Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
@barcelona94901 mne sa par dni predtym snivalo, ze sa doktorka preriekla...a fakt to tak bolo...len s tym rozdielom, ze to bol doktor
a pri dcerke sa tiez sen splnil
zvlastne no 🙂
@kazunomiya na mňa posledne asi 10ľudí v nej zazeralo co sedím kým som sa nepostavila 🙂 . Ale v čakárni mi uvoľnil miesto jeden pán a sestrička vždy ma vezme skôr,ze vybavime najprv tuto maminu 😉. Ale mas to super s tou jednou zastávkou . Budeš tam aj rodiť?
@barcelona94901 no konecne 😀
@barcelona94901 a aka bola reakcia?
@nijka hej, hej.. mám tam v pláne rodiť. Môj doktor je odtiaľ, len ordináciu má v Dúbravke. ale teda o zazmluvnení som s ním ešte nehovorila (veď na to je ešte čas)
co vsetko na tom nete nenajdem.... hm.... peticiu za to, aby mali poslanci minimalnu mzdu 🙂 ... chce sa niekto pridat? 😀
@cukrik580 ani neviem,svokor povedal,že on to vedel ,svokra iba toľko ,že svokor bude mať baby v rodine,kedže nemá a to bolo asi tak celé..také čudné,.no máme to už z krku 😀
@biba ja som mala cukor po 1h iba 8,2 a podľa mojej doktorky, to vraj vysoko vyskočilo 😕 takže mi dala dietu 😝 počiatočnú som mala tuším 4,3
@kazunomiya moja doktorka mi práve tú hodnotu po 2h ako i to dosť klesla vôbec nespomenula, že by tam bol problém, ona len že po tej 1h mi to vyskočilo na 8,2 a že to je dosť 😝
čo viem, tak u nás je nad 8 vždy už nasadená akože dieta a kontrola na diabetologickom pomerne často... ja som na tom bola 12.11., vôbec netuším hodnoty, ale našťastie som mala všetko v poriadku... už len zajtra alergológia a ide sa na gyňu do poradne... zase sa uvidíme s drobčekom 🙂 ktovie tak, s kým sa to rozprávam 🙂 ach, už nech je to bejby na svete 🙂 Inak mi býva stále stále zle :( som zvedavá, čo mi na to zajtra povie doktor
@barcelona94901 gratulka k babuľke 😉 ja keď som oznámila, že budeme mať chlopa, tak jedna aj druhá strana skákali od radosti, lebo máme zatiaľ len samé baby, moji starí rodičia majú 6 pravnúčeniec a konečne teda bude aj pravnuk 🙂 a ja sa teším na zmenu, len mi je ľúto tých kopec krásnych vecičiek čo mi ostalo po dcérke 😀
@katty137 ty si bola na cukrovej vode u dr. Slobodovej v Skalici? aj ja som bola u nej tento týždeň v utorok 🙂
@cerimi77 Jeeeeej a ty si niekde odtiaľto??? ani neviem 🙂 nebola som u Slobodovej, tam som bola naposledy pri malej a ďakujem, viac neprosím 🙂 bola som v nemocnici... radšej som išla zvlášť na interné a zvlášť na cukor ako všetko u Slobodovej a ešte by ma sprdla :D dnes som pozerala výsledky, nalačno som mala 3,1 a po rožkoch a 2 hodinách 5,4, takže úplne v pohodičke - chvalabohu... teraz sa odmlčím, o 20 min. musím byť u dokyho, idem sa mrknúť na to naše škvrniatko 🙂 strašne sa teším
Nemame cukrovku.jupiiii ja sa taaaaakto velmi tesiiim 🙂
No dievčatá, tak som doma... bábenečko je v poriadku, všeko ako sa patrí, našťastie, kontrola, ak nebudú komplikácie, o 4 týždne... ale, nakázný prísny kľud. režim, plávanie tiež len extra light, žiadne hodnenie stresy a pod. Mám po malej roztrhnutý krčok maternice a už to nie je také dobré a pevné ako doteraz, ale zatiaľ drží, no musím sa šetriť a to veľmi... a ten žalúdok? s tehotenstvom to nemá nič, jedine že by tlačilo na žalúdok, ak mi bude bývať priveľmi zle, môže to byť žlčník a treba sa hlásiť u obvoďáka, tak dúfam, že to prejde... a tvrdnutie bruška? aj keď beriem magnezko ráno a večer, ak by sa to stupňovalo, mám prísť do poradne skôr ... ale inak sme v poriadku 🙂
@cukrik580 katastrofa ako nik nepise... co??? 😀
... mm mi zacal chodit na smeny... takze som zaaase v noci sama... svokra sa ponukla, ze sem pride spat keby ze chcem 😀 ... ale radsej nie.. mam rada klud 😎
... a stazovat sa na hrdloooo sa mi furt nechceeee... uz to je 8mi den...
... a viete co som riesila? ... ze ziadne kolostrum este nemam... dakde ste zeny pisali ze uz mavate... jooooj.. ja by som taaaaaak chcela kojiiiiiiiiit 🙂
@cukrik580 ja som tu furt len nereagujem na to dosť čítam niektoré témy.....až ma striasa pri niektorých..... som rada že k bublinke sme mali len tolko problémov čo sme mali lebo niektoré si musia vytrpieť omnohoomnoho viac.....a na bazoši predávam po malej veci tak tu fungujem...skoro nonstop...
Ahojte....ako sa máte tehulky???
@os ani mne sa nechce sťažovať stále na hrdlo, ale boli má dosť.... Mám ho červene
Ja tiež nemám žiadne kolostrum, ani som doteraz nemala....
Teraz je taký blby cas.... Skoro tma , dlhé večery, už aby boli aspoň Vianoce.... Alebo január, aby sme mali čím skôr drobcekov doma 🙂 nemám pre nikoho kúpený ani 1 vianočný darček...
@os To, že sa Ti ešte netvorí kolostrum neznamená, že nebudeš môcť kojiť. Ja som pri malom nemala počas tehotenstva nič - žiadne príznaky a krásne som mala dostatok mliečka po narodení malého. Aj som si musela odsávať, čo nestíhal toľko vypiť 🙂
Dobrá vec na tvorbu mlieka, ale aj prísun iných vitamínov je Gravimilk - dá sa to kúpiť v lekárni - bud čokoládový alebo vanilkový. Pije sa to s mliekom, chutí to ako kakao, ale obsahuje to mnoho vitamínov. Môže sa to piť aj počas tehotenstva. Pri malom som to pila aj počas, teraz ešte nie, ale už sa chystám začať. Len sa mi nechce, pretože ja mlieko nemusím... Ale dobré je aj piť meltu, vineu 🙂 Všetko toto som pila aj počas tehotenstva, aj potom počas kojenia. Neviem, či pomáhalo aj toto, ale aspoň mi to chutilo 🙂
A s hrdlom si nerob starosti, ja začínam tretí týždeň s bolesťou hrdla a bolí ma stále.
Vineu urcite uz nie,to bolo vokakedy ked bola este poctiva hroznova, ja este tiez nic nemam a ani pri malej som nemala a pohoda som kojila a pila som vodu a jablkove 100% dzusy a homeopatika som mala po zapale a ziadne znizenie tvorby 😉
viete co som prave nasla na nete??? ...
"V tehotenstve nepoznáme žiadne zakázané čaje a viac menej ani potraviny.
Aj keď sa odporúča v poslednom trimestri tehotnosti obmedziť konzumáciu dráždivých a alergizujúcich jedál ako je čokoláda, citrusy, paradajky, kakao."
a akuraaaat mavam chut na cokolaaaaaadu a mandarinkyyyyyy a pomaranceeeeee...
to co budem jest???
Daj si ja som aj pri kojeni jedla cokoladu normalne a mandarinku u nasich aj kapustu 😉
@os ja už teraz nemožem pomaly niektoré veci,lebo ma velmi nafuukne...a potom tlačí.. 😠 už mi to začína dochádzat,ved pár týždnov a už nebude taký frei na zemi..bude nás tu viac 😉 😉 😉 straašne rýchlo to ušlo,neuveritelné..len zrazu brucho vybehlo a o chvílu je to tu...
dajte si cibulu s medom na tie hrdlá...🙂ja som tento rok dala von mandle (koli babatku vraj) a zatial som chorá nebola....a dúfam ani nebudem...rýchle vyzdravenie babuchy!!!
@os citron mám každé ráno,pomaranče,mandarinky v priebehu dna ,aj večer hoci večer by sa nemalo ovocie ,ale tak mne nenormálne šmakuje kyselé,to isté kapusta
ahojte prosim Vas neviete mi poradit aku velkost kombinezy kupit pre babo ktore sa narodi vo february. 🙂

@janulka1980 ee pri prvom bolo prekvápko
teraz som bola zvedavá,či to tej babine vyšlo,ako hovorila,že budeme mať babu,aj sa mi s nou tuto noc snívalo ,cez víkend skočím sviečku zapáliť 🙂
jááj baby a svokrovci už teda vedia 😀 boli sme tam dva krát..prvý krát..opať nebola vhodná príležitosť ..a druhý krát im to vyklopil malý,,,že bude mať sestričku a bolo 😀