Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
@jeessie ja si pamätám ešte na začiatky, kedy som sa dozvedela, že som tehotná (toto je moje prvé tehotenstvo)... 24 hodín na internete skúmajúc čo môžem a čo nemôžem jesť, rozpísané som mala siahodlhé zoznamy všetkého možného a vyvešané na chladničke, špajze a všade kde by som sa k tým jedlám mohla dosťať :D na zozname boli také veci ako mäkké syry, zrejúce syry, morské plody, určité druhy rýb, klobásy a údené....a tak ďalej......dnes je to už 33 týždňov a hlcem piate cez deviate :D
@nicole89 🙂 ja som si tiez na zaciatku co-to precitala, ale co som nezistila vtedy, to uz som nedostudovala, takze mi v hlave ostali iba zaklady, ktore sa viac-menej snazim dodrziavat, aj ked niektorym veciam som neodolala a mozno podla niekoho "riskujem"...ale poznam aj tehulky, co neriesia vobec nic, funguju na kave a plesnovych syroch a vobec im to nevadi, a ani neskodi 🙂
@jeessie ja som si tiež na začiatku kupovala všelijaké "náhrady" za kávu...nakoniec som skončila pri bezkofeinovej mletej, chutí rovnako a mám lepší pocit zo seba 😎 No ale sem tam neodolám coca cole s čerešňovou príchuťou 😝 a plesňový syr zbožňujem, ale doprajem si ho len sem tam, veď neumrem bez neho 😅
@ivet51 dnes som mala zážitok,robili mi sono...ale bola to nejaká študentka a doktorka za ňou tak pokukali čosa dalo porozprávala o celom babatku..čo má ako má...ýe nemá ráštep a iné anomálie....super ešte sa ma pýtali,že či mi to nebude vadiť ak mladá pokuká....ja že nie ved sa aspoň dozviem viac....máme 1800 tak celkom fajnovo...také milé to bolo..
@sonulka81 moje zlate,drzkaj sa a neboj,vsetko bude ok,vydrzis urcite aspon do konca januara 🙂
Baby nebudem vas teraz citat lebo sa mi to zle cez mobil...len van chcem povedat ze v lidli maju tie ich plieny po 2,99e cca 40ks balenia...ja som vzala 2,3,4 z kazdeho po jednom na skusku 🙂
Najlepsie nakuypy drogerie su v DMku
@cukrik580 ahojky mame sa fajn bublinka kope odusu pri kazdej infuzke 4posledna injekcia dobcovi rano o stvrtej...nemam ani bolesti nic takze ok...len to spanie dole hlavou je cele zle...zaciname 33tt tak nejako dobojujeme hadam do aspon 36tt aj mala bola v 37tt...len ruky mam roypichane od ihiel...
@sonulka81 kaslat na ruky, hlavne ze je vsetko ok 😉 aj spoluziacka bola tyzden v nemocke, cca v tom tyzdni co aj ty, lebo sa otvarala a hovorila, ze najhorsie bolo to ,ze musela spat dolu hlavou a spava tak aj doma, teda uz nie, lebo uz pomaly konci 38tt a stale caka kedy to pride a zatial neprichadza, takze je dobre, odvtedy ako ju napichali, tak sa viac neotvorila 🙂
no baby... už to mám za sebou.. malá sa narodila predčasne.. Všetkým ostatným držím päste.. 🙂
termín som mala na 12.2.2014..a porodila som 2.11.2013 🙂 takže cca 25tt+5, zatiaľ je všetko OK.. a dúfam,že to tak aj ostane.. bolo to príííliš skoro.. ďakujem Vám.. 🙂
@sonulka81 mojka mrzí ma to ale radšej kus pod dozorom ked to už tak je... Ja som s malym mesiac ležala dole hlavou v nemocke,nic moc teda,hlavne ked chceš lustit krizovky 😀 ale neboj,budeš pekne papkat salatik s reznom DOMA 🙂 drzkaj sa
@zdstar juj mojka,tak sa len drzkajte,malá je určite veľká bojovnicka ked pekne rastie ako čítam 🙂 a to je super že je vsetko ok,nastastie 😀 veľa zdravicka prajem obom

@nicole89 o tych citrusoch som pocula aj ja, asi hlavne preto, ze je to "exotika", mali by sme iba domace ovocie, ale tiez to nedodrzujem, lebo mi nenormalne idu na chut. hlavne tie mandarinky, ale aj pomarance a podobne. tiez by sme nemali napr. morske plody a to tiez nedodrziavam 😎