Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
@biba
@ania4
@cukrik580 xi xi xi...ja sa tiež vidím v tom,čo píšete,aj ja sa vyrozpráávam a na druhý den počúvam,ako som mu to nehovorila... 😉 😉 😉
darmo je,chlapi vždy budú mat svoj svet,,,,ale zas ja sa nestazujem,u nás býva pohoda,ja som si našla takého,že ma naučil velakrát zachovat chladnejšiu hlavu a veci vidiet inak ako dovtedy,než sme sa spoznali.....mám ovela pohodovejší život,ako vtedy....ale nervičky sem-tam sú..ved sme ženy 😝 😝 😝
tak strasne by som sa po dnesku potrebovala vyrozpravat...ale nemam ani chut...mozno zajtra sa vam zverim...
@matabah
@ivet51 dakujem baby...ja sa snazim stale usmievat, ale uz nevladzem...
ja ho lubim a snazim sa, naozaj sa snazim, preto nechapem co robim zle...a stale sa pytam preco...uz sa bojim aj o maleho ci mu dako neskodim, ked furt len revem...dnes mi dokonca z toho tiekla strasne krv z nosa a nedalo sa mi nijako zastavit...
@cukrik580 cica,hlavu hore,uz nejako vydrzime a bude lepsie 🙂.Ja napr.dostavam hysaky a este vacsie mam,ked sa na mne zacne mm smiat,jaaaaj,vtedy by som vrazdila 😠 .Chlap sa nikdy nebude spravat tak,ako by sme chceli my,musis ho brat takeho,aky je,ved ste uz dlho spolu a urcite ste si toho vela preskakali.Si teraz viac citliva,lebo si doma a mna to tiez uz onedlho caka,potom dame stretko v meste a budeme spolu revat 😀.Mm teraz napr.sklada stol a stolicky,no mam chut vyskocit a ucapat ho,v kuse nadava -:D.On mi napr.velmi malo pohladka brusko,ani sa malej neprihovara,chlap to proste zacne riesit az ked vidi svoj obraz nazivo.Vobec sa nestresuj,vsetko prejde a bude lepsie a na Vianoce sa teeeees,ja sa straaasne tesim,aj ked posledne roky su smutne,lebo mi zomrel brat,tak straaaa0sne chyba ☹.Teraz budeme mat prve v novom domceku a s malinkou v brusku a vcera sme kupili stromcek,tak sa vytesujem 🙂
Dakujem...celu noc som sa prehadzovala...
Potahovala som tu tortuuuuu 🙂 jedna katastrofa 😀 ked sa ta hmota podsypava tak ok ale len na mensiu tortu tak dvojkorpusovu asi mozno mensiu troj ale na tuto moju velku som to musela valkat na tensie a taaaaaakto strasne sa to trhalo...nakoniec som to nejak vycarovala dufam ze sa bude aspon trosku pacit 😀 alebo aspon chutit 😀
@bambulka12 no s tym stretkom som za a mozno aj poreveme ale od stastia 😀 nebudem sa k tomu mojmu radsej este vyjadrovat....my sme kupili stromcek pred rokim v polsku taaaaky veliky tak uz sa neviem dockat kedy sa pustim do zdobenia 🙂
@cukrik580 no vidis,tak sa tes na to,ako budes zdobit,ja by som ho uz najradsej postavila teraz,ale este je skoro 🙂 a tes sa na Samka,ako si ho vyozkavas a budes sa s nim hrat a tesit sa zo vsetkeho,co urobi 🙂
Chcela som pridat foto tej strasnej torty ale nejak sa mi to neda cez fon...
Baby tak dnes si to drahy cele zlizol,dotrepal sa domov aj ked som mu hovorila,ze nech nechodi, ze sa potrebujem ukludnit,nepocuvol ma tak som mu to cele bez rozmylu (kedze ani mne to nedavalo este zmysel) vyklopila a basta,tak som zvedava aky to bude mat neskor dopad,ci sa uvedomi alebo budem to musiet opakovat,kks ale bola som taaak nasrata,ale to asi pre to,ze som dost nizka a maly clovek, srdce blizko riti,naserem sa hned,ale ma to aj hned prejde,pokial do mna nikto potom nevrta 🙂
@cukrik580 kiež by som aj ja raz takúto spravila,ved je suprová...ja som kuchárka vyučená,upečiem hocičo,ale zdobit sladké ee...to mne nejde🙂
a nemysli už na to s mm,ked sa na to vykašleš,upraví sa o samo...velakrát sa my zožierame zbytočne,ale ja si vačšinou poviem,že nejde o život a vykašlem na to...lebo dusit v sebe,to je najhoršie...treba vyplakat a ideme dalej!!!Cmuk!a peknú oslavu! 😉
vonku troška snehu,idem s hafanom k našim na obed,milujem tento snehový vzduch...včera som si rozkázala pečenú hurku a šalát z kyslej kapusty a makký chlebík... 😝 😝 😝
a dnes som chcela rýchlo byt za šikovnú,uslahala som roladu bezlepkovú a v polovici pečenia som zistila,že som neprimiešala žltka 😀 ,taak som už polovicu sežrala len tak a večer dám opravnúú...šikulka 😎 😎 😎
@matabah ja som tak raz isla kolac robit, vsetko som zmiesala jak sa ma, vyliala polku na plech, do druhej kakao, dala na plech, sa mi to zdalo nejake hustejsie ako inokedy a sak reku nevadi...taka som bola spokojna s tym, jak to dobre vyzera a ze idem dat tvaroh a v tom som si vsimla vyslahane bielka 😀 tak som si to prelozila naspat do misky a dala bielka a uz to bolo len kakaove 😀
dakujem, no urcite neni krasna, uz som spravila ovela krajsie 😀 ked ju nahodou nacnu, tak odfotim aj v reze, dufam, ze to bude lepsie vyzerat 😀
no a to s mm...to je skoda reci...ja uz fakt neviem...

Ahojik kocenky ktera ckate klucinu nechcete obecko a par korun velikost do rokuuuu