Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
@eliska07 je to ok,mne pri prvom tehu gynda aj odporučala kávu,zrnkovu,ja som mávala vtedy hrozne nízky tlak ,musela som veľa tekutín piť ,teraz mám tlak ok,káva mi nechutí,ale dám si niekedy čierny čaj s mliekom ,asi si aj idem spraviť 😀
@bambulka12 ale vyzerá na foto super ,mne sa aj farba páči
ja som si tento víkend v parku všímala kočíky ,na živo ,ako sa im manipuluje 😀
@barcelona94901 je krasny a v skutocnosti este krajsi a ja tiez pozeram po kocikoch,len najhorsie je ,ked sedim za volantom a ide nejaky pekny kocik ,vies si predstavit 😀 .A som spokojna,nema zvlast vajicko,ale ta vanicka je aj ako autosedacka,da sa ja tak a potom sa da upravit na sposob vajicka,takze je fajn 🙂
@os aj nam dali cd a na nom o nicom 2 fotky, tak potom taka ta mlada baba co to tam organizovala nam vybavila, ze este raz nas zobrali aj pocas prednasky a jeden lekar skusal vselijak urobit peknu foto, no bambula tam mala stale rucku, no zopar sa mu podarilo a aj take kratucke 10 sek. video 🙂 ale hlavne, ze je mala v poriadku...
ahojte dnes mi prisiel fusak a paplon do postielky obliecky su uz tiez doma z tych drahsich veci este ten nestastny kočik 🙂 manzel musi este nejaku komodu poskladat a mozem sa pustit do tiredenia veciciek nieco mi dala sestra nieco mam po malej uvidim co nam este chyba, drogeria po novom roku
Ahojte baby, ako ste na tom s pohybmi bábätka? Ja včera a aj dnes cítim veľmi slabé pohyby. Začínam panikáriť.
@lubica1979 kedy maš poradňu? Povedz lekárke,že sa ti to nezdá a uvidíš,. Hlavne zbytočne nepanikár! 🙂
@lucya87 až budúci týždeň, dúfam, že je všetko OK. Ak to bude ešte takto aj zajtra tak vo štvrtok pôjdem ku lekárke. ďakujem Ti
@lubica1979 prípadne jej zavolaj. Ale naozaj sa nestresuj pokial nemas dovod.
@lubica1979 A čo to vlastne znamená veľmi slabé pohyby? Že ich je menej alebo sú len jemnejšie? Ja, keď čítam o jednotlivých týždňoch v tehotenstve, tak už aj v mojom 23. týždni (neviem, v ktorom si ty) je písané, že postupne pohyby začínajú slabnúť, pretože dieťa rastie a má čoraz menej miesta. Mne to teda príde zvláštne, pretože mám pocit, že čím je dieťa väčšie, tým má väčšiu silu, ale zase to môže byť presne myslené to, že pri menšom mieste sú už pohyby slabšie.
Ja som mala takúto "paniku" v 21. týždni, keď som mala pocit, že bábätko sa celý víkend vôbec nehýbalo, že som ho necítila. Našťastie v pondelok som ho pocítila znovu. Asi sa mu nezdal kľudový režim cez víkend, ale keď som zasadla v pondelok do svojej štandardnej pracovnej polohy, tak sa hneď ozvalo.
Ale pre pokoj duše by som možno zavolala svojmu doktorovi. Aj keď radí sa ľahšie ako sa to reálne vykoná. Mne je tiež veľakrát divné sa ho vypytovať na rôzne veci. Ale prevencia je asi lepšia ako neskoršia ľútosť.
Kocky,ja som si vsimla, ze to nase dieta moc necestuje do strany, co som videla par fotiek bab v podobnom termine ako ja, deti sa im casto krat vygulia aj do strany a ja mam bursko stale v strede, sranda, dufam,z e si to mala nebude chciet vynahradit niekedy v 8-9 mesiaci, lebo chodit s bruchom nabok by bolo asi velmi vtipne 😀 co sa tyka pohybov, zvacsa ich citim rano a potom vecer, ked sa prestanem hybat ja 🙂 tak neviem ci chce pokracovat v tancovani, alebo mi dokazuje, ze aj ona to vie 😀
Inak som chcela, viem, ze to tu niekde je, ale nemate niekto linky na vsetky veci co musime stihnut vybavit pred porodom a potom tesne po? Chcem si to uz pripravit tak aby to bolo drahemu presne jasne, ze keby kde a co a ake doklady 🙂 lebo ten moj polepetko pokial nema pomali presne GPS suradnice je schopny to nenajst 🙂
aj ja uz chcem chystat vecicky... a preusporiadavat detsku... ale.. staaale nemame dvere.... a mam aj kopec ineho prania... atd... takze si este pockam...
kde ste sa všetky stratili 😨
tehulky, kde je dáky zoznam ,že koľko toho asi kúpiť. Myslím veľkosť 56 body napr. 5 ks a tak 😉 Ďakujem
@anjelik0907 opat dam odkaz z dietaaja.sk: http://www.dietaaja.sk/vybavicka.php
Ja som k nim chodila teraz na kurz pripravy na porod resp. na rodicovstve, vcera bolo posledne stretnutie.
Inak vela uzitocnych clankov je na rodinka.sk, len to si musis pohladat, to teraz narychlo neviem. Ale videla som tam clanky na taketo temy.
ahojte ktora si idete kupit brio go kocik??? dnes som bola v jednej predajni a po roznych diskusiach ma prehovorili na tento kusok vraj je najlepsi zo vsetkych. tak zas som dopletena a vaham
dnes poradna maly cca 500g a nabuduce idem na ten glukozovi test a nastastie nemusim pit tu vodu, mam rano zjest dva rozky so syrokremom a po hodine mi zoberie krv.
@anjelik0907 zoznam neviem kde najdes,ale 56-ky kupuj veeelmi malicko,lebo to fakt babetko ponosi mozno dva tyzdne a bude to male 😉
😝 dnes som mala chuť na lokše,tak som toľko lokšovala,až ma prešla chuť ,spravila som rovno aj drapáky a zabila som to mandarinkami ,len tak fučíím 😝

@amanda683 je to Jane trider matrix light 🙂