Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
Aj ja mam poradnu 5.12. a to ma poslal uz na prietoky a velky monitor uz 😅
Ja tiež mám termín presne ako cukrík..... Keby sme tak vydržali aspoň do konca januára......
@cukrik580 ja uz cerpam dovolenku poctivo a pri malej a skolke nejde ani homeoffice niekedy tak to kaslem a postupne cerpam tak som sa dohodla so sefom a uctovnickou-sebou 😀
@matabah ja mam vraj kludovy rezim bo sa otvaram a skracuje sa krcok ale pri tej mojej strele mission impossible 😀 ale aj pri nej som bola otvorena na 2cm v 32tt a kludovy rezim pri dokoncovani bytu nehrozil a aj do porodnice som dosla na 2cm otvorena s tecucou plodovkou v 39tt
Dievčatá, potrebujem asi radu... už som hotová sama so sebou... neskutočne mi teraz narástlo bruško, o to by ani nešlo, že vyzerám skoro ako pred pôrodom, ale ako sa cítim??? strašne... stačí sa najesť a som hotová... ešte raňajky ako tak, ale obed a som odpísaná na celý deň... NIČ nemôžem zjesť bez toho, aby som sa nenadula, bolí ma strašne bruško ale strašne.... som ako kameň... proste katastrofa a to si dávam pozor čo a koľko toho zjem... nemám vetry, len mi vôbec netrávi, ale vôbec... nejem potom už celý deň, večer som sfúknutá, ubolená a je mi strašne, ale pociťujem, že mi treba jesť... dám si niečo a je mi príšerne zle... včera som sa dokonca z toho povracala... každý deň som hotová... už nevládzem, pri malej som toto absolútne nezažila, mala som kyselinu, ale teraz ani tú viacmenej nemám, len proste "neviem jesť" :( neviete mi poradiť??? zajtra idem na cukrovku, tak sa ešte opýtam tam či mi nevedia poradiť a v pondelok 18.11. idem do poradne, ale dovtedy sa aj zbláznim z toho, ako mi býva zle :(
@katty137 mám tento istý problém...už týžden sa učím lepšie jest...a v podstate vobec nebývam hladná..no dnes som si dala - trubka - na obed šošovicu....si mala vidiet,musela som sa potom odsúvat od stola.... 😕 😕 😕 a ako sa cítim,tiež hrozne,ako velká loptisko!!! moja Dr. mi to potvcrdila,že skrátka to je tlak na ten žalúdok a treba si aj na to zvyknút...no vracat som nevracala,len sa mi stalo,že v noci som sa zobudila a jedlo som mala v krku...tak teraz po poobediach len ovocie,alebo drobnost..jogurt atd...už to hádam dotiahneme volajako 😉 😉 😉
Ahojte,tak dnes som bola na poradni a vsetko ok,moja lasocka vazi cca 1100g.Placenta sa mi konecne posunula vyssie,takze uz nie je vcestna.Dr.mi zakazal jest sladke,lebo mam cukor v moci,neviem,ako toprezijem ☹.Dalsiu poradnu mam az 10.12. a potom koncom decembra sa pojdem objednat na sekciu 🙂.Uz sa nam to krati a ja sa tak tesim,ked uz budem drzat na rukach tu malinku babulku 🙂
@bambulka12 to je super, že placenta sa posunula. Aj tak treba sekciu?
Ja som mala akože raz cukor v moči, ale to bola nejaká blbosť zrejme, záleží ako to merajú, ja som sa o tom bavila so sestričkou a povedala mi, že ona neuznáva také, že na poobedňajšiu poradňu si nesieš ranný moč, veď tak dlho nevydrží stabilný.. ale zase druhá sestrička ktorej tam vybehol ten cukor, mi tvrdila, že keď sa to zisťuje v priebehu dňa tak keď som predtým jedla, tak preto sa ten cukor mohol objaviť...
V každom prípade, to určite prežiješ, nie je to taká katastrofa, ovocie (väčšinu) môžeš a občas aj niečo dia alebo tak... ja normálne aj môjmu otcovi diabetikovi pečiem sladké, stačí cukor nahradiť fruktózou. síce som neskúmala, čo je nutné dodržovať pri tehotenskej cukrovke, ale nebude to taký rozdiel oproti tej bežnej a navyše má výhodu že po tehotenstve prejde 🙂

@cukrik580 ahoj teraz mam 5.12 termin poradne o 10.40 myslim.. ty kedy?