icon

Termín pôrodu február 2014

kamea858
22. máj 2013

Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂

os
9. nov 2013

... som dnes pocula v telke ze.... v cestine sa len dve slova zacinaju na tch...
a to je tchor a ... tchyne... 😀

... ale inak mam zlatu svokru... len nech sa mi do nicoho nemiesa 😀

cukrik580
10. nov 2013

@os ja budem dnes ten tchor alebo svina 😀 pride tchyne 😀 tak upecem kura a spravim ryzu, to moze jest 😀 a ona miluje sladke, tak spravim kolacik 😀 lenze ona nemoze muku a vajicka, tak si ho budem pred nou vychutnavat a budem hrozna svinaaaa 😀

ivet51
10. nov 2013

Ahojte, ja tiež dnes budem robiť kura a ryžu, ale naštastie my budeme be návštevy..
@cukrik580 nech to rýchlo ubehne obed so svokrou
Tak vam prajem peknú nedeľu.... A aj nasledujúci tyzden nech nám beží bez zdravotných ťažkosti... 🙂

cukrik580
10. nov 2013

@ivet51 no dakujem, ale myslim, ze tu bude dllllllho, mala by prist okolo 10 a predpokladam, ze skor ako o 4 neodide ☹ ale s ty m kolacom ju urcite naseriem 😀

bambulka12
10. nov 2013

@cukrik580 ty si blazon 😀 a urob taky,ktory ma najradsej 😀,ake sme zleee.Ja nemam svokru a niekedy mi aj chyba ☹ a co som mala prvu,tak najskor sme to mali velmi pestre,ale nakoniec som si ju veeelmi oblubila,zacala som ju brat taku,aka bola 😉

cukrik580
10. nov 2013

@bambulka12 robim struhany tvaroznik 😀 ona ma rada hocijaky kolac, takze to je jedno 😀 no nakoniec pride kusok neskor, lebo este perie, tak cakame 😀

cukrik580
10. nov 2013

uz je tuuuu 😀 dali sme si s mm kolacik, a jak kukalaaaa, baby keby ste videli ten vyraz 😀 ja si sedim na gauciku a sem ta m odbehnem kuře kuk a ryzu co robi a pere mi pracicka, tak ich provokacne pojdem hore kuk ked pojdem vesat 😀 ony makaju a robia strop v detskej 😀 ja som taka strasna svinaaaa 😀

biba
10. nov 2013

@cukrik580 ty si riadna kotuha 🙂 ale kto chce kam pomozme mu tam 🙂 moja buduca svokra je fajn a byvala bola tiez, nemozem si stazovat, asi mam stastie,ale som rada, ze byvame mimo rodicov a nikto nam do nicoho nekafre, jedine mi moja svokra stale posiela jablka, lebo som povedala ze tie zelene mam rada, ale teraz ich mam doma rolko,ze to jem z povinnosti, ale vcera som spravila jablcka v zupane a aspon tretiny som sa zbavila 🙂 ja strasne nemam rada ked ma niekto prezasobuje hocicim, neche sa mi povinne nieco zavarat alebo konzumovat 🙂 na to som neni ta spravna zienka domaca.Moja mamina mi povedala aby som z nich spravila detsku vyzivu pre Pamprlona, no uz ma vidite,na toto ja nie som, a ona,ze tak to urobi za mna aby bolo, ze uz aj domace karotky namrazila a potom budeme z toho robit prve papanicky pre drobca 🙂

cerimi77
10. nov 2013

@biba mne kázala sestrička už od 19h predchádzahúceho dňa nič nejesť, len piť a ráno medzi 7-8 prísť na test, odoberú krv, potom vypijem cukrovú vodu a potom zasa zoberú krv, rovno robí aj EKG, výsledky dostanem do ruky a tie zanesiem k svojmu dokimu na ďalšiu poradňu 😉

kika2710
10. nov 2013

Ahojte baby, mate niektora problemy s krckom? mozno ste uz o tom pisali ale dlho som tu nebola a asi nemam sancu vsetko precitat 🙂) ja som v 25 tt a mam ho skrateny na 2,5 cm. ako ste na tom vy?

cukrik580
10. nov 2013

@kika2710 aj ja mam 2,5 cm, a maly mi strasne tlaci na spodok, mam hrozne bolesti niekedy...mam sa setrit a nemam vela stat a chodit 🙂

ivet51
10. nov 2013

@kika2710
Ja som na poslednej kontrole mala krčok v poriadku,, ale tiež ako píše cukrík mám pocit tlaku na krčok, a niekedy aj pichanie akoby s ihlou....
Doktori hovoria , ze sa treba šetriť a veľa oddychovať
A nehovoril Dr. prečo sa vlastne skracujae krčok?????

kika2710
10. nov 2013

@ivet51 nie,nehovorila preco, povedala ze sa zatial nemam bat a stresovat a ze je dobre ze som na pn.

ivet51
10. nov 2013

@kika2710 tak to asi znamená, ze treba veľa oddychovať a nenamahat sa

sonulka81
10. nov 2013

@matabah ahoj ten náš žalúdok...ja som už mala niekoľko záchvatov,a veru nieje to príjemné keď začne drobec tlačiť.Pri prvom si takéto niečo nepamätám.Už nech je veru február nielen kvôli tomuto ale strašne mi chýba spánok na bruchu...

lucul
10. nov 2013

@kika2710 ja mam krcok 2cm pootvoreny, mam magnezium a pohoda 😉

ivet51
10. nov 2013

@lucul a netlačí ťa dole???
V akom si tyzdni???

matabah
10. nov 2013

@sonulka81 presne,ten spánok na bruchu...niekedy sa v noci pomýlim a pritlačím krpatú....ale vždy mi to dojde,nie je to pohodlné🙂..tak sa točíme🙂
no pozorujem sa,že niekedy nejem dlhú dobu,skor vela pijem a som aj smadná furt veru...takže žalúdok už nie je taký velký naozaj....

os
10. nov 2013

ja som prisla domov teraz... po ceeeelom dni.. same navstevy... a ceeeeeeeeeeeely den sa mi chce spaaaaaaaaaat... (asi to je pocasim) .. takze pojdem asi papat a potom spat 🙂
... tiez neviem vela zjest... nejak to tak sledujem... ale potrebujem jest kazdu hodinku-dve 🙂
.. a vzdy rano ma fest boli chrbat... bude to tym ze spim na boku a nemam az taky kvalitny matrac? hm... nemam sajnu.. ale urcite nejdem kupovat novy.. dajako vydrzime 🙂

matabah
10. nov 2013

baby a ako sa psychicky pripravujete na kojenie?? velmi by som chcela...mám zafixované,že vela,vela pit aa v tv som videla,že zaručene pomáha čaj z bazalky....a ešte sa spolieham,že mám malé prsia,a vačšinou to býva,že z malých to ide🙂no,tak uvidíme....dajte nejaké typy od starých mám atd 🙂 🙂 🙂

os
10. nov 2013

@matabah to pitie mi fest nejde.. nedokazem vela pit... ale fest by som chcela kojit 🙂 ... a s tymi malymi prsiami si ma potesila... som cista chuda palicka... dufam ze to pojde 🙂

matabah
10. nov 2013

@os ja som tiež vobec nepila vela,ale ešte v puberte som odpadla a odvtedy mám tak zafixované,že sa snažím,niekedy tiež zabudnem,ale flaska s vodou vždy a všade so mnou....stáva sa mi,že sa najem a potom zistím,že bola som asi len smadná... 😠 dávam si na tom celkom záležat,no mna je viac,len prsia menšie 😀

sonulka81
10. nov 2013

@matabah ja mám malé pri dcére som mala mlieko ale nechcela sa prisať tak po 6 týždňoch odsávania som to vzdala...

matabah
10. nov 2013

@sonulka81 no,dúfam,že nás nejako osvieti potom a pojde to🙂,nielen koli babu,ale aj z finančných dovodov... 😎
aa ked sa narodí,tak mi ju dajú hned??či ako to je??myslím prisat sa a tak..

sonulka81
10. nov 2013

@matabah mi hovor nutrilon nás stál véééééééééééľa peňazí

matabah
10. nov 2013

@sonulka81 veríme,že nás to obíde..... 😉

lucul
10. nov 2013

@ivet51 ked dlho chodim alebo sa namaham a pri soferovani niekedy mam pocit ze kope akoby dole a dnes som 27+6tt

@matabah hlavne ziadny stres a take ze chcem a musim kojit 😉 ja som pri malej neriesila nic proste som vedela ze rada by som kojila ale ked to nepojde tak to nepojde a kojila som bez problemov 20mesiacov s jednou krizou 😉

Jaaaaj a neteste sa ze po porode budete spat na bruchu,ked sa prsa naleju je po spani na bruchu az po nejakom case sa dalo 😉

csina
10. nov 2013

ahojte maminky čakateľky 🙂 strašne všetkým držím palce, aby sa to sunulo do zdárneho konca bez najmenších problémov 🙂 😉 ja už s nostalgiou spomínam, ako som presne pred rokom bola na tom presne ako vy a už si doma stískam 9 mesačného bubáka 😀 snáď sa nenahneváte, ale mám pre vás ponuku na vecičky z môjho bazárika....vytriedila som už po ňom dve plné škatule a po mojich babách ani nevravím, koľko sa mi hromadí...dievčatko mám tiež zimné, januárové tiež by vám veľkostne sedela..tak mrk 😉 nejaké foto ako náhľad... 😉 budem sa tešiť, ak sa niečo zapáči...

cukrik580
11. nov 2013

tak a je to iste, 22.12. koncim PN a cerpam dovcu, tych ubohych 6 dni 😀 a 6.1. materska dovolenka 🙂 teda iste to bude az v stredu ked to podpisem v praci 😀

cukrik580
11. nov 2013

@sonulka81 kedy ides teraz k dokymu?