Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
@cukrik580 ja mám tiež podobne pocity , tlaky a včera po 1x som zistila co je to tvrdnutie brucha, bolo to dosť silne, dnes lepšie, dnes mám take akoby pichanie zo spodu, sem- tam
Dúfam, ze to bude dobre
Na poradni som bola stredu a krčok v poriadku, tak nebudem robiť poplach každé 2 dni
Zvýšila som si aj magnezko
@os
@ivet51 stale lezim.je to trosku lepsie.uz vladzem chodit ale neviem kolko vydrzim...bolesti mavam kazdy den.niekedy je to ozaj dost neznesitelne...rano sa este ako tak da ale uz predobedom som ko a to ani nemusim nic take katastrofalne robit...keby som chodila do prace tak neviem ako by som to zvladla...
@os vacsinou nema.skoro stale som sama...mm odchadza cca o 8:20 a prichadza po 18:30... Teraz uz je doma ale ked on si ani nesprace po sebe ked krik nespravim a tak...cakam kedy si zacne uvedomovat ze mi ma trosku pomoct...ale pre zaciatok si dnes spravil sam veceru...videl asi ze mi fakt nie je dnes dobre...
Neviem ci by si mala zostat doma...je to na tebe.mne je luto ze som neni s kolegynkami ale som rada ze som doma aj ked sa niekedy idem unudit k smrti...esteze su hry na facebooku 🙂
@cukrik580 mna tiez nema kto obskakovat,az ked si zacnem silou mocou pytat 😀 .mm sa uz nevie dockat,kedy porodim,lebo vzdy v sobotu tak viac upratujeme a on to nenavidi (ako keby som to ja milovala 😀) a musi pomahat.
@os ja by som mala byt na rizikovom,ale ja zas nechcem ostat doma,takto si aspon medzi ludmi,presne,ako pise @cukrik580,bolo by ti smutno.Ja sa toho trosku desim,ze budem sama,to budem potom nonstop na pc 😀
@bambulka12 no mne nepomaha ani v sobotu ale isiel dnes k mame volaco s autom robit a teraz mi volal ze este im daco pomoze a pride domov upratovat...skoro som odpadla...esteze lezim 🙂 ale mala by som ist dat aspon fazulku varit na polevecku mliecnu a druhe budu as kuracie prsia na prirodno a pyre.nic ma nenapada ine 😀
@cukrik580 no vidis,asi to cital,co som ti napisala 😀 .Ja to niekedy skusam cez slzy,zacnem tak,ze ja este chodim do roboty,aj ked by som mala lezat s vyloz.nohami aj musim varit a upratovat a tak sa musis zacat lutovat nahlas a so slzami v ockach 😀 .Inak ja dnes robim len zapek.brokolicu a vecer chcem urobit ten nepeceny cok.cheescake,ci ako sa to pise 😀 a poobede idem kuk moju krasnu,malilinku neterku 🙂
@bambulka12
@cukrik580 babule chapem vas,ja tiez doma robim vsetko,upratujem,periem,varim, prave vcera som uvazovala,ze moj drahy ani nevie co sa na co pouziva, a absolutne netusim ako by to zvladol ked tu dlhsie nebudem,hubkou na riady nude umyvat sporak a mozno aj vanu,utierkou na riad utiera a umyva pracovnu fosku a pri tom mu hubks na to ide oci vykolat 🙂 a ked ho upozornim na to tak sa vyhovara,ze on je chlap a nevysvetlí mu to,tak som mu oznamila,ze podla mna to je ignoracia 🙂asi budem musiet zacat nad nim stat 🙂 inak neviem ako ho oducim tomu,ze zena bude vsetko robit za neho,ako to mal doms,kde chlapi sedia pred telkou a ich mamina maka
@os aj ja robím v školstve,viem si to predstavit...a s dospelými niekedy horšie naozaj ako s detmi....kašli na robotu,odpracuj si a maj na háku,ved do decembra už vydržíme....ja púštam z hlavy,a ked am vytočia,tak im vždy poviem,že viete ako sa teším,že stadeto vypadnem 😀 😀 😀 aj ked mi budú kolegyne chýbat,aj práca,
ale furt ich tým odpinkám...
@bambulka12
@cukrik580
@biba
@os
ja som sem-tam spravila tak,že som nechala v drese aj 3 dni,a to máme umývačku...a potom moj priatel sa chytí a už to ide...tiež mám nervy,ked mi handru použije kadejakú a hocikde...ale tak v norme,a ked sa chytí tak poupratuje pekne,lepšie ako ja🙂....aj v skrini si robí sam,aj ked príde z týždnovky tak si hjodí do práčky,niekedy mu pomožem vyvešat,alebo zložím a tak si pomáhame kadejako..dobrého som našla...🙂...napríklad moj otec nevie ani kde má trenky,mama mu všetko chystá,nechápem,ako si ho tak mohla naučit,mám nervy,ked tam idem...a pri všetkom mu musí asistovat....ale bolo mi to prirodzené,uvedomila som si to,až ked som sa odstahovala od rodičov...🙂
@bambulka12 ja som taka drbnutaaaaaaa...pomaham mu ako vladzem aby toho mal co najmenej...este som aj regaliky na topanky zmontovala sama.zase ma to boli ale nie az tak moc a este sa so mnou aj pohada...on si vobec neuvedomuje ze ja toto vsetko robim uplne sama a stale a on to robi raz a ja som zla...skusam aj slzy aj krik aj vsetko ale to zabera len tak asi na 5 minut...on sa zbada asi az ked sa dostanem do nemocnice...
baby,aj mne už nie je stále tak dobre,ako mi bývalo...behám v robote a potom ma tlačí vedla pupka..ked si hladkám,tak to trošku prejde,potom zas....dr povedala,že to je aj tým,že tlačí na žalúdok,ten sa pekne zmenšuje,veru už ani vela nezjem...a ani tak často...a zo školskej stravy ma tak nafukne,brucho tvrdé ako slak...snažím sa šetrit,ale ja sa musím mrvit,čo už..
@matabah aj ja to tak skusam ze serem na vsetko lenze potom je to tu jak po vybuchu a zavola necakane jeho mamicka tak ja krava musim lietat a za 20 minut vyupratovat dom...a este ked nieco poviem tak som zase zla a nevdacna...najlepsi gol bol ...ona stale daco chce...podrz odloz odnes dones.boli ta brusko?nevadi to neni tazke to mozes a takto...a mm jej hovori ze janka ma oddychovat nema sa namahat a nema vela stat a chodit a ona ze a kto jej v tom brani? Som skoro vybuchla od zlosti...
@cukrik580 tak ju odbi,že idem ležat,nie je mi dobre alebo tak nejak...🙂
ty máš právo robit čo ty chceš,nie čo svokrička uzná....
ona nech sa s tým vyrovná🙂
aj na mna priatelovi rodicia semtam skúšali...tak opatrne a taak,ale ked videli,že ked nie,tak nie.tak dali pokoj..len my sme s nimi neni často...a sem tam robíme kompromisy..
@matabah sak ja poviem lenze to nema vyznam...a nechcem byt nevdacna tak sa stale prisposobujem a podriadujem...myslela som si ze ona ked porodila trikrat tak ma aspon pochopi ze mi nie je dobre ze som unavena a nevladzem...ale nie...ved som cele dni doma a nic nerobim som si naposledy vypocula ☹ mrzi ma to lebo cim viac sa snazim tym horsie...nikto ma nechape ze uz ked pol hodinku daco robim tak mam neskutocne bolesti a prejde mi to az za niekolko hodin... ☹ mam problem coilen obed uvarit a to je normalna bezna kazdodenna cinnost...
@cukrik580 svokru si nevsimaj Jani,mas dve usi,jednym dnu,druhym von.Kazda svokra dokazala vzdy viac,ako nevesta,tak sa ani nerozculuj a pekne oddychuj.Ja som sa dnes vyhla upratovaniu,isla som k sestre a dosla som domov a je tu krasne cistucko 🙂.
cavte... 🙂 no... mame to kazda pestre 🙂 ... dnes som okolo 4tej nemohla hodku spat.. a potom som spala aaaz do 10tej, manzel ma nebudil.. ze nech sa vyspim po tej migrene 🙂
.. no a ked som vstala, ze ci nejdeme do pp, popozerat na hlavnu obchody - ze matrac kuknut... tak sme bez ranajok vyrazili (bo sme mali uz len hodku do zatvarania obchodov) ... aaaa kupili sme 🙂 uz po "zaverecnej"... ale mame kokos molitan za 19,50 60x120x10... potom do lidla, a cestou domov som uz musela papaaaat 🙂
manzel ranajkoval okolo 13,30 😀 ... dobre to mame posunute co??? 😀
... no a poskladali sme nasu staaaru postielku (nervy pri tom, bo ja a mm mame iny "styl" a sposob 😀 )
a potom sme upratovali 🙂 ... mm je zlaty... vysava vsetko, posledne mu uz aj kupelky a wc ostali ... lebo ja som bud pri pradle alebo varim 🙂 ... tak si to tak nejak zobral uz sam... nemozem sa stazovat.. fakt pomaha vsetko co moze... 🙂 (svokor tiez) ... kym bol pri rodicoch tak to tak nebyvalo... ale teraz uz maka... sikovna je ta moja laskaaa 😀
joooj.. a esteee... sme sa telefonicky pochvalili svokre, ze sme kupili matrac kokos a molitan... tak nas zrusila, ze co sme na nu nepockali... ako keby sme my vedeli kupit len blbost.. a ona pri tom "musi" byt, aby sme neurobili ziadnu hlupost...
... svagrina kupila kokosovy matrac pre baby, a bol tazky a tvrdy... tak sa jej nepacil.. kupovali potom druhy...
o tomto sme vedeli, tak sme sa snazili kupit taky v pohode... (ale neeee.. my sme mali predsa cakat na svokruuuuu... ) ... takze som rada ze sme ho kupili bez nej 🙂 ... a ked nebudeme spokojni, tak to bude nasa kapusta 🙂 nemusi nam do vsetkeho kecat.. nie??? 🙂
doteraz bola pri svagrinej a vnuckach... teraz sa vracaju... tak dufam ze sa nepochytime 🙂 .. nemala totiz na nas doteraz vela casu, venovala sa detom... takze uvidime ze jake bude nase dalsie nazivanie 😀
co porabate vecer???
My tiež už iba oddychujeme a teraz s mm kavickujeme v posteli 🙂 ale vrátila som dnes obed, tiež už nevladzem toľko chodiť ani upratovať, manžel vysaval, aj kúpeľňu dal do poriadkku
@cukrik580 ty nikoho nepočúvaj, a tiež veľa oddychuj
Ja pondelok zas do práce... A už sa mi vôbec nechce
@bambulka12 no ty koky...sa maaaas 🙂 ten moj "upratal" ak sa to tak da povedat...ale jasne ze som si vypocula frflacky...zase som ja ta zla... ☹ ale ked to vsetko robim ja sama tak je dobre...
Baby ja som taka stastna ze vas tu mam :-* :-* :-* ste taka moja butlava vrba...a hlavne psychicka podpora :-* :-*
My sme tiež dnes trocha upratovali, a varili, ale ja už tiež nevladzem tak ako niekedy...
Teraz oddychujeme, zajtra tiež, a pondelok zase do roboty...ale už sa mi nechce chodiť
Najradšej by som už bola doma
@cukrik580 aaa tak to ani ten moj neurobi tak,ze je nadseny,tiez stale frfle,ale mne je to v podstate jedno,aj tak si nepomoze,ked chce,aby bolo upratane 😀 ,ale vacsinou mu pomaham,len dnes som akosi nestihala,lebo som sa valala do deviatej v posteli 😀
@matabah ja robim v jaslickach a to je neskutocna robota,tam chodim s radostou,tak mne sa aj preto nechce ostat doma,budu mi chybat moje deturence a kolegyne tiez 🙂
@bambulka12 tak to ti verím,ja tiež rada chodím,baví ma robota s detmi...pubertákmi,aj jked niekedy je to o život....aale,ked ma kolegyne vytáčajú.tak sa im vysmievam,že ako mi bude,ked už budem doma🙂a tak aj zo srandy,no niekedy to myslímn vážne🙂
@matabah ja si to tiez niekedy poviem,ze uz staci a mohla by som byt doma,ale zas na druhej strane by ma asi porazilo a dufam,ze este aspon mesiac v pohode vydrzim a potom budeme s nohami na stole papat vianocne kolaciky 🙂

@cukrik580 tak dufam ze lezis... som dnes sedela vela (nebehala po skole)... tak mam normalne bolesti ked vstavam a neviem potom chodit.. som si teraz pospala hodku a pol 🙂 ... ale aj tak nie som 100%tna...