Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
@sonulka81 ahoj,prosim ta je v NR nemocke aj wifi?Nemam net v mobile,len ze by som si zobrala tablet a pokial budem na pooperacke,tak by som aspon na nete bola 🙂
@cerimi77 neverim ze neda pokoj 😀 no sak ja sa jej uspesne vyhybam v poslednej dobe len ona si furt najde cesticku 🙂 minulu sobotu sa poobede dokonca urazila ked volala muzovi ze je v podhoranoch a pride a muz jej povedal ze spime a ona ze a to nemozete vstat?ja somvtedy akurat zaspavala tak povedal ze nie no to ste mali pocut 😀 ha ha ha 🙂 ale ona je vseobecne nechapava tak co sa cudujem...este keby bola chlap do riti ale porodila tri deti tak by mohla byt kusocek chapavejsia... Ja nemam rada teplu vodu takze taketo vyhananie maleho von s teplou sprchou u mna veru nehrozi 😀 ja ani v dome cez den nekurim mam krasnych 18-18,5 stupnov a mm ide xamrznut ked pride vever domov 😀
@cukrik580 jaaaj,ja zas strasne lubim teplu vodu,aj teraz som si dala vanu a idem na tu rizikovku.Ale to sa tak hovori,ze ked mas bolesti a osprchujes sa v horucej vode,tak ked prejdu,tak je to plany poplach a ked zosilneju,tak ber nohy na plecia a smer nemocka 😀 .Vies ako sa mi ulavilo po tej sprche? 🙂 .
A vidis,akeho mas zlateho muza,pekne ti nepustil milovanu svokru do domu 😀
@bambulka12 lebo aj jemu sa chcelo spat 😀 a uz ho nebavi pocuvat moje frflacky 😀
o tej sprche som pocula aj ja, ale zatial to nepovazujem za akutne riesenie, az ked bude kritikus 😀 ja radsej zimu ako teplo momentalne 😀
vcera sme boli gratulovat malemu Misinkovi k prvemu rocku, taky bol chutnucky 🙂 objimal ma boskaval stiskal, zlatusik moj 🙂 a zajtra idem kuk takmer dvojmesacnu Nelku 🙂 tesikam 🙂
babyyyyy ☹ zomrel ocinov ujo ☹ jeho zena zomrela pred 7 a pol rokmi a zostali dve dievcence, zuzka ma cez 30 rokov a janka ako ja, o par mesiacov menej , zuzka je uz aspon vydata ale janka zostane sama v tom velkom dome, to je strasne, mamina mi prave pisala sms, len este neviem presne co sa stalo ☹ chcem ist strasne na pohreb a vidiet ho ale nezvladla by som to, tak radsej nepojdem, ale bude ma to mrziet do konca zivota, ze uz ho neuvidim, ze sa nerozlucim... este na vianoce sme sa strretli na cintorine...to je strasne ☹
@bambulka12 je tu wifi,inak by som tu umrela od nudy.Ked sa prihlasis na Fn 4 heslo je nemocnica.Take originalne aby clovek dumal ake by mohlo byt.Dnes Mlyncek povedal,ze som trpezliva mamicka tak,ze este pockame ze do porodu tak ma dvihlo,ze ja tu do porodu lezat nebudem. V stredu alebo piatok sa ohlasim na vysetrenie ze v akom stave to je a potom sa budem pytat domov.
@cukrik580 onedlho si uz budes stiskat malinkeho Samuska 🙂 .Dnes,ked som bola v nemocke na sono,tak mi Dr.tak detailnejsie ukazala malu a aj chodidielko,skoro som odpadla,hned som si predstavila,ako jej tie malinke nozinky budem stale bozkavat 🙂 a susku nam neukazala,ze mala stiahnutu ritku,to bude asi po mame,taky bojko 😀
@sonulka81 jej super,tak aspon volaco ma ta nasa nemocnica,inak moc som tomu neverila 🙂 .Drz sa,mozno ta aj pustia domov 🙂
@bambulka12 posero maly, tie nozicky su strasne chutne, mne doky stale ukazuje 🙂 no len aby sme sa ozaj nestretli v tej porodnici 😀 alebo dockaj, nakonec este aj prenasat budem 😀
@cukrik580 skoda,ze Hlavacka neposiela do nemocky na rizikovku,aspon by sme sa tam stretavali,dnes,ked som tam prisla,ani tam nebolo vela ludi,len tie cigosky-smradosky,az ma napinalo a este ona sa okolo mna promenadovala 😀 .Ja verim,ze sa tam stretneme aj s barcelonou,s tou by som sa mala urcite,ak teda ja nepojdem skor,coho sa dost bojim 😕
baby aj vás bolia triesla v týchto týždňoch ? Doteraz ma neboleli, ale v piatok som bola na dlhšej prechádzke a asi som to prehnala pretože od piatku ma bolia dosť. A suseda ma naplašila, že to znamená že sa môžem už otvárať ☹ na kontrolu idem až budúcu stredu, tak neviem 😒 Ale zdá sa mi to dnes lepšie ako v sobotu, ale v noci ked sa snažím pretočiť tak ma to dosť bolí ked chcem nohu dvihnúť a tak 😠
@bambulka12 len pekne vydrz a dockajte ma tam 😀 no po tej rizikovke moc netuzim ked ti mam pravdu povedat 😀 radsej budem k tomu dudrosovi chodit az do terminu 😀
@veronikapodolska mna to boli uz od zaciatku piateho mesiaca cicus a otvarat som sa zacala az teraz, tak ziadne stresy 😉
moje dieta ma prave koplo do laveho ceckuuuu 😀 to som este nezazila 😀
ahojte, je tu niekto, kto uz nie je 2 v 1? ja cakam kazdy den, ze uz rodime... uvidime ako dnes.... brucho ako kamen, ledva sedim, stojim, chodim.... krcok mam skrateny uz druhy tyzden na 1,5 a uz nie tak tuhy ako by mal byt. no to bolo pred dvomi tyzdnami.... poradnu mam v piatok, vo svrtok prvy monitor....
@cukrik580 ja som sa uz tesila do nemocky,aj som sa trosku bala,mam tam znamu,tak ona mi pekne vsetko povysvetluje 🙂 .Myslela som,ze pojdem aj na pasy,ale povedala,ze to sa dava az po termine,alebo ked sa im nieco nezda.Zdola ma nepozerala,lebo som bola v piatok vysetrovana,tak nechcela, a teraz mam prist tam zas o tyzden a uz teraz sa neviem dockat 🙂 .Uz by som aj pristala,keby mi povie buduci pondelok,ze sa otvaram a mam si doniest veci a ze ostanem v nemocke 🙂
@bambulka12 no vidis, ja sa otvaram a nikto nic 😀
@cukrik580 ty len pekne drz este aspon dva tyzdne 🙂 a potom budeme spolu klebetit pri obede 😀
@bambulka12 ano ano, este aspon dva tyzdne mam odporucene, tak dufam, ze maly posluchne 😀 cez vikend sme domalovali konecne spalnu, tak dnes mm umyje 😀 a nastahuje naspat komody a postielku a vsetko a ja uz si nachystam a potom budem uz len oddychovat a dokladne upratovanie pride az ked uz nebude riziko ziadne, cize tak na konci januara pripadne zaciatkom februara 🙂
@cukrik580 aj ja by som chcela uz poriadne poupratovat,aj okna poumyvat a vsetko,mm kazdu sobotu upratuje a so vsetkym mi pomaha,zlaty je,ale aj tak to neni ono,ako ked si sama upraces 🙂 .My budeme fungovat provizorne v obyvacke aj s malou,lebo nemame manz.postel,ta nam ma prist v pol.februara a koncom januara dvere,tak zatial budeme mat postielku v obyvacke a tam aj budeme spat 🙂
@bambulka12 no sak aj ja cakam s upratovanim, priebezne robim co treba ale po troske, staci ked periem a idem hore vesat a som narobena jak hovado 🙂 takze po trosicke, teraz mi moc mm nepomahal ale po malovke uprace a riadne umyje, na to si dozriem 😀 a uz ida cestou nech mi povysava cely vrch a ja si umyjem aspon kupelku vecer 🙂 odkial budete mat postel?
@cukrik580 z Aska sme objednavali a bola v akcii tusim za 550 taka pekna,calunena s uloznym a aj matrace boli k tomu,len to strasne dlho trva,kym to dodaju 🙂
@bambulka12 no tam to ozaj strasne dlho trva 🙂 my mame drevennu 🙂 z idei, sak mm tam robi tak mudruje co je najlepsie, chapes 😀 skoro vsetko odtial 😀
idem robit nas najoblubenejsi kolacik na svete 🙂 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=20214
kolacik dopeceny, a teraz sa pece bocik 😀 ze zdrava vyziva 😀 mnam mnam 🙂
@cukrik580 uja mi je ľúto, no na pohreb už urcite nechod, je zima aj to statie by ti nemuselo urobiť dobre..
@bambulka12 S tou teplou vodou si ako ja. Ja sa tiez kupem v teplej, uz ako dost mala som sa naucila na velmi teplu sprchu... Teraz ma to vzdy tak uvolni, a maly sa vacsinou prave vtedy najviac hybal tak sme sa vo vani vzdy rozpravali (uz je velky a hybe sa kedy sa mu zachce, tak uz ho takto neprovokujem, netreba...). Aj ked ma niekto varoval ze to nemam robit, tak mam tu istu informaciu ako ty, ze ked to este nie su porodne kontrakcie ale len tie "falosne" tak ich to teplo zastavi. A pri porodnych sa vraj tiez odporuca tepla sprcha (dokonca co najviac tepla), na uvolnenie - ale tie sa nou nezastavia.
Praveze neviem ako si navyknem babatko kupat v takej spravnej vode ako sa ma, pretoze mne to bude pripadat studene 😀 Nedajboze potom kupat sa s dietatom vo vani spolocne - mi tam bude zima! 😀
@ivka_marek no ved nepojdem radsej, aj ked myslim, ze ta zima a statie by bolo to najmenej...on bol vzdy vysmiaty, takeho cloveka ineho ani nepoznam, aj ked mal trapenie, ved zostal sam s dvoma babami nikdy nic nedal najavo, vzdy sa mu az oci smiali, aj ked bol tichy a menej zhovorcivy vsetci sme ho mali radi a bola som s nim rada, no teraz uz nebudem :-/

No baby moje,mne bolo v noci strasne zle,uz som myslela,ze pojdeme do nemocky,brusko stale tvrdlo,k tomu menstruacne bolesti,az mi bolo do placu,tak som si slahla magnezko,horucu sprchu a nastastie to preslo,chcela by som vydrzat do toho 31.1. ked mam naplanovanu sekciu,nechcem ist akutnou ☹ .Dnes uz idem na rizikovu do nemocnice,tak som zvedava,co mi tam povedia 🙂