icon

Termín pôrodu február 2014

kamea858
22. máj 2013

Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂

jeessie
13. dec 2013

@nicole89 o tych citrusoch som pocula aj ja, asi hlavne preto, ze je to "exotika", mali by sme iba domace ovocie, ale tiez to nedodrzujem, lebo mi nenormalne idu na chut. hlavne tie mandarinky, ale aj pomarance a podobne. tiez by sme nemali napr. morske plody a to tiez nedodrziavam 😎

nicole89
13. dec 2013

@jeessie ja si pamätám ešte na začiatky, kedy som sa dozvedela, že som tehotná (toto je moje prvé tehotenstvo)... 24 hodín na internete skúmajúc čo môžem a čo nemôžem jesť, rozpísané som mala siahodlhé zoznamy všetkého možného a vyvešané na chladničke, špajze a všade kde by som sa k tým jedlám mohla dosťať :D na zozname boli také veci ako mäkké syry, zrejúce syry, morské plody, určité druhy rýb, klobásy a údené....a tak ďalej......dnes je to už 33 týždňov a hlcem piate cez deviate :D

jeessie
13. dec 2013

@nicole89 🙂 ja som si tiez na zaciatku co-to precitala, ale co som nezistila vtedy, to uz som nedostudovala, takze mi v hlave ostali iba zaklady, ktore sa viac-menej snazim dodrziavat, aj ked niektorym veciam som neodolala a mozno podla niekoho "riskujem"...ale poznam aj tehulky, co neriesia vobec nic, funguju na kave a plesnovych syroch a vobec im to nevadi, a ani neskodi 🙂

nicole89
13. dec 2013

@jeessie ja som si tiež na začiatku kupovala všelijaké "náhrady" za kávu...nakoniec som skončila pri bezkofeinovej mletej, chutí rovnako a mám lepší pocit zo seba 😎 No ale sem tam neodolám coca cole s čerešňovou príchuťou 😝 a plesňový syr zbožňujem, ale doprajem si ho len sem tam, veď neumrem bez neho 😅

ivet51
13. dec 2013

@sonulka81
Tak ako v nemocnici??? Lepšie ak včera???? Držím prsty nech je dobre...

sonulka81
13. dec 2013

@ivet51 ďakujem ,no des nuda nohy hore....injekcie do zadku aby bublinke podporili plúcka a infúzky....parádička

ivet51
13. dec 2013

@sonulka81
Nevadí, hlavne, nech je vsetko OK, a bábätko je uz veľké, hlavne aby dozreli pľúcka a bude dobre
Teraz ešte každý jeden den v brušku je dobrý.....

sonulka81
13. dec 2013

@ivet51 a u vás čo nové?všetko v poriadku?

sonulka81
13. dec 2013

@ivet51 dnes som mala zážitok,robili mi sono...ale bola to nejaká študentka a doktorka za ňou tak pokukali čosa dalo porozprávala o celom babatku..čo má ako má...ýe nemá ráštep a iné anomálie....super ešte sa ma pýtali,že či mi to nebude vadiť ak mladá pokuká....ja že nie ved sa aspoň dozviem viac....máme 1800 tak celkom fajnovo...také milé to bolo..

bambulka12
13. dec 2013

@sonulka81 moje zlate,drzkaj sa a neboj,vsetko bude ok,vydrzis urcite aspon do konca januara 🙂

ivet51
13. dec 2013

@sonulka81
My zatiaľ po starom, stredu idem na kontrolu, tak som zvedavá , my sme mali teraz utorok 1600 gramov a uvidíme stredu čo krcok....

cukrik580
14. dec 2013

Baby nebudem vas teraz citat lebo sa mi to zle cez mobil...len van chcem povedat ze v lidli maju tie ich plieny po 2,99e cca 40ks balenia...ja som vzala 2,3,4 z kazdeho po jednom na skusku 🙂

cukrik580
14. dec 2013

@sonulka81 kuratko stale na vas myslim, drzte saaaa 🙂

sona272
14. dec 2013

Najlepsie nakuypy drogerie su v DMku

sonulka81
14. dec 2013

@cukrik580 ahojky mame sa fajn bublinka kope odusu pri kazdej infuzke 4posledna injekcia dobcovi rano o stvrtej...nemam ani bolesti nic takze ok...len to spanie dole hlavou je cele zle...zaciname 33tt tak nejako dobojujeme hadam do aspon 36tt aj mala bola v 37tt...len ruky mam roypichane od ihiel...

cukrik580
14. dec 2013

@sonulka81 kaslat na ruky, hlavne ze je vsetko ok 😉 aj spoluziacka bola tyzden v nemocke, cca v tom tyzdni co aj ty, lebo sa otvarala a hovorila, ze najhorsie bolo to ,ze musela spat dolu hlavou a spava tak aj doma, teda uz nie, lebo uz pomaly konci 38tt a stale caka kedy to pride a zatial neprichadza, takze je dobre, odvtedy ako ju napichali, tak sa viac neotvorila 🙂

cukrik580
14. dec 2013

@sona272 musim len a len suhlasit 😀

zdstar
14. dec 2013

no baby... už to mám za sebou.. malá sa narodila predčasne.. Všetkým ostatným držím päste.. 🙂

sonulka81
14. dec 2013

@cukrik580 ano aj ja v to dufam Mlyncek povedal,ze vo stvrtok ma mozno poslu na vianoce domov tak verim v to...to som pocula,ze sa to zastavi trosku...kamoska si robila srandu,ze som si zaplatila wellnes..ja,ze hej plna penzia,infuzky,injekcie procedury jak hovado.. 😀

ivet51
14. dec 2013

@sonulka81 tak super, hlavne ze sa mate dobre
Upokojí sa to a na Vianoce ste doma 🙂

@zdstar - dúfame , ze vsetko v poriadku
Kedy si mala mat ternin??? V ktorom tt si rodila???

cukrik580
14. dec 2013

@sonulka81 no jaka parada 😀
@zdstar cozeee? 🙂 kedy si mala termin? gratulujem k bambulke 🙂

ania4
14. dec 2013

@zdstar a kedy si mala termin ak smiem vediet, ste v poriadku? dufam ze hej drzim palceky a vela zdravicka prajem obom...

zdstar
14. dec 2013

termín som mala na 12.2.2014..a porodila som 2.11.2013 🙂 takže cca 25tt+5, zatiaľ je všetko OK.. a dúfam,že to tak aj ostane.. bolo to príííliš skoro.. ďakujem Vám.. 🙂

cukrik580
14. dec 2013

@zdstar fuha,,,no teeeda...ale som rada ze to zvladate 🙂 ako sa malinkej dari a kolko mala ked sa narodila?

zdstar
14. dec 2013

@cukrik580 keď sa narodila mala 750g a teraz ma 1430g takže už takmer dvojnásobok.. 😀

cukrik580
14. dec 2013

@zdstar no jaka sikulka, tak len nech sa dari 🙂 a ak sa smiem spytat, coze sa take udialo, ze sa vypytala tak skoro bambulka? 🙂

ivet51
14. dec 2013

@zdstar držíme palce, nech to ide aj naďalej tak dobre, a hlavne nech je mala zdavucka a pekne rastie 🙂

zdstar
14. dec 2013

@cukrik580 čo sa stalo? no netuším..nemala som predtým žiadne problémy..

@ivet51 ďakujeme..hádam, už bude len dobre.. 🙂

20erika07
14. dec 2013

@sonulka81 mojka mrzí ma to ale radšej kus pod dozorom ked to už tak je... Ja som s malym mesiac ležala dole hlavou v nemocke,nic moc teda,hlavne ked chceš lustit krizovky 😀 ale neboj,budeš pekne papkat salatik s reznom DOMA 🙂 drzkaj sa

@zdstar juj mojka,tak sa len drzkajte,malá je určite veľká bojovnicka ked pekne rastie ako čítam 🙂 a to je super že je vsetko ok,nastastie 😀 veľa zdravicka prajem obom

sonulka81
14. dec 2013

@20erika07 dakujem pekne...tieto víkendy v špitále sú des...