Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
@cukrik580 ty si blazon 😀 a urob taky,ktory ma najradsej 😀,ake sme zleee.Ja nemam svokru a niekedy mi aj chyba ☹ a co som mala prvu,tak najskor sme to mali velmi pestre,ale nakoniec som si ju veeelmi oblubila,zacala som ju brat taku,aka bola 😉
@bambulka12 robim struhany tvaroznik 😀 ona ma rada hocijaky kolac, takze to je jedno 😀 no nakoniec pride kusok neskor, lebo este perie, tak cakame 😀
uz je tuuuu 😀 dali sme si s mm kolacik, a jak kukalaaaa, baby keby ste videli ten vyraz 😀 ja si sedim na gauciku a sem ta m odbehnem kuře kuk a ryzu co robi a pere mi pracicka, tak ich provokacne pojdem hore kuk ked pojdem vesat 😀 ony makaju a robia strop v detskej 😀 ja som taka strasna svinaaaa 😀
@cukrik580 ty si riadna kotuha 🙂 ale kto chce kam pomozme mu tam 🙂 moja buduca svokra je fajn a byvala bola tiez, nemozem si stazovat, asi mam stastie,ale som rada, ze byvame mimo rodicov a nikto nam do nicoho nekafre, jedine mi moja svokra stale posiela jablka, lebo som povedala ze tie zelene mam rada, ale teraz ich mam doma rolko,ze to jem z povinnosti, ale vcera som spravila jablcka v zupane a aspon tretiny som sa zbavila 🙂 ja strasne nemam rada ked ma niekto prezasobuje hocicim, neche sa mi povinne nieco zavarat alebo konzumovat 🙂 na to som neni ta spravna zienka domaca.Moja mamina mi povedala aby som z nich spravila detsku vyzivu pre Pamprlona, no uz ma vidite,na toto ja nie som, a ona,ze tak to urobi za mna aby bolo, ze uz aj domace karotky namrazila a potom budeme z toho robit prve papanicky pre drobca 🙂
Ahojte baby, mate niektora problemy s krckom? mozno ste uz o tom pisali ale dlho som tu nebola a asi nemam sancu vsetko precitat 🙂) ja som v 25 tt a mam ho skrateny na 2,5 cm. ako ste na tom vy?
ja som prisla domov teraz... po ceeeelom dni.. same navstevy... a ceeeeeeeeeeeely den sa mi chce spaaaaaaaaaat... (asi to je pocasim) .. takze pojdem asi papat a potom spat 🙂
... tiez neviem vela zjest... nejak to tak sledujem... ale potrebujem jest kazdu hodinku-dve 🙂
.. a vzdy rano ma fest boli chrbat... bude to tym ze spim na boku a nemam az taky kvalitny matrac? hm... nemam sajnu.. ale urcite nejdem kupovat novy.. dajako vydrzime 🙂
baby a ako sa psychicky pripravujete na kojenie?? velmi by som chcela...mám zafixované,že vela,vela pit aa v tv som videla,že zaručene pomáha čaj z bazalky....a ešte sa spolieham,že mám malé prsia,a vačšinou to býva,že z malých to ide🙂no,tak uvidíme....dajte nejaké typy od starých mám atd 🙂 🙂 🙂
@os ja som tiež vobec nepila vela,ale ešte v puberte som odpadla a odvtedy mám tak zafixované,že sa snažím,niekedy tiež zabudnem,ale flaska s vodou vždy a všade so mnou....stáva sa mi,že sa najem a potom zistím,že bola som asi len smadná... 😠 dávam si na tom celkom záležat,no mna je viac,len prsia menšie 😀
@ivet51 ked dlho chodim alebo sa namaham a pri soferovani niekedy mam pocit ze kope akoby dole a dnes som 27+6tt
@matabah hlavne ziadny stres a take ze chcem a musim kojit 😉 ja som pri malej neriesila nic proste som vedela ze rada by som kojila ale ked to nepojde tak to nepojde a kojila som bez problemov 20mesiacov s jednou krizou 😉
Jaaaaj a neteste sa ze po porode budete spat na bruchu,ked sa prsa naleju je po spani na bruchu az po nejakom case sa dalo 😉
ahojte maminky čakateľky 🙂 strašne všetkým držím palce, aby sa to sunulo do zdárneho konca bez najmenších problémov 🙂 😉 ja už s nostalgiou spomínam, ako som presne pred rokom bola na tom presne ako vy a už si doma stískam 9 mesačného bubáka 😀 snáď sa nenahneváte, ale mám pre vás ponuku na vecičky z môjho bazárika....vytriedila som už po ňom dve plné škatule a po mojich babách ani nevravím, koľko sa mi hromadí...dievčatko mám tiež zimné, januárové tiež by vám veľkostne sedela..tak mrk 😉 nejaké foto ako náhľad... 😉 budem sa tešiť, ak sa niečo zapáči...
tak a je to iste, 22.12. koncim PN a cerpam dovcu, tych ubohych 6 dni 😀 a 6.1. materska dovolenka 🙂 teda iste to bude az v stredu ked to podpisem v praci 😀

... som dnes pocula v telke ze.... v cestine sa len dve slova zacinaju na tch...
a to je tchor a ... tchyne... 😀
... ale inak mam zlatu svokru... len nech sa mi do nicoho nemiesa 😀