙂
http://deti.bazos.sk/inzerat/30326211/Concord-F...

A máš tu aj ten Cam 🙂
http://deti.bazos.sk/inzerat/30322641/3kombinac...

X Lander - tento typ je super
http://deti.bazos.sk/inzerat/28601380/Predam-ko...

A ešte raz casualplay - pre dievčatko v krásnej farbe 🙂
http://deti.bazos.sk/inzerat/29845668/Casualpla...

eliska07
17. okt 2013

@bambulka12 Odporúčam Ti ešte, ak ti nejaký kočík padne do oka, hneď volať majiteľovi a pýtať sa. Kočíky v tejto cenovej relácii sa predávajú zvyčajne veľmi rýchlo a dobre. Je to taká štandardná cenová hranica pri používaných kočích 🙂 Veľa šťastia pri hľadaní a keby niečo, kľudne sa pýtaj 🙂 Ja som na kočíky "maniačka", ale len v obzeraní 🙂 to asi preto, že pri malom som mala najskôr poľský kočík a až potom niečo kvalitnejšie 🙂

bambulka12
17. okt 2013

@eliska07 ty si zlato 🙂 .Ten ruzovy CP ma uz predany a presne taky isty idem pozret cez vikend a aj ten Cam je super a tiez ten X-Lander,skusim im napisat 🙂 .Dakujeeeem

bambulka12
17. okt 2013

@eliska07 dakujem 🙂 ,ste zlate baby,strasne 🙂

bambulka12
17. okt 2013

@barcelona94901 ja som uz malinkej cez bazarik kupila dvoje saticky za smiesnu cenu a vyzeraju uplne,ako nove.A tiez by som rada behla pozriet aj do nejakeho sekaca,lebo potrebujem aj nejaku bundu na zimu,kedze uz nic nezapnem a zahadne sa mi vsetky veci nejako skracuju 😀

barcelona94901
17. okt 2013

@bambulka12 vecičky pre baby aj pre kojencov od výmyslu sveta,su tak krásne a niektoré fakt za super ceny či sekáčové,outletové,uk ,tesco..tam je z čoho vyberať ,už len zaplatiť 🙂
bundu si aj ja zhánam a cítim sa ako slon v porceláne ,som sa ráno vážila,kilo mám hore ,čiže už plus 8kg 😀
15-tnásteho sono ,možno už teraz budeme vedieť pohlavie...ja zatiaľ stále nič nemám kupené ,už som rozmýšľaľa ,že aspon niečo univerzálne si zaobstarám ,ako pri prvom,ked sme sa nechali prekvapiť,..keby niečo..
jáj baby a po vianociach budu super výpredaje všade ,ak nebudem uplna guľa ,rada by som tento rok využila aj to

bambulka12
17. okt 2013

@barcelona94901 tak na tie vianocne vypredaje sa aj ja chystam a tesim 😀 .Ja uz pomaly kupujem,aby toho nebolo vela naraz potom a nejake veci mi da aj sestra po malej,takze nemusim az tak vela.No ja ani neviem,kolko som pribrala,lebo neviem,kolko som mala pred tym a teraz mam 60 aj s topankami,tak mozno 6 kg,netusim,lebo mne ani velmi nechuti jest a to ma stve,ale tak brusko rastie,malinka kopka,tak som spokojna 🙂 .
A ty mas takeho tajnostkara ?Ja som pri synovi do 7. mesiaca nevedela,co bude,lebo tiez sa nechcel ukazat,ale tato mala suska sa hned predstavila 😀

eliska07
17. okt 2013

@bambulka12 Tu máš link na X Lander aj červeno-čierny 🙂
https://www.modrykonik.sk/market/kociky/fg07/2-...

Aj teutonia je za rozumnú cenu:
https://www.modrykonik.sk/market/kociky/3eov/te...

lucul
17. okt 2013

@bambulka12 ved mozes mat drahy kvalitny kocik ale z bazaru za super cenu 😉 my sme pri malej kupovali novy len kocik komplet ostatne veci som kupovala od jednej baby co mala nakupovaciu maniu tak vsetko bolo akp nove za super ceny a neskor som natrafila na us znacky kde nakupujem dodnes malej kvalitne nadherne a aj s dovozom lacnejsie ako tu v obchodoch

lucul
17. okt 2013

@eliska07 prosim ta ty si bola v hc v alladinovi? Nevies ci maju aj little angel fusaky

eliska07
17. okt 2013

@lucul Bola som tam - my sme tam kupovali kočík, aj fusak, aj plienky 🙂 a iné veci 🙂 Ale fusaky som nepozerala. Na ich stránke - aladdin ... je kontakt na nich, tak im treba zavolať a opýtať sa. Ja som s nimi všetko riešila buď mailovou komunikáciou, alebo som s nimi telefonovala.

My sme kupovali lodger fusak, takže iné som ani nepozerala.

Podľa stránky majú toto:
http://shop.aladdin-kociky.sk/index.php?main_pa...

barcelona94901
17. okt 2013

@bambulka12 no pri prvom,bolo vidieť hned pohlavie,ale my sme sa chceli nechať prekvapiť ,bolo to super ,krásne
a teraz kedy by som rada vedela,tak sa nedá 😀 ale neviem,ja si myslím,že možno babička mala fakt pravdu a bude to dievčatko,s mojim aj bruško voláme zatiaľ "pracovný názov " Eliška 😀 máme taký pocit,pri prvom som mala pocit ,že to bude chlapec,hoci všetci hovorili dievčatko,ešte aj porodná sestrička ,že na 100% dievča a z našej fazuľky bol chlapec 😀
ako aj teraz nám je to jedno,ja si to zdravie prajem ,to je dnes fakt zázrak,veľký dar ..byť zdravý
ale ked klikám na kočíky ,tiež jééjkam pri tých pre baby,aké krásne su 😀

os
17. okt 2013

baby... jak sa vam posledne spalo? .. ja uz 2 noci spim po 3 hodinach... tak som dnes nesla do prace.. rozculovat sa s detmi... a este by mi migrena dosla.... hrozne co?

bambulka12
17. okt 2013

@barcelona94901 ja som bola pri prvom presvedcena,ze to bude baba,este som aj ruzove dupky nakupovala,ale nastastie nie vela a bol to chalan a teraz,ked som ostala tehotna,tak zas,ze to je mala Miska a tentoraz to aj vyslo a mam to aj zo sona potvrdene a aj z amniocentezy,tak sa tesim a kupujem saticky,to bude taka nasa hracka mala 🙂

barcelona94901
17. okt 2013

@os ja zle spávam ,ale to už dlhšie,prehadzujem sa ,vrtím sa ,potom na weco,zase prehadzujem,hľadám si polohu..cez den som potom niekedy ako mátoha 😝

kazunomiya
17. okt 2013

@os normalne sa mi spi celkom OK, ale tuto noc to bolo strasne, vela som sa nadranom budila. Nehovoriac o tom, ze manzel sa odstahoval vcera radsej do druhej izby, vraj spim prilis hlucne (za to mozu tie zapchate dutiny, asi tehotenska nadcha). Dufam, ze to dnes bude lepsie.

bambulka12
17. okt 2013

@os
@barcelona94901
@kazunomiya asi preto,ze je spln,ja nastastie tieto problemy nemam,ked som nebola tehu,tak som nemohla spavat,ale teraz spavam veeeelmi dobre (klop,klop 🙂 )

os
17. okt 2013

si musim na dnes zobrat dovolenku asi... rano som si potom pospala od 7 do 9... a jasne ze budicek - rodicia deti uz uradovali... a uz som nezaspala... takze som si dnes urobila "sobotu" 🙂 segra ma prist vecer, zajtra pojdeme do prace, a sobota ten utg a Kosice 🙂

os
17. okt 2013

@kazunomiya mojmu nevadi ked ho budim, zaspi aj tak... skor sa hneva ak co len na chvilku odidem a zisti to, aj na wc musim chodit do blizsej kupelne, aby mal prehlad keby sa mi nieco stalo aboco 🙂
... som zvedava dokedy mu to vydrzi 🙂 ked bude babo... jak to potom bude zvladat 🙂 .. v zime robi na smeny, ze 2 denne, 2 nocne a 2 dni volno... to este len bude "cirkus" a "zabijak" pri Lukaskovi 🙂

os
17. okt 2013

mate odskusany cviklovy sirup alebo cviklovy lekvar? co je lepsie? ... cast cvikly chcem urobit klasicky do nalevu.. ale len tak - hned na zjedenie, zvysok by som nejak inak spracovala... ten sirup a lekvar ma na nete zaujal, mate s tym niekto skusenosti?

ada252
17. okt 2013

@os ja som tiez posledne noci velmi zle spala a dokonca aj moja mala v noci stale mrncala a teraz poobed pre istotu nespala vobec... to zas bude tazke poobedie a vecer uz bude ako z divych vajec... ale tiez to pripisujem splnu...

kazunomiya
17. okt 2013

@os no ja ked som sa rano zobudila a mojho som nemohla najst ani vedla seba ani nikde v byte, az potom v obyvacke som ho nasla na gauci, dobre ma to vyplasilo 😀 ale uz sme si to vysvetlili.
Neviete co pomaha proti chrapaniu? Ja by som ho nerada takto vyhanala castejsie.

lucul
17. okt 2013

@os ani jedno som neskusala, ale my mame radi nakrajane zemiaky, cviklu a to upiect, mnamka 😉

ivet51
17. okt 2013

@kazunomiya
Jedine podložit vyššie hlavu, akebo ešte nejaký vankúšik pod hlavu, aby sa viac uvoľnili dýchacie cesty

os
17. okt 2013

@kazunomiya mojho otacam na bok a budim 😀 .. nema s tym problem... chrape len ked lezi na chrbte... ale neexistuje aby si dal nejaky vankus pod hlavu.. v podstate spava na rovine...