Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
@barcelona94901 no podla mna je to super cena, asi si aj objednam zajtra, tak dakujem za info 🙂
@barcelona94901 aj podla mna super cena.ja som tiez odtial objednavala zavinovacku a set do postielky
Babyyyy.mne je tak hrozne zle...prehnat ma uz prehnalo a boli ma brusko mam krce a je mi na vracanie :-/
@evikhav81 uf baby vy noční dravci 😀 ,no sa mi to teraz smeje,ja som sa zobudila nejaká prechladnutá ,ale k tým lýtkam Evi ja som mala minulý týžden ,v noci krč v jednom lýtku a mala som dosť 😝 asi mi magnézium zabralo ,odvtedy klop,klop
@evikhav81 ano na krce magnezko veru...ja som mavala volakedy strasne krce...az som plakavala cele noci...nastastie to prestalo alebo skor som sa vycvicila ako zareagovat aby neprisiel...ked som sa natahovala alebo nieco a citila som akoby sa blizil krc tak som hned povolila...pocas tehu som zatial krc nemala...len skoro
zobudila som sa a bolo mi dobre...trosku som sa pomrvila v postielke a znovu ma to chytilo...krce a na vracanie tak som utekalaaaa a znovu ma prehnalo...uz vidim ako som dnes akurat tak na coca cole :-/ dufam ze do zajtrajsej poradne to prejde :-/
dobre ránko
baby to čo ste mali za noc??? prešli vám tie ťažkosti??
@bea00 aj ja ju mam,tu stvrtu zlava.Je nadherna,mekulinka 🙂
ja mám dnes nižší tlak než obvykle a šťastie na milých ľudí ,som bola prekvapená,v takom nečase to chodí všetko mrzuté,schovaté pod dáždnikmi ,ešte aj v obchode ma chcel pustiť fešný chlapík 😀
Tak ja dnes rovnako ako minulý týždeň. Vyľahnutá v posteli. Bola som aj u doktora, stále mám silný kašeľ, kýcham, sniakam, oči mi slzia... no hrôza. Už som do konca týždňa doma a nejdem do roboty, tak pevne verím, že to vyležím...
Ináč som včera bola piť tú sladkú vodu, bolo to hnusné... vôbec som to nevládala vypiť. Tak sa nado mnou sestrička zľutovala a dala mi další pohár čistej vody, nech si trochu zapíjam. Dnes mám volať na výsledky, tak som zvedavá.
A drobček na sone sa odmieta ukázať, stále je otočené zadočkom, takže sa mi nakoniec splní moja túžba, že budeme mať pri pôrode prekvapenie 🙂
Dnes, keď som si bola kúpiť lieky, ešte som sa zastavila v jednom obchode a kúpila som tam krásne deku do postieľky na občasné prikrytie - z jednej strany je žltá, taká jemnučká (nie klasický flís) a z druhej strany je smotanová - kožušinková, ale taká umelá mäkučká kožušinka. A na žltom spodnom okraji je vyšitý krásny levík. Rozmer 100x150. Tak sa z nej veľmi vytešujem, pretože som už dlho hľadala niečo žlté do postieľky, pretože v obývačke chcem na začiatok mať druhú postieľku - tú máme cestovnú, a je modro-žltá, tak ju nechcem ťahať do modrej farby, tak som si rozmyslela, že na matrac dám žltú plachtu a budem bábätko prikrývať žltou dekou - a táto mi prišla presne vhod. Je veľká, mäkučká a žltá 🙂 Hlavne som na nej nechcela žiadne obrázky, resp. celopotlač. Ten levík je len na spodku, tak mi nevadí. A tým, že je taká veľká, tak bude aj na neskôr 🙂
Ako málo stačí človeku k radosti 🙂
Ale už idem zaľahnúť do postele a spať. Drobčeka som odniesla do škôlky, takže mám až do 15:30 voľno 🙂
@ivet51 ani moc nie, prave som zjedla dva rozky, to bolo moje prve dnesne jedlo, a vidim to tak ze na dlhu dobu aj posledne, uz ma neprehana, len mi je zle, vypila som zatial asi deci koly, tak uvidime co bude, ale myslim, ze do vecera alebo do rana by to mohlo byt prec...dufam...
a este som zabudla skoro..som sa nasr...... na adminov, lebo nie su schopni sa vyjadrit, tak ten album idem nahrat este raz 😀 len ho inak premenujem, mozno vadil nazov alebo co 😀
no cavte... nevyspata noc... aj ja som znicenaaaa ... este aj "problemy v skole"... uz aby bola ta MD 😀
... inak, som prave dorobila domaci chren 😀 ... prvykrat... furt to robil ocino... takze.. som fest zvedava ze ci sa to vobec bude dat jest 😀
@cukrik580
@sonulka81
Držím vam na zajtra prsty... Ja som bola dne ráno, pozeral krčok, ze vsetko OK
UZV mi Dr. nerobil, vam robia častejšie UZV????
A ked som prišla z práce, tak už len ležím a oddýchujem, lebo pociťujem taký tlak v bruchu, aj v oblasti pobruska, dala som si 2x magnesium.....ale aj tak cítim to podbrusko
@sonulka81tak asi je to normálne
No bruchá mame stále večšie, tak asi aj tým to bude...
@ivet51 ano ano na kazdej poradni a navsteve zatial a zajtra krcok.brrr ja sa bojim ze to bude boliet 😀
@sonulka81 nooo tak nejak asi 😀 kludne do mna kopni ja budem ten najvacsi slon v cakarni 😀 cca do pol tam bude aj muz so mnou...pochybujem ze ma vezme presne na 8 😀
dnes mi bolo zle tak som za cely den zjedla 6 rozkov vypila nievo viac ako liter koly a teraz vecer 5 takych kroasantov suchych co sa 3 hodinky rozmrazuju a potom pecu 😀 drobez cely den kopka asi je hladny chudacik ale musi vydrzat 😀

http://www.perinbaba.sk/zavinovacka-s-krajkou.html
toto je zlá cena,či dobrá baby ?