Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
KKs baby, mna normalne nechcu pustit z prace a uz uplne uvazujem ze to vzdam a potiahnem az do 20.12. a az potom zacnem cerpat dovolenku tzn. 13 dni a az potom nastupim na matersku, takze oficialne az asi od 19.1. 🙂 som upne sklamana ale nemam nervy sa s nimi natahovat . . . tak proste budem musiet asi vydrzat . . . slaka, ale malemu sa uz vpraci nepaci, stale ma okopava do praveho rebra a boku a stale sa mrvi, a ja mma strach, ze z neho bude neurtik, lebo som tu vkuse nahnevana a neviem sa ukludnit ☹
@biba u mna je to podobne do prace budem chodit aj pocas MD ale len na par hodin v tyzdni , teraz do 20 vydrzim a budem cez sviatky oddychovat dnes som si zobrala dobolenku tak som nachystala postielku obliecky a tak a potriedila som vecicky a pomaly periem. Malemu sa uz v robote nepaci lebo tiez ma cely den okopava ked sediem za pc
Baby ja som taka rada ze vas mam... ☹ pripadam vam nejaka zla alebo co? Snazim sa ...ked viem pomozem a nic za to nechcem a ked ja potrebujem chvilku spolocnost tak neni toho...vsetci sa mi otcaju chrbtom odkedy byvame v tejto diere...nikoho tu nemam nikoho tu nepoznam...stale som sama ☹ este aj kamoska co mala dnes prist-chcela si pozicat gel na nechty tak sa vykaslala na mna...cakam ju uz styri a pol hodiny a ani nezavolala nenapisala ani nic... ☹ pripadam si uz ako idiot na ktoreho vsetci kaslu...ktoreho vsetci odvrhli :'( nech uz tu je Samko...nech si nepripadam stale taka sama...
@cukrik580 mna to ešte len čaká,ale neboj,ked nebudeme už kinderká ,pri kočíkovaní,pri deťoch sa mení aj to okolie,spoznáš nových ľudí ,to ide vždy ruka v ruke ,aj ti na nervy pojdu ešte 😀
@aplless Ja som chcela este pred sviatkami osmyrglovat,premalovat a nalakovat postielku aby bola pripravena, a pochodit mozno este posledne darceky,ale takto. . . hajzli. . . normalne nemam iny slovnik. . . asi mi neuveria, ze sa uz necitim dobre, pokila ma z prace neodvezie sanitka, potom snad budu spokojni. . .,ze ma ustvali. . . snazim sa byt pokojna, ale citim vnutornu nervozitu a to sa vsetko prenasa na pamprlonika ☹
@aplless ved hej s malym uz bude dobre...len teraz som stale sama...mm odchadza cca 8:20 a chodi pred siedmou vecer...takze stale sama...
@sonulka81 ano v Podhoranoch...
@barcelona94901 ale ja chcem teraaaz 😀 potom uz budem mat Samka...potom uz mozem kaslat na nich...
@cukrik580 mna dnes tá naša suseda zobudila..,ona je sama,je to dobráčka ,chodí ku mne na kafčo,len tak pokecať,..
ale teda dnes už také driemoty,ked zaspávate,ten príjemný pocit a do toho klopkanie,zvonček,som myslela,že sa mi to sníva?? ,kým mi došlo ,že to fakt niekto zvoní 😀 😝 no dnes by som ju do zadku kopla ,ale ked sa presťahujem,viem ,že mi bude chýbať aj ona,no..ale ja sa spolieham na to,že tam je veľa deciek,.rodín,že to tam nebude zlé a bude ešte kopec práce okolo domu,v dome,..teším sa aj na záhradku,prírodu,lesy ,romantikuš predstavu mám a hádam ma realita neprefacká 😀 a k tebe pojdem s košíčkom ,s koláčmi ,cez les jak karkulka 😀
Dievčatá mna tak chytila chrípka, Nádcha , ze otras... Uz neviem co si mám dát, mala som aj trocha teplotu, ale teraz oči veľmi slzia, v noci som nic nespala , upcaty noc, ked som sadla lepšie, ked som ľahla zase horšie....
Mám kopu vitamínov, čaje , citróny , kvapky do ňosa, no asi nic nepomáha,
Nemáte nejaký bábsky recept????
@barcelona94901 tie posledne slova si poriadne zapamataj!!!!som na to strasne zvedava 😀 tusim by si si mala kupit nejaku navigaciu :-P ja som mala tiez predstavy vselijake a vidis ako to dopadlo...
@biba presne, ja som najprv bola nanervy yz toho, ze ma lekarka posiela na matersku uz od 17.12. ale dnes som zistila, ze som vlastne rada, lebo kazdym dnom to tam zvladam menej a menej. Som z toho vsetkeho hrozne unavena a este som dostala namiesto seba tak nemoznu zensku, ze je ako upir a totalne ma vycicciava z energie ☹ ☹ ☹ Je arogantna, blba, ..... a to som myslela, ako bude tie posledne dni dobre 😒
ach baby 😀 tri chleby vo vajci 😀 cele krajce, aj ked mensie, ale hrubsie 😀 so syrom a salamom, na to jogurt cucoriedkovy, na to za hrst piskot a teraz sa dolievam cca 4 dcl plnotucneho mliecka 😀 a ten maly si este stale nedal pokoj a tancuje v bruchu 😀 uz mam normalne svalovku 😀
a uz ma boli aj zaludok 😀 lebo som sprostaaaa 😀
@myzma ahoj.. ani mna moj nepozrel zospodu este... a to uz mam tiez nejaky cas za sebou...
... baby... vyslo mi z krvi malo zelezaaaaaaa.... takze sa musim napchavat tablekami... ze som anemicka... este som si o tom nic nenastudovala.. snazim sa postupne vas docitavat 🙂 ... vcera som tu totiz mala rodicov... napodiv sme sa az tak neposekali 😀 ... a doniesly papu zo zabijackyyyy... takze parada 🙂 ...
ok.. idem vas dalej citat 😀 ... a papat slaninu bo som hladnaaaaaaaaa 😀
@cukrik580 ja som vcera odchlipla manzelovi... ked tu boli nasi.. tak si otvorili... ... ale aj tak som nevedela do 1.30 v noci zaspat.. som chodila jak matoha.. furt na wc, napit... atd... aj knizku som citala... a rano nie som schopna vstavat do prace...
ale uz len 3x sa musiiiim premoct vstaaaaaaaat 🙂 .. lukasko dufam bude poslusny a pekne bude spinkat 😀
@cukrik580 moja mala tiez dnes vyvadza cely den, asi ju ten doktor rozrusil, lebo ked mi robili monitor srdiecka, tak im skoro sondy rozkopala, tak ich odtlacala 🙂 a odvtedy sa nevie ukludnit na viac ako 15min. to uz nie je take kopkanie, ako pred mesiacom, uz ma to aj boli a niekedy mam pocit, ze mi chce brusko roztiahnut zvnutra...

@aplless no ja mám tiež na asi 6 práčok...a ešte niečo od Ježiška to chcem do pôrodnice takže to je tak polovička-overalík na zimu,bodíčka a nejaké dvoje dupky..