icon

Termín pôrodu február 2014

kamea858
22. máj 2013

Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂

cukrik580
23. dec 2013

@ada252 ja som mala 2650g a narodila som sa den pred terminom 😀 takze mala mala ozaj supis vahu 🙂

ivet51
23. dec 2013

Dievčatá, narýchlo som Vás prečítala
My s manželom už oddychujeme a sviatkujeme u rodičov... 🙂

@sonulka81 teším sa, že si už doma
aj ostatné baby, šetrite sa.

Prajem Vám Krásne prežitie Vianočných sviatkov, a hlavne aby sme boli všetky zdravé, aj s bábatkami...a vydržali to s bruškom čo najdlhšie... 🙂

anjelik0907
24. dec 2013

Tehulky moje šťastné a veselé Vianoce celej Vašej rodinke ♥

lucul
24. dec 2013

krásne sviatky prajeme tehulky 🙂

majaon
24. dec 2013

Ahojte baby,vcera som bola na pohotovosti koli velkej bolesti v chrbte a tvrdnutiu bruska,primar ked ma vysetril chcel si ma tam nechat,musela som podpisat reverz,ze mam skrateny krcok na 2cm a som mierne otvorena,tak mi dali magneziovu infuzku a mam prikaz lezat a nohy hore ☹ takze mozno po sviatkoch ma caka par dni v nemocke ak sa to nezlepsi...ale co clovek neurobi pre to malinke stvorenie,uz len vydrzat aspon 5 tyzdnov...no tak este raz krasne sviatky vsetkym vam a hlavne to zdravie 🙂

bea00
24. dec 2013

Čaute baby, mate niektorá z vás tŕpnutie rúk, prstov. trápi ma to už vyše týždňa a neviem s tým nič robiť. cez den sa to ešte dá vydržať lebo mi tŕpnu iba dva prsty, ale v noci ma normálne bolí lakeť .
Prajem Vám všetkým príjemné prežitie Vianočných sviatkov.

sonulka81
24. dec 2013

@bea00 dávaj si magnézium ak ešte neužívaš 3x1 tabletu...to neuškodí a môžeš magnéziu minerálku piť...mne tŕpnu prsty na ruke ale nieje to strašné....

sonulka81
24. dec 2013

@majaon veru pozor na ten krčok,ja sok 12.12 nastúpila s nulovým krčkom a včera ma pustili na sviatky,že je tam možno pol cm.že sa polepšilo a to som ležala nohami hore celý čas a 2.1 nastupujem znova asi až do pôrodu lebo povedal,že dva týždne ale neviem či dlhšie vydržím..

anies10
24. dec 2013

Zienky prajem Vam pozehnane a pokojne Vianoce, aby sme sa vsetky stastlivo dockali nasich drobcekov 🙂

matabah
24. dec 2013

Ahojte babeny!
Prajeme všetkým krásne a pokojné Vianoce,užívajme ešte tie plné bruškáá...!!!

matabah
24. dec 2013

a ešte jeden....

barcelona94901
24. dec 2013

@bambulka12 😀 baby uz sme presťahovaní,na jar zas,ale tak stihli sme to,som tu na skok cez noťaska,drobec v hračkách s mojim
dnes mi brucho skáče o stošesť
a tašku ja ešte zbalenu nemám,neviem kde čo je 😀

os
24. dec 2013

ahojte... prijemne prezitie vianocnych sviatkov prajeme aj my 🙂 ... a mnooozstvo radosti a minimum starosti do noveho roka 😉

cerimi77
24. dec 2013

@20erika07 tak glukozu ak dávali, tak len pomocou striekačky alebo prstu, tak to nie je také zlé ako keď dajú flašu 😕

cerimi77
24. dec 2013

dodatočne tiež prajem šťastné a veselé Vianočné sviatky 🙂 prepadla ma nostalgia -náš krpec keď mal 2t 🙂

majaon
25. dec 2013

@sonulka81 ahoj,no tak aspon budes pod dozorom,ja tak asi tiez urobim,clovek sa boji...ja som tiez len v polohe lezmo s nohami hore,moj drahy ma pomaly ani na wc nechce pustit 🙂 je zlaty ako sa o mna aj o vsetko stara...tak drzim paste aby sme to dokrutili do stastneho konca 🙂

cukrik580
25. dec 2013

Baby to boli moje zatial najkrajsie vianocky 😀 doma sice bordel lebo mm sa na mna s tym upratovanim vyprdol 😀 ale vooobec mi to nevadi 😀 boli sme na cintorine aj s ocibovym bratom a s jeho zenou bratrancom sestranica s frajerom pridal sa dedko s priatelkou...ako kazdy rok...to je tradicia...potom vecera u nasich 😀 koooopec darcekov 😀 mm dostal tablet ja zehlicku pyzama kapsule do mycky sprchace 150e saminko dupky a ciapocky potom sme sli k svokre dostali sme smothie maker a saminko papucky a vibrujuce kresielko a este sme dostali tanieriky take krasne zelene od svagrivcov misky mm kozmetiku a synacik nas dostal koooopec oblecka 🙂 body 7x gatuse dupky flasku a od mm babky 50e a kucharsku knizku 😀 vobec som to necakala 🙂 nikto sa nehadal mm sme tym tabletom priklincovali do sedacky tak posluchal 😀 vsetko bolo dokonaleeee 😀 len svagri.a to dorazila...ale to som sa dozvedela az ked odisli...ony mali na veceru pizzu aby nemali riady lebo dnes rano isli prec...chapete to?????ona je drbnutaaaaa ked nie kvoli sebe tak aspon kvoli detom...ale co uz...mne to tohtorocne vianocky nepokazilo 😀 a doma este rucny vysavac od mm papucky a mm dostal boxerky a strojcek a samino korytnacku svietiacu...okrem ineho 🙂

bambulka12
25. dec 2013

@barcelona94901 no supeeer, preco sa na jar zas stahujete,uved ma do obrazu,lebo som nejaka prispata 😀.
Neboj,tasku zbalis v pohode,aj ja postupne prihadzujem do nej veci a uz mam nastastie aj podprdu kupenu,na kojenie,len taku lacnu,za 4,9 som kupila v N centre,v tom obchode,kde maju aj kociky 🙂

bambulka12
25. dec 2013

@cukrik580 waaaaw,tak to ste dostali kopec darcekov 🙂.My sme boli doma,len ja,mm a syn a bolo nam super,najskor som bola smutna,lebo moji rodicia nechceli k nam prist a ja si myslim,ze na Vianoce ma byt rodina spolu,ale nakoniec sme mali aj tak krasne Vianoce,ta radost v ociach mojho syna bola na nezaplatenie 🙂.A teraz uz len papame a lezime pred telkou,zas nieco priberieme 😉

cukrik580
25. dec 2013

@bambulka12 ze kolko mooooc 😀 to si ani nezasluzime.ale najkrajsi darcek mam aj tak v brysku 😀

inak baby tu kamosku nechali trapit az do vcera a dominicka sa narodila pred 11 doobeda a mala 2940g a 48cm 🙂

ivet51
26. dec 2013

Ahojte.... Tak my sme po Vianociach doma u nás v byte... Vianoce sme mali krasne, veľa oddychu, spánku, darčekov a dobrého jedla
... Po oddychu zajtra do práce....

@cukrik580 a co to čítam??? Odišla ti hlienova zatka ??? Dúfam ze si v poriadku a oddychujes, aj ostatne babulky...

cukrik580
26. dec 2013

@ivet51 no ja stale pevne dufam ze to zatka nebola...ale vyzeralo to tak.oddychujem alebo chodim po navstevach kde ma kazdy obskakuje 😀 takze mi je dooobre a veselo si priberam.doky ma o dva tyzdne obesi 😀

ivet51
26. dec 2013

@cukrik580
Neboj.... Kilá pǒjdu potom dole...
Hlavne nech sme v poriadku a aj naše deturence
Ja mam tiez poradňu az 7.2.

cukrik580
26. dec 2013

@ivet51 ja 9.1. :-/ no mne to az tak nevadi 😀 uz viem ako na kila tak to pojde...pred tehu som dala dolu 20 len doky ma uz minule trosku hresil 🙂 on ma s tym problem 😀

biba
27. dec 2013

@cukrik580 aj ja som mala v stredu taky divny pocit,boli sme pozriet kamosa v nemocnici a ked sme vychadzali von proste som pocitila nieco ako vytok,ale sakra silny.rano totiz mavam vytok,akoby po celej noci lezania a potom pocas dna viac menej nic, a ked sme isli z tej nemocnice bolo toho sakra dost,ale vten den sme s drahym santili v posteli a tak som najprv myslela,ze vsetko nevyslo a potom som sa zlakla,ze ci sme nieco nerozbehli,normalne som musela ist okamzite za zastavku busu a pouzietat sa. A potom zase nic,a ani bolesti,normalne som uvazovala,ze ci nejdem rodit bez bolesti 🙂 ale to asi nie,len zbozne zelanie 😀 dufam,ze ten vytok nic moc neznamena,nie je tak silny aby som pocas dna musela nosit vlozky,ale rano je to vzdy silne, a take gelovo huste,a ma to taku divnu jemno zltkavo zelenkavu farbu,tak to dufam,ze nebude daky zapal :-/ v pondelok ideme na kontrolu tak snad sa na nic nepride

biba
27. dec 2013

Inak baby zajtra rano by sme mali ist na jednu noc na moravu k draheho babke a stale uvazujem ci cestovat alebo nie, ale zase nemam ziadne problemy, tak sa snad nic nestane 🙂

cukrik580
27. dec 2013

@biba presne take mavam aj ja bezne niekedy hustejsie niekedy redsie ale take troooosku sfarbene mliecne az zltozelenkave take nejake ale toto bolo jak uplne priesvitna zelatina take uplne ine...

Babyyy mm ma vzal na vyletik do HC oplieskat prasuleee a taaaketo vwlke zlavy maju v pepcu aj v ich tescu 😀 potom cez pc napisem co sme pokupili.cez mobil som leniva 😀

cukrik580
27. dec 2013

A este ideme so svokrou do BA zajtra 😀

sonulka81
27. dec 2013

@cukrik580 joj kebyže môžem tak sa idem aj ja prevetrať...toto ležanie je na psychiku natotálku...depka jak hovado a už ma aj riť omína...

cukrik580
28. dec 2013

@sonulka81 ty len pwkne lezkaj 🙂 potom budes lietat s kocikom 😉