Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
@matabah nahodov rohlicky mi robili veeelmi dobre a nemala som doma tycinky, len mi muz rano behol kupit rozky narychlo ze nech mam aspon nieco 😀 a vdaka bohu ze isiel kupit, lebo by som umrela hladom...uz poobede bolo lepsie, aj by som uz vymyslala, ale nechcela som riskovat, tak dufam, ze bude dobre, prehnalo ma len v noci a rano, tak snad uz bude dobre 🙂 nieco ma asi len obehlo, lebo vcera som zase az take somarinky nepapala 😀
ja som bola vcera na poradni... a ten krcok mi nie a nie pozriet... furt len utg 🙂 ... vobec neviem ci je to v poriadku... mozno by ma kontroloval, keby ze sa stazujem.. ale ja len... ze mi je dobre.. vsetko v poriadku... este aj na tu zapchu som zabudla ked som tam bola 😀 ... dobru noc bebenky a deturence.. hadam sa dnes uz aj kusok vyspime (ze nam to bude stacit) 🙂
@os ja som zacala nejak nervozniet, po sto rokoch bude pozerat zospodu 😀 tak som v strese...to zas bude syndrom bieleho plasta pri merani tlaku 😀 nejak sa neviem dokopat ist spat a to este vsetky kozmeticke procedury potrebujem vykonat a hlavu umyt, ach jaj, to je zas na hodinu 😀
Boze babyyyyy.o pol jednej som isla spat a od stvrtej som hore ☹
Baby, tak dufam,ze dnes sa citite uzlepsie, nieco beha po ovzdusi, ale vydrzime 😉 Ja som bola vcera na poradni a neplanovane mi robili aj ultrazvuk, co som sa potesila. Doktor tam mal kolegu a chcel mu ukazat ako ten jeho pristroj funguje. Tak som ochotne spravila figurantku, maly sa tam na nas vyskieral, teda skor otvaral pusinku a pravdepodobne vyplazoval jazyk, evidentne ma zas a opat obzieral z vnutra 😀, dostala som recept a prave som sa objednala na ten glikemicky test, 15.11. sa mam dostavit na mickiewiczovu, tak som zvedava mam si vziat recept a citron. baby ja teraz neviem, ale asi tammam ist nalacno, vsak?? Povedali mi, ze to bude trvat cca 2 hodiny a vysledky dostanem do ruky, tak sa tesim 🙂
Co sa tyka opuchov, co tu spominate, tak ja to citim velmi mierne, skor na lytkach a bruskach noh, ale to bude asi aj tym, ze od rana 6.30 do vecera 22.00 som na nohach a este do toho poskakujem na treningoch 🙂 ale za to v noci spim ako zabita, teda ziadne srhavacky v bolesiach . . . bavila som sa so setrickou o predporodnej priprave, ze by pri tom chcel byt aj moj drahy, tak mi navrhlaindividualne stretnutie, lebo, zevraj niektorym mamickam by mohlo vadit rozpravat o porode a ostatnych veciach pred chlapom, to tak malo oteckov sa zaujima o to, co sa bude diat??? A chystam sa aj na to cvicenie, nech si vyskusam nieco ine, len sa smejem, ze to bude kazdy utorok a to zacnem po praci tehu cvicenim, potom posilovanie s dvoma klientkami a potom este hodina zumby, parada. . . len keby do prace som nemusela chodit ;)
@cukrik580 neboj zvládneš to 😉
@sonulka81 aj my sme uuuuplne vporadecku.kokos bola som nasrataaaaaaa hodinu som bola u sestricky z toho asi pol hodinu nikoho nemal v ambulancii a vybavoval si telefonaty a potom som bola 5 minut ale fakt bol milucky tak si ma udobril tym rychlym ultrazvukom 😀 potvrdil nam chlapceka 🙂 len sa mam setrit nemam dlho stat a chodit :-/ ale nejako vydrzime 🙂 nastup na MD 6.1. 🙂
Ty mas take docervena vlasy?????nestretli sme sa medzi dverami do billy???????ja som bola aj v zdravotnickych potrebach tam som nechala 18 v kiku 15 a v bille len 2 😀
@biba Áno, na ten test je potrebné ísť na lačno, zober si so sebou vodu, prípadne nejakú desiatu, keď pôjdeš odtiaľ, aby ti nedošlo zle. Ono by to malo prebiehať tak, že prídeš, sestrička ti zoberie krv z prsta, vypiješ glukózu a čakáš 2 hodinky. Po 2 hodinách ti zoberie opäť krv z prsta a ideš domov. Ale ako písali baby, všade je to inak.
tak jak sa mate dnes???
.. ja som nejaka prekyslena... zase... a to som ranajkovala pastiku... zeby ten sajrajt tak posobil?
ahojte tak ja som doma po dvojdonovom skoleni ale doniesla som si darcek z Ba vanicku brio go šedu za 50 eur ako novu a uz mam aj sportiak rezervovany. tak dilema s kocikom vyriesena
ja by som chcela kupacie vedierko (ale svokra, aj ked vedela ze ho chcem.. kupila malu vanicku) .. neviete kde sa daju zohnat? ak budete mat nejake info, pls piste 🙂 .. u nas v pp maju len take nejake divne... male mi pride...
Ahojte babulky,
tak aby nám nebolo málo, dosť, že som chorá,a nejde ma to prejsť, tak naše dieťa dnes ešte dostalo aj kiahne... Boli sme u doktorky a potvrdila nám to.
Tak dúfam, že tomuto druhému drobátku sa nič nestane. Som síce už vyšší týždeň, ale mám obavu, keďže mám teraz oslabenú imunitu.
Tak sa hlavne držkajte, aby ste boli zdravé 🙂
Pekný prichádzajúci víkend prajem 🙂
cavte... nesla dom do prace.. lebo migreeenaaaa... chapete??? skusala som spat.. neda sa - privela pracovnych problemov, neviem ich odblokovat... tabletky nemozem... kava nepomohla.. neviete co pomoze??? nemam to velmi silne, ale je... nechcela som sa rozculovat a natahovat s inymi detmi, ked mam toho nasho spunta... nejak poriadne kope 🙂
... poznate nieco co by pomohlo?
babyyy mne ten maly strasne tlaci na spodok ☹ niekedy to az tak boli, ze by som si poplakala...doky povie, nestat vela a nechodit, a setrit sa a dnes jak na potvoru meskal vyse pol hodiny bus, tak som musela stat, mohla som si este sadnut na ladovu lavicku a teraz sa ledva hybem...

ahojte,tak my sme dnes po poradni,nabrali sme zatial 7 kilov a našej princezničke sa veselo čkalo🙂🙂🙂
mala som tvrdšie brucho,ale to preto,že v robote pobehujem a tak dr. kontrolovala poriadne zvnutra-aj zabolelo...no ale všetko ok...a teraz zase čakáme až do Mikuláša 😎 😎 😎 ...to už objednáme aj kočík..juchúú
aj moje problémy so spaním sa pomaly vyriešili...dnes by som bola tahalááááááá až do večera,ked tu tak lialo....tak sa držte,papááá
@cukrik580 máš nejakú virozu,či čo sa dejee 😒 daj si radšej dru tyčinky,ako tak vela rožkov🙂,ale chápem,tiež aj klince by som zjedla sem-tam...