Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
babulky, dnes som zdrhla z práce skôr, nebolo mi dobre, doma som sa vyspala aj s malou a nakoniec sme sa rozhodli, že prekopeme malinké vecičky... a malinké vecičky = veľké zúfalstvo... to kde som toho toľko nabrala??? je toho taaaaaaaaaaaaaaaaaaaak straaaaaaaaaaašne mooooooooooooooooc, som z toho zúfalá,,, do akej veľkosti vybaľujete? mne sa do skrine nedajú ani po veľkosť 68 všetky veci, to je brutal toto... teraz neviem, čo spraviť či to skresať na maximálne minimum a vybaliť si aspoň po 74-80 veľkosť alebo ako to spraviť... pomoooooooooooooooooooc dajte rady
@katty137 ja mam v suflikoch pripravene od vel. 50 do 62, iba niektore su az do 68... vacsie cisla dolozim az vynosime mensie. Tiez sa mi viac nezmesti, ale myslim, ze to staci, do akeho veku vydrzi 62-ka? Do 3 mesiacov?
@katty137 ja si vyložím iba do čísla 68, ostatné nechám v krabici a ked už vynosíme 56 a 62 postupne budem odkladať a väčšie veľkosti dokladať 🙂
Baby potrebujem poradiť 😒 máme poschodový dom a postieľku aj všetko ostatné pre bábätko budem mať hore v splálni, no väčšinu dňa trávim a asi aj budem tráviť na prízemí (kuchyňa+jedáleń s obývačkou). A stále premýšlam, že či si mam niečo kúpiť v čom bude to malé, alebo ho budem mať na sedačke. Aj na vecičky som rozmýšlala že či si mám aj dole nechať pár kusov alebo budem stále behať hore po schodoch. Neskôr chcem kúpiť ohrádku ale teraz zo začiatku neviem ☹ nemáte náhodou niekto skúsenosti alebo podobný problém aj s riešením 😉
Pri malej som toto nemusela riešiť lebo sme bývali v trojizbáku so svokrovcami 😖
@veronikapodolska My sme mali na prízemí pri mladšej dére cestovnú postielku a bolo to super, nemusela somsa báť, aby nespadla z gauča a aby jej staršia nechtiac neublížila. A na cestovnej postielke mame na boku aj take vrecko a tam som vzdy mala hlavne plienky, masticku, mokre obrusku, cumel, vsetko nahradne, aby bolo vzdy po ruke. Uz ked sme sa dakam chystali tak som ostatne veci nosila normalne z hornych izieb, to nebolo az take strasne. Takze to podobne urcite planujem aj teraz.
@oli a tie cestovné postielky sa dajú tiež dať vyššie ako klasická postielka, alebo sa treba pre bábo zohnúť až dolu ? A používali ste to neskôr ako ohrádku ?
@veronikapodolska My máme doma takú, že má dve úrovne, takže na začiatku bola vyššie a potom sme z toho mali vlastne ohrádku, ale teda to len do doby, kým nezačala sedieť a loziť, od takých 7 mesiacov my tam už byž nechcela, to už sa hrávali spolu so staršou len na zemi.
@oli ďakujem za radu, skúsim niečo také pozreť, bude to asi lepšie ako sedačka 😉
Pocujte baby, idem riesit objednanie madraca pre pamprlonika, ale nevim ci radsej kokos-molitan-kokos, alebo pohanka-molitan kokoc . . .z tej prvej alternativy mam lepsi pocit, ze bude tvrdsia, nez ta pohankova, . . ktore to uz mate doma, viete mi poradit?? Asi to bduem objednavat z perinbaby, a tak si to asi tazko omakam v rukach 🙂
@veronikapodolska ja mam presne ten isty probleeeem 😀 poschodovy dom, ale budem mat dolu kolisku, tak zo zaciatku bude tam a potom tiez asi budem riesit ohradkou 🙂 a vecicky a plienky, zas az tolkokrat to nebude hadam 😀 a aspon sa prebehnem trosku po schodoch 😀alebo si rano vzdy nieco zoberiem dolu a na sedacke prebalim prezleciem 😨)
@cukrik580 ja mam dve take starsie osusky,su bordove,tak tie si zoberiem,nebudem kupovat nove,skoda znicit 🙂
@bambulka12 no sak toto, ze nove nechcem nicit a este ked mam len blede 😀 a nove kupovat to tiez nechcem 😀 neviem co spravim 😀 keby som ich hodila do sava a spravila z nich batikovane 😀
babyyyy dnes ma sesternica 15 a chcem jej na oslavu na sobotu spravit torticku, aku plnku by ste poradili? rozmyslam ze klasika zlaty klas maslo praskovy cukor...ale...nevieeeem, mozno by to chcelo daco ine, ale neviem co 😀
@cukrik580 zalezi ake cesto robis, ale este viac zalezi aka torta by jej chutila. Nevies, ake ma rada? 🙂
@kazunomiya vsetky ma rada, o to ide 😀 no korpus rozmyslam, ze ci vanilkovy, alebo spravim mramorovy 🙂 aby hlavne mne chutila 😀 hadam teda ponukne .-D
@cukrik580 tak sprav taky aby tebe chutila, presne ako hovoris 🙂
@kazunomiya no len to je problem, ze ja si teraz neviem vybrat 😀 okrem cokoladoveho, to viem, ze istotne neluuuubim v torte 😀
@cukrik580 no vidis,aka si kreativna 😀.To je jedno,aku osusku tam budes mat,nebudes mat cas to riesit,ani nikto okolo teba 🙂
@veronikapodolska
Podobne, v obyvacke som mala cestovnu postielku a hlavne veci na prebalovanie, nejake látkové plienky, deku, v podstate to co som mala pre malého v postielke v podkroví, mala som aj na prizemi.
@cukrik580 my lubime plnku takú
Kúpiš salko v konzerve, vari sa asi 2 hoď, v plechovke to zhustne, urobí sa z toho taký karamel, necháš trochu vychladnut a vymiesas s 1 maslom ( nie Herou)
Je to výborne, ľahké a rýchle
Na korpus nátriem nejaký kysly džem a navrch plnku ..... Mňam
Mám gestácny diabetes , takze ja nemǒzem.... 😀
@ivet51 ja mozem 😀 tiez som rozmyslala aj nad touto plneckou, len pri mojom stasti so salkom sa mi nikdy tato plnka nevydarila 😀 rozmyslala som aj ze spravim len obycajnu zo zlateho klasu a masla a pod nu dam nejaky ribezlovy dzem alebo tak, len mi to pride moooc obycajne, nevadi to? 😀

@eliska07 ahoj prosim ta mozes mi do IP poslat link aku presne vanicku si to kupilaa a kde? velka vdaka vopred.