icon

Termín pôrodu február 2014

kamea858
22. máj 2013

Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂

bambulka12
19. nov 2013

@cukrik580 nic si z toho nerob,je to normalne,mna to tiez niekedy chyti,ale ovela menej,ako pri prvom,vtedy som bola straaaasne zla a veeelmi citliva,teraz som vacsinou v pohode,ale tiez ma niekedy chytia velke nezmyselne place 😀 a reveeeeeeeeeeem,ani sama neviem preco 😀 .A ked sa nam narodia babatka,tak zas budeme lene mrncat,ze sme nevyspate a bolia nas prsia a pod. a to uz budem urcite aj ja mrncat 😀

cukrik580
19. nov 2013

@bambulka12 zas ma tam nikto nepocka v tej porodnici 😀 katastrofa s vami 🙂 ja som tiez nesexovala od 28.maja 😀 kedy sme splodili, lenze ja vobec nemam chut, to je ten problem 😀 chudak manzel 😀

cukrik580
19. nov 2013

@bambulka12 ja dnes cely den depkujem, este ma to vobec nepreslo...

bambulka12
19. nov 2013

@cukrik580 no a ja zas mam chut a nemozem,vies,ake je to strasneeeeee 😀 .
Nedepkuj cicka,ja zas mam nervy na mm,aj vcera dosiel az vecer,aj dnes tak dojde,stale je v robote a ja sa musim o vsetko starat,este ze nasa herecka (pes) spinka v bude a neotravuje,aby som s nou isla von,lebo to keby vidis,ako sa vencime,ona mna taha a nie ja ju a letim cez celu dedinu 😀 .Ozaj a tortu si si kupila? 😀

cukrik580
19. nov 2013

@bambulka12 no s nasimi by to dopadlo podobne, takze sa vencia sami na dvore 😀 staci ze ide okolo opilec nejaky a take sprinty davaju 😀 aj moj chodi neskoro...cele dni som sama, uz perem siestu pracku...tusim to dorazim a dam potom aj tu poslednu 😀 nekuuuupila, nikto ma nechcel zobrat do cukrarne, ale ocinko mi kupil gastanovy jazycek a ja som dnes spravila bublaninku a taaaaaka dobra sa mi podarila 😀 teraz som nahadzala do pekarnicky na cesto na knedlu, tak ked vykysne spravim knedlu a parene buchty, robila som svieckovu omacku, takze budem mat navarene tri obedy pre muza 😀 teraz varim asi az v nedelu 😀 lebo v sobotu smer BA 😀 behneme do hainburgu na potraviny s nasimi a potom ikea a avion 🙂 ideme kupit prebalovaci pult a stolik do kupelky na vanicku 🙂

bambulka12
19. nov 2013

@cukrik580 no vidis,tak sa teees,mm so mnou nechce nikde chodit po obchodoch,tak musim sama ,alebo s kamoskou vacsinou.No a ty si aka kucharecka,ja zas varim len cez vikend,cez tyzden malokedy,podla toho,do kolkej som v praci.Inak,ja ked ostanem uz doma,tak vtedy asi aj na mna pridu tie prave depky,lebo sa budem nudit ☹

cukrik580
19. nov 2013

@bambulka12 tak uz zostan doma, nech nedepkujem sama 😀 ja musim furt, lebo mm je tak nauceny, ze v robote ma varu domacu...inak by si objednaval a na to nemam 😀 sem tam, ale to fakt tak raz za mesiac, za dva si vezme aj chlebik, ale to ozaj velice malokedy 🙂 ani so mnou moc nechce chodit, ale sem tam sa stane, ze pride a povie, obliekaj sa idem ta vyvencit 😀 no a to je vacsinou prave vtedy, ked mne sa nechce 😀

bambulka12
19. nov 2013

@cukrik580 daj pokoj,sak vies co to tu potom bude,od rana budem na pc a budem tu vyplakavat 😀 .Neviem,kolko este vydrzim,ale chcela by som aspon do vianoc a potom uz koniec,tak dufam,ze sa podari a ze nebudu ziadne problemy

cukrik580
19. nov 2013

@bambulka12 ty to zvladnes, ale naozaj uz po vianociach by si mala zostat doma, a hlavne sa konecne setriiiit 😀

lucul
19. nov 2013

Kto to tu pisal o bolesti lonovej kosti? ☹ ja som na nervy,zvyknuta behat lietat s malou a ja sa neviem postavit na lavu nohu,len placem od bolesti a bez liekov na bolest to uz nejde 😢

cukrik580
19. nov 2013

@lucul jaaaaa ☹ ja uz niekedy vecer ak musim cely den niekde lietat, tak idem s placom 16 schodov 10 minut do spalne ☹

lucul
19. nov 2013

@cukrik580 to je hrozne,take som pri malej nemala, uz nech je to tehu za mnou ☹

cukrik580
19. nov 2013

@lucul neboj, nejako to zvladneme 😉

lucul
19. nov 2013

@cukrik580 nic ine nam neostava, len ma ta bezmocnost ubija hlavne ked mam ist s malou von uz som jej schovala motorku lebp nestiham za nou 😀 problem mam pri chodzi nie to este ked sa rozbehne na odrazadle

cukrik580
19. nov 2013

@lucul to ti verim...a ked sa pretacam v posteli...no sodoma gomora ako ma to v setko medzi nohami boli...

matabah
19. nov 2013

@cerimi77..tak to nám budeš dávat rady,ked si tak dobre kojila🙂,aj ja by som chcela,keby mi malú dali hned na kožu....ale asi nie všade to urobia..uvidím..
@aplless ja si dám ráno 1 rožtek a nafukne ma ako žabu a brucho tvrdééé..prišli aj nejaké zápchy..:( a snažím sa vlákninu atd,viac pit,no nič extra sa nedeje...
@cukrik580 ja mám od včera tiež nejaké smutné dni...asi je niečo v ovzduší🙂..rozcítim sa pri uplných somarinkách,hned mám plné oči slz🙂

@danilee začínat na váhe 53 by bolo super,,,ja mám 2krát tolko už a to som pribrala zatial 7...🙂,no bohužial,som taká korba,ale viem aj krásne schudnut,takže sa teším po porode,kojení atd,ako budem na oddelenej strave a zeleninke,ktorá ma teraz strasne nafukuje🙂
neviem,ako to majú silný ludia,lebo ja som pevná a tažká a brucho som nikdy nemala,iba zadok a stehná,takže zohýbalo sa mi super,no teraz je to tažšie,že tehotenské brucho je uplne inakšie,ako ked má niekto slaninu...ja to robím tak,že rozkročím nohy a tak sa obliekam,aby brucho bolo medzi nohami atd... 😀 je to sranda s tými krpcami našimi🙂
@danilee ja mám termín 2.2. 🙂

cukrik580
19. nov 2013

@matabah ako keby som seba videla s tymi rozkrocenymi nohami, ja som tiez nemala niekolko storoci take nizke cislo na vahe 😀 a veru veru, je to uplne ine s tehu bruskom 😀

lucul
19. nov 2013

@cukrik580 ja hovorim ze sa tocim jak vorvan 😀 a vyzliekanie nohavic zaujime u mna uz sa "tesim" na poradnu tam zvalim tu kabinku ked to neustojim

matabah
19. nov 2013

@lucul
@cukrik580 mne sa zase zasekujú asi nervy,zo začiatku to bolo na pravej strane pod krížami a teraz na lavej,a niekedy pichá na oboch 😕 sme my invalidky 😝 večer v posteli sa krútim len tak opatrne,a niekedy 10 m inut vstavam,alebo už sa mi aj stáva,že nemožem spravit krok,ked to zasekne,pichá jak šlak...už to hádam vydržíme🙂

lucul
19. nov 2013

@matabah aj nad tym som rozmyslala ci to nie je nerv alebo drobec na nieco tlaci, dnes som svizne vykrocila z auta cez parkovisko a po par krokoch som zastala a ani hnut hruza

katty137
19. nov 2013

@cerimi77 nie, vôbec netuším, čo je to jej poučenie... akosi som nič také osobne nezažila a asi sa mi baby od nej až tak nevyspovedali, ktoré to už majú za sebou 🙂 ja som k nej radšej nešla, pre ňu sú aj tehotné niektoré obézne... nemyslím si, že by to bol môj problém, ale nepotrebujem chodiť k niekomu, kto je ako bez chrbtovej kosti občas.... našťastie som sa návštevám na cukor vyhla a všetko dopadlo ako malo 🙂 som happy 🙂 ale hlavne opatrne, cukrovka je škaredý kamarát v tehotenstve a radšej nepodceňovať... po pôrode by malo všetko zmiznúť, tie 3 mesiace ešte ako tak vydržíš 🙂 keď vidím seba ako dnes trpím, tak cukrovka je proti tomu pohodička... 😝 😝 😝

ivet51
19. nov 2013

@lucul ja tuhé nám bolesti lonových kosti, už 2 mesiac v intervaloch.... Raz to bolo poriadne silne, dala som si paralen a zmiernilo sa to
Ale cítim to stále, ale najmä ked chodím

A s tým sexom dievčatá je to tak ako píšete, mi tiež nič od konca maja 🙂 ale zvládneme to, co iné nám ostáva..

blondi2
19. nov 2013

Dievcata ma niektora z Vas astmu? Mne dnes zistili, tak som z toho trochu mimo...

os
19. nov 2013

cavteeeeeeeeee...
muz sa mi smeje, ze zas idem na modru lošaťku, no a ja.. kedze som nemala rustinu, tak to nikdy neviem nejak pomenovat, pre mna je to modra ošaťka 😀
... no a teraz som od neho vyzistila, ze to je vlastne "galuboja lošaťka" ... no.. tak som vam to chcela napisat... 😀

os
19. nov 2013

@danilee ja mam termin 3.2. 🙂 ... teda podla menzesu... uvidime co na to Lukas 😀

os
19. nov 2013

este nieco vam poviem na tie depky... nebude to splnom??? 🙂 .. nespavost, podrazdenost atd...
... minuly spln som sa mala fest zle.. teraz lepsie.. akurat som min. noc spala 5 hodin.. a neslo spat viac... aj ked som chcelaaaaaaa.. ze sa vyspim do prace... ale neslo to...
... a rano vstavam na nultu... takze idem do postele 🙂 ... len som prisla poprecitovat a popisat na tuto modru losatku 😀 .. dobru noc baby a babatka 🙂

matabah
19. nov 2013

chi chi chíííííííííííííííííííííí...s tým sexom - to je dobréééé....ja som to tu hambila napísat a to tu skoro všetky takto máme,že dlho nič 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝

cukrik580
19. nov 2013

@os neviem ci splnom, ja som skor nevyspata lebo kolegynka rodila a nechodila sms a som sa bala ze co a ako a nedalo sa mi spat, stale som sa budila a zle sny som mala a mozno pocasie alebo co neviem veru...

matabah
19. nov 2013

@os dobrú,dobrúúú 🙂

nijka
19. nov 2013

@blondi2 ja mám nejakých pár rôčkov